Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darayana - Ur shining 07.07.2012

Darayana - Ur shining
Henkilökohtaisesti en tykkää tuosta naisen äänestä ja rummut/muut soundit saisivat olla ronskimmat/rujommat että päästäisiin Eurotrancesta sinne Hardtranceen (toisaalta tuokin menee mielipiteeksi, en tosin tiedä mihin pyrit tehdessäsi tätä..), mutta soundit vaikuttas olevan muuten ihan kohallaan ja mun luureissa sekä jöötimmillä sterkoilla kuulosti kokonaisuus ihan passelilta. Aineksia löytyy kyllä toimivaan kokobiisiin. Täähän on nyt selvästi joku previkka. Cheers!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nezraum - Dj Nezraum - Blue Ocean 29.01.2012

Nezraum - Dj Nezraum - Blue Ocean
Todella energinen biisi, kyllä takuulla toimisi klubeilla. Liidit, rummut ja perkussiot kuulostavat todella hyviltä kuten myös bassolinja, vaikka itse olisin käyttänyt oktaavin matalampaa bassoa, mutta hyvin rullaa noinkin. Kuulostaa paljon vanhemmalta biisiltä kuin mitä onkaan, siis ainakin omasta mielestäni ihan kiva juttu. Ei kyllästytä lainkaan, kuten jo mainitsin niin ehdotonta klubikamaa. Jatka saman malliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extr3me - Solution - Kevät 31.07.2010

Extr3me - Solution - Kevät
Alku oli vähän "amatöörimäinen" eikä peruskuuntelija odota ainakaan tässä vaiheessa biisistä paljoa, mutta sitten meininki paranee kertaheitolla ja etenee jyrkkää ylämäkeä. Kauniita melodioita, on ehkä pari "vääränkaltaista" nuottia seassa, mutta eivät ne tosiaan haittaa yhtään, kyllä Sinulta löytyy sävelkorvaa paljonkin. Aivan kuin kuuntelisin biisiä suoraan joltain korkeamman luokan dance-albumilta. Ihanan laadukkaita ääniä ja erinomaisia äänivalintoja, kappaleen rakenne pysyy hienosti kasassa loppuun asti, vaihteluakin oli ihan mukavasti. Miksaus oli myöskin todella rautaista kamaa. Hieno pläjäys! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit) 08.07.2010

DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit)
Älähän nyt, tämän kuuluukin olla tämänlaista ja parhain kohta alkaa 4 minuutin kohdalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - DeeCee 06.01.2009

teknokonnektion - DeeCee
Saundit ovat sinällään erittäin asialliset, mutta en tykkää ton melodian kierrosta, liian "inkkarimainen". Ja perkussiot vahvistavat vaikutelmaa, vaikka ovat rytmikkäät ja nopeuttavat biisiä. Viutn hyvää jumitamppaamista, vaihteluakin löytyy sopivan paljon. Tämä on kuin maukas kakku, joka ei lässähdä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jaggeDBass - emkay 20.12.2008

jaggeDBass - emkay
MKDELTA Official Theme. tosin itse en ole saanut noinkaan absurdeja äänimielikuvia MKDELTA:sta. mut hyvin rullas breiksit ja ai että tota kuusnepa-liidittelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Corolla Unleashed 01.06.2009

Buddhist Warehouse Inc. - Corolla Unleashed
Hoi vittu. Jytisee niin että sätkänpurut lentelee eikä lippis taho pysyy päässä. Enemmän bassoo oisin kyllä toivonut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - huonoin biisi 25.08.2008

Electro Hippi - huonoin biisi
Kick jäi ihan liian taakse eikä tätä voi jumputtaa, joten sanomattakin huonoin biisi. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - nest 25.08.2008

Electro Hippi - nest
Alku on aika kylmä, mut meno "lämpenee" nopeasti. Soundeja kokoontuu ja sitten ollaankin jo menossa. Kick on ihan napakka ja tähän kuin tehty, basso kuulostaa hyvältä kans. Hapottelu toimii!! Kikkailu luo paljon mielenkiintoa. Clap on vähän aikaa reilusti kuuluvissa, ihan kiva juttu se, clapin tyyli on liian "muodikas". Hihat-osio on onnistunutta pääosin, miedosti akustinen. Instrut kuulostavat toki laadukkailta, etenkin tuo hyvin (nopeasti?) sävelletty piano, mutta sulla on jotenkin taipumuksena vaihtaa toi basso aika korkealle, olisi varmaan parempi tiputtaa alas ennemmin. Kick ei saa otetta noin korkealle heitetystä bassosta ja meno stoppailee vähän harmillisesti. Subbarillako sä näitä biisejä teet? :D Mukavan tunnelmallinen puoliväli. Oli tää kyllä lataamisen väärti. Naissia kuultavaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AJ DJ - The Edge Unknown 03.08.2008

AJ DJ - The Edge Unknown
Ai että ihan Psykeä aloit tekemään? Kivaa. Pienenä huomiona biisinimi on poikkeuksellisen hyvä psykeilybiisiin. ;) Alku tuo mieleen jonkun autoilupelin, johon liittyy takaa-ajoa (Need for Speed). En sano muuta soundeista kuin että kick ei ole sitä psyke-tyyliä mistä varsinaisesti diggaan, eli se hauska imukuppinapsutus ja hapossa ei ole tarpeeksi kirskumista näin alkuun, mutta eikö se niin aina ole että parhaat palat jätetään myöhemmäksi. Basso läpäisee oman läheskriittisen testini, möyryää ihan hienosti siellä. Mastertaso on just hyvä. Sitten biisi alkaa jo hapettumaan, sopivan melodistakin, kenties jopa ravemaista. Klappikin sieltä kuuluu ja pikkuiset hihatit. Hyvin vetää acid-riffi mukaansa. Vähän tämmöistä letkeää ja kevyttä psykeä. Nelipotkuisena kick on oikeastaan ihan tyydyttävän kuuloinen, alussa se ei mielestäni sopinut breikittelyyn, siihen olisi sopinut vaikka sama basari vähän matalempana ja joku peltinen snare. Niin mut katotaan eteenpäin. Erittäin mukavaa kuunnella, kovin on laatupitoistakin, voisi kuvitella että kuuntelee jotain Koyote Recordsin tai Psychedelic Visionsin albumia. :P Oho, alkoi riffi muuttumaan siihen rave-suuntaan, hypitään värikkäiden laatikoiden päällä ja kerätään kiiltäviä hedelmiä peilikuteet päällä ja aineita aivoissa. :D Joo, mutta loppuun asti menee ihan hyvin, tuli niin transsimainen olo ettei voi sanoa tästä enempää. Taidan kuunnella tätä kun menen nukkumaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Raep - Eunoia part II (accent's haado diskoteek mix) 19.07.2008

teknokonnektion - Raep - Eunoia part II (accent's haado diskoteek mix)
Alun bassokas feidi tuo mukanaan bassorummun ja basson. Kuulostaa vähän tunkkaiselta, mutta vitu ku jytisee hyvin. Clap ja hihat olisivat voineet tulla feidaten mutta tietysti tällä tavalla säästyy aikaa. Sitten kuuluu joku uus juttu siinä basarin päällä, aika jännää. Pysähdys oli aika klassisen kuuloinen. Kuin vanhasta radiosta. Sitten mukaan tulee tuo sahattelu ja menevämmät hihatit ja junnaaminen alkaa. Bassoa ja ylempiä keskiääniä on varmaan korostettu. On kyllä oikeesti jännä tuo apinalta/linnulta kuulostava ääni. Mutta sopii joukkoon. Mukaan tulee kans tuo hiukan liian kaikuisa (oma syy kun en tarkkaillut) Silver-rallattelu. Sitten tulee tollanen kiva kevyt breikdauni ku rummut kaikkoaa, konemainen ääni sweeppailee. Todella old'fckin'schoolin tesnokasta, vielä kerran täytyy sanoa. Rummut tulee takasin ja ääniä kasaantuu ja kaikki kuitenkin sopivat mukaan. Mieletöntä. Ei jätä kylmäksi. Lopetus oli vähän vastahakoinen, mutta sentään ihan hyvä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. :) teknokonnektion näyttää jälleen kerran, mistä hyvä Techno-remix on tehty. Olen todella tyytyväinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Through Day and Night 19.07.2008

Ekso - Through Day and Night
Ei ainakaan muistuta valssia. Äänet ovat suht passelikamaa, kevyitä, yksinkertaisia ja erottuvat toisistaan riittävän hyvin. Selvää pelimusiikkia, mieleen tulee Final Fantasy VIII ja jotkut muutkin RPG-pelit, niihin tämä olisi omiaan, tappeluihin se sijaan menisi kun rummut tulevat mukaan. Mutta, kuulostaa kuitenkin melko ammattimaiselta. Oli vähän hiljaisella, mutta ei se nyt aivan sairaasti haitannut. Kyllä sä osaat näköjään FL:ää käskyttää. Tilkan reverbiä oisit ynnänny niin olis pyöristynyt ysiin, itse näin sen puutteena tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Symphony Of Crying Angel [Clip] 15.07.2008

Suvanto - Symphony Of Crying Angel  [Clip]
Lähestulkoon virheetöntä minun korviini. Omia toivomuksia, jotka voisi ottaa jopa huomioon, ainakin osittain: joku oldschool-sahailu menis tohon, vain vähän sellasta lievää epävireisyyttä mukaan. Ja joku oikein selvä bassline, tähän ei istu tuo sinänsä hyvä huminabasso. Jatkoja odotellessa. Kykyjä löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nu är fisk - Melancia (Now is fish Pear Remix) 05.10.2008

nu är fisk - Melancia (Now is fish Pear Remix)
Käsittääkseni et oikein taida, arvoisa ylläpidon herra bze, ymmärtää näin hienoa ja aivoilta aika paljonkin vaativaa musiikkia. Vaatii keskittymistä kuunnella Breakcorea ja avointa mieltä hyväksyä korvilleen muutakin kuin vain sitä musiikkia, mitä itse haluaisi kuulla. Itse olen todella, todella tyytyväinen ja jopa yllättynyt tähän remixiin. Erittäin nerokkaita rytmejä ja hyviä, myös riittävän monipuolisia, ehkäpä miellyttävän klassisia äänivalintoja, ei tästä voi olla pitämättä. Saa alkuperäisen kuulostamaan hautajaismusiikilta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falling Apart - Candee Jay - If I Were You (Falling Apart Remixprev) 15.07.2008

Falling Apart - Candee Jay - If I Were You (Falling Apart Remixprev)
Oho. Alkaa kuulostamaan jo kassankoneen kilinältä. ;) Meno on täyttä HandsUp!-meininkiä. Tunkkaisen bileilman syrjäyttää raikas ja rankasti takova Eurotance-remixi. Soundeista ei ole mitään jupinaa, ne ovat kuin niiden pitäisi olla. Siitä on hyvä jatkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Esodes - 08_PRGTRNC_012 22.08.2008

Esodes - 08_PRGTRNC_012
Kuulostaa toi attackin määrä aika vähäiseltä. Pumppaa hyvin, hyvä tempokin, lähes kuin Technoa. Hyvällä volume-tasollakin liikutaan, tosin bassdrum on aika muovinen, joku szahala-peruskonetamppaus(tm) olis toiminut paremmin tässä. Haikat sihisevät ja suhisevat. Basso on todella "proge", kuten nuo syvät synthit. Perkuleen rentouttavaa ollakseen näinkin raskaankuuloista, haikat pelaavat kyllä rytmikkäästi yhteen ja clappikin osaa käyttäytyä. Attackin säätö oli siis ihan kannattava teko. Jees. Treenausta soundeihin ja miksailuun sekä effektointiin on varmaan suoritettu jonkin verran kun vertaa Psychogenicin vanhoihin ralleihin. Rhodesmaiset synat ovat oikeasti aivan helvetin loistavat. Rumpu jää vähän tonne taakse, kai subuttimen kanssa siitä saa enemmän irti. Vitullisen hyvä ja avaruusmainen/aavemainen liidi!!! Muutkin melodiat toimivat sen kanssa hyvin. Toi yks melodia ei toimi noin kuivana niin hyvin kuin mitä voisi, kuulostaa melko irtonaiselta. Epäilyksen verran tukkoista, kun tuo syvä synailu tulee, en tiedä, onko tarkoituksena tapahtua noin. Mutta noista asioista huolimatta, kappale lopetetaan hienosti ja siitä jää hyvä mieli!! :) Imasin tämän koneelleni, meni luurinkin musa-kansioon. Haluan kuunnella tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - Salainen pena avaruuslaivassa 25.08.2008

Electro Hippi - Salainen pena avaruuslaivassa
Alkaa toimivasti bassopitoisella feidaamisella. Tulee joku oma Magixi-pätkä hauraaseen mieleeni paljolti. Nättejä melodioita, yksiä runsaasti huomiota saavia elementtejä tässä, vaikka jonkun verran minimalistiselta kuulostavatkin, mutta kuten sanotaan, yksinkertaisuus on kaunista. Bassline edustaa takuulla Trancea, kuten bassdrumkin, turvallista perussettiä mutta oikein hyvät ovat. Jänniä rytmitelmiä, hi-hat laahaa röyhkeästi ja joku kysyy "onks tää darudee?!?", etenkin tuon vinguttelevan melodian tullessa kehiin. Jousisoitinkin sieltä erottuu kuulemalla, vaikka sulautuu erittäin, erittäin hyvin joukkoon. Minuutista eteenpäin.... kaunista... niin rauhallista ja liitelevää, kuitenkin omaten vahvat Trance-piirteet... <3 Tässä olisi takuuvarmat ja toimivat ainekset todella hyvään, usean minuutin Trance-kappaleeseen. Takuuvarmat!! Vaikka pituutta on vähän, sisältöä löytyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Pride/Holes (RI:SA) 15.07.2008

KVI - Pride/Holes (RI:SA)
No laitetaans nyt jotain palautetta tännekin. Mainostithan sentään. :) Alusta lähtien eteenpäin äänet ovat aika helvetin hyvät sekä laadullisesti että ihan omien mieltymyksien mukaan, tulee nuo 80-luvun halloweeni-leffat etäisesti mieleeni, mutta eivät nyt sentään niin korneina kuin mitä ne ovat. Rummut ovat taas sitten täydelliset, ronskisti old-schoolia tyyliä. Rääkyminen on hyvällä volalla/pitch-tasolla ja muutenkin hyvän maun rajoilla. :DD:D Ohuetkot syntikat yms. kuulostavat kans ihan hyviltä, ja melodianlinja kiertää ainutlaatuisesti muiden elementtien kanssa. Tämä on kuin silkkaa (hiukan hidasta) Cubanatea. Kuitenkin jää sellainen kankea maku suuhun, hivenen kyllästynyt, en tiedä johtuuko väsymyksestä, kun ei tämä nyt niin kauhean synkältä kuulostanut, eikä myöskään niinkään apocalyptiseltä. Mutta sentään tämä on jotain siltä väliltä. Ei mikään aiheeton biisi. Kaikki äänet ovat kokoajan hyvällä mallilla eikä niistä jää sanottavaa. Ehdoton cover-hitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - pappas dag 25.08.2008

Electro Hippi - pappas dag
Aika korni biisinimi, mut biisi itsessään on todella hyvä. Kitaramaisen instrun kanssa leikittely on mieluisaa kuultavaa, kick jytisee normityyliin, eli sopivasti. Kauttaaltaan omaperäinen veisu, jossa on todella kaunis breikdown sekä tukevat bassot. Ihana tunnelma. <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - Dirty 26.08.2008

Electro Hippi - Dirty
Just sopivasti kaikua!! Raikkaan pirteitä ääniä, masteritaso on sopiva, efektejä runsaasti. Todella, todella ammattimaisen kuuloista. Melodia on aika baleaarinen (Ibizamainen), basari on sopiva pehmeä sekä vähän kevyt, mutta tuntuva. Basso on sulava ja pehmeä kuin aamupaska, toimii suht hyvin. :) Hienoja äänivalintoja ja melodialinjoja. Äänen seikkailua. Rauhoittuu vähäksi aikaa ennen todella mielenkiintoista, kumisevaa happolinjaa. Hyvä rytmittely. Melodiat pimputtelevat ympärillä kuin auringonsäteet. Bassosta tuli kiinteämpi vähäksi aikaa. Taas rauhotutaan. Alun melodiaa esitellään jälleen, ei tuohon voi kyllästyä. <3 Erinomaisen hyvä ekaksi Tranceksi. Nättiä kuultavaa. :)
9