Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 40 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Eventually We Know 06.12.2004

Moon In June (ex-Endless) - Eventually We Know
Tämä on kyllä aika spookia musaa. Et kai taas ole kuume houreissasi säveltänyt biisejä? :) Tulee mieleen vanhojen kauhuleffojen taustamusiikki. Tarkemmin sanottuna semmoinen vanha kummitustalo ja synkkä metsä tunnelma. Nuo pienet taustaäänet joita kuulu vähän väliä ovat kyllä jännittävän kuuloisia. Kuulokkeet pitää hankkia. Onnistuin jo rikkomaan vanhat. Nyt jouduin vääntämään kaiuttimet täysille. Että sain selvää kokonaisuudesta. Kuuntelen nuo loput myöhemmin koulussa. (kunnon kuulokkeet löytyy kyllä sieltä. Joten menen törkeästi käyttämään koulun omaisuutta hyväkseni.) Loistavaa musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Everything feat. Jady 04.10.2004

Walls Of Vanity - Everything feat. Jady
Alku oli hieman outo. Eka oli hiljaista ja kuulu sellainen "pop" kun kappale käynnistyy. Ehkä sitä pitäisi editoida tai sitten ehkä ei. Häiritsi vähän. Noh..Asiaan. Kappale lähti mukavasti heti käyntiin. Kivalla kitarasoundilla ja kun Jady aloitti laulamisen tiesin jo heti siinä vaiheessa tämä biisi on hitti. Sanat ovat hyvät kuten ennenkin. Minuakin häiritsi tuo rumpujen liian taakse jääminen ja hieman heikkonkuuloiset. Niitä voisi vaikka vähän miksata niin tämä biisi potkisi munille. Minun mielestäni Jadyn ääni kehittyy kyllä jokaisen biisin myötä. Ja Toisen kerran rakastan tuota kitarasoundia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep 21.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep
Hups numero unohtui...No annan kympin koska melkein nukahdin tämän musiikin takia. :D ...Loput syyt ylempänä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep 21.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep
Jaa...Oli tämä kyllä sen kuuloista että tämä on tehty kuumepäissä. Hyi,sinua teet vaan biisejä kun olet kipeä! Heti takaisin sänkyyn siitä. Oli aika jännää kamaa. Kaikki nuo kilkutukset ja pili-pali äänet olivat kyllä aika hienot. Power Noise...Hmmm. Olen kuunnellut tämän tyyppistä joskus kuviksen tunnilla kun piti piirtää musiikkista tulevia mielikuvia. Sekin oli tämän tyyppistä musiikkia. Ei tälläistä saa kuunnella kun väsyttää mitä jos nukahtaa tietokonen ääreen ja vielä koulutunnilla? Mitä Graafisen suunnitelun ope sanoisi? O_o; ....Ei en kuuntele biisejäsi koulutunnilla....Luulet vaan. :P Noh. Kuitenkin tämä biisi oli todella hyvin tehty ja laadukasta musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple 13.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple
Kyllähän tämä on unetusbiisi. Kuulokkeet olisivat varmaan hyvä olla. Pitää varmaan lainata jostakin. Tuo intia-tyylinen(ainakin tulee intia mieleen...:P) soundi on kyllä hienon kuuloinen. Lisäksi pidin noista vedenalaisista äänistä.Tulee ihan laulun nimen mukaan mieleen vedenalainen vihreä temppeli. Jännittävä kappale. Hieno kappale. Mielenkiintoinen äänimaailma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 06.09.2004

May i cry - Poison
Upea kipale. Tämä on aika nopea kappale ja kyllähän tämä rokkaa. Tulee mieleen tuosta nopeasta laulutavasta Savage Gardenin I want you. Hmmm....Hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind 13.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind
Ei tämä mikään balladi ole! Tämä on ilmi selvää horror-musiikkia. Niskahiukset nousee pystyyn ja iho menee kananlihalle. Tämä on sellaista tyyppi-kävelee-synkässä-metsässä-jossa-joka varjo-näyttää-hirviöltä-ja-joku-lintu raakkuu...Hyvää musaa kuitenkin. Ja jostain syystä minulle tulee tuosta torvesta mieleen Boromir. On se kyllä vähän outoa mutta ei se mitään. Toisen kuuntelu kerran jälkeen tuli taas mieleen kirottu metsä jossa asuu joitakin öh...kirottuja henkiä? sieluja? haamuja? noista torvenkuuloisita äänistä tulee vähän mieleen kirottujen valitushuudot. Tälläisä musiikkia EI pidä mennä kuuntelemaan ennen nukkumaan menoa. Voi muuten hieman painajaisia...Upeat soundit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Centaur Force 06.09.2004

Amppiworks - Centaur Force
Vau..Tämä on kyllä sinun upein kappale. Todella mahtavaa työtä. Instrumentit kuulostava oikeilta ja mahtipontinen rytmi kuulostaa upealta. Vau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Centaur Force 06.09.2004

Amppiworks - Centaur Force
Vau..Tämä on kyllä sinun upein kappale. Todella mahtavaa työtä. Instrumentit kuulostava oikeilta ja mahtipontinen rytmi kuulostaa upealta. Vau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - like a may morning 09.09.2004

graydance - like a may morning
Hieno ja koskettava kipale. Laulajalla on kyllä kaunis ääni. On hienoa kuulla joskus balladeeja..Vaikka olen kyllä enemmän tälläinen heavy ja rock tyyppi...Upea kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 08.09.2004

THE END - Unique Equals Nothing
Mahtava melodia ja laulajalla varsin seksikäs ääni. Sanat ovat jänskät. Se tarkoittaa että pidän niistä. :) Kitarosoundi on nannaa korvilleni. Toimiva kappale!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Oktober 08.09.2004

THE END - Oktober
Rummut kuulostavat todella jännittävän kuuloisilta. Laulaja laulaa alkupuolella ihanan hiljaa ja sitten keskikohdassa rupeaa nousemaan soundi. Ah! tämäkin biisi on loistava!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Moonlit Forest 06.09.2004

Amppiworks - Moonlit Forest
Tulee taas mieleen joku fantasiapelin taustamusa. Hmm... Pianon pimputus on kaunista kuultavaa. Ei voi muuta sanoa. Melodia on kaunista ja jaksan kyllä kuunella tämän biisin monta kertaa uudestaan. Hyvää työtä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Holding the Line 06.09.2004

Amppiworks - Holding the Line
Miksi minulle tulee koko ajan tästä mieleen Helmin syvänteen taistelu? Loppusta tulee mieleen se kohta jossa Aragorn taas suree kaatunuutta Haldrinia kesken taistelun.. Tämä tyttö laittaa kyllä nyt taru sormusten herrat vähäksi aikaa tauolle. Upea kappale kyllä ja se ansaitsee kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Joy feat. Jady 04.10.2004

Walls Of Vanity - Joy feat. Jady
Täytyy kyllä myöntää että Jady osaa laulaa todella kauniisti. Sanoitukset ovat hyvät. Mutta niiden tekijähän on WandaT niin onko ihme! :) Särökitarasoundi kuulostaa upealta ja piano kuulosta I-hanalta. Laulusta vielä. Kun kuuntelee kappletta kuule kuinksa laulaja laulaa oikein tunteella. Biisi on oikea helmi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Twilight's Veil 13.09.2004

Amppiworks - Twilight's Veil
Ihan kiva kokeilu. En tiedä nyt mitä sanoa kun en yleensä(koskaan..?) kuuntele trancea. Hyvin kyllä soitettu. Mutta taidan pysyä sinun soundtrack musan puolella. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Naidaan Jessicaa perseeseen 28.09.2004

Kukkalapio - Naidaan Jessicaa perseeseen
Noh..Täytyy mkyllä sanoa että en välitä myyränpaskaa kyseisestä naisartistista. Ja kyllä Jessica on tissimusiikkia. Kuten amerikassa tälläiset artistit pääsevät huipuille omalla bodillaan kun laulutaidoillaan. Pitäisiköhän minunkin värjätä tukkani blondiksi,hankkia silikonirinnat ja ottaa botex(mikä lie) ruiske kasvoihin ja tehdä nenäleikkaus. Saisinkohan sitten enemmän miehiä? Kuitenkin asiaan miten mahtavaa laulamista ja sanat ovat aivan huiput! Tu omikrofoni örinä kyllä melkein tuhosi kajarini muuta ei se mitään. Vetäkää pojat Jessicaa perseeseen! Ainakaan ei tule ongelmaa siitä että hän pamahtaa paksuksi! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady 09.09.2004

Walls Of Vanity - Northern Lights feat. Jady
Täytyy kyllä myöntää että WandaT laulaa todella hyvin! Kitarasoundi kuulostaa hyvältä. Samoin sanat ovat hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Alone 08.09.2004

Deep Red Divine - Alone
Todella mahtavan kuuloista! Laulajalla on avain ihanan synkkä ääni ja tuo synkkä melodia hurjan hyvä. En osaa kyllä vieläkään kumpi on parempi For sorrow love & despair vai tämä. Mutta teidän musiikkia on ilo kuulla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Dragonboy 2004 28.09.2004

Kukkalapio - Dragonboy 2004
Minulle kävi noin melkein paitsi pelasin baldur's gate 2:sta. Tälläistä humppaheviä tämähän on ja hyvänkuuloista. Tästä repii kyllä kunnon naurut. Tässä on sentään parempi kuuluvuus kuin teidän useissa biiseissä. Joo..Kuunelkaa tarkasti pienet nörttipojat kukkalapio tuo totuuden julki. Ja se totuus on ruma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 06.09.2004

SaraLee - Evil In Us
Juuh...Kitarariffi oli todella upea ja loppu puolella rummut olivat mahtavat. Pianokin oli kuin nakuttettu tähän kipaleeseen. Joonas laulaa upeasti. Ja damn annan täsätä 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Hearts & Roses 06.09.2004

SaraLee - Hearts & Roses
Kitara alussa oli hieno. Kappale kulkee hyvin alusta loppuun. Lyriikat ovat kivat ja laulajalla upea ääni. Tämä kappale on upea. Joten jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb 28.09.2004

Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb
Niillä olennoilla on monta nimeä teinikanat,muovikset...Noh..Kuitenkin voisin sanoa että minä en koskaan käyttäytynyt noin! Minulla oli sellainen vihaan-poikia asenne 14-ikävuoteen saakka (mutta silti oli pari sen sukupuolista kaveria) Olin omituinen tyttö joka kuunteli heviä ja katseli kaikennäköistä epämääräistä netistä...*köh* Mutta minun luokallani oli tuollaisia teinikanoja. " Oi minulla on 18 vuotias poika ystävä ah eh ja oh!" "Se jätti mut jonkun lukiomimmin takia mun elämä on lopussa! Mä haluua kuolla!." Ettäs te kehtasitte! Kesti 4 vuotta toipua yläaste ajoista ja te pistitte minut muistamaan ne uudestaan. Mutta tämä on aivan liian todellinen kappale. kuulostaa 13 vuotta vanhan veljeni tyttöystävältä. Ei siis ääneltään. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Hinnat alas - Feat. Dj Erotica 28.09.2004

Dj K33T1 - Hinnat alas - Feat. Dj Erotica
Taas yksi mielettömän hauska kappale. Hinnat alas perkele! Tämäkin on sellainen biisi jota on pakko kuunnella uudestaan ja uudestaan ja uudestaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Joulu - Feat. Dj Erotica 28.09.2004

Dj K33T1 - Joulu - Feat. Dj Erotica
Joulupukin teurastuksen ohjeet...Olen nyt oppinut ne kaikki. Tämähän on ääänimaailmallisesti mahtavasti toteutettu kappale. Jesh...Nyt rupesi tulemaan kauhean jouluinen tunnelma ja keskellä syyskuuta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 13.09.2004

Filthy sixx - Pain
Soolo on mahtava ja laulaja osaa laulaa todella hyvin. Kitarasoundi on aivan tajunnan räjäyttävää. te soitatte kuin ammattilaiset. Mie rupean teiän faniksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Famous monsters - Darkside 13.09.2004

Famous monsters - Darkside
Muhaa...This is good! Very..very good! Juu..Biisi rokkaa ja kitarasoundeissa ei ole taaskaan mitään valittamista. Onko sanoja jossain? onko teillä kotisivua? Laulajalla taas on aivan uskomattoman hyvä ääni ja osaa laulaa hyvin englanniksi. rummut rämisevät taustaalla todella mahtavasti ja sanat on hyvin kirjoitettu. jäänpä tässä odottamaan uutta matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 06.09.2004

SaraLee - Wounded Heart
Joonaksella on upea ääni. Muuta en voi sanoa. Kappaleen sanat ja melodia ovat kauniit. Pidän tästä kappaleesta joten taidan antaa 10. Tämä on varmaa hittikamaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her 13.09.2004

Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her
Juu..Tämä on sellainen unelmointi biisi. Harmoninen ja melodinen kappale tämähän on. Ei voi muuta sanoa. Tämä on vähän sellainen tuuti-lullaa biisi. Tätä kun rupeaa kuuntelemaan tulee sellainen mukavan unelias ja raukea olo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Farewell To Heaven 08.09.2004

THE END - Farewell To Heaven
Mahtava biisi! Kitarasoundi on aivan uskomattoman kuuloista ja miksasu on tavattoman hyvää. Laulajalla on komea ääni. Saitte tästä biisistä kyllä 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Beauty Sleep 06.09.2004

May i cry - Beauty Sleep
En ole varma itkinkö nyt oikeasti tämän biisin kauneuden takia vai vuotavatko silmäni taas nuhan takia. Mutta kuitenkin todella kaunis biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Angels Cry 06.09.2004

May i cry - Angels Cry
Biisi on upea..Laulajaa on ihana ääni ja biisin herkkyys on koskettavaa. Täsätä biisistä ei puutu mitään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair 08.09.2004

Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair
Alku lähti mahtavasti käyntiin ja kitara soundi kuulostaa hyvältä lisäksi laulajalla on aivan upea ääni. Ehkä olisin kaivannut vähän lisää ääntä laulajalta koska ääni välillä hukkui soundin alle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Sero's Dream 06.09.2004

Amppiworks - Sero's Dream
Mahtava kappale. Alku päässä oleva nousu kohta nosti niskakarvani pystyyn. Hyvää fantasia-musaa. Taidan käyttää tätä kun rupean kohta puolin taiteilemaan. Inspiroivaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - River of Tears 06.09.2004

May i cry - River of Tears
*sniff* Kaunis kappale. Petrillä on kaunis ja koskettava ääni. Minua rupeaa itkettämään taas. kymppi biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drowned In Life - Dead Child Within 09.09.2004

Drowned In Life - Dead Child Within
Hemmetin hyvä biisi. Aivan upeasti laulettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - drowning 09.09.2004

graydance - drowning
Hienon duetto biisin teitte kyllä! Kauniit sanat kyllä teillä oli tässä biisissä. Laulu kyllä meinaa jossain vaiheissa hukkua soiton alle. Mutta olen samaa mieltä kuin sare. Että pientä se on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drowned In Life - Youre Nothing 09.09.2004

Drowned In Life - Youre Nothing
Kitara kuulostaa hyvältä...Samoin laulajan ääni plus. sanat ovat todella mahtavat...Vau..Tämä aivan upea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - beautiful 08.09.2004

graydance - beautiful
Laujalla on mukava ääni ja biisi on mukavan leppoista sekä rokkaavaa. Tätä biisiä voi soittaa kerta toisensa jälkeen uudelleen ja silti se kuulostaa hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drowned In Life - Vanishing Tomorrow 09.09.2004

Drowned In Life - Vanishing Tomorrow
Tämä taitaa olla vanhempaa kamaa? Huomaa eron esim. laulajan äänen huimassa kehitymisessä. Ihan kiva kappale.
8