Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Into Light 16.06.2009

Mouse Dj - Into Light
Tippuis taas paljon paremmin jos basari ei ois ihan niin diippi ja liioteltu. Törkeen siisti sample jälleen ja se missä tuli laulu oli BUENO! Itte toivoisin että edes joissain biiseissä basari olis reilusti vähemmän hallitsevana elementtinä vaikka pumppaavassa dancessa pysyisitkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele akk - pumping 24.10.2008

akk - pumping
Huh, ihan mieletön rumpuluuppi! Heti alun komppailu oli kyllä ihanan lupaavaa eikä suotta. Toimii tällaisella kompilla vielä paremmin kuin alkuperäinen. Bassokuvio on loistava ja torvet on miellyttävät, varsinkin kohdissa joissa ne vetää niitä pieniä kikkoja hieman hiljaisemmin. Muutaman suvantovaiheen kun olisit tuonne väliin livauttanut, jotta menokohdat tuntuisivat vielä iskevämmiltä niin avot, olisi ollut 10+ kipale kasassa, pakko ottaa se plussa nyt sitten pois ja antaa pyöreä 10 :D. Hemmetin tiukka!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Kaikki jatkuu 04.11.2007

AGR - Kaikki jatkuu
Ah, pelkäsin jo että VF:n kipale on ainut ladattavan arvonen tuolla top-40:ssä, mutta onneksi tämä tuli vastaan. Itse arvostan tupla-/multiriimejä ja kuten lähes aina täällä mikserissä ei sellaisia hirveämmin ole, niin ei myöskään tässä. Vaan ei se haittaa alkuunkaan kun kuulostaa näin hyvältä muuten. En tykkää ollenkaan noista nyyhkybiiseistä, enkä niitä koskaan jaksa edes loppuun asti kuunnella. Niitä kuitenkin nuo listat ovat täynnä, joten tälle voisi antaa kympin pelkästään siitä, ettei tämä ole nyyhkykuraa. Myöskin biitti on niin mahtava, että sekin ansaitsee jo yksinään kybän. Ainoa mikä biitissä häiritsee on vihellysääni joka on kertsissä (ei pahasti, mutta voisi siinä jotain muutakin olla). Loistavaa!
10