Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 72 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Kiss Of The Dark 25.03.2007

Iron Sphere - Kiss Of The Dark
Kyllä on pojat kuunneelleet tarkkaan Symphony äksää, Rhapsodya ja stratovariusta: hienosti bändien vaikutteet paistaa läpi tehden biisistä jollain tapaa omanlaisen. Näissä uusissa biiseissä en näe juuri saundillisesti muuta vikaa, kuin että rummut ovat heikoin lenkki (miksauksen ja masteroinnin osalta), taasen bändin soitossa ei ole mitään valittamista, puhumattakaan laulajan äänestä jossa on munaa tarpeeksi. Tämä kappale on sävellykseltään ja sovitukseltaan parhain näistä, ainoa josta voin valittaa on nämä biisien radiopituudet, tällaista musaa kuuntelis ihan kunnon rallejen muodossa, ei muuta kuin 6-10 minuuttisia taideteoksia työstämään ja olen täysin myyty. Mutta kyllä nämäkin alkuun riittävät. Ansaitsitte juuri itsellenne yhden fanin lisää (ja minä kun en ihan millekä tahansa bändille fanimerkintääni anna) Hienoa työtä, toivottavasti taru ei lopu lyhyeen ja saadaan teistä uusi komeetta metallitaivaallemme joka jatkaa siittä mihin Stratovarius jäi. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - chips for mega man 05.01.2007

D Fast - chips for mega man
parhautta. yksinkertaisesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - beauty 29.08.2006

el niklas - beauty
Särömaailma on tässä biisissä varsin toimiva. Melodiat ovat tunnerikkaita, rakenne huoliteltu, soitto kuulostaa napakalta ja erittäin "helpolta" ilman mitään kompastuksia, laulu on hunajaa korvilleni. Pitkästä aikaa biisi, jonka kuuntelee vaikka 10 kertaa peräkkäin, kuitenkaan kyllästymättä. Melodiat, rakenne ja kokonaiskuva miellytti niin paljon, että en löydä mitään valittamisen sanaa. Parhain tämän projektin biiseistä. Täydet pojot!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...! 12.03.2006

APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...!
soundit ja melodiat, rakenteesta puhumattakaan ovat niin 70-lukua, että hyvin on onnistuttu. tämähän on musiikkina tälläistä perinteistä kokaiiniä naamariin- kamaa, itse enemmän pidän vaihtelevista melodioista joissa on paljon sointuja, tällänen rullaaminen ei minua niin kiinnosta melodillisesta näkökulmasta. Retroiluna tosin toimii hyvin, joten ajan hengen saavuttamisen kunniaksi kiitettävä napsahtaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 29.12.2005

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Tulee HIM päällimmäisenä mieleen, hyvällä tavalla siis. Erittäin hyvälaatuista mikserin muihin biiseihin verrattuna, ehdottomasti 10 parhaan bändin joukossa täältä :) Ainoo asia mistä voisin valittaa on laulajan ääni, aluksi tuntuu hieman erikoiselta tuo ääni aateltuna tämän tyyliseen musiikkiin, mutta kun useamman kerran kuuntelee niin kyllä siihen tottuu. Varsin mieluisa yllätys kaiken kaikkiaan, en uskonut ihan tämän tasoista materiaalia olevan, yllätys oli siis enemmän kuin positiivinen. Biisistä vielä sen verta, että biisin pituus oli varsin sopiva ja aloitus, sekä lopetus olivat hyvin suunniteltuja. Lataukseen lähti ja fanitusmerkintä vielä kunnianosoituksena materiaalinne laadulle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 29.12.2005

Bitch So Sweet - Burn Alive
Tässä biisissä laulajan ääni kyllä kuulostaa jo paremmalta, nyt ollaan lauluääneltä ja tyyliltä hyvin yhteydessä biisin tyyliin. Sopivan raskasta, mutta kuitenkin kevyttä kuunneltavaksi, joka on musiikissa aina hyvä asia. Tämä on juuri sopivaa musiikkia kuunneltavaksi automatkoille, luo hyvän takapenkkitunnelman. Enpä keksi mitään valittamista tästä, sopivan rehtiä kaikin puolin. Kipuaa arvoasteikolla kiitettävän kirkkaampaan arvosanaan ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 29.12.2005

Bitch So Sweet - The Reasons
Erittäin valmista tavaraa tämäkin, pitkästä aiaka bändi jonka kaikki biisit on yhtä kuunneltavia ja tasaisen hyviä. Tämä solmii hyvin yhteen nuo kaksi muuta biisiä, kevyen ja raskaan sekoitusta. Kokonaisuudessaan nämä 3 biisiä ovat kuuntelunautinto korvilleni. Jees, pää tuntuu jo niin tyhjältä että taisin sanoa jo kaiken tarvittavan mitä vaan sanottavana on. Hieno työtä, tätä kuuntelisi mielellään livenäkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - PIEni sieNI €- 04.11.2005

RAUTAKANKI - PIEni sieNI €-
ei helvettti, väsyyneenä kun kuuntelee tällasta settiä niin tulee kyllä melkoinen hymy huulille :) mahtava teos, sopivan härö
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 16.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
ainoa asia mistä voi valittaa on se, että laulu ei kuulosta luontevalta, vähän väkisin väännettyä, mutta ihan hyvä ääni ja sopii kyllä tällaiseen materiaalin, mutta tuo englanti ei ihan mun korvaani parhaalta mahdolliselta kuulostanut. Toinen asia mikä vei kuuntelunautintoa oli melodian tylsyys, olihan se iloinen, mutta puoleen väliin mennessä siihen jo kyllästyi. Muilta osin varsin onnistunut, soundeissa ei ole valittamista ja ihan nättejä efektejä löytyy ja rakenne on suhteelisen järkevä ja toimiva. Mutta joo, kyllähän tämän muutamia kertoja jaksaa kunnella läpi, joten ei tämä huono missään nimessä ole :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 12.08.2005

Haikaus - Aailma
Varsin mielenkiintoinen ja omaperäinen luomus, täytyy todeta :) tässä jokin viehätti, liekö juuri tuo erilaisuus ja omaperäisyys, uudet kokemukset ovat aina positiivisia (tai ainakin melkein aina) ;D Ehkä en kuitenkaan ole tämän tyylisen musiikin suurkuluttaja, itse olen vähän vanhanaikaisen melodiavoittoisen luomuksen puolestapuhuja, koska mikä sen kauniinpaa musiikissa kuin melodiat? ...Mutta ei tämä ollenkaan huono ole, minä en vain saa paljoakaan irti, toisin kuin jotkut ehkä saavat, mutta ainakin tuo omaperäisyys viehätti, ensimmäinen tämän tyylinen biisi mikserissä, joka sattuu eteeni, joten onnittelut siitä :) noi "laulut" vai mikkä lie joikaukset loivat varsin kiehtovan tunnelman tähän teokseen. Eipä kai muuta tällä erää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Instrumentaalimusiikista olen aina pitänyt, tämänkään tekeleen kohdalla ei poikkeusta mieleni tee :) melodiat ovat surulliset, mutta kuten tiedämme, niin musiikissa suru on aina kaunista. Viulu tuo tähän sävelmään erittäin syvän kosketuksen, joka saa minut melkein itkemään surun kauneudesta. Rumpupuoli ei minua niin hirveästi säväyttänyt, mutta sopivaa tällaiseen musiikkin se silti on. Kaiken kaikkiaan erittäin erittäin onnistunut tuotos, jonka ansiosta tulee täydet pisteet ja fanimerkintä tauluun :) Täytyypi ajan kanssa kuunnella nuo teitin muutkin biisit. Hienoa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 15.03.2005

Stupor Mundi - Muka
Tulee yup:n laulaja mieleeni tästä, ei huonolla mielellä ;) ensimmäinen kerta kun kuulen jotain tällaista materiaalia, rakenteen ja melodioiden erikoiset yhdistelmät saavat minut hämmästelemään musiikin laajuutta. Erittäin mielenkiintoista materiaalia, jota kyllä jaksaa vaihteluna kuunnella massamusiikille. Kiitettävää ainesta, näin se homma etenee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Yksinäinen ratsastaja 05.04.2005

Stonecold Zombie - Yksinäinen ratsastaja
Ahahhahaaa... Go ahead, make my day :D:D Dirty Harrya, oujee :D noi kaikki laukka-, hirnumis- ja junasamplet ovat kyllä päätähuimaavia :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tuli erittäin paljon mieleeni Iron Maiden 80-luvulta :) Ja sehän on todellakin hyvä asia, sillä minuun aina puree tällainen raskaampi meno ;) Laulajakin on perhanasti saman kuuloinen :D ehkä vielä vähän enemmän pitäisi olla eläytymistä hommaan, mutta ykllä tämä jo nyt on sillä tasolla, että mie kuuntelen ja mielelläni :) Raskaan rockin ystävänä annan täydet pisteet ja fanimerkintäkin kolahtaa! kansa haluaa lisää!!! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Seikkailija 05.05.2005

DIVARi - Seikkailija
Mielestäni paras kappaleenne. Melodiat varsin veikeät ja sanat ovat hyvät. Tämä kappale kestää useammankin kuuntelun ja voin todeta, että jatkuvallakaan toistolla tähän kappaleeseen ei kyllästy :) Sopisi mielestäni johonkin lasten seikkailuelokuvaan tunnuskappaleeksi, onhan aihekin sen mukainen. Mielestäni tämä yltää Mikseri-netin biiseistä kärkikolmikkoon. Miksaus kuulostaa ammattitaitoiselta ja jokaisen soittimen sointi on kerrassaan mainio. Kansa huutaa lisää ;P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Leikitään ystävää 05.05.2005

DIVARi - Leikitään ystävää
Tämähän kuulostaa ihan Zen Cáfe:lta, kyseisen bändin suurena fanina tämä biisi on mieleeni. Laulaja on kaiken lisäksi vielä parempi, kuin mitä Samuli Putro, eli Zen Cáfen laulaja :) Biisinä varsin tyylikäs, melodiat ja soittotyyli on erittäin nykypoppirokkia, joka todellakin puree yleisöön. Hienoa, että joku näinkin lahjakas yhtye löytyy mikseristä :) Hienoa työtä kerrassaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Event Horizon - Outlines 09.11.2004

Event Horizon - Outlines
Nyt alkaa kuulostaan jo siltä miltä pitääkin :) Ainoa miinus tässä biisissä on tuo alku, muistuttaa liikaa Dallas Superstarsin Fast Driving biisin alkua, on jopa lähes identtinen :) Mutta sitten kun itse päämelodia lähtee käyntiin, niin tämä muodostuu aivan omaksi biisiksi, mikä on erittäin hyvä asia :) Raikkaat melodiat ja hyvällä maulla valitut soittimet tekivät tästä varsin mieluisan kuuntelunautinnon. Kansa tahtoo lisää!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ningas - Blizzard (original edit) 13.11.2004

Ningas - Blizzard (original edit)
Tuo basso saisi tulla aikasemmin tähän biisiin ja tässä saisi selvästi olla joku piano joka soittaa jonkun soolomelodian. muutenkin se bassokuvio kun se lähtee käyntiin, niin se kuvio on ristiriidassa biisin muiden soittimien melodiaan :) Elikä, Bassolinjan korjaus, bassoa alusta asti ja sitten joku piano joka vetää päämelodian :) eipä tässä muuta, ihan jees, jatka ihmeessä musan tekoa :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - BlueMoon (Remix) 13.11.2004

DJ Moonstation - BlueMoon (Remix)
Tämä melodia toimisi parhaiten trancessa :) Elikä tuo eurojuttu pois, taikka sitten vaan lisää potkua biisiin saundipuolella ja rakenteessa :) Melodia on hyvä ja kyllähän tämä näinkin toimii :) Mutta tuosta pianomelodiasta saisi kehiteltyä aikamoisen jutun, mikäli trancessa sitä käyttäisit :) Eipä kai tässä muuta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kontrolli - Last man standing 20.09.2004

Kontrolli - Last man standing
Tämmöinen on vähän liian häröä minulle, koska olen melodioiden ystävä :) Mutta itse biisin: Mukavasti tässä oli kaiken näköistä saundia, jotain ihme rumpuja. Komppi olisi saanut olla vähän monipuolisempi, tuo räkäinen leadi vai mikä ihme olikaan, niin se oli ihan hyvä, mutta jotain tässä olisi vielä saanut olla, oli aika avonaisen kuuloinen. Mutta joo, joku varmaan tämmöisestä pitää, mutta minä en valitettavasti ole yksi heistä :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Appelsiinirakkaus 20.09.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Appelsiinirakkaus
Tuskin kellekään muulle tulee edes mieleen tehdä appelsiinista biisiä :D Tää vaan jotenkin iskee ku ankerias, "nuolen lihasi, appelsiini" :D Siis ei huh sano nalle puh :D on aika kova biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ain't Nobody 14.09.2004

Blueborn - Ain't Nobody
Kyllä tämä on parempi versio kuin tuo aikaisempi. Kitarat ovat mieleeni, tulee mieleen vähän joku amerikkalainen bändi :) Laulukin raikaa erittäin hienosti, joten mielelläänhän tätä kuuntelee kerran jos toisenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 14.09.2004

Blueborn - Back Against the Wall
Tuo alku oli minun mielestäni perkuleen hyvä oivallus ja sopi tähän biisiin kuin nenä päähän. Hyvä kun tämän tasoistakin musiikkia mikseristä löytyy, aina on ilo ilmaiseksi kuunnella ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Event Horizon - Emotional Matters 02.09.2004

Event Horizon - Emotional Matters
Mielestäni alku kestää vähän liikaa, mutta kun se melodia pukkaa esiin, se pukkaa juuri sillon, kun sitä kaivataan. Melodiat on hyvät, mutta niissä saisi olla vielä vähän enemmän menoa, mutta hyvät ne näinkin on. Äänet on raikkaat kuin kevään sateet, hyviä efektejä löytyy ja bassolinaja on sopivan pehmeä ja eteenpäin vievä. Kyllähän tätä kuuntelee ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 31.08.2004

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
Oli kyllä ihan taitavam kuuloista soitantaa, varsinkin kitaristit hoitivat hommansa, niin kuin pitää :) Itse en alkuperäistä tiedä, joten jätän arvioimatta, mutta kyllä omatekemä musiikki on aina parempaa kuin muiden ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medic for da MuziC - Shittinkiä 31.07.2004

Medic for da MuziC - Shittinkiä
Onko kyllä aika amattörimäisen kuulosta räpellystä, tässä ei ole päätä eikä häntää. Saa olla kyllä aika sissi, jos tämän parikin kertaa kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer 17.10.2004

Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer
Jos mie haluaisin tehdä itsemurhan, tämän biisin voisi kuunnella ensiksi, sen jälkeen ei olisi enään vaikeata tehdä itsaria, antaa meinaan aika shokeeraavan olotilan. Mutta siis, jos on tylsää (niin kuin mulla nyt) niin tämä kyllä herättää :D Sopii hyvin tällaisiin synkkiin öihin, voin jo kuvitella ihmissuden hyppäävän mun ikkunasta sisään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 28.04.2005

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Jees, tämä melodia toimii paremmin tällaisena, kuin mitä alkuperäinen tranceversio on :) Äänimaailma on jälleen erinomainen. Kyllähän tämä on aika letkeetä musiikkia, jonka parissa voi helposti rauhoittaa mieltänsä. Ainoat negatiiviset asiat tässä on ne, että vokaaleista ei saa täysin selvää, selkeemmin voisi kuulua. Toinen asia mikä häiritsee on rytmipuoli. Tuo korkea basari alkaa kyllästyttämään jo puolivälissä ja siihenkin saisi vaihtelua laittaa enemmän, ettei olisi koko aika noin tasainen( en tarkoita että rytmi niinkään koko aika muuttuisi, pikemminkin tuo rymi saisi olla enemmän laahaava ja matalabassoinen). Mutta kyllä tämä hyvältä näinkin kuulostaa, ellei jopa kiitettävän hyvältä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko 31.07.2004

Olavi Takatalo - Kuuletko
Tämähän tuli kuin tilauksesta, luulin että kommenttirinki tänään suoltaa vaan paskaa, mutta tämä on kyllä poikkeus. Enemmän tää on kyllä poppia kuin rockia, mutta hyvähän tämä on silti. Laulaja osaa hommansa, niin ikään soittajatkin tonttinsa hoitaa :) Tästä ei löydy mitään pahaa sanottavaa, joten eiköhän tälle ysin voisi pudottaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Hurmosmela - Sekselöidään ja sekoillaan kesämix 08.07.2004

Hurjat Hipit - Hurmosmela - Sekselöidään ja sekoillaan kesämix
Alku pisti kyllä miettimään, että mitäköhän täältä nyt tulee :D mutta euhän tämä sitten ollenkaan huonoa ollut kun lähti biisi käyntiin. aika hyvää rockia, sanat oli aika jännät :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 30.06.2004

THE END - Unique Equals Nothing
Laulajan ääni oli kuin tehty tätä varten. Melodiat olisi jossain vaiheessa voinut vähän vaihdella, mutta jaksaa tätä näinkin kuunnella. Taitavaa soitantaa ja hyvän kuuloista muutenkin. Osaat sentään lausua enklantia toisin kuin monet mikseri artistit :) Keep up the good work!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Desert War 31.08.2004

Saddam's Family - Desert War
Tämä biisi rullaa hyvin ja kulkee eteenpäin juuri sellaista nopeutta, mikä on mielestäni hyvä tahti. Soolo olisi saanut olla vieläkin pisempi, ainahan sitä kunnon kitarointia kuuntelee mielellään ;) Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 31.08.2004

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Tämä ei ihan niin hyvä ollut, kuin tuo desert war, mutta kyllä tämä aika lähelle pääsee. Melodiat olivat loistavat ja taaskin soittajat osoittivat sen, miksi tälle alalle on ryhtynyt. Mukava vaihteeksi kuunnella tämän tyylistä musiikkia täällä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Pohjola 08.07.2004

jrnn - Pohjola
Tämähän varsin positiivinen yllätys oli, kun kommenttiringistä pläjähti. Tällainen rauhoittava ja kaunis melodinen soitanta on ollut aina mieleeni, tuleehan sitä joskus kuunneltua jopa klassista. Varsin haikea meininki oli biisissä, mutta sehän vaan on hyvä. Erittäin hyvin voin kuvitella tämän elokuvaan, on tämä meinaan sen verta kaunista ja koskettavaa tunnelmointia, joka on aina lähellä sydäntäni. Se on kuulkaas täys kybä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Rauniot 06.07.2004

Pääoma - Rauniot
muuten biisi oli loistava, mutta laulu oli minulle pienoinen pettymys, tuntuu kuin siitä olisi tunne puuttunut ja sen huomasi. melodia oli kaunis ja haikee, niinkuin takuvarmoissa hiteissä yleensä onkin :) laulu vielä varmemman kuuloiseksi niin hyvä tulee. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - October 06.07.2004

Beaner - October
Ihan kelpo rockia, ei kyllästy ekalla kuuntelu kerralla ja se on plussaa :) melodia oli ihan hyvä ja laulukin kiitettävä, sitten kun soolo koitti, niin se oli biisin ehkä parasta antia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele al-Aine - Blood and Tribulation 05.06.2004

al-Aine - Blood and Tribulation
Aika jänskän kuulosta :) Ihan rauhalinen melodia ja muutenkin sellainen mieltä rauhoittava tekele :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Harry Potteri 20.09.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Harry Potteri
harry potter tulee, Harry potter tietää taian, harry potterilla on, tosi iso taikasauva :DD huhhuh. tää on just niin läppää kun vaan voi olla ,mikä sen parempaa kuin vakavissaan tehty huumori :P aika hyvin sopi tausta tähän "biisiin" mutta jotakin vielä jäi uupumaan, en sitten tiedä mitä, ehkä lisää riimejä :P Hyvähän tämä ellei jopa kiitettävä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 05.06.2004

Quaint - Plan B
No mutta tämähän piristävän kuuloinen ylläri oli :) Kelpo poppia on ja melodia on hyvä ja laulu on hyvä. laulajan ääni ja lausunta ovat parempaa, kuin mitä yleensä täällä mikserissä kuulee :D Kaunista pianon soitantaa kaiken lisäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Hyvä paha 17.10.2004

Fonaatio - Hyvä paha
En juuri rap/hiphop musiikista välitä, mutta tämä oli ihan piristävä, lähinnä tuon taustan takia :) Hienoa soitantaa aina arvostan ja stuo räppääminenkin tuli sujuvasti ja riimit osu kohdilleen :) Mutta joo, ei hassumpaa, kyllä mie rappia voin kuunnella, jos se olisi enemmän tämän tyylisitä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 08.07.2004

Orion - Matkalla
On kyllä menoa tässä biisissä, alusta varsinkin tykkäsin. Laulajalla on ihan kelpohyvä ääni, kitarat soi hyvin, mutta rumpali välillä vähän lyö epätahdissa tai sitten olen vain liian väsynyt, että kuulen harhoja. Mutta kyllä tän kuuntelee vaikka useampaan kertaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jWt - Trip 12.04.2004

jWt - Trip
Mukavan rauhallinen melodia, hyvä rakenne, mutta äänimaailma olisi saanut olla hieman puhtaampi. Joitain muitakin soittimia olisi saanut olla, että olisi täyteläisempi, mutta hyvä näinkin :) No joo, voishan tästä antaa 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jWt - Far away 12.04.2004

jWt - Far away
Hyvä rakenne tässäkin biisissä, mutta komppiosasto olisi saanut olla kirkkaampi. Melodia oli ihan hyvä, mutta turhan pitkä minun makuuni. Ei hassumpi 8 mätkähtää
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Event Horizon - Hold Me Tight 24.06.2004

Event Horizon - Hold Me Tight
Ihq ;D Kerranki ootte melodiaa saanu kunnolla :D Toi snare on ihanan märkä ;) äänenlaatuhan on siis kerrassaan unelman kuuloista :P Ei perhana, mie kyllä tuun joku päivä tekeen sun laitteistolla biisejä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Bad girl 03.07.2004

artsi - Bad girl
Onkos tämä sama laulaja teräsbetonin laulaja? On kyllä aika omaperäinen biisi, tämmöstä ihan menevää, ei huonoa ollenkaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Luonnon lait 20.04.2004

Kekkoset - Luonnon lait
Tämä on semmonen biisi, minkä jaksaa kuunnella useampaan kertaan, kuitenkaan menettämättä mielenkiintoa biisiä kohtaan. Hyvä melodia ja laulukin kuullostaa aikas hyvän kuuloselta... Kuiteskin parempilaatunen nauhoitus olisi tehnyt tästä vielä paremman, mutta mahtava biisi se näinkin on :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Honduras 2003 10.03.2004

Joel Kalsi - Honduras 2003
Olet saanut tuota bassoa paljon paremmaksi, mitä se oli radio editissä :) Melodia on edelleenkin erittäin pureva ja mukavan lepposan iloinen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Eryngo 09.07.2004

Olden Goldies - Eryngo
Pistää aika sanattomaksi. Tuli semmonen olo, kuin olisin joutunut mielisairaalaan, en tiedä, onko se hyvä vai huono asia ;) Aika jännän kuuloista on, itse en kyllä juuri mitään tämmösestä musasta tajua, mutta eihän sitä tarvi kaikesta tietääkkään. Tämä ei niin paljoa sykäyttänyt minua, koska olen melodioiden ylin ystävä ja melodiat on aina minulle biisissä se a ja o. Ehkä tämän kuuluukin olla tällaista meloditonta hakkausta, mutta en kyllä ihan ajankuluksi tämmöistä kuuntelisi :( Mut ne jotka ovat tämän tyylin vannoutuneita kuuntelijoita, heille tämä varmastikin uppoaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Alone 29.06.2004

Deep Red Divine - Alone
Mainion kuuloinen surullinen melodia, joka varmasti pureutuu syvälle. Muutenkin laulu oli hyvä, lausuminenkin on luontevaa joten siitä erityinen plussa :) Hienoa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 05.06.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Melodiat olivat minun mieleeni :) tarpeeksi rauhallista tunnelmointia, jossa saa aajutua mielikuvituksen lumoihin :D Erittäin kaunista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 15.02.2004

Celsius Minus - Icicles
Juup. Ihan mukavan kuuloista höystettä. Varsinainen melodia alkaa siinä 2 min jälkeen ja ihan rauhallisen kuuloinen on. Enemmän olisi saanut olla melodia puolella vaihtelua mutta... Ei hassumpi tekele =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 16.04.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
En yleensä tällaista musaa kuuntele, mutta tämä osoittautui ihan mielenkiintoiseksi kipaleeksi. Hyvä tausta ja nainen laulaa aikas hyvin... Mukavahan kipale tämä on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 21.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
Eikös tää ole VBV :) Ihan mukavan rennot ja koskettavan kauniit sävelet tässä Balladissa :) Laulajalla hyvä ääni, mutta vähän tuo enklannin lausunta on hepposta, mutta kuisteskin ihan tarpeeks jees. Ei hassumpi ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele thenuke - Naranja 10.02.2004

thenuke - Naranja
kieltämättä ihan iloista meininkiä, mutta jotain tästä puuttu. Kaikki soittimet eivät olleet ihan parhaasta päästä, mutta kyllähän tätä jo kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMBSTR - Handicap of Love 10.11.2003

DMBSTR - Handicap of Love
Tänään opettelemme takaperinvoltin keinusta... Eikös tämä ollutkin se temppukerhomusa. Tulee aina sama iloinen meininki, kun kuuntelee tämän. Onko toi marimba, millä toi pimpeli- pompeli on tuohon soitettu, ainakin kuullosti siltä. Mainio kipale
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMBSTR - Old 04.11.2003

DMBSTR - Old
Tämä on just sellaista musiikkia, mikä "tyydyttää" musiikillista nautintoani. Jatkakaa samaan malliin niin hyvää tulee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMBSTR - Old 04.11.2003

DMBSTR - Old
Tämä on just sellaista musiikkia, mikä "tyydyttää" musiikillista nautintoani. Jatkakaa samaan malliin niin hyvää tulee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 06.02.2004

Löyly - Detoxified
Tää biisi teki jotenkin aika ahdistuneen olon kun kuunteli... Ei huono, ihan mukavan kuuloista loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shokun - krion - krion 15.02.2004

Shokun - krion - krion
Ei millään pahalla, mutta oli aika sekundalaatuista teknoa. Melodia tylsä ja varsin kun se sama soi 5min putkeen niin se alkaa jo ärsyttämään. Saundi puolta puhtaammaks ja kunnon melodiat peliin niin eiköhän se siitä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 28.05.2004

Blueborn - Shame on You
Tässähän mieli lepää ;) Kaunista tunnelmointia jota jaksaa useampaankin kertaan kuunnella. Kaunista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 28.05.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Tässä biisissä on sellanen rento meininki ja tätä kuunnellessa voi rentoutua ja haaveilla huomisesta. mukavan kuuloset melodiat ja kaunis lauluääni takaavat mieluisen kuuntelunautinnon, mihin ei heti kyllästy ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 07.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Ei hassumpaa... Kelpo poppia, mikserin poppiparhaimmistoa. Hyvä melodia, hyvä laulu, paitsi että joissakin sanoissa oli kyl äännähdys väärin, mutta kelpo poppia silti...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 28.05.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Vielä jos tuo lausuminen olisi hiukan parempi, niin kymppi läjähtäis tiskiin, mutta hyvähän tämä näinkin on :) Kertosäkeestä pidin erittäin paljon ja mielestäni se on parasta antia tässä biisissä, siihen jää koukkuun ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - matalapaine 02.02.2004

Olden Goldies - matalapaine
Ihan mukava meno koko biisin ajan tässä biisissä. Ovelat soitin valinnat. Tää on sellasta musaa mitä kuuntelis, kun ajaa autolla keskustassa.Vähän alkoi tuo melodia puuduttan tuossa loppuvaiheessa, siihen olisi suonut vaihtelua. Ei paha

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Fantsu - Likainen perse 16.04.2004

Dj Fantsu - Likainen perse
Kyllä meni sinä yönä ääni käheeksi ;) Pitihän minunkin iskee kommenttia :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enerkia - Iskä 28.03.2004

Enerkia - Iskä
Tuo taustahan on Stairway to heaven, eikös vain... No joo, Hyvä idea...

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Losing Myself 26.07.2003

...Nothing But The Truth - Losing Myself
Melodia puree minuun ja muutenkin meno on hyvä... kitarariffi on tässä hyvä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Fantsu - Winter magic 09.07.2003

Dj Fantsu - Winter magic
Olin lofina kuunnellu, mutta kun hifinä kuuntelin niin olihan tuo ihan menevä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Fantsu - Winter magic 04.07.2003

Dj Fantsu - Winter magic
Ei iske... Jauhaa samaa ja äänet on aika kehnon puoleiset...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zeus - Aparaatti 27.07.2003

Zeus - Aparaatti
Hyvä melodia ja äänetkään eivät olleet hassummat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 29.06.2004

Deep Red Divine - Better Day
Tosi melodista ja vähän 69 eyes kuuloinen laulaja :D tätähän kelpaa jo kuunnella vaikka useampaan kertaan, eikä edes kyllästy. taitavaa soitantaa kaiken lisäksi :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 19.02.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Siisti leadi on ainaski. Mukavat melodiat kruunaa mieluisan musankuuntelunautinnon. Hyvää höystettä
9