Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - Storm Without Rain 12.09.2007

Far'n Beyond - Storm Without Rain
Tässä on on kyllä sovitus ja tunnelma erinomaisesti kohdallaan. Vokaalit pääsevät hienosti oikeuksiinsa, kun säkeistössä maltetaan jättää niille tilaa. Kitaristille myös pisteet kotiin siitä, että hoitaa hyvin tonttinsa, eikä hötkyile liikaa, kuten tämän genren egonpönkittäjillä aivan liian usein on tapana. Eli voisi sanoa, että on kerrankin menty itse biisin eikä soittajien ehdoilla. Ainoana miinuksena kipale loppuu hieman yllättäen; eeppiseksi hiekka-aavikkobiisiksi tämä on melko lyhyt, peräti radiosoittomittainen. No, turha sitä kai on väkisinkään yrittää pidentää. Lisää tätä atmosfäärisempää tavaraa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riivaaja - Tutkija 17.01.2006

Riivaaja - Tutkija
Taattua Riivaaja-laatua! Soitto pysyy jotenkin sinkun A-puolta paremmin kasassa ja soundit ovat selkeät. Kun vielä aihealuekin käsittelee metallimiehelle ah niin tuttua "tutkijan dilemmaa" (vrt. Kreatorin Terror Zone-video), ollaan pelottavan lähellä täysosumaa. Loppua kohden on kuitenkin vielä paras yllätys tiedossa: Maisteri Virtasen (ja kuuntelijan) tajunta kirjaimellisesti räjäytetään elämää suuremmilla basso- ja huuliharppusooloilla. Hyvä poijjaat, juuri näin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 09.01.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Jos Brian Johnson saisi jälkikasvua erityisen pahansisuisen saunatontun kanssa, sen lauluääni epäilemättä kuulostaisi kutakuinkin tältä. Jollain perverssillä tavalla toimii kyllä!
8