Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kiitos Kelalle.. 15.03.2012

MarcoN. - Kiitos Kelalle..
Vittuilubiisi kelalle http://soundcloud.com/...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kiitos Kelalle.. 29.01.2012

MarcoN. - Kiitos Kelalle..
Lähetä tää biisi sähköpostina kelaan ja CD:n kelan päätoimistoon. Kela pilasi multa mahdollisuudet opiskella musiikkia. Tulin valituksi mutta kela eväsi tuen vetoamalla ettei se työllistä välittömästi kuten lähihoitajaksi valmistuminen. Meinasin survaista pyörätelineen paikallisen kelan ikkunasta sisään mutta kaveri sai estettyä. Kelan edessä olevasta kukkapenkistä revin kukat multineen ja survoin ne kelan postiluukusta sisään ja perään runsaasti multaa :o)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pentti Sutinen - Talvi 11.01.2012

Pentti Sutinen - Talvi
Jestapa jepulis (penikat sipuliks), kirjoitusvirhe :o)

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.B.E - Butterflies in the ice 08.12.2008

M.B.E - Butterflies in the ice
Ei voi muuta todeta, että tyylikästä ja perinteille uskollista (etenkin neo-proge) muzakkia väännätte. Alku lupasi jotakin rankempaa mutta laajeni varsin monipuliseksi (mielipuoliseksi : ). Vokalisti on sekoitus Kim Lönholmia ja Arenan entistä vokalistia Paul Wrightsonia. Snaressa olen kuulevinani Mike Portnoyta. Pitkä biisi muttei pitkäveteinen. Prog on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Jaw 21.11.2008

Hiace & Pitsit - Jaw
Johan olet tegeleen väsänny. Tosiaankin tulee mieleen sellaisia elokuvia kuin "Evil Dead" ja "Texas Chainsaw Massacre". Oikeastaan voisi katsoa koko päivän putkeen kauhuleffoja ja kuunnella tää biisi nukkumaanmennessä. Kyllä uni maittaa : ) Onko tämä sitten musiikkia? Painajaismainen matka erilaisiin äänimaailmoihin, tunnelmiin sekä mielen syövereihin ennemminkin. Norman Bates varmaan pitäisi tästä, samoin Jack Torrance. Jack valitettavasti kuoli hankeen ja Normanista en ole tietoinen! Jos tapaan miehen, suosittelen Kallokellaria hänelle. Tietääkseni hän edelleen pitää kellareista, etenkin muumioituneiden ruumiiden säilyttämisestä siellä ; )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Aslaisuus 18.11.2008

Hiace & Pitsit - Aslaisuus
Snaslukus uutta suuntas hakumises. Maaniäännistys lukuomassa sinällään. Helvata viäköön : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen 07.11.2008

Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen
Outoa, mutta en kuullut ollenkaan sanoja, vaan äänimaiseman, jossa kertoja osa teosta instrumenttina. Mitä näinkään. Luminen maisema. Ei mitään muuta kuin lunta, silminkantamattomiin. Pupu juoksee henkensä, edestä takanaan helikopteri. Mies kurkoittaa ulos ja yrittää osua kiväärillään pupuun. Luodit loppuvat ja mies viskaa ketunraudan kohti pupua. Putoaa itse mukana hankeen ja jää ketunrautoihin. Mitähän nappeja ne laitto kahvin sekaan tänään. Jokatapauksessa loistavasti rakennettu tausta tällekin runolliselle matkalle! Pitää lukea sanat myöhemminn erikseen ; )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Abysses Whisper 25.10.2008

Kallokellari - Abysses Whisper
Emmä nää tässä mitään primitiiviseen kulttuuriin (mitähän se sitten onkaan, ollaanko me länsimaalaiset primitiivisiä hienon teknologiansa kanssa ja ns. primitiiviset kulttuurit esim. aboriginit sittenkin kehittyneempiä kuin me, tyhmä se on joka ostaa lihanleikkuukojeensa keittiöönsä kuin aborigini, joka kivestä teroittaa ilmaiseksi lihanleikkuuseen sopivan välineen) liittyvää musisointia. Ennemminkin länsimaisuuteen ja sen rappioon liittyvää ei tiukkasanaista vaan tiukka, hmm. sanotaan nyt vokaaleja sisältävää äännähdyksiä, sointuista kommenttia. Ihan kuin joku olisi syösty kuiluun, jossa hautoo suloista kostoa, mutta luopuu siitä, koska alkoi pitämään kuilussa olosta : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato 03.10.2008

Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato
Parisuhdesotkuja selvitellään ravintelissa eurodancen tahtiin parin, eikun kolmen promillen humalassa. Arki koittaa, kaikki on tylsää, mikään ei toimi. Toinen täyttelee sudokua vuoteessa ja silti kyselee kirjaimia ristisanatehtävään, toisen lukiessa Marxin pääomaa kasvonaamion läpi. Tietenkin taustalla soi eurodance, tällä kertaa epätasaisella nopeudella. Silloin kun toisen tekee mieli "jos ei kelpaa keksi, kelpaisiko keksi", toinen uistelee horroksen järvessä, vai lampiko se oli! : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset 17.09.2008

Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset
Kuuntelin tämän ennen ruokailua (siinä välissä luin tekstin) ja ruokailun jälkeen. En oksentanut elämääni pihalle. (tulee mieleen Jopet shown sketsi) Jos voisi oksentamalla saada ongelmansa pois, kai tääkin maailma olisi parempi paikka. Supervaltojen päättäjät oksentelesivat sankoihinsa tapaamisissaan. Toisten elämä mahtuu lasilliseen merivettä. Niin, se elämän alkumeri ja silti jotkut saavat hepulin kun myrsky yllättää lasissa. Eikä ne raukat tiedä, että maailmakaikkeuden meressä riittää tilaa. Ei tule elämän ahdistusta, kärpäsestä härkästä, sitä suurta angstia siinä meressä. Jos jonkun minuus maailmakaikkeuden meressä pirstoutuu ympäri galakseja, pysyköön siellä vesilasissa. Mutta, ei kannata unohtaa sitä ulos lokakuiseen yöhön. -7 ºC
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan 03.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan
Huh huh. Tästä uusi biisi pikku kakkosen unihiekkapätkään. Joku helvata vieköön mainitsi kommenteissa kuusamon. Kuusamossa on nähty poro. No mitä poro. Kolmiloikkaaja hyppäsi juoksuhiekkaan. Taidan seota! On kuunneltava vielä kolmannen kerran!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet 26.08.2008

Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet
Kun taivaalta satoi tulta ja tulikiveä! Minua ainakin tulikivet iski. Outo tunnelma tästä tulee. Tyyli lausua on niin rauhoittava ja rentouttava, mutta sisältö antaa taas aivan toisen kuvan. Ihan kuin olisin 5 -vuotias ja äiti kertoo iltasadun rauhoittavalla äänellä, mutta satu kertoo ajan lopusta ja koko planeettamme tuhoutumisesta luonnonmullistuksissa ja lukuisissa ydinräjähdyksissä! Kauniita unia ; )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä 08.08.2008

Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä
Ei voi kuin ihmetellä. Eli kertokoon edellinen lause kaikesta, mitä ajattelen. Niin ja ne taustaäänet, ne taustaäänet! : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punaruuti - Vaalilaulu 2007 18.03.2007

Punaruuti - Vaalilaulu 2007
Tää on viimeinen laulu (taisto) :) Comrads!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kainomieli - Julma sydän 27.02.2007

Kainomieli - Julma sydän
Ite en tällaista musaa pahemmin kuuntele. Kuulostaa kuitenkin hyvin miellyttävältä. Parempi olla kehumatta enempää, esim. että tästä bändistä kuullaan vielä, koska niinhän siinä voi käydä. Mitä mä oikein sekoilen. Hö! (arvosana 8:n ja 9:n välillä)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can 17.08.2006

DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can
En tiedä miltä livenä kuulostais, mutta nyt kuultuna jotakin puuttuu. Ehkä se muna. Mutta kehiteltävissä on ja tällasta pitää olla enemmän. Raakaa menoa, mättöä ja jykevyyttä. Sitä se olla pitää! Potenssiin jotakin!
6