Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 75 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Ehkä 30.09.2010

Taiunta - Ehkä
Huhhei, upea teos. Alun viipyilevä kehittely muhkeine bassoineen ja aavistuksenomaisine melodiamaalailuineen on hivelevä. Kokonaisuus hengittää, herkkyys ja voima, enkelit ja paska onnistuneessa tasapainossa. Sanat koskettavat syvälle, koska olen paljolti samoja asioita pohtinut viime aikoina. Harvinaista herkkua, tuntuu onnekkaalta voida tästä nauttia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jacords - Intro - Afterwise Bomb Defuser 05.02.2009

Jacords - Intro - Afterwise Bomb Defuser
Eleganttia, voimallista, lumoavaa. Todella eläytyvästi ja taidokkaasti soitat. Huomaan ajautuvani vähän Vicky Cristina Barcelona -leffan tunnelmiin, jonka katsoin äskettäin... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele sunherd - Toimisto 05.02.2009

sunherd - Toimisto
Jäi hymy huulille, sain hyvän alun päivälle. Kiitos! Vaikka on tässä jotain hitusen ahdistavaakin, hassu coctail... Miksaus toimii varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Selkioe - I'm Disturbed, Have Sex With Me 03.05.2009

Selkioe - I'm Disturbed, Have Sex With Me
Tässä on jotain mistä tykkään, kotoisan nyrjähtänyt meno, etenee hyvin. Ja nimi on ihan paras. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele miarf - kassikissan kaktuskisat 20.11.2008

miarf - kassikissan kaktuskisat
Vinkeän menevä, naivistinen mutta tumma. Tykkään nimestä, joka soljuu samaan tapaan kuin itse kappale. Häröllä tavalla nautinnollinen tekele. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Pilaantunut norsu 17.07.2008

Queua - Pilaantunut norsu
Lempeällä tavalla outo, tai oudolla tavalla lempeä kappale. Alkuosa tuo mieleen hoipertelevan norsun, joka on päästään pyörällä, pahoinvoiva, eikä oikein tiedä minne on menossa, mutta etenee vääjäämättömästi ja niin päättäväisesti kuin vain kykenee. Loppuosassa norsun sisäinen maailma saa vallan ja kulkeminen helpottuu, ei ehkä enää tässä todellisuudessa, vaan tajunnan menettämisen jälkeen. Loppui turhan lyhyeen tämä matka, olisin mielelläni kuullut vielä kolmannen osan. Kieroutuneen miellyttävät ja omaperäiset soundit olette löytäneet. Pidin kovasti tuosta huokailevan ynisevästä bassosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Älä aina kiellä 17.07.2008

Queua - Älä aina kiellä
En jotenkin saa tästä otetta tunnetasolla, herättää liian ristiriitaisia fiiliksiä. Soundimaailma on jotenkin maulleni jäsentymätön, kuin kirkkaita pastelleja ja murrettuja sävyjä sekaisin, ei hivele. Jää sellainen tunne, ettei tässä ole ollut kantavaa ajatusta vaan biisi on vain rykäisty kokoon. Lopun pelimusamaiset juoksutukset kuulostavat väsyneeltä Satumnaisuuden uudelleen lämmittelyltä. Kyllä tämä silti tietyssä mielessä toimii, mutta jättää epätyydyttyneen olon. Ehkä se on tarkoituskin, en tiedä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 05.01.2009

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Kieroutuneen vekkuli ja koukuttava tunnelma. Pelkistetty kokonaisuus, mutta toimii. Lauluääni ja muutkin soundit ovat makeita. Kasarifiilistä kyllä, mutta tuoreella otteella. Piristävä yllätys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele sunherd - Postimyyntihylly (surinamix) 30.04.2008

sunherd - Postimyyntihylly (surinamix)
Oi, miten sympaattinen ja hymyn kasvoille saava kappale! :D Tykkään mutkattomasta asennoitumisestasi musantekoon, hyvä meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Ajan mitta 21.04.2008

Satumnaisuus - Ajan mitta
Ne bassot, ne bassot... :D Aivan upea kappale kyllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Ajan mitta 21.04.2008

Satumnaisuus - Ajan mitta
Ne bassot, ne bassot... :D Aivan upea kappale kyllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Unelmaailma 27.02.2008

Satumnaisuus - Unelmaailma
Ihastun tähän kappaleeseen koko ajan enemmän, ei kyllästymisen vaaraa näkyvissä. :) Niin monimuotoinen ja kaunis tämäkin on. Shpongle meets FSOL, mutta kuitenkin täysin persoonallisella ja omintakeisella tavalla taas. Vokaaleissa on jotakin alkukantaisen rehellistä, ei liian kliinistä, mikä sopii tunnelmaan ja tuo särmää. Pidän suvantokohdan pysähtyneisyydestä, jota aivan aluksi vierastin. Siinä todella hengähdetään, kuin jäätäisiin katsomaan ajatuksella toista silmiin, annetaan ajan unohtua. Kitara kuulostaa ilmavalta ja hyvältä. Ja nuo arpeggiojuoksutukset... Oi että. Varsinkin kohta, jossa kuvio nopeutuu, huh! Iho menee kananlihalle. Herkkää mutta voimallista, aistillista, lempeää, jotenkin haikeaa. Kuulostaa rakkaudelta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma 20.01.2008

Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma
Onpa kummallinen kappale. :) Lähdetään jostakin hippien nuotiomusisoinnista ja päädytään... ties minne. Tuli aika paljon mieleen Siniaalto keskivaiheen kehittelyistä. Ja Global Communication, tuon yhden padin ja nakutuskuvion syytä. Voisin melkein lyödä vetoa, että ne elementit on ihan tarkoituksella "lainattu". :> Vibrafoni-melodiapätkä on hämmentävän tuttu, en vain millään saa mieleeni, mistä se on... Loppu taas oli törmääminen Aphex Twiniin. Hämmentävää, mutta miellyttävällä tavalla kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salma - Marionette 13.02.2008

Salma - Marionette
Ihan kylmät väreet menivät, upeaa, tunteentäyteistä ilmaisua. Kuulosti kuitenkin, kuin laulut olisivat olleet vähän säröllä, klipanneet paikoitellen. Vahva oma tyyli sinulla, ilo löytää tällaista Mikseristä, vaikka levykaupassahan tätä pitäisi olla tarjolla. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LEMON SLIDE - Västra Vanda Youngsters 02.10.2007

LEMON SLIDE - Västra Vanda Youngsters
Te poijjaat kyllä osaatte! Ihan oli pakko heittää pari tanssielettä tossa lattialla kylpytakissansa. Soundit ja melodiat kohdallaan, kuin myös etenevyys. Jei!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huomennahan - Jatkuva 29.09.2007

Huomennahan - Jatkuva
Kitara kuljettaa joutuisan leppoisasti tukien ajatusta tutkiskelevasta kävelyretkestä, kun ajatukset kulkevat nopeammin kuin jalat. Huilunäppäilyt toivat virkistävän lisän. Kokonaisuus ei pysynyt kuitenkaan mielestäni tunnelmallisesti täysin koherenttina ja vaikka laulussa oli eläytymistä, se oli väärällä tasolla. Toisaalta tämän projektin "livedemomaisuuden" ymmärtäen voin antaa anteeksi aika paljonkin, käsitän että haluat tarjota laulettuja ajatuksiasi muiden kuultavaksi siten kuin niitä muutenkin esität, etkä ala turhia viilailla. Pidin erityisesti ensimmäisestä säkeistöstä, hyviä, eläviä ilmaisuja. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 31.08.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Huhhuh. Luulenpa, että tämä on sellainen kappale, johon en koskaan kyllästy. Vaikkapa Shponglea, Infected Mushroomia ja Ozric Tentaclesia kuunnellut löytää tästä varmasti monia tuttuja elementtejä, mutta biisi ei alistu olemaan vain taidonnäyte tyylilajin tuntemuksesta, se säilyttää omaleimaisuutensa. Voksuänkkäilyt ovat kiva koukku joka jää päähäni soimaan. Paljon herkkuja katettu taitavasti pöytään, kokonaisuus toimii ja pitää otteessaan alusta loppuun. Ja sit pitää vielä santsata! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Bright Side 31.08.2007

Aeiouaih - Bright Side
Kehittymisen varaa tietysti aina on, mutta en ikinä laittaisi tätä minkään formaattimyllyn läpi, joka poistaa kaiken sielun, särmän ja aitouden. Tämä kappale on tuotettu hyvin ja samalla saatu säilymään elämän maku. Se ei ole huolimattomuutta vaan taitoa. Laulutaitosi on kehittynyt entisestään ja saat ilmennettyä äänelläsi paljon sävyjä. (Flunssan ansiota tai ei, tuo tietty käheys paikoitellen on oikein hivelevää. :D) Ääntäminen olisi voinut olla selvempää, jotkut kohdat olivat vähän kankean kuuloisia. Paljon muuta valittamista en nyt keksi! Kitara soi kauniisti ja vahvasti. Filsukikkailua on mielestäni juuri sopivasti; riittävästi pitämään mielenkiintoa yllä, muttei liialti jolloin se kuulostaisi itsetarkoitukselliselta. Vaivihkaisesti tämä hiipii ihon alle, voimallisella herkkyydellään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miljah - Sold 07.09.2007

Miljah - Sold
Tämä on mielettömän kaunis kappale. Tunnelma on niin herkkä, että se laittaa miltei pidättämään hengitystä. Taustalle kaiutetut stemmat tuovat hienon lisän kokonaisuuteen. Ja äänesi on aivan ihana, olen aika nirso naislaulajien suhteen, mutta sulla on juuri sellainen sinisyys, josta pidän. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyanide Project - Bloodlust 31.05.2007

Cyanide Project - Bloodlust
Rouhean raakaa menoa, hyvä soundimaailma ja rakenne. Ehkis vähän liian säröinen tosiaan, miksaus olisi voinut olla kirkkaampi. Mutta mitäs pienistä, hyvä biisi ja se on tärkeintä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - One 05.09.2007

Machinatrix - One
Mä olen yrittänyt rääkyä, ihan tosissani, mutta en vaan osaa! :D Haluaisin oppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele metylonia - nintendo ninja 24.04.2007

metylonia - nintendo ninja
Tosi hauska coctail elektroa, psykeä ja pelimusaa - eikä tosiaan grooveakaan puuttunut! Kertakaikkisen tyylikäs kokonaisuus, tykkäsin kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Lower Nose 14.04.2007

Aeiouaih - Lower Nose
Siddhartan kanssa samoilla linjoilla siinä, että nuo säestävät elementit olisivat saaneet olla enemmän pinnassa. Laulu on niin painokasta, että se olisi kaivannut seurakseen voimallisia juttuja. Tai sitten laulu olisi voinut olla hempeämpää. Välillä siinä onkin hyvin koskettavia sävyjä. Uskallatko herkistellä kunnolla, I dare you! Tykkään tuosta loppuun jätetystä kitaran kolahduksesta, tuo sellaista rosoista elämänmakua, kuten puolihuolimattomasti soitettu nokkahuilukin. Sävellyksenä kelpo ja kohtalaisesti mieleen junnaamaan jäävä. Sanoista tuli mieleen ilmastonmuutos ja Ixtab-jumalatar, tiedä sitten olenko aivan metsässä, (mutta mikäs siellä ollessa). :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Code Free - Can Cannot 02.04.2007

Code Free - Can Cannot
Aika ankeeta ja minimalistista, mutta ehkä sen kuuluukin. :D Voisi tosiaan sopia johonkin häiriintyneeseen indie-leffaan. Pointsit rohkeasti kokeilevasta asenteesta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 26.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Monta monituista kertaa olen kuunnellut, enkä ole löytänyt mitään vikaa, saati päässyt kyllästymään. :) Synkoopit ja yllätyksellinen mutta viekoitteleva kulku pitävät otteessaan, ei voi kuin antautua ja nauttia petollisen pehmeästi keinuvasta kyydistä. Voksukakoilut taustalla ovat hauskoja, soundimaailma on rikas viidakko... Kuuntelenpa vielä kerran kiellon päälle. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - Western Remix 13.12.2006

Zune - Western Remix
Mielenkiintoinen biisi, tuli mieleen Duran Duran jollain Cure- ja vanhoilla pelimusiikkimausteilla. :D Hyvät melodiat ja rakenne, joka jaksoi pitää otteessaan. Rummut olivat paikoitellen tunkkaiset ja ehkä turhan pinnassa. Mutta mikäs täs, hyvä biisi. Siihen vielä jotkut laulut niin radiohitti kasassa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Boys (Oops) 11.12.2006

Her Wickedness - Dear Boys (Oops)
Jee, asennetta. ;D Voksut olisivat saaneet olla enemmän pinnassa, niin olisi saanut paremmin selvää. Pidän alarekisteristäsi. :) Tiukka basari ja tausta todellakin. Vaihtelua silti jäin kaipaamaan. Synasweepit olisivat saaneet olla vielä lujemmalla minun makuuni. Olet selvästi kehittynyt ja oikea ote hommaan on, jos hauskaa riittää. Eiku lisää! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jacords - Minun kultani kaunis on / Kaziofunk 17.03.2007

Jacords - Minun kultani kaunis on / Kaziofunk
Hymyilytti! Ja hyvältä soundaa. *hurraa*

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fungi - Päänsisäinen Pääsieniäinen 04.09.2006

Fungi - Päänsisäinen Pääsieniäinen
Hauska pläjäys. Sirkuksen kääpiöpelle joutui avaruusolioiden abduktoimaksi, mutta händläsi kokemuksen hyvin ja kasvoi ihmisenä. Näin näin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punos - lasten disko 30.08.2006

Punos - lasten disko
Jyhkeää, mutta ilmavaa; hauskaa mutta tyylikästä. Ja ehdottomasti tanssiin viekoittelevaa. Kymppiä en anna, koska rakenne pääsi vähän pitkästyttämään jossain vaiheessa, joskaan tanssiessa moista ei varmaan merkille panisi. No mutta, hyvä meininki, lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 10.10.2006

Aeiouaih - Regression
Tämä oli se biisi, jonka sanoista erityisesti tykkäsin. "when we have verbalized enough to define ourselves it's the words that take the lead instead of what's below" Niin totta! Muutenkin tämä on suosikkini Aeiouaihin kappaleista, melodiallisesti ja yleiseltä tunnelmaltaan. Kylmät väreet suorastaan menee tuossa "it's so easy to forget..." lähtökohdassa. Tykkään siitä flangerijutusta (?) joka sinne taustalle tulee. Biisi kuitenkin loppuu mielestäni vähän seinään, olisi halunnut vielä kertauksena tuon viimeisen säkeistön, esimerkiksi välissä olevan huilusoolon tms. jälkeen. Mutta jees, jatka sillä ilmiömäisellä palolla joka sulla on, äläkä koskaan hukkaa sitä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajänis - Yöllä pesukoneen rahina yltyi sietämättömäksi 01.09.2006

Kilpajänis - Yöllä pesukoneen rahina yltyi sietämättömäksi
Hui shaatana. Aikamoinen trippi. But I loved it.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - planescape 13.05.2006

wdm - planescape
Uu, kyllä tätä hikipäissään riehuisi vielä tällainenkin täti! ;D Hauskat nuo "tiluttelubassot". Toimii täydellisesti mutta vähän kolkolta tuo soundi kuulostaa, metalliselta. Siihen kun vielä hitusen lämpöä ja syvyyttä saisi niin kymppi rapsahtaisi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 04.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Tämä kuulosti AC/DC -parodialta, tuskin oltiin ihan tosissaan. Mahtoi tulla laulajalle kurkku kipeäksi moisesta raakkumisesta. :D Kokonaisuutena kuitenkin hyvärakenteinen ja ihan toimiva biisi. Harvemmin tätä tyylilajia kuuntelen, enkä viitsi arvosanaakaan siksi antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Magincia - Duke, where's my car? 24.10.2006

New Magincia - Duke, where's my car?
Tykkäsin tästä paljon, hyvä tunnelma. Lauluäänesi kuulostaa pehmeältä ja miellyttävältä, toisin kuin tuossa Lisää-biisissä, no offense! :D Harmi että on niin lyhyt pätkä, olisi tuota kuunnellut enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine Dominatrix II-laatu - On IRC You Can't See Me Cry 20.04.2006

Machine Dominatrix II-laatu - On IRC You Can't See Me Cry
Rummut ovat tosiaan heikoin kohtani, tuntuvat miltei välttämättömältä pahalta. :D Ehkä vielä joskus opin ymmärtämään enemmän niidenkin päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 24.04.2006

AAE - Seconds
Lauluäänesi on pehmeä ja kaunis, kappale soljuu mukavasti eteenpäin sisältäen kuitenkin riittävästi jännitteitä. Jotain lisää kuitenkin olisin kaivannut, selkeää b-osaa tai sellaista. Tästä kun kuulisi kunnon orkesteriversion viuluineen kaikkineen... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum - Mommy's Little Pussylicker 19.04.2006

Efflorum - Efflorum - Mommy's Little Pussylicker
Hahah, mahtavan häiriintynyt kipale. Kompissa olisi saanut olla enemmän potkua ja persoonallisuutta minun makuuni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jannen Ego - drunken love letter 04.09.2007

Jannen Ego - drunken love letter
Toimii! Persoonallisen rosoinen ja hyvin etenevä meno. Lehmänkello on ehdottoman paikallaan ja pistää hymyilemään. Toivottavasti tätä settiä on tulossa pian lisää. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astroschnautzer - kalkhoff 04.09.2006

Astroschnautzer - kalkhoff
Maukkaasti narisee. En viitsi tyhmänä hehkutella, annan vaan kybän. :>
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 31.08.2006

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Kommenttiringistä, moi! Parodiaosastoa, joka ei iske minuun henkilökohtaisesti. Miksauksessa olisi parantamisen varaa mutta rakenteellisesti ja soundillisesti paketti toimii, mitä nyt laulaja kuulostaa olevan vetämässä viimeisiä pihauksiaan. Mahtoi olla kurkku kipeä tuo revittelyn jälkeen. :D No, kaikkea sitä tehdäänkin ja miksipä ei, varmaan tällekin on yleisönsä. Antakaa palaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele miarf - the great flapsbury 27.04.2006

miarf - the great flapsbury
Hilpeetä meininkii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lovers - Virnistys 09.01.2005

Lovers - Virnistys
Vautsi, tosi toimivaa poppista. Laulu olisi tosiaan saanut olla enemmän pinnassa kertosäkeessä. Lallallaat oli kivat. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - Waste of Time 02.01.2005

Tempo - Waste of Time
Uijui, darkki meininki! Ihanasti rutisee, tätä voi hyvin kuvitella kovalla volyymilla tanssivansa basson hyväillessä kroppaa. Ainoat miinukset lievästä pitkäpiimäisyydestä, olisin tykännyt suuremmasta vaihtelusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warhorse - One Night Wonder 04.01.2005

Warhorse - One Night Wonder
Kommenttiringistä moi! Sarjassamme en kuuntele yleensä tällaista enkä diggaile, mutta yritän olla objektiivinen. :) Rummuista mainitsitkin jo esittelyssä, kuului lähinnä basari ja haitsut tosi pinnassa, kai siellä snarekin jossain pohjalla oli, mutta sitä tuskin kuuli. Kehittymisen varaa on. :) Kitarointi oli ihan taitavaa ja mukavan melodista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 03.01.2005

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Rauhoittavaa, kaunista, kivoja sointukulkuja. Soundeissa olisi saanut olla minun makuuni enemmän särmää ja joku muheva lisäpadi olisi tehnyt terää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - tribute 2 tha oldskool hc 08.11.2004

Popinski - tribute 2 tha oldskool hc
Ojoi, tuli todella nostalgiset fiilikset! Onnistunut potpurimainen esitys oldskoolin aineksista. Kyl sie poika ossaat. Basso tosiaan olisi voinut olla hieman laihempi, mutta eipä tuo kamalasti haitannut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEXAS FAGGOTT - PULU 27.11.2004

TEXAS FAGGOTT - PULU
Tykkään täst niinq iha simona.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - work 4 nobody [preview] 27.08.2004

Popinski - work 4 nobody [preview]
Hyvää saundia ja potkua, vaikka prodigy kieltämättä hieman mieleen juolahti. :) Muttei pahalla tavalla ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Long Time Ago 23.08.2004

Harken - Long Time Ago
Kaunis melodia, laulajalla hyvä ääni. Juuri sopivasti hieman käheä, ettei ole liian imelä. Voin helposti kuvitella, miten tästä tehtäisiin mahtipontisempi versio ja mukana pitäisi ehdottomasti olla mehevä sähkökitara sooloineen. Nyt taustat ovat mielestäni liian pliisut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damake - Dream 23.08.2004

Damake - Dream
Miksaus kaipaisi lisää ryhdikkyyttä, kappale ui turhassa kaiussa. Rakenne oli hiukan sekava, mutta oli tässä hyvääkin paljon. Miksaamalla selkeämmäksi, kohentamalla rakennetta ja lisäämällä kunnon nostatuksia tästä voisi saada tykin biisin. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 17.08.2004

Jenni - Yksin
Iskelmämäinen fiilis tästä jäi, semmoista yli kolmekymppisten musaa. Hyvä laulaja,vaikka äänensävystä tulee enempi mieleen tangolaulajat. Kyllä tämmöistä voisi jossain Iskelmäradiossa odottaa kuulevansa, mutta todennäköisesti vaihtaisin kanavaa, koska en kuuntele kyseistä asemaa muutenkaan. :D Hyvin tuotettua valmista kamaa, muttei tyylillisesti kolahda mulle, siis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 23.08.2004

Extra Virgin - Don't Torture
Tämähän on täysin valmista kamaa! Melodiassa omaperäisyyttä, eikä ihan sitä arvattavinta linjaa. Tykkään kovasti laulajan äänensävystä. Kitarat on namit. Miksauskin hyvä, en mä keksi mitään valittamista, mitä te täällä teette, levyttämään studioon! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 25.08.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Genre ei ole kovin tuttu, mutta hemmetin hyvin kulkee. Laulajalta jäin kaipaamaan hitusen enemmän varmuutta ja heittäytymistä, vahvuutta ääneen. Paikoitellen sitä kyllä löytyi, muttei koko biisin matkalta. Jäi muuten "naanatukset" päähän soimaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 23.08.2004

Karri Heiskanen - Stations
Miksauksessa mielestäni liikaa diskanttia, sopisi rouheampi ja bassovoittoisempi soundi. En tykännyt siitä alun "röhmysoundista" (joku kitarajuttu?), joka kummitteli muutenkin siellä välillä, ei sopinut mielestäni pakettiin. Ammattitaitoista soitantaa ja laulantaa kyllä ja all in all kelpo kipale, hienoa poijjaat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 03.01.2005

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Tsihhii, naurattaa. Tämä oli psykedeelistä kamaa omilla ehdoillaan, vähän kumarreltiin eri suuntiin mutta kuitenkin pysyttiin sillä omalla polulla. Hienoa oli aina kun ne stringipadit lähtivät nousuun. Pikkuisen olisi saanut olla tiiviimpi paketti mielestäni kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bizita Q - Dancing In The Desert At Noon 04.01.2005

Bizita Q - Dancing In The Desert At Noon
Vou, sikkii shittii! Ei mutta, hienoa. Kuin jotain Aavikkoa kauheassa flegmakännissä tai oopiumihuuruissa. Jänskä elämys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 09.02.2004

T-ace - Enkeli
Kasarifiilarit tuli kyllä tästä, ei hassumpi balladi. Voisin hyvin kuvitella kuulevani radiosta - enkä vaihtaisi kanavaa. :) Kitaroista tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele berestez - mithranix (brstz rmx goon) 13.02.2004

berestez - mithranix (brstz rmx goon)
Kylä kyllä kyllä. Äänet ovat kristallia ja kinuskikastiketta, kirkasta ja kaunista mutta myös suloisen makeaa. Mahtavat nuo vokaalikikkailut. Haluaa kuulla yhä uudestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 13.02.2004

Electron - The Call of Wilderness
Meni ihan kylmät väreet, hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Negative Scenes - Wonders (Extended) 17.02.2004

Negative Scenes - Wonders (Extended)
Tää oli kiva, konstailematon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 09.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Enkö muka kommentoinut aiemmin vaikka kuuntelin, höh. Kipeän kiva meininki, kitara tykittää mahtavasti. En tiedä onko ne vaan mun kuunteluolosuhteet, mutta olisin kaivannut hieman lisää lämpöä soundiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele thenuke - Naranja 10.02.2004

thenuke - Naranja
Pahoittelen, et koskettanut. Aika normia tavaraa ja liian softan kuuloista mun makuun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 10.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Ensin luulin, että asialla on joku Eino 40-v ihan tosissaan kun biisi kommenttiringin kautta pärähti soimaan. ;D Piristävä ylläri, vaikka toteutus voisi olla teknisesti parempikin. Mutta ihkua, kerrassaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 08.02.2004

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
Omalaatuista, en muista vastaavaa kuulleeni. Tykkäsin jollain kierolla tapaa tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LEMON SLIDE - Siperia opettaa (2003) 12.12.2004

LEMON SLIDE - Siperia opettaa (2003)
Semmosta lurittelua, ettei voi hymynkaretta huulilla estää. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .KR. - Syksy 21.01.2005

.KR. - Syksy
Melodisuus on tässä hyvä puoli, mutta rummuista en tykkää ollenkaan. Voisin kuvitella tähän taustalle perinteisemmän dnb-kompin, jolloin toimisi paremmin. Odotin koko ajan että biisi alkaa kunnolla. Mutta pianot ovat tosi hienot ja harmonia kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - crave 21.11.2003

furi anga - furi anga - crave
Veri nais, jeessöör. Hyvä tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - unknown poetry 21.11.2003

furi anga - furi anga - unknown poetry
Tulee vähän mieleen Adam F, tiukempi biitti tosin. Erittäin toimivaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEXAS FAGGOTT - Penalty (Mandalavandalz Remix) 21.11.2003

TEXAS FAGGOTT - Penalty (Mandalavandalz Remix)
Mahtavat rutinat, oujee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Sidewalk 25.08.2004

Superverted - Sidewalk
Ihan jees, mutta se jokin jäi puuttumaan, että olisi kunnolla kolahtanut. Laulajan lausunta hiukan löysää ja suomalaisuus kuultaa läpi, muuten hyvä ääni. Vibra on persoonallinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 18.09.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
Iih, pupu sai kattilat soimaan. Ihanan hypnoottinen mutta samalla veikeä, kovasti tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Time & Place (AntiVocal Mix) 13.02.2004

Forehard - Time & Place (AntiVocal Mix)
Hyvin kehittyy, kunnes noin 2:35 alkaa kuvio, joka mielestäni riitelee ja sotkee liikaa. Odotin että se menee pois mutta kun ei mennyt, lopetin kuuntelun kesken. Sori. Muuten tosi hyvin tehtyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Make it once,wake up on monday (Original 13.02.2004

Forehard - Make it once,wake up on monday (Original
Tämä on juuri sellainen kipale, jota olisi kiva tanssia aamuyön tunteina aivan finaalissa, mutta onnellisena. Jännä ylläri tuli siellä keskivaiheilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Hammer 13.02.2004

Forehard - Hammer
Jumpsista jömpsis, hyvin vasaroi!
9