Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 66 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Abun bordelli 14.03.2007

Mc Mane (Vanhat) - Abun bordelli
Okei, next one... Ei voi kun arvostaa sellaisia artisteja jotka heittelee tyyliään kaiken välillä. Manelta tulee samaan syssyyn haikeita nyyhkybiisejä, vihaista tappomättöä ja sitten tällaisia läppäbiisejä, jotka saa oikeasti hymyn suupielille, mikä on suomi-räpin saralla melkoinen saavutus. Tässä hymyilyttää jo pelkkä hauska tyyli räpätä, mutta sanat ja läpätkään ei jää siitä yhtään jälkeen. Tälle biisille on pakko antaa täydet jo ihan siitä periaatteesta, että tää saa nauramaan, mutta ennen kaikkea kunnioituksena siitä, että suosittukin artisti uskaltaa oikeasti ottaa riskejä tässä hommassa ja pystyy heittään myös tälläsiä huumoribiisejä. Huumoriin on kuitenkin tunteena niin paljon vaikeampi vedota kuin niihin mitä sellaiset nyyhkybiisit herättää, mutta tässä siinä on ainakin omalla kohdallani onnistuttu. Tää piristää ja saa paremmalle tuulelle. Tällaista kaivataan Mikseriin yleensäkin enemmän :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Kuole huora kuole 14.03.2007

Mc Mane (Vanhat) - Kuole huora kuole
Tätäkään en ole tainnut kommentoida. No, tämä olkoot kolmas osa tuosta nyyhky/huumori/viha-asetelmasta :) Siis tässä biisissä on asennetta. Tästä tulee Eminemin Kim-biisi mieleen, samanlaista vihaa välittyy räpistä ja aihekin liippaa läheltä. Eläytyminen on huippuluokkaa ja biittiä tuskin olis paljon paremmin voinut valita. Todella laaja-alainen artisti kyllä kyseessä. Taidokkaasti taipuu melkein minkälainen räppi tahansa. Siihen tässä itse kukin on yrittänyt tähdätä ;) Jatka samalla vaihtelevalla ja tasokkaalla linjalla niin hieno käsite syntyy Mc Manen nimestä ainakin mun räppimaailmaani :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 30.06.2006

Dedi-B - Ikävä
Arvioin tätä(kin) biisiä ihan täysin tekniseltä kannalta. Biitti on laadukas. Räppärin ääni on ainakin omaperäinen, sopisi varmasti hyvin johonkin vihaiseen räppiin. Kertosäkeessä on tunnetta ja fiilistä isolla T:llä ja F:llä enemmän kuin kymmenessä tusina-angstauksessa Mikserissä ikinä, säkeistöt eivät ihan niin kovaa iskeneet. Paikoitellen flow toimii hyvin ja lainit ovat nerokkaita, mutta minun korviini tähän olisi sopinut vauhdikkaampi flow. Riimit ovat kokonaisuutena ihan hyviä, pari hyvää yllätysta ja sitten sellaisia jotka voi arvata jo kaukaa etukäteen. Miksauksesta ei juuta eikä jaata. Ei mitään valittamista siinä, kaiku-efektit ovat ihan toimivia tässä biisissä. Teknisesti laatubiisi, jonka loppuun kaluttu aihe ei ikävä kyllä nappaa. Kasin ja ysin rajoilla keikkuu, tekisi mieli sakottaa kliseisestä aihevalinnasta, mutta mitäpä turhia, kun siihen sortuu kaikki minä itse mukaanlukien. Lupaava tekniikkasi saa kuitenkin kuuntelemaan myös muut biisit, jos sieltä löytyisi vähän menevämpää menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 30.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Biitti on letkeä ja pirteä. Ei siitä sen enempää. Kultakurkun verse alussa on hyvä. Teknisesti toimii ja äänenlaatu on kirkas ja puhdas. Ei mitään erityistä mainittavaa, hyvää perussettiä läpi versen. Elestä on jäänyt mieleen tuo Rähinä-tyylinen flow, josta tykkään, ja tässäkin biisissä se tulee esille. Muutama nerokas laini löytyy, mutta sitä vastoin parissa kohtaa tuntuu tulevan sanojen kanssa hieman kiire. Kaikenkaikkiaan hyvä verse kokonaisuudessaan, Kultakurkkuun verrattuna pari plussaa ja sitten pari miinusta. Viski heittää keskiverto enkkusetit, ei parasta vieraskielistä räppiä Mikserissä, mutta paljon huonompaakin on kuultu. Ääni on aika erilainen kuin edellisillä räppäreillä, mikä tuo vähän vaihtelua. Jotenkin irralliselta kuitenkin tuntuu tämä verse tässä biisissä. Elen kertosäe on hyvä. Miksauksessa ei valittamista, mitä nyt Vinskin verse ei jotenkin sulaudu biisiin, mutta ehkä se johtuu tuosta erilaisesta äänestä. En tiedä, en tiedä miksauksesta juurikaan mitään. Miinusta siitä, että odotin Elen projektin kuvauksen mukaisesti posiitivista hiphopia, mutta sainkin haikean angstibiisin erosta. Biittiin olisi sopinut myös positiivinen aihe, tämä on kuultu jo niin moneen kertaan. Niin on kyllä itsellänikin, ettei sen puoleen. Leivillehän nämä aina lyövät. Aihe ei nappaa enkä siksi oikein jaksa yrittää sisäistää sanomaa, mutta teknisesti kaikin puolin laadukas biisi. Täytyy kuunnella muita kappaleita, jos sitä positiivista räppiä löytyisi, siitä kun todellakin on Mikserissä puutetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over 25.05.2006

Free Soul - Game Over
Ylläolevissa kommenteissa on vähän asiantuntevammin arvosteltu genreä josta en itse tiedä juurikaan mitään. Monet asiat allekirjoitan. Itse voin arvioida genreä taas vain siltä fiilispohjalta, miltä musiikki minun korvaani kuulostaa, ja tätä kuuntelee mielellään. Viettelevyys minullekin tuli biisistä heti aluksi mieleen, vaikken ollut esittelytekstiä edes lukenut. Mukavan rauhallinen ja letkeä tausta, laulu kuulostaa myös hyvältä. No, arvosteluni informaatiopitoisuus hipoo negatiivista lukemaa, mutta tärkeintähän on, että soulia ei-niin-paljon-kuuntelevan pojan korvaan tämä kuulostaa todella hyvältä, joten ei se huonoa voi olla. En keksi huonoa sanottavaa, en siis keksi syitä kuin yhdelle arvosanalle. Hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei saa! (vanhaa) 11.10.2005

Ele vanhat - Ei saa! (vanhaa)
Kun aloin biisiä kuunteleen, heti piti tarkistaa, löytyykö idolilistasta Kapasiteettiyksikkö tai muita Rähinän artisteja. Ja oikeaan osuin. Jo biitti toi vahvasti mieleen Kapasiteetin, mutta flow sitäkin enemmän. Poikkeuksellisen hyvin on tällänen harvinaisempi melodinen ulosanti hallussa sulla, joitakin nerokkaita riimikikkailuja löytyy myös. Biitti on mukavan letkeää menoa. Kaipaisin ehkä hieman enemmän ponnekuutta vokaaleihin, mutta toisaalta tollanen mahdollisimman vähän dramatisoitu räppäystyyli sopii tohon biittiin. Lopussa on liikaa pelkkää biittiä tai pelkkää hiljaisuutta. Mutta hyvähän tämä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Särkyneitä Unelmia 04.10.2005

MIELOIN - Lyriikka - Särkyneitä Unelmia
Flow ja tekniikka on kyllä, jälleen, tuhannen ja miljoonan kerran, niin helvetin kovassa kondiksessa ettei millään meinaa uskoa. Mutta... ...toinen asia, mitä ei meinaa uskoa, on se, miten sekä artisti että Kärkikasti Recordsin miksaajat, ketä ikinä ovatkaan, saavat jokaisesta vokaaliraidasta näin tismalleen saman kuuloisen. Streamasin tossa huvikseni 5 biisiä, ja kun lyhyen pätkän kuunteli, ei kyllä biittiä lukuunottamatta olis osannu sanoa, mikä on mistäkin biisistä. Kaikki kuulostaa ihan samalta. Ja vaikka sulla räppäys noin hyvin hallussa onkin, niin väkisin sama aggressiivinen tyyli, ääni, samanlainen miksaus alkaa tosiaankin kuulostaa puulta. Suosittelen lämpimästi että kokeilisit jotain erilaista. Kokeile tehdä ei-aggressiivinen biisi, räpätä hieman erilaisella äänellä ja äänensävyllä ja sano niille miksaajille (ellet ite miksaa) että koittaa tehdä jotain uutta ja erilaista. Jos pitäis valita huonoimmin sun räppäystä kuvaava sana, niin se olisi "pehmeä". Joka biisissä vokaalit on suhteellisen kovalla biittiin nähden ja ne on jotenkin sellaset terävät ja pistävät. Ja aina niin identtiset. Yllätä meidät, ja näytä että osaat muutakin kun räpätä aina samalla aggresiivisella tyylillä ja flow:lla. Kaikkihan meistä on tyylinsä valinneet, mutta samalla kaavalla ei loputtomiin pötkitä. Fanimäärän kasvusta ja biisien arvosanoista sä ja kaikki näkee, että teet ihan helvetin hyvää aggresiivista räppiä. Aseta siis uus tavoite ja kokeile jotakin ihan toisenlaista tyyliä räpätä. Jos ei muuta, niin se ainakin olis haaste sulle itelles, ja niillehän muusikon pitää olla avoin aina. Ei mulla muuta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IBC - Mah mah 21.11.2005

IBC - Mah mah
Ihan alussa biitti vaikutta jollain tapaa tylsähköltä, mutta kun se tuossa hiljennyksen jälkeen (hiljennykset ja tauot on biiteissä yleensäkin mun mielestä yks parhaita tehokeinoja, etenkin yhdistettynä näin hyvin potkiviin rumpuihin) polkasee kunnolla käyntiin, totuus paljastuu. Melodia on nätti ja luo paljon tunnelmaa, ja kuten oon ennenkin sanonut, näissä IBC-biiteissä voi aina luottaa siihen että rummut sun muut toimii viimeisen päälle hyvin. Monissa sinällään hyvin sävelletyissä biiteissä munattomat rumpukuviot pilaa koko biitin. Biittien saundipuolta en puukorvana liiemmin osaa arvioida, ihan fiilispohjalta arvioin nää biitit. Tää saa jalan pumppaamaan maata ja pään nytkymään, eli hyvin mukaansatempaava biitti, jota kuuntelee mielellään ihan pelkästeenkin. Ehdottomasti kiitettävän arvoinen biitti, mutta jos nyt jotain täytyy miettiä, mikä sen arvosanan tiputtaa 10:stä, niin mun makuuni biitti loppuu liian aikasin, tuossa kolmen minuutin jälkeen tulevasta loppusessiosta en niin välittänyt. Hienoa työtä joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Demo) 07.01.2006

Free Soul - The Creature (Demo)
Sinällään genrestä en mitään ymmärrä, joten voin kommentoida ja arvostella näitä biisejä ainoastaan sillä fiiliksellä, että miltä se mun korvaan kuulostaa. Saundeista ja tekniikasta en oikein muuta osaa sanoa, paitsi että laulu kuulostaa mun korvaan todella hyvältä. Tykkään siitä, että vokaalit erottuu taustasta selvästi. Myös tausta (miksikä sitä nyt soulissa kutsutaankaan :)) kuulostaa hyvältä. Vaikken genreä juurikaan kuuntele, tää on kuitenkin niitä sellaisia biisejä, joihin pysähtyis radiokanavia selaillessa. Mukavan letkeää ja rentoa. Vertailukohtia ei tietty liiemmin ole, mutta kyllä tämän perusteella soulia kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Windless - Cry 29.07.2005

Windless - Cry
En erota huonoa ääntä, vaikka sellainen näyttäisi minulle persettä, joten en oikein muuta voi sanoa kuin että hyvältä tämä minun korvaani kuulostaa. Melodia on kaunis ja vaihteleva. Rummut mukaan niin tämä olisi varteenotettava hiphop-biittikin, vaikkei ole sellaiseksi tarkoitettu. Hyvää työtä kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz 13.07.2005

PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz
Räpit toimii, biitti on massaan hukkuvaa tavaraa. Ei niin hyvä että keksis mitään erikoista ylistämistä. Narista voi sen sijaan parista asiasta. Ensinnäkin toi kertosäe on aika hirveä, ainakin puoleen väliin. Riimit ei toimi ja menee ohi biitin. Toisekseen kertsi on aaaaaaivan liian pitkä. Yks kerta sitä olis riittänyt, yli puolen minuutin kertosäe on viimosen päälle puuduttavaa kuunneltavaa. Muttei kyllä lähellekään niin puuduttavaa kuin kuunnella 1 minuutti 23 sekuntia pelkkää mitäänsanomatonta biittiä biisin lopussa! Jää puolet biisistä kuuntelematta kun tekee mieli vaihtaa heti pois kun viimeinen säkeistö on ohi, koska loppubiisillä ei ole tarjottavana mitään muuta kuin rasittava kertosäe ja tylsä biitti. Sinänsä surullista, mieluusti olisin kuunnellut tota räppiä vielä enemmänkin. Odotin kyllä parempaa biisin keskiarvon perusteella, mutta jälleen tuntuu olevan kyseessä tapaus, jossa fanit antaa hyvät arvosanat, oli biisi sitten millaista kuraa tahansa. PehmoA osaa räpätä hyvin ja sitä kuuntelee mielellään, mutta mä en vaan kykene antamaan parempaa arvosanaa biisille, josta vaan puolet on kuunneltavaa ja loput voi surutta skipata. Pahoittelen. Muttei ainakaan perustelujen puutteesta pitäis olla kenelläkään sanomista.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Lähtösi Jälkeen 11.06.2005

Tode - Lähtösi Jälkeen
Noniin.. Biittiä en oikein osaa saundiensa puolesta arvioida, paitsi että se kuulostaa minun korvaani hyvältä. Tuo puolentoista minuutin kohdalla tuleva hiljaisuus tekee biisille hyvää, vauhti on niin huima että siinä saa hieman sisäistettyä ja tiivistettyä edellistä verseä mielessään ennenkuin siirrytään seuraavaan. Biittivalinta tällaiseen biisiin tuskin olisi paljoa osuvampi voinut olla. Matalasta lauluäänestä tykkään, ja vauhdikas flow säkeistöissä osuu hyvin biittiin. Parissa kohtaa nopea räppääminen ehkä tekee sanoista hieman vaikeaselkoiset, mutta pääsääntöisesti esimerkkilisen hyvin on onnistunut vauhdikas flow tässä biisissä. Säkeistöt ovat siis hyvät, mutta kertosäe on vielä parempi, alussa piti oikein muutaman kerran kelata biisi takaisin alkuun että kuulee enemmän tuota hyvää kertosäettä. Miksaus on hyvin tehty, kuten kokemuksesta odottaa sopi :) Tuossa kahden ja puolen minuutin jälkeen biitti soi yksinään hieman liian kauan, siihen olisi voinut keksiä jotakin täydennyksiä kunnes tuo kertosäe taas alkaa. Mutta kokonaisuutena kaikinpuolin onnistunut biisi. Pari epäselvää riimiä ja tuo hieman liian pitkä tyhjä kohta loppupuolella jäävät oikeastaan ainoiksi vioiksi, ja sitä vastaan hyvä biitti ja poikkeuksellisen vauhdikas flow tekevät tästä ehdottomasti kiitettävän arvosanan biisin. Jatkoa odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - Tää Maailma 27.06.2005

Impulssi - Tää Maailma
Biitti on hyvä, räpeissä on jonkin verran parantamisen varaa, mutta niinhän meillä kaikilla. Enemmän asennetta räppeihin, ääni liian monotoninen. Sitten vielä tuplaukset ja muut tehokeinot mukaan niin kuulostaa huomattavasti moniulotteisemmalta tuo räppäyskin. Flow menee kuitenkin ihan hyvin biittiin ja biisillä on pituutta hyvin. Ens biisiin monipuolisempi räppäys niin hyvä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Päivien Viemää 10.06.2005

MIELOIN - Lyriikka - Päivien Viemää
Jätkä se vaan osaa biitistä toiseen sovittaa flownsa natsaamaan lähes täydellisesti niin säkeistössä kuin kertosäkeessä. Muiltakin osin samaa tuttua varmaa turvallista huttua, hyvät sanat ja hyvä biitti. Tuon lyhyen alkupuheen olisin vain jättänyt pois. En pidä alkupuheista, se tuo jotenkin aina amtöörimäisen fiiliksen, vaikka sitten hyvin alkava räppi kyllä kuulostaa sitäkin paremmalta. Mutta mieluummin jotakin älähdyksiä pehmentämään versen alkua, ne toimivat paremmin. Jotenkin on myös alkanut tuntua samanlaisilta nämä biisit. Ei sillä, ettenkö aggressiivisesta äänestäsi ja tyylistä tykkäisi, mutta jotenkin aina uudessa biisissä osaa ennustaa, miltä se kuulostaa. Kokeilepa joskus tehdä biisi vaikkapa haikeammalla ulosannilla tai miksaa biisisi hieman eri tavalla, ettei ääni olisi joka biisissä niin identtinen. Mutta kaikienkaikkiaan, loistobiisi. Jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avaintekijät - Pakko Pumppaa 20.06.2005

Avaintekijät - Pakko Pumppaa
Ohhoh, varsinainen energiapommi tulikin vastaan. Vihainen räppi iskee kovaa, flow toimii ja kertosäe on harvinaisen monipuolinen räppibiisiin. Loppu on myöskin onnistunut, juuri tuollaista, hmm, turhaa mutta keventävää läpänheittoa on mukava kuulla siellä lopussa, eikä pelkkää biittiä tai kertosäettä. Laadukas biisi kaikinpuolin. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Mahti 24.07.2005

LilQuest Freebiitit - Mahti
Heti kun laitoin biitin soimaan ja huomasin että on vapaana, meinasin jo kukkaronnyörit auki tulla tekemään tarjousta että mä haluan varata tämän. Biitin alku on todella tunnelmallinen, iskee muhun kyllä ihan täysiä, just sopivan synkkä ja hmm.... harcoremainen. Mutta tuossa parinkymmenen sekunnin kohdalla meno muuttuu aikalailla. Jokin ei vaan napannut, rummut ja kaikki toimii kyllä hyvin, mutta jokin saundi siinä taustalla on oudon tunkkainen. Kokonaisuutena joka tapauksessa onnistunut biitti, ei vain alun jälkeen jatkunut sillä tavalla kuin odotin eikä sitten loppujen lopuksi ollut sellainen biitti mitä haeskelin. Ei muussakaan biitissä ole valittamista, mutta tuossa alussa on kyllä tunnelmaa enemmän kuin viimeisen kymmenen muun biittinikkarin biiteissä yhteensä joita oon kuunnellut. Kiitettävän arvosanan tekele ehdottomasti, olisin vain kaivannut hieman synkempää kokonaisuutta ollakseni kiinnostunut ostamaan. Hyvää työtä enivei!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 14.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Hyvältä kuulostaa, mukavan letkeä ja menevä downtempo muihin ringissä vastaan tulleisiin genren edustajiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Our House 10.03.2005

Tob Le Ron - Our House
Kommenttirinki. Hyvin mukavaa kuunneltavaa. Sääli ettei minulla on harvemmin valmiuksia arvioida biisin tekniikkaa tai saundipuolta, mutta tätä ainakin kuuntelee ihan mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas 10.03.2005

Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas
Genre ei ole minun alaani, mutta ainakin genreensä sopivaa musiikkia, hyvin pimeää ja tunnelmallista. Saundeista tai tekniikasta en valitettavasti osaa mitään sanoa, mieluusti tällaistakin kuuntelee joidenkin iloisten rokkibiisien seassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 11.03.2005

Reflected - Postmortem
Metalli ei oikein ole Da Genre jota edustan, mutta kyllä tätä kuunnella pystyi, laulusta tykkäsin vaikken tekniikasta tai saundipuolesta osaakaan mitään sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Drifter 11.03.2005

Minor Chill - Drifter
Trip-hopin idea vähän menee ohi, mutta tunnelmaa tästä ei ainakaan puutu. Saundipuolta en oikein osaa arvioida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Adventure 11.03.2005

Galaxion - Adventure
Tämä tuli joskus aikaisemminkin vastaan ja voisin vannoa kommentoineeni tätä. Ehken sitten. Genre ei oikein ole alaani, mutta mukavan menevä biisi tämä on joka tapauksessa. Se on valitettavasti ainut mitä osaan sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vortech - Asphyxiation (instr.) 08.03.2005

Vortech - Asphyxiation (instr.)
Kommenttirinki. Sitä harvinaista metallia jota kaltaiseni paatunut räppäri oikeasti pystyy kuuntelemaan. Muuten en biisiä oikein viitsi arvioida, kun en genrestä oikein mitään loppupeleissä ymmärrä. Tämän täytyy silti olla jotain erikoista, koska kestän tätä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Hyvin ostettu 08.03.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Hyvin ostettu
Ei ole varsinaisesti suosikkigenreni, mutta kyllä tätä mielellään kuuntelee. Se on siis oltava keskimääräistä parempaa. Arvosanan jätän laittamatta, koska en genrestä oikein mitään varsinaisesti ymmärrä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gandalf & the Boys - Wir Sind Gandalf und die Jungen 10.03.2005

Gandalf & the Boys - Wir Sind Gandalf und die Jungen
Ohhoh, saksankielistä, siitä heti propsit, ei varmaan kovin moni tarttuisi. Genre ei oikein ole alaani, mutta kieli ainakin sujuu minun korvaani yllättävän hyvin ja tausta on hyvä. Ei valittamista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive 08.03.2005

Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive
Osuipa miellyttävän piristävä biisi kommenttiringistä kaiken Industrialin ja metallin seasta. En ehkä niin paljoa ymmärrä rockista, mutta minun mielestäni tämä on hyvinkin radiosoiton antaitsevaa tavaraa, minä ainakin tykkään. Tälle uskaltaa antaa kiitettävän arvosanankin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Rock Position 10.03.2005

The Shadow Of The Paradise - Rock Position
Tuo on oikein ettei väkisinväännetystä tule ikinä mitään hyvää. Kaikinpuolin mukavan menevää rokkia tämä. Arvosanaa en oikein osaa antaa kun en genreä tunne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiskias Möttö & Mojakka - Laulu taiteilijoista 08.03.2005

Hiskias Möttö & Mojakka - Laulu taiteilijoista
Aika hauska. Äänimaailma saa jotenkin hyvälle tuulelle :) Mukavaa Folkia kaikinpuolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Metsään 08.03.2005

A.K.Alataajuus - Metsään
Musagenre ei oikein iske, mutta taustasta pidin, jo pelkästään sitä on todella mukava kuunnella, mukavan rauhallinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 08.03.2005

Salaliitto - Uni
Kommenttirinki. Tämähän oli mukavan haikeaa ja kaunista rokkia. Sanat ovat hyvät. Mielestäni niitä kappaleita jotka ovat ihan radiossa soitettavaa tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Beach 10.03.2005

The Shadow Of The Paradise - Beach
Hyvin tasapainotellaan vauhdikkaamman menon ja tunnelmallisuuden välillä tässä. Kolahti minuun varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Robottikaan ei aina jaksa eikä viitsi 09.03.2005

Rami Airola - Robottikaan ei aina jaksa eikä viitsi
Kommenttirinki. Mukavan menevää ja letkeää poppia, ja piristävä biisin nimi ja kuvaus :) tykkäilin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle 10.03.2005

Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle
Kommenttirinki. Täytyy sanoa että tällainen genre kammostuttaa minua, äkkiä siis ohi tämä. Varmaan genressään ihan laadukasta kamaa, kuulostaa siltä kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raikku Valtonen - Sinkku "Helvetti" 08.03.2005

Raikku Valtonen - Sinkku
Kommenttiringistä vaan tulee kokoajan vastaan kaikkia ei-hiphop-biisejä jotka miellyttävät. Ihmeellistä. Tykkäsin tästäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Requiem for Mikael 10.03.2005

Minor Chill - Requiem for Mikael
Todella kaunista ja tunnelmallista ambienttia. Saundeissa ei mitään vikaa ja tätä kuunnellessa rauhoittuu mukavasti. Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua 12.02.2005

MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua
Heh, tuli tämä sama biitti vastaan yhdellä download-sivulla kun tossa huvikseni googlailin jotain biittejä joita voisi käyttää. Kuulostikin kovin tutulta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua 10.02.2005

MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua
Jos suostut paskalla muovimikillä tekeen biisin jonkun kanssa jolla on superkamat käytössä niin tottakai sä tuut saamaan paskaa niskaas huonosta äänenlaadusta. Sen kanssa on vaan opittava elämään tai hankittava paremmat kamat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua 09.02.2005

MIELOIN - Kolmoisryhmä - Ei Onnellista Loppua
Ikävästi sama kaava kuin "Miks Ei Puututa" -biisissä: biitti on lupaava alusta alkaen, Lyriikan säkeistö on rautaa, Lyriikan vetämä kertosäe on toimiva mutta sitten kehiin tulee tyyliin sopimaton jannu joka rikkoo kokonaisuuden :( Tuntuu niinkun vaihtuis biisi kesken kaiken. Sen lisäks että tyyli ja asenne muuttuu, myös teknisesti laatu laskee johonkin maan alle tossa Dasuunnan versessä, siinä missä Lyriikan räppäys on miellyttävää ja teknisesti puhdasta (mutta ehkä piirun verran liian kovalla), tuo toinen on kuulostaa kauhean tunkkaiselta. Tuleeko ero sitten mikrofonista, miksauksesta vai kenties koko räppäristä, paha sanoa. Harmi ettei tota "Vanha featti Katastrofin biisistä" -biisiä ole ainakaan sun artistisivulla kokonaisena, olisin halunnut tietää onko siinä kaks samantyylistä räppäriä. Näissä kahdessa uusimmassa on se ongelma että räppärit on niin erilaisia että jotenkin biisistä katkeaa se punainen lanka ja soljuva eteneminen räppärin vaihtuessa vaikka sanoma olisikin sama. Mun mielestä, en tiiä jos joku toinen tykkää just tälläsestä. Kokeile ensi fiitissä hieman vähentää aggressiivisuutta äänessä tai vaihtoehtoisesti pistä noi muut räppäämään aggressiivisemmin ja enemmän asenteella. Ja mieluusti tietty sama miksaaja koko biisille, käsitin että tässä biisissä sun verse on miksattu erikseen. No, ei siinä ketään, oot kuitenkin poikkeuksetta näissä biiseissä aina se parempi räppäri :) Jään odottelemaan jatkoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RIPPA - Ime Dikkii 02.02.2005

RIPPA - Ime Dikkii
Biitti on perushyvää tavaraa mutta toi läpät, ei herranjestas kuin ne voikin iskee noin kovaa. Jotenkin tulee Lavis tästä mieleen muutamallakin tavalla. Jos räppibiisi saa hymyn suupielille, se on kuumaa tavaraa. Ja tää todella sai. Loistotyötä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Hoorn 11.03.2005

Minor Chill - Hoorn
"Tunnelmallinen club-dance biisi" kuvaa tähän varsin hyvin. Pian tunnelmallisuus korvautuu menolla ja meiningillä joka vain paranee loppua kohti. Kivaa klubimusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni 12.10.2005

Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni
Hah hah. Outo ihminen on, jos ei tätä biisiä kuunnellessaan tuu hyvälle tuulelle. Biitti on niin rento ja letkeä ja räppäys sopii siihen täydellisesti, että tää on varmasti yks pahimmista stressinpoistajista. Ja sehän on periaate, että jos hiphop saa hyvälle tuulelle, sen täytyy saada 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa 02.02.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Tekijä - Miks Ei Puututa
Clippi biisistä oli todella lupaava... valitettavasti biisi kokonaisuutena ei ole yhtä toimiva. Sama juttu edelleen rokkaa, asennetta ja aggressiivisuutta löytyy räppäyksestä Lyriikan osalta. Sanat ja sanoma ovat hyvät ja flow on hyvä, samoin kertosäe. Mikä on pielessä... versejen välissä kertosäettä tulee aaaaivan liian monta kertaa. Vaikka se onkin hyvä kertsi, ei nannaa mahan täydeltä. Todella puuduttavan kuuloinen, yksi tai korkeintaan kaksi kertaa olisi riittänyt. Ilkeää sanoa näin mutta tykkään puhua suoraan: Tekijän mukaantulo pilaa muuten lupaavan biisin. En tiedä onko harkittu valinta räpätä toinen verse rauhallisesti, ainakaan mitään hyvää tasapainoa se ei biisille tuo. Tekijän versessä ei ole asennetta, aggressiivisuutta eikä mitään siitä tunteesta mistä biisissä tykkäsin. Ei sovi biisin tyyliin ollenkaan. Ja johtuuko nuo olemattomat S-kirjaimet mikistä vai puheviasta...? Noh, alleviivaahan Tekijä Lyriikan atleettisia ominaisuuksia, jos näin Armo Murhaa lainataan :) Kyseessä siis biisi joka rokkaa ensimmäisen versen, toisella kuuntelukerralla mielellään vaihtaa seuraavan biisin heti kun Lyriikka on laininsa sylkenyt, sen verran kokonaisuus murtuu sen jälkeen. Ikävää ja ilkeää, mutta totta :(
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 11.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Metalli on se genre joka ei minuun uppoa, mutta tästä pointsit sille ettei laulu ollut niin... metallimaista kuin pahimmissa kappaleissa. Muuten en tästä oikein osaa mitään puoluetoonta sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Puerto Portto 10.03.2005

Erotiikan - Puerto Portto
Musiikista voi sanoa yhden säännön: jos se saa sinut nauramaan, se on hyvää musiikkia. Ja tämähän sai, hemmetti, minähän isken kympillä näin omaperäistä kappaletta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hienduranse - Ain't dead yet 11.03.2005

Hienduranse - Ain't dead yet
Aika omaperäinen loppu verrattuna muihin genren edustajiin joihin olen ringissä törmännyt. Muuten tästä ei korvaani oikein mitään suurta ihmeellisyyttä tai epäonnistumista erottunut. Ei varmaan genressään hullumpaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - For My Beloved One 11.03.2005

elica - For My Beloved One
"Iloista ja kaunista tunnelmointia" kuvaa siisiä suht tarkkaan. Todella rauhoittavaa ja hyvälle päälle tekemää musaa, tulee ikävä omaakin rakasta :) Tätä uskaltaa numerollakin heittää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Lumen syliin 10.03.2005

Kaarnekorpi - Lumen syliin
Harvinainen kappale taas: metallia, jota kaltaiseni vannoutunut räppäri jaksaa kuunnella. Saundeja en valitettavasti genrestä mitään ymmärtämättä osaa arvostella, mutta kyllä tätä pystyy kuuntelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava 29.06.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava
Tyttöystävällä tämän juuri äskettäin kuulin. Ja taas pääsee soveltamaan periaatettaan: jos biisi saa nauramaan, hymyilemään tai muuten vaan hyvälle tuulelle, se on automaattisesti kympin arvoinen. Ja tämähän sai. Ei muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Granulized Fingers 10.03.2005

SpeaK(wanhat) - Granulized Fingers
Genrestä en osaa sanoa. Alussa ainakin on tunnelmaa ja lopussa menoa ja meininkiä. Jätän arvostelut niille jotka enemmän ymmärtävät jotain tällaisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki 29.12.2004

MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki
Ookkkei... Biitti on kova. Helvetin kova. Flow toimii ja ääni sopii aiheeseen, mitä nyt laadullisesti ainakin S-kirjaimet suhahtelee oudon kuuloisesti. Sisältöähän tässä ei oikein ole mutta tarviiko sitä aina ollakaan välttämättä. Omalla äänelläs lopussa vedetty kertsi toimii paljon paremmin kun toi gorilla-ääni eli siinä mentiin rosvosektoriin mun mielestä. Myös vähän pidemmät verset ja pidemmän biisin yleensäkin olisin kaivannut, mielellään tätä olis enemmänkin kun kaks ja puol minaa kuunnellut. Kuitenkin, kaikenkaikkiaan mukava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Kellarirakkautta 10.03.2005

MKKP - Kellarirakkautta
Olipa positiivinen yllätys tämä biisi. Musiikissa on aina äärimmäisen hyvä puoli jos se saa hymyilemään, ja tämän biisin sanat saivat. Se nostaa arvosanan kiitettävään. Tätä kuuntelee mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Täti 11.03.2005

Avohoitopotilaat - Täti
Laulu kuulostaa todella ammattimaiselta, tausta myöskin. Muuten en juuri punkia kuuntele, joten saundipuolta on paha lähteä arvioimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Another Brick - Searching my crossroads 10.03.2005

Another Brick - Searching my crossroads
Yeah, blues rock, uusi genre kommenttiringistä ja heti nappasi. Tajuttoman letkeää, rentoa ja tunnelmallista menoa. Vaikken oikein genrestä mitään ymmärrä, tästä uskaltaa hyvällä omalla tunnolla heittää kiitettävää arvosanaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaasti käytettävät taustat - Tausta 2 30.04.2005

Vapaasti käytettävät taustat - Tausta 2
Kaikinpuolin todella hyvä biitti. Sitä vaan joskus toivoo, että näin laadukkaat biitit eivät olisi vapaassa käytössä kun sitten ne tulevat joka kulman takaa vastaan, tämänkin yksinoikeudesta olisin helposti voinut maksaa hyvätkin korvaukset. Anyways, biisi tulossa tähän biittiin tässä viikon parin sisällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Journal Story 11.03.2005

Casual Street Band - Journal Story
Upeaa. Mielestäni ihan radioaikaa ansaitsevaa tavaraa. Tunnelmallinen, rauhallinen, chillaava ja kun laulu alkaa niin kaikki tuo vielä potenssiin 5. Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 10.03.2005

Superverted - Words
Todella upeaa rokkia. Tausta on hyvä ja etenkin hieno laulu miellytti minua. Sitä tavaraa mitä voisi minun mielestäni ihan hyvin soittaa radiossa tiettyjen ihmebiisien tilalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RIPPA - Kilsan Päästä 29.12.2004

RIPPA - Kilsan Päästä
Tää on kyllä vaan niin helvetin kova biisi. Biitti rokkaa ja asenne loistaa. Paris kohtaa ehkä flow ja riimit vähän tökkii hetkellisesti mut toi LOISTAVA kertsi estää numeron tippumasta 10:stä. Aivan upeaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambitriton - Red Factor 10.03.2005

Ambitriton - Red Factor
Kommenttirinki. Todella positiivinen yllätys oli tästä instrumentaalista. Alku varsinkin natsasi, se toi minulle mieleen hardcore-hiphop-biitit. Täytyy sanoa että nuo "pimputukset" rikkovat tunnelman omalla kohdallani, mutta mukavaa kuunneltavaa silti. Uskaltaa jopa numeron antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 14.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Harvinaisesti heviä jota kaltaiseni räppärikin voi sietää. Saundipuolesta en valitettavasti oikein mitään osaakaan sitten sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekstaasi. - Rakastan Sua 10.03.2005

Ekstaasi. - Rakastan Sua
Heh, tuttu free beat. Pakollinen mainostus, toivottavasti kukaan ei pistä pahakseen: jos joku haluaa kuulla toisenlaisen tulkinnan kohtalon oikuista räpättynä samaan biittiin, suunnatkaa artistisivulleni ja tsekatkaa uusin biisi. Itse biisistä: biitistä tykkään, luonnollisesti, kun itsekin sitä käytin. Flow on hyvä, aihe sopii biittiin ja sanat natsaavat. Ei muuta. Kiitettävää kamaa. Voih, olisinpa itsekin tajunnut jättää puhumatta mitään paskaa tuohon biitin alkuun... :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj AssA - Chilling Like a Chili 11.03.2005

Dj AssA - Chilling Like a Chili
Todella rauhallista menoa, chillaus on juuri oikea sana mitä tästä voisi käyttää. Rauhoittaa mukavasti. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free beats - Morning (Masteroitu versio) 29.01.2005

Free beats - Morning (Masteroitu versio)
Uskomattoman hyvä biitti kyllä, malliesimerkki siitä millaisia helmiä voi Free Beatteinakin löytää. Tähän on jo nauhotettu räpit, julkaisen tälle sitten biisin joskus tässänäin parin viikon sisään. Loistotyötä tämä, ei muuta voi sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Silmäpelikaani 11.03.2005

Erotiikan - Silmäpelikaani
Genre menee viuhahtaen ohi, mutta omaperäisyyttä ei ainakaan biisistä puutu. Laulu sopii mukavasti taustaan ja kuulostaa muutenkin kivalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 10.03.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Kommenttirinki. Todella tunnelmallista ja laadukasta rokkia, laulu etenkin yllätti minut laadullaan, ja tausta luo tunnelmaa. Mieluista kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA002 08.03.2005

Kineka - NA002
- En pitänyt juurikaan - En minä osaa - En ymmärrä genrestä yhtään mitään - Kuulostaa se paikoitellen siedettävältä - Pojilla anoreksia voi johtaa homouteen - En osaa Varmasti genressään vaikuttavaa, muttakun en ymmärrä niin mitäpä minä arvosanaakaan heittelemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Far Away 09.03.2005

Incendium - Far Away
Kommenttirinki. Melodinen metalli on melkein ainoa metallin alalaji jota siedän kuunnella ja taas se tuli todistettua, muun metallin seassa tätä kuunteli ihan mielellään.