Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 30 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Vivahde 11.02.2012

Efflorum - Efflorum . Vivahde
Complex & melodic electronica.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Mandrake's root 06.10.2006

Efflorum - Efflorum . Mandrake's root
Melodista psytrancea NRG vivahteilla. Tanssilattioille suunnattu hyvin uniikki tekele. Kommentointi hyvin tervetullutta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele sisukurkku - Synthx Terror (feat. Kiewari) 05.12.2004

sisukurkku - Synthx Terror (feat. Kiewari)
No tää oli kyllä jotaki niin kauheen sairasta että huhhoh! :D Ei oikee iskeny, mut hei sairasta ainaki oli (tärkein asia)... Soittimista on vähä vaikee sanoo mitää ku ei erota yhtää erilaista. :P 7- ~ 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele dj zoom - Last century Techno feat.Mr.Hawre 10.01.2005

dj zoom - Last century Techno feat.Mr.Hawre
Onko tää läpällä väännetty vai ihan oikeesti yritetty teos? :D Siis nyt kyllä meni aika vaikeeks. Toi alku on suoraan sanoen kauhee, kun matala basso ja hihatit hakkaavat yhdessä meno on jopa menevä. Pianolla oli mukava linja mutta se ei mennyt taustamelodiaan sitten ollenkaan. Olen pahoillani, mutta tästä biisistä en voi 6 parempaa numeroa antaa... No mutta kerrankin joku ansaitsi minulta senkin... :P
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele CNF-Community Neglects the Facts - Furi anga+CNF=Chemical 02.11.2004

CNF-Community Neglects the Facts - Furi anga+CNF=Chemical
Jotenki ei uskotellu biisi tarpeeks itteensä mulle. Hienoi voksui ja rumpujen mäiskettä silti löytyy. Kokonaisuus on ihan hyvä, mutta joku koukku puuttuu. Lyhyyskin jäi vähäv vaivaamaan. Just ku pääs biisiin sisälle ni se loppuki jo. Mut keep it up boyz! 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matsya - Earth to Jonesy 18.10.2004

Matsya - Earth to Jonesy
Rauhallisuudesta ja rentoutumisesta kovaan potkintaan. Biisi sisältää hyvää menoa läpi biisin ja soittimet ovat täysin kohdallaan. Ainut vakavasti vituttanut biisin elementti oli toi karhee juoppohuuto! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Basics 28.09.2004

Takomo - Basics
Intron omaperäiset piirteet yhdistyy jälleen kerran mainioon breikittelyyn. Hienoa työtä kaikin puolin. Jotaki hieman elektronista olisin tähän vielä kaivannu, mutta meno ei pääse siltikään missään vaiheessa sammumaan. Ei jäänyt mitään muuta hampaan koloon. 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moondust - The Source 28.09.2004

Moondust - The Source
Hienoi soundei oot saanu aikaan. Hyvin vaihtuu melodia heti alun tuntumassa ja ote pitää. Millä oot tehny noi bassot? Tässä on ihan vähän jotaki powershout.com tunnelmaa. Rummuissa sais olla paljon enemmän munaa. Basari ja snare sais kuuluu kovempaa ja O.hih vois iskee volal enemmä. Leadit on iha onnistuneit. Tästä ei jää sellane melodia päähän kauheesti, eli omalaatuinen vetäsy puuttu, mutta varmaa vääntöö tää silti on. Jäin myöskin odottamaan sellasta loppurepäsyy aika kovasti. :( Elikkäs instrumentit hallussa, melodiat kohdallaan, mut se koukku mukaan puuttu ja masteroimises on puutteit. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Plaztic Dreamer - Shame That You're Dead 18.08.2004

Plaztic Dreamer - Shame That You're Dead
Heti alusta huomaa että homma on hanskassa. Kaunis nostatus siihen pisteeseen jossa itse jyskytys sitten alkaa. Komeeta breakbeattia ja melodiaa oot saanu aikaan. Biisin elementit ei kauheesti vaihtele, mutta jotenki tähän ei vaan tylsisty... Sitte instrumenteista: toi perusteema vie nätisti eteenpäin, bassolta olisin toivonu kyl ehkä hiukan enemmän... toi poraefekti tuo mukavaa fiilistä ja efektit yleensäkki on iha kunnos (sillee ettei tyyliin joka rummun kohal joku naraha). Meno on ihan hyvä, mutta kyl tästä jotaki jäi viel puuttumaan. Fiilis on hyvä, mut ehkä tää tasapaksuisuus on syy miks otin 1 numeron täydestä pois. Hyvä nautinto silti korville. Jään odottamaan innolla seuraavaa julkaisuasi. :) 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 03.09.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Oon kuunnellu tän aikasemminkin, kaunis alku niinku muistelinki: ihanat instrumentit. Puhdas laulu tulee mukaa. Kicki olis tosin saanu olla iskevämpi ja rumpupuoli monipuolisempi jos multa kysytää. Basso jää aikalailla taustalle mut sen korvaa toi matala padi joka liittyy mukaan hetken tuon jälkeen. Ihanaa fiilistelyä, mutta se kliimaksi kohta puuttuu. Tällasta diggaa kuunnella illan hämärässä oman kullan kanssa. Kaunista tosiaan. Olis voinu vähän täydempi olla mutta hyvä tää on näinkin, kaunis laulu ja kauniit melodiat ei siitä mihinkään pääse. Jotain jäi silti mielestäni puuttumaan. Lopussa ihana padi, siitä plussa! 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Pseudointelligence 07.09.2004

Impulse-G - Pseudointelligence
Kaunista melodiaa ja räväkkää menoa. Aika ambientisti elehditään tämän biisin läpi. Välillä todellakin infected huomattavissa. Hienoi soundei oot saanu aikaan. Intro on ihanan rauhallinen ja bassot toimii hyvin. Lopussa toi mielikuvituksen tuotoksena syntynyt vinguttelu on iskevä! Ei puutu mitään eikä kauheesti lisäiltävää oo, silti jotakin jäin kaipaamaan. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 80's Tribute - Twenty years ago 01.09.2004

80's Tribute - Twenty years ago
En tiennykkää et kasarimusa vois olla näin kovaa... tää ei oo sellasta tyypillistä tylsää ja jankkaavaa hehkutteluu. Mä voisin laulaa kun sen osaan mut mikki on ihan vituillaan. :( Tähän sopis ehkä sellanen George Michael henkinen rento ääni? ;) Soittimet kunnossa ja kokonaisuus paketissa, hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Fastlane (radio edit) 28.07.2004

digeon - Fastlane (radio edit)
Täs on kyl munaa... ei voi muuta sanoo. Aika tavallisella kokoonpanolla edetään: alkuun jyskettä ja bassoa ja sit toi hiljasuus josta nostatus. Mut se ei menoo haittaa koska tässä biisissä on tota meininkiä sen verran paljon. Tykkään perusteemasta helvetin paljo vaikka en yleensä saa väreitä eurotrancesta. Ainut joka jäi vaivaamaan kokonaisuudessaan on toi äänenlaatu: se on jotenki tukkoinen. Jos masterointiin olis saanu lisää ytyä nii tää biisi olis kiskassu ittensä sen 9:n rajan yli 10:iin. Kicki oli vähän taustalla ja samoin basso - matalat äänet jäi siis hiukan jumiin. Mutta muuten loistava kokonaisuus. 9+ mutta ei ihan täydellinen. Masterointia kun katsoisit uudestaan niin tippuisi 10 varmasti. Kiitos kuunneltavastanautinnosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Fastlane (radio edit) 29.07.2004

digeon - Fastlane (radio edit)
Ei perkele kyl mä tän kymppiin nostan.. tos ku eile fiilisteli yöl kaikkee musaa ni huomasin että pieni samealaatuisuus ei haittaa paskaakaa... Loistobiisi! :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 05.06.2004

rewind - Giant Leap
Kylläpäs on ihanan rosoista menoa, heti alusta alkaa kunnon pauke ja meno pysyy päällä loppuun asti. Biisiin ei kyllästy soittimien vaihdoksien johdosta. 1:27 vaiheessa tulee mukaan komee takatausta ja muutaman 10 sekunnin jälkeen meno on jo aika astralmaista. Biisin lopun äänimaailma on hienoa kuunneltavaa - hiukan omaperäinen ja kiinnostava kokonaisuus mutta toi bassolinja (?) (vai lead) joka ihan alussa alkaa puskemaan vie melkeen koko shown. Jos se on tarkotuskin ni hyvä hyvä! Jotain todella ihanan iskevää jäin silti odottamaan - ehkä se loppukliimaksi olisi mieltä piristäny. Tossa 1:10 vaiheessa tullut *pliip pliip* vaihe otti korvaan. Muuten loisto vääntöä. Jään innolla odottamaan seuraavaa biisiänne... 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 03.09.2004

Taajuus - Punishment
Loistava intro. Puheet ja kaikki on täysillä mukana. Kun biisi sitten alkaa noil kolinoilla ja rummuilla ni tulee hieno fiilis päälle. Instrumentit toimaa ihan täysin ja kompit on kunnos, toi säröisä breikki on kyl kova. Toi leadi vähä masensi mua, se vinku liikaa. Muuten loistava kokonaisuus josta ei voi lähtee mitää turhii miinustelemaan. 10:n DnB:tä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 31.05.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
Wau... kaunista musaa, tulee mieleen jonkuntyyppinen baari-ilta jne. :P Soittimet o virees ja miksaus kunnossa + niillä kans vedetään helvetin hienoa settiä. Laatukesämusaa jos multa kysytään, rauhallinen meno ja loistava kertosäe. En nää mitään syytä ottaa pisteitä. Laitanpa itseni vielä jopa faniuteen... tää on greatest bit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bone System - Mutation 14.09.2004

Bone System - Mutation
Kommentoin biisin etenemisen myötä... Elikkäs intro on loistava, hieno padi alla ja psiikit toimii. Noi alkavat melodiat on hyvin suunniteltu ja toteutettu. Rumpuihin kaipais munaa ja percussioneita saia laittaa lisää. Ihana hiljentyminen. Melodia tulee hyvin messiin. Basso tosiaan vois olla hiukan kovemmal ja kick jytevämpi. Mukavan veltto ja leijuva melodia alkaa n. 3:30. Meikäläiseen tää loppu kolahtaa todella hyvin. Tavaraa kerääntyy hyvin ja frequency vaihtelee hyvin leadin kans. Vähän suurempaa kliimaksia jäin odottelemaan, mutta komee teos näinkin. Loppu on hyvä: soittimet tippuu kyydistä oikeella tavalla ja lopputulos on kiitettävä. Jotaki jäin kaipaamaan, mutta ei tässä sen erikoisempii vikoi oo. 9 ja tunnelmasta se plussa. 9+ Nautittavaa goaa ja seuraavaa biisii jäänki jo venaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic - I Love You 12.06.2004

Chromatic - I Love You
Kaunista vääntöä. Vaikka biisi toistaakin itseään ei mielenkiinto lopu koska tunne säilyy ton padin mukana. Beatti sopii täydellisesti tohon musaan. Silti jotain perkussioit olisin kaivannu. Jos kriittiseks lähtisin ni puutuisin noihin pikkuvirheisiin, mutta ei tässä voi kun fiilistellä yhä uudelleen. Ihanan rauhallista -> download ja playlistille. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 18.08.2004

Cosmic System - Go-A-Head
Mua ei ainakaa ottanu päähä toi looppi mikä tos rullaa läpi biisin. Olkoon valmis tai ei niin hyvää menoo se vie kokoajan. Se on tosin pakko todetta että tää on paljon enemmän tyypillistä kiksutrancee ku gooaa... Soittimet alussa on viel jotain sinne päin, mutta ku tos 1:30 vaihees alkaa toi leadi ni aijai ku menee kiksutteluks. Mutta mutta itse biisiin: Bassorumpu iskee mukavan laajasti, ei liian kirkas eikä liian sumee. Looppi toimii muuten mut percussioneit jäin kaipaamaan. Basso on parempi ku se pysyy tollee samal linjal eikä pomppoile trancen omaisesti (kuten myöhemmin). Muut taustasoittimet jotka ei vie showta on loistavii. Ja kyl toi leadi josta aikasemmin mainitsin toimii sinäänsä mut se syö gooamaisuutta. Hyvä soundi siin on mut ei se tälle musagenrelle omistaudu. Tätä todellakin tanssisi bileissä kuin bileissä kuten trauma aikaisemmin mainitsi... sielä kun ei puututa yksityiskohtiin. Esim. 1) Pituus, liika pitkä vaikka ei se loppuenlopuksi biisiä tapakkaan. 2) Toisto, musa on menevää mutta toistoa löytyyy ikävän paljon. Mut nyt kun on ruusut ja risut heitetty ni on aika antaa arvosana. Hyvä biisi mun mielestä ei sille mitään mahda mutta jotaki jäi silti uupumaan. Kelpo arvosana eli 9 tästä teoksesta... Kiitos jälleen nautinnollisista kuunteluhetkistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - in tenebris 03.09.2004

Kide - kide - in tenebris
Aivan ihana alku, noi pilinät pistää kylmät väreet liikkelle ku massan alennusmyynnissä. Toi matala jousipadi ku tulee mukaa ni rupee jo pelottamaan: tätä ei pakol uskaltais kuunnella yöl yksin himas. :P Noi taustal olevat huudot muistuttaa diabloa (siis se vanha kunnon ropepeli), siin musiikeis oli aina taustal tollasii huutoi. Beatti on aika abstrakti, hatun nostoa. Olis voinu perccareita vähä laittaa silti lisää... Loppuu todella mykavasti. Ei tästä jääny ku loistava fiilis päälle. Kiitos ainutlaatuisesta kuuntelukokemuksesta! *faniutuminen nyt heti!* :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 21.04.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Mites on homojen kevät lähteny rullaamaan? x) Rento biisi ja todella hyvät räpäytykset.. hauska idea ja kattava fiilis - kyl 10 irtois mut... homofobia vie 9:lle. Ääh kyl tää on mestariteos ja 10 ansaittakoon! :) (huumori huipussaan!)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 16.03.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Jos saa suoraan sanoa.. en ole mikään metallimies, mutta jos joku niin tämä biisi iskee.. kulunut aihe ei petä kuuntelijaa koska biisin c-osa nostattaa fiiliksen pilveen! (ei ollu mullakaa okku kaukana) :P Loistavasti koottu ja harmonisesti tukeva biisi.. jätkät ansaitsee 9:n mutta toi c-osio pistää 1 bonuspisteen! 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - Auringon poika (acusto-remix) 06.05.2004

Valtio - Auringon poika (acusto-remix)
Rentouttavaa ja rauhoittavaa fiilistelyä.. :) Vaikka en oo yleensä tän tyylin musan parissa ni tää iskee. Tulee mieleen sellanen vanha kunnon kesämeininki... Pakuun kamujen kaa, uimakamat niskaa ja tää soimaan matkalla rannalle - 9 :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 28.09.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Hieno alku, mukavasti viilettää noi soinnut. Rummut ilmestyy komeesti tonne taustalle ja nousee sieltä hienosti. Oikein relaxoivaa indeed. :) Odotin hieman enemmän melodioita, joku iskevä leadi olis ollu kova tohon keskivaiheelle. Loppu on kuitenki vähintään yhtä hieno kuin loppu. Hyvä ja rauhallinen biisi, jota en kuitenkaan menisi house genreen sijoittamaan. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bone System - Lavatanssi 14.09.2004

Bone System - Lavatanssi
En kerkee enempää kauheesti kommentoimaan, mut on tää kyl komeeta goaa. Hienot melodiat ja hyvä kokonaisuus. Perccareit olisin kaivannu tässäkin biisis ja tunnelmaan olis jotaki saanu viel täydennettyy. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 02.08.2004

Fat Funk Force - All over you
Voi helveta kun en oo kerenny aikasemmin tätä arvostelemaan. Monta kertaa oon kyl käyny tätä jo fiilailemas... Elikkäs. Ensinnäki laulu on loistava ja sopii tähä biisiin täydellisesti. Lauluun lisäätty delay on kans 10:llä mukana. Sitten basso, jytää loistavasti taustalla. Toi pilipalishow tos melkeen pinnas oli parasta antia biisissä :D Soittimet ja laulu siis kunnossa. Jotaki jäi silti kaipaamaan... jonkunlainen soolo loppuun tj. Tää on silti loistavaa kampetta ja varmaa tavaraa jokaisessa mahdollisessa modossa. Biisin rakenne pysyy pohjimmillaan samana mutta muuttaa silti muotoaan kokoajan. Tylsistyminen ei siis iske missään vaiheessa. Kokonaisuudesta 9 ja hinkumenosta + elikkäs 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the northernlights orchestra - dive into the light 03.09.2004

the northernlights orchestra - dive into the light
Kauniisti sävellettyä ja toteutettua omaperäistä musiikkia sanon minä. Alusta asti ihanan rento, eikä meno pääse nousemaan liian rajuksi. Hyvin hillittyä menoa ja takuuvarmaa nukkumattimusaa. Lisää samanlaista! 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - loveblind 03.09.2004

kontaktor - loveblind
Maukasta rumpua ja bassoa läpibiisin ei kerkee nyt sen paremmoin kommentoida ku tunti alkaa. Instrumentit on hyvät ja taajuutta todella löytyy taustojen kohalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - da sexy gal -groove 02.08.2004

D Fast - da sexy gal -groove
Tässähän on menoo alusta loppuun, jokainen mahdollinen instrumentti saa oman sooloilunsa ja meno pysyy täten hallussa. Diggasin ihan täysillä. Tos nostatuksen jälkeen ku alkaa pauke ni alkaa pakollaki jalka vispaamaa... :) Ei kovin monesti tällasta matskuu täält mikseristä löydy. Rummut on kunnossa, basso vääntää vitun nätisti, urut pauhaa ja meno on helvetin kova. Ainut asia jota jäin kaipaamaan oli jonkunmoinen laulu. Siitä pieni miinus kokonaisuutta tiputtamaan. 9.
9