Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - BT - The Emergency (MikkoL Remix) 22.06.2011

Mikko L - BT - The Emergency (MikkoL Remix)
Hienon kuuloinen. Alkuperäinen biisi ei ollut mitenkään mieleenpainuva, mutta tässä vokaali- & melodiaosuus toimii mahtavasti. Bassolinjaan olisin toivonut ehkä hieman enemmän variaatiota, mutta menee tämä näinkin vallan mainiosti. Pistetääs nyt Juhannuslevylle mukaan! Niin, ja hyvät Juhannukset!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L vs Joseph K - Spin The Beat 18.02.2010

Mikko L vs Joseph K - Spin The Beat
Hienolta saundaa. Ei tuossa miksauksessa ainakaan omaan korvaan mikään hirveän puutteelliselta kuullosta. Ehkä hieman kirkkautta olisin kaivannut, mutta sekin on makuasia. Melodiat on "ihan kivoja", mutta valitettavasti aika mieleenpainumattomat. Laadukasta jälkeä kuitenkin kaiken kaikkiaan ja vokaaleista suuri plussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Flux 15.08.2009

Distrance - Flux
Hyvähän tämä on, mutta siihen se sitten jääkin. Pistäs tulemaan jotain semmosta biisiä, mistä voin sanoa notta "Mahtavaa!". Humalapalautetta parhaimmillaan. Pistetään nyt silti 9, vaikka hiiri saattaa vahingossa osua neloseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Nemesis (CLIP) 19.12.2008

Bluebear Project - Nemesis (CLIP)
Hienon kuulosta, tosin ehkä vähän turhan diskanttista? Muuten tosi hienoja kikkailuja ja melodiat kondiksessa. Rummutkin kolisee kivasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Fading Lights (Edit) 04.12.2008

Dreammachine - Fading Lights (Edit)
Makee saundi bassolla! Miksaus kunnossa, kicki on sopivan napakka ja kivoja kolinoita siellä täällä. Melodiapuolelle jäin hieman kaipaamaan jotain, toki ihan hyvä tuollaisenaankin. Eikai tässä muuta, jatka samaa rataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Vibe 04.12.2008

Distrance - Vibe
Kappas kappas, olinkin unohtanu että joskus tällaistakin biisiä väsäilit noiden Ismojen ohella. Mitäs tästä nyt sanois? Melodiat oli "ihan hyvät", joskin mieleenpainumattomat. Saundit oli tasapainossa, ja rummut olivat raikkaat. Ei paras biisi sulta, mutta ei todellakaan huono. 9. (mutta jos oisit Ismolyriikat tunkenu ni ehdoton 10!!!!!)-not.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Black Mirror 15.07.2008

Grimsoul - Black Mirror
Hienoja murinoita ja saundeja. Synkkää tunnelmaa biisistä kyllä löytyy, mutta melodiapuolelle olisin kaivannut vielä vähän enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Mikko L - My Girlfriend 03.06.2008

Mikko L - Mikko L - My Girlfriend
Äkästä settiä kyllä. Ehkä vähän yllätyksetön, mutta mikäs siinä kun nää saundit toimii. Miksaus moitteetonta ja voksutkin ovat nannaa. Jatkahan samaan malliin! T: aksljasdlkjsadlads
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Flare up! 17.02.2008

Distrance - Flare up!
Kappas, tämäkin biisi ilmestynyt tänne. Palautetta en osaa hirveän hyvin tässä olotilassa antaa ("Vanhojenristely" teki tehtävänsä.) Hieno biisi, ja etenkin padeista plussaa. Päämelodia on myös kaunis, ja miksaukset toimii. Ei kai tässä sen enempää. Jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Extricate 01.08.2007

Distrance - Extricate
Kai sitä tästäkin suunnasta pitää palautetta heittää. Intro on hieno kaikkine kikkailuineen, tosin ehkä hieman pitkä. Melodia on kelpo tavaraa, mutta ei yllä parhaimpien biisiesi tasolle. Hyvä biisi kaikkiaan. Kädenjäljen kyllä tunnistaa tänne Turkuunkin asti, unissaankin. (Ja sehän on vain hyvä juttu.) Jatkahan samaa rataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Lust (Original Mix) 06.05.2007

Cordis - Lust (Original Mix)
Lyhyesti ja ytimekkäästi - Ihan uskomaton! :o
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Alphadelta - Take My Time (Vico Jaeae Remix) 15.12.2006

Vico Jaeae - Alphadelta - Take My Time (Vico Jaeae Remix)
Jaeaeta vokaaleilla kuorrutettuna, mielenkiintoista. Alun padit ovat mukavan pehmeitä ja luovat mysteerisen tunnelman. Vokaalit on hyvin miksattu, mutta ehkä hitusen turhan hiljaisella, kun tuppaa jäämään paikoittain leadin taakse. Bassossakin olisi saanut ehkä olla hieman enemmän tehoa. Melodiapuolelta tyypillistä Vicoa, joka ei ole ollenkaan huono juttu. Ihan menevä paketti, vaikkei ollutkaan ihan niin tarttuva kuin jotkin aikaisemmat biisisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Avalon 07.12.2006

Axoldies - Avalon
Tää onkin tässä taustalla ehtinyt pariin otteeseen pyöriä. Alussa on muutama sekunti tyhjää o.O Liikkeelle lähdetään kuitenkin energisesti. Tulee paljonkin mieleen C-4 - San Diego. Basso on tukeva, mutta kickiin olisin kaivannut hieman lisää munaa, se kun tuppaa hieman jäädä taakse paikoittain. Melodiapuoli taas on mallikkaassa kunnossa. Tuo puhesynalla (?) tehty leadi on todella tarttuva, mutta sitä toistetaan ehkä hitusen turhan paljon. Kitarat ja piano kuullostavat hienolta, ja tuovat mukavaa höystettä äänimaailmaan. Mallikkaan kuulosta. Tästä en voi kyllä antaa ysiä huonompaa numeroa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Endue the Rhythm - Congenial Dawn 04.12.2006

Endue the Rhythm - Congenial Dawn
Avataas peli. Lähdetään energisesti liikkeelle. Basso tuo mieleen 90 luvun alkupuolella tehdyt tanssimusiikkiviisut. Leadi on trancebiisiin hieman turhan ohut, eikä melodiakaan oikein säväyttänyt (Sori Matu, olen sun aiempien biisien loistavien melodioiden jälkeen hitusen kriittinen tuleviin nähden). Biisi pyörii paikoillaan ja tuntuu, ettei biisi lähde missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Kicki hautautuu clapin kanssa pahasti taka-alalle. Biisi kuullostaa ehkä lähinnä joltain futuristisen avaruuslentopelin taustamusiikilta :) Eipä tässä erikoisempia, mikäli tämä oli teidän ensiaskel tanssimusiikigenreen, olen jopa hieman yllättynyt näinkin korkeasta tasosta :) Ei mikään erikoinen kipale, mutta jostain sitä täytyy liikkeelle lähteä, ja tämä, jos jokin on varsin lupaava alku :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Forgiven 04.11.2006

Sunriders - Forgiven
Jepulis, tän kerkesinkin jo kuunnella pariin otteeseen tossa päivemmällä. Pirun hienoja melodioita ja rumpukikkoja, ja todellakin 90-lukumaista meininkiä. Itselle tämä kolahti paremmin kuin Summerbreeze. Ainut mistä joudun ehkä huomauttamaan on biisin lyhyys, joka tosin jää vain pieneksi miinukseksi muuten niin hienosta mestariteoksesta ;P Tätä lisää ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix) 07.09.2006

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix)
Se oli muuten 4:03 -kohdassa se yleisönpauhu ;D Pian uutta versiota tänne Mikserinkin puolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 06.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Lupailin kuunnella tämän, joten pistetääs soimaan. Alku lähtee liikkeelle kivoilla perkoilla. Basso on linjana suhteellisen perustavaraa, mutta saundi on kiva. Tuossa 1:40 maissa alkava apinan ääntelyä muistuttava saundi on mukavan poikkeava, ja sopii tunnelmaan hyvin, joskin saa ehkä kyseisen kohdan kuullostamaan hieman huvittavalta. Padilinjat saavat kappaleen kuullostamaan ehkä hieman itämaisen vivahteen lisäksi myös egyptiläiseltä. Sahaleadi on linjallisesti mainio, mutta saundiltaan ehkä vähän ohut. Leadin tultua mukaan, rummut jäävät ehkä hitusen taakse, lukuunottamatta haitsua, joka on ehkä aavistuksen verran turhan kovalla. Kyllähän tätä kuuntelee mielellään. Ei muuta kun lisää tulemaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Agia Marina 13.06.2006

Labtracks - Agia Marina
Mahtavaa. Kesäistä Housemusaa! Voin kuvitella itseni välimeren rannalle bilettämässä tämän tahdissa auringon laskiessa. Pientä miinusta kyllä siitä että leadi on ehkä hitusen turhan kovalla, ja taustatiluttelut olisivat voineet olla kovemmalla. Kitara taasen kuullostaa aivan mainolta. Jatkakaa samaan tahtiin! Enpä ole turhaan projektille faniutunut! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 29.05.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Nonih, lähetään tosi Dreammachinemaisella meiningillä käyntiin, ainakin saundipuolella. En osaa tästä oikein mitään rakentavaa sanoa. Hyvät saundit, mut ei mitenkään mieleenpainuva melodia/kokonaisuus. Nyt en uskalla tästä mitään arvosanaa heittää ;o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix) 16.05.2006

Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix)
Mitäs tänne nyt sanois. Alkuperäisessä on omaperäisemmät saundit, mut kuitenkin pidän sun tyylistäs enemmän. Kicki sais olla omaan makuun napsakampi, nyt on tollane enempi klubimainen. Perkussiokikkailuilut miellyttää korvaa kivasti, samoin tuo 1:36 alkava acidsaundi (On muuten soinu koko päivän päässä tuo... ti-ty-tyy, ti-ty-tytytyty). Supersahastakin olet saanut oikein mehevän. Enpä kauheesti rakentavaa palautetta osaa sanoa, joten jätän sen ammattilaisten hoidettavaksi.. Omaan korvaan kuullostaa kuitenkin oikein hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Timeless Flame (drM Remix) 08.05.2006

Dreammachine - Old Stuff - Distrance - Timeless Flame (drM Remix)
Noniin, lisää remixejä :) Elikäs aika paljon samaa saundia kuin originaalissa, lähtee vaan liikkeelle heti alkuun. Eipä tästä paljoa ole sanottavaa, ihan kelpo miksaus. Ehkä vähän persoonallisuutta ois voinu käyttää. Uusia saundeja, efektejä ja muuta. Radio edittinä käy ihan mainiosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Hmm... Mistäs sitä alottais? Alku kuullostaa todella tunnelmalliselta. Juna- ja muut efektit kuullostavat hyviltä ja tuovat mukavaa lisähöystettä biisiin. Todella Larizzamaisia äänivalintoja kehissä. Bassolinja kuullostaa hyvältä, samoin rumpuosasto. 2:03 alkava vähän omaperäinen linja kuullostaa omaan korvaan ihan hyvältä. Kokonaisuutena ihan jees biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Kate Lesing - It's a dream (extended) 06.04.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Kate Lesing - It's a dream (extended)
Heti alkuun täytyy huomauttaa, että ihanan muhkean basson oot saanu väsättyä. Voksut vois olla alussa vähän kovemmalla, nyt kun jää hitusen kaiken alle. Muuten en löydä biisistä kyllä mitään erikoisempaa moitittavaa. Saattaapi jäädä winampin soittolistalle pitemmäksikin ajanjaksoksi! Mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Purification of Darkness (2006 Edit) 10.04.2006

Vanhaa shittiä - Purification of Darkness (2006 Edit)
Saatan ehkä jossain välissä vielä korjailla tätä. Kattoo jos sais ton biitin pidettyy tuon minuutinkin jälkeen hyvän kuuloisena. Itekin vasta palautteen jälkeen huomaan virheet. Elikä lisää palautetta kehiin, kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Opening For Windows 04.08.2006

Dreamshore - Opening For Windows
Täähän on kaikessa lyhkäsyydessään oikeastaan aika kaunis :) oli pakko laittaa Windowsin käynnistysääneksi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj) 26.03.2006

Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj)
Lyhyttä feedbackia; + 'Tubemainen' ja erottuva basso + Mikään ei hypi silmille + Kivat melodiat, vaikkei nyt olekaan mitään kauhean omalaatuista. + Laulajan ääni. - Vaikka laulajan ääni onkin hyvä, joissain kohdin kuullostais menevän vähän nuotin vierestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Routen - Time rolling 05.03.2006

Von Routen - Time rolling
Persoonallisella meiningillä lähdetään taas. Melodiat on kauniita, mutta leadi on minusta turhan kovalla ja peittää sekä basson että kickin alleen. Tulee sellainen vaikutelma kun biisi olisi tehty todella nopeasti. Myös joissain kohdin melodiat alkavat töksähtävästi. Minusta otit paljon takapakkia aikaisempiin biiseihisi nähden. Pistetääs 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Kate Lesing - Neverland (M1cH0 Remix) 14.05.2006

Mikko L - Kate Lesing - Neverland (M1cH0 Remix)
Hieno remiksi, vaikken nyt yleensä ole Euron fanittajia, niin tämä kyllä uppoaa. Kivan melodian oot kehittäny voksujen rinnalle. Kicki potkii ja clappi läiskii oikein mukavasti. Eihän tästä nyt voi muuta negatiivista sanoa kuin sen, että ehkä hitusen yllätyksettömältä tuo kuullosti. Seuras ehkä turhankin tarkasti genrensä kaavaa. Mitäs tässä muuta löpisemään, 9 ja varma fanitus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Fear Of Existence 15.02.2006

Distrance - Fear Of Existence
Ihan kivan kuulonen biisi. Biitti kunnos ja en täst kauheesti mitään kritiikkiä pysty heittämään. Ite en oo kauheesti tän tyylisen biisin ystävä, mut kyl tä kuitenkin uppoo. pistetääs ny sit ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jvproject - Energized 28.01.2006

jvproject - Energized
Auts, onpas kovalle miksattu! Kicki on turhan kovalla ja peittää muun alleen. Leadi on ihan kiva, mutta jatkuu samanlaisena läpi biisin, eikä kohokohtaa oikein löydy. Ihan kuunneltava tsibale kaikkiaan, mutta löytyy pientä hiottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - KungFu MasTer in tHe hoUse! 15.01.2006

Haamubiittaaja. - KungFu MasTer in tHe hoUse!
Jytäkän biitin oot saanu kehitettyä! Biisi lähtee rattosasti käyntiin jumputuksella, ja kivan kuulonen acidsoundi pyörähtää kivasti kuvioihin. Pianomelodiakin sopii mukaan kuin nakki sämpylän väliin. (ehkä hämärin vertauskuva aikoihin) Loppukin onnistunut mallikkaasti, eikä kuullosta siltä kuin pysähtyisi seinään. Kiitettävähän tälle on pakko tuikata, vaikken nyt tällaista musiikkia yleensä kuuntelekaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare 15.04.2006

Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare
Jees. Tänne StarScape projektille ei tarvi enää rakentavaa palautetta :) Antakaas sitä sit noille uusimmille biiseille tonne Jason Green -projektille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare 13.01.2006

Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare
Tiedetään, 1:09 alkava fade rätisee ilkeesti, mutta parempaa versiota odottaessa voitte heittää jotain rakentavaa palautetta :) Biisin conversointi kesti n. 39 minuuttia, ja koneen tehojen uupumisen takia ei tuota rätinää kuulunut täysin biisiä tehdessä ja näin ollen jäi korjaamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Charlize 19.01.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Charlize
Huhu, tuo 0:26 alkava sivumelodia on biisin koukku, jonka takia biisistä innostuin :) Muutenkin ihan mukaansatempaava kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc suurenmoinen - Dance no stop 19.01.2006

Mc suurenmoinen - Dance no stop
Kicki turhan kovalla, melodia on tyypillinen dancemusiikille, biisi on jokseenkin sekava eikä siitä saa kunnolla otetta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - Boss Battle 26.03.2006

Joona Laamanen - Boss Battle
Mainiota, ite oon fantasiamusiikin fani, ja tästä todellakin tulee mieleen mm. Final Fantasyjen taisteluteemat. Tällaista lisää, ja pian. Kiitos! 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Routen - Out Of Time 05.10.2005

Von Routen - Out Of Time
Huhuh, nyt on onnistunut kappale! Tuo 1:15 alkava melodia on aivan mahtava, jonka ansiosta kappale on Winampin playlistassa tehosoitossa :) Pakko antaa 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - THE END 05.09.2005

Haamubiittaaja. - THE END
Ehdin tämän jo aiemminkin kuunnella pariin otteeseen, mutta unohtui kommentointi täysin :) Hyvin lähtee biisi käyntiin. Biitti toimii ja mukavan mysteerisen kuuloinen tuo taustakaiku. Melodian mukana on kiva fiilistellä. Koitahan hommata vielä lyriikat ja laulaja ni uppois muhun ihan täysin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Kesä 23.06.2005

Frostbite - Kesä
Todella hyvältä vaikuttaa :) Jatka ihmeessä valmiiksi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ KARTSA - Fysismi 26.05.2005

DJ KARTSA - Fysismi
Mahtavaa :D Pakko myöntää et jäbä osaa :) Jotain täst kyl uupuu :P Sen vuoksi 9 ;P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D3 Ser9Gly - Realized it 20.05.2005

D3 Ser9Gly - Realized it
Jännän kuulonen biisi, omituinen tunnelma :) Välissä kuullostaa kuin ois Tohtori Sykerön tunnusmusiikista ripattu osia, mutta sopii kuitenkin biisiin. En ole yleensä tällaisen musiikin ystävä, mutta tästä pidin! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Save my heart (Original) 02.07.2005

Protush - Save my heart (Original)
Tää kuullostaa hyvältä :) Melodia soi vieläkin päässä vaikka kuuntelin tän joskus päivällä :) Jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 09.03.2006

Casual Street Band - Come Good
Mainiota! Groovaavaa menoa alusta loppuun. Naisvokaalit sopii kuin nyrkki silmään. Olisin ehkä laittanu genreksi ennemmin House kuin Dance, vaikka tämä onkin jostain välimaastoilta.
9