Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 26 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - No One - Nothing 19.09.2006

Chaos Infinitum - No One - Nothing
Mielenkiintoisen kuulosta matskua. Vähän tuo Pop-metal pisti ajattelemaan että tarjoillaanko sitä jotain tuhanteen kertaan kulutettua sointukiertoa höystettynä vähän äkäsemmillä rummuilla. Eipä ollut siitä kyse ei sitten lainkaan. Soitto kulkee varsin tiukasti ja soundipuoli hanskassa. Kitarasoolo oli ehkä hivenen hapuilevan oloista. Kokonaisuutena varsin hyvin toteutettu tekele alusta loppuun saakka. Plussaa hyvästä lopetuksesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - The nation's demons 30.07.2006

WRATHAGE - The nation's demons
Todella tiukan kuuloista soittoa! Eipä tuolta ensimmäiseltä kuuntelulla virheitä kuulunut lainkaan ja soitossa on sitä munaakin todella reippaasti. Tyylikästä. Erityismaininnan ansaitsee kitaratremolot. Soundipuolikin toimii hyvin. Ei valittamista. Kappalekkin on hyvä. Ei sorru kliseisiin ja menoa piisaa. Kyllä tätä mielellään kuuntelee. Ehdottomasti kympin arvoinen viisu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 06.06.2006

Aeiouaih - Vertical
Ei yltänyt aivan odotusten tasolle tällä kertaa. Musiikillisesti ei vakuuttanut kovinkaan vahvasti. Akustisen sointukierto tuntui jotenkin "pieneltä", kuin sillä ei olisi paljoakaan sanottavaa. Se vain oli. Pienet nakutukset, millä lie tehtykkään, lisäsivät aika paljon tähän viisuun. Basson mukaantulo toi juuri sitä selkärankaan mitä kaipailinkin. Laulu oli melko pätevää. Pientä epävarmuutta havaittavissa nuottien puhtauden suhteen, muttei kuitenkaan häiritsevissä määrin. Huolellahan tämä on kuitenkin tehty ja soitettu, joten pojot kotiin siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drapmord - Last Breath 14.10.2005

Drapmord - Last Breath
Helekatin hyvän kuuloista pauketta. Juuri minun makuuni. Soundit olivat todella hyvät konerummuista? huolimatta. Hyvin soitettu, mielenkiintoinen kappale ja kovat murinat.. Loppu oli todellakin turhan aikainen ja muutenkaan se ei oikein sopinut kappaleen luonteeseen. Erittäin hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 28.10.2005

Ansuz - Into Our Minds
Ihan menevää pauketta. Hyvin soitettu ja saunditkin on hyvät. Ei kuitenkaan tarjoa mitään erikoisen uutta. Kerran menee ihan mielenkiinnolla läpi, mutta ei varmaan toistamiseen tule kuuneltua. Mutta hyvä veto kaikenkaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stench Of Decay - Alive And Rotting 21.10.2005

Stench Of Decay - Alive And Rotting
Melekosta pauketta. Soundit on hyvät ja soitto pelaa myös kohtalaisen hyvin. Hiukan basaareissa olin huomaavinani rävellystä. Sävellyksenä monipuolinen ja kiinnostava. Varmasti tulen kuuntelemaan uudemman kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stillburned - This Is Going To Hurt 19.09.2005

Stillburned - This Is Going To Hurt
Oho! Tämähän on huomattavasti tujumpaa kuin tuo edeltävä demo ja sekin oli jo ihan kelpomateriaalia. Alku lähtee käyntiin etten jopa sanoisi että lujaa. Säkeistössäköhän tuota oli pientä tahtilajinvaihdosta, se nimittäin kuulosti mainiolta. Loistavat soundit, hyvä kappale ja todella hyvää soittoa. Aika helvetin kova.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya- Damn Boy 20.09.2005

Katya - Katya- Damn Boy
Biitti jää aika ohueksi ja mitäänsanomattomaksi. Basaari on tosiaan irrallinen kuten joku tuossa jo aiemminkin totesi. Laulupuoli on suht hyvin hanskassa, vaikka tyyli ei minulle ainakaan kolahtanut. Ei herätä mitään erikoista mutta ihan hyvin tehty kipale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distortion Line - You Are 06.10.2005

Distortion Line - You Are
On muuten yllättävän rankat kitara/bassosoundit näissä biiseissä. Ihan mielikseen kuuntelee. Soittopuolikin on mainiosti hanskassa. Kappale on myös hyvä. Jos olisi oikeat rummut niin kylläpä paukkais. Muut kappaleet on kyllä niin olemattoman lyhyitä, että mikserissä niistä ei saa mitään irti. Koko ajan pitää ruuvata uutta silmään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Vergilius 19.09.2005

Ghost Guard - Vergilius
Todella hyvä kappale GG-tyyliin. Erityisesti esiin nousi rauhallisempi väliosio ja sen clean-kitarat. Pääriffi potkii helvetin lujaa mutta kertosäe ja soolo tippuvat kuitenkin sinne "ei ihan niin kova"-osioon. Soittopuoli on todella, todella laadukasta. Riffit tulevat munakkaasti ja kappale pysyy mainiosti kasassa. Mainiota pauketta kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solacide - Time To Pay 28.09.2005

Solacide - Time To Pay
Tämäkin on helvetin kova veisuu. Kitaristi on vaan niin helvetin hyvä. Sahausriffit tulevat sellaisella tarkkuudella, että moni saisi ottaa mallia. Sävellyksenä jopa parempi kuin ensimmäinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solacide - Pleasure Of Existence 28.09.2005

Solacide - Pleasure Of Existence
Nyt löyty poikkeuksellisen hyvää blaekkista. Normaalisti aina kun kuuntelen Mikserin blaekkisprojekteja, meno on niin kämästä ja huonostisoitettua että ei mitään rajaa. Mutta tämä on aivan mainio. Kappaleessa on muutakin kuin 5-soinnun sahaamista E-kieleltä. Sävellyspuolelta löytyy todella munakkaita ratkaisuja. Sointukohdat jäävät mainiosti mieleen ja lopun clean-osa on aivan mainio. Soittotaito on koko poppoolla mainiosti hanskassa. Erityisesti nostaisin kitaristin taidot esiin. Mainiota soitantaa säröllä ja lopun clean-osiossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uzi Diesel - Lucky Coin 08.08.2005

Uzi Diesel - Lucky Coin
Hyvin on pojat väännelleet. Soundit ovat kohdallaan eikä sevellys kompastu tavallisiin punk-sudenkuoppiin. Hieman ehkä liikaa toistoa kuitenkin. Bassokikkailut olivat aikas mukavia (ei nimittäin monesti löydy tämmöisestä musiikista) eikä muutkaan soittajat kusseet ainakaan minun kuulteni. Laulutyyli sopi mainioosti kappaleeseen. Hieman horjuva ääni vain sopi meininkiin ja tuplalaulu oli mukava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Rubber Bullets 06.06.2005

Ghost Guard - Rubber Bullets
Tämähän oli mainio, vaikkakin aika erityylinen kuin ensimmäinen kappale. Soundikin on tosiaan munakas viimeistä piirtoa myöten. Ei siinä mitään, lisää vaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stillburned - Presences 08.08.2005

Stillburned - Presences
Kappaleena erittäin toimiva. Ei sorru yksipuolisuuteen tai pituuden tavoitteluun riffien toistelulla. Hyvin soitettua ja muristua tavaraa hyvillä soundeilla höystettynä. Basaarin alimmat taajuudet siellä 100-200hz häiritsivät hieman ja veivät tilaa muiden instrumenttien soundilta. Kitarasoundi on todella hyvä tämänkaltaiseen musiikkiin. Nyt kolmannen kuuntelun jälkeen tämä kuulostaa äänimaailmaltaan ja sävellyksenä aivan pro-tason bändiltä. Mainiota!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Mechanical Hybrid Life Forms 08.04.2005

Anaktorian - Mechanical Hybrid Life Forms
Ei vetäny vertoja My Armageddonille, mutta ihan kuuneltavan hyvä kappale. Loppupuolen tempon lisäys tomii aika hyvin ja riffit olivat hyviä. Menee kuitenkin sinne" ihan kiva" -kastiin valitettavasti, mutta tulevaisuus näyttää hyvältä tällä porukalla. Jatkakaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 05.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Alku kuulostaa todella hyvältä rumpusoundien osalta ja kitarat myös. Laulut sujuvat todella mainiosti. Todella hyvä tunnelma. Nimestäkin voisi antaa plussaa ja niin teen. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Reverse exorcism 01.10.2005

Thy Legacy - Reverse exorcism
Aijai.. Ei mene oikein kitarat rumpujen kanssa samaan tahtiin. Kuuluu aika pahastikkin läpi varsinkin alussa. Kappale on sävellyksenä ihan kelpo materiaalia, vaikka välillä minun makuuni ainakin liian kulunutta. Soundipuoli on ihan kelvollista ja kitaratyöskentely itsessään hyvää. Ihan hyvää menoa, mutta en toiste lähtisi välttämättä kuuntelemaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Destroyers 20.09.2005

Sigkk - Destroyers
Todella hyvän kuulosta materiaalia. Vaikutteet kuuluvat mukavasti kuitenkaan tulematta liian voimakkaasti esiin. Eli todella omaa musiikkia jossa on muilta bändeiltä vain vaikutteita. Alun tunnelma on todella harras ja herkkä. Säröosuudet ja leppoisammat melodia/soolopätkät toimivat erittäin hyvin. Kappale pitää mielenkiinnon yllä koko kestonsa ajan eikä ajatus edes vilahda stop-napin kohdalla. Soundipuoli on erittäin toimivaa erityisesti leppoisammissa osuuksissa. Säröt ehkä olisivat kaivanneet hieman sitä munaa, mutta toimivat todella hyvin näinkin. Todella hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alushousut - Intro + Seksuaaliolento 01.04.2005

Alushousut - Intro + Seksuaaliolento
Ei saatana. Tapan teiät kaikki! Impoo

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 02.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Nojaa. Menee siihen "ihan kiva kastiin". Soitto oli hyvää ja erityisesti clean kitarasoundi oli mieleen. Kertosäkeen kosketinkuvio/soundi sai kyllä ihmettelemään. Ei voinut olla varma, että mitä sillä nyt yritetään saavuttaa. Laulu oli kyllä mainio. Omanlaisensa kappale. Meinaan ei tämmöstä juuri nykyään tehdä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 04.06.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Melko laadukasta jälkä näyttäisi olevan. Soundi ja soittopuoli hyvässä hanskassa. Cleansoundit kaipaisivat ehkä hieman kokoa, mutta toimii näinkin. Kappaleena ei minulle tarjonnut mitään uutta tai mullistavaa vaan kulki samoja jo kuljettuja polkuja. Laadukastahan tämä kuitenkin on ja ansaitsee sen mukaisen arvosanan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torn - Hypochrist 05.04.2005

Torn - Hypochrist
Mikserin paras kappale tällä hetkellä! Soundit on aivan mahtavat ja alku alku tapppaa kolmella P:llä. Huomattavasti tujumman kuulonen kappale kuin nuo uudemmat. Hyvä hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Animal Foreskin - Lust For Bottled Camel-Cum 15.04.2005

Animal Foreskin - Lust For Bottled Camel-Cum
Ei helkkari. Pojathan pieree helvetin lujaa! Alkuriffi on tosiaan kova eikä meno hiivu loppua kohden yhtään. Keskiveiheilla oleva melodia on todella piristävä rykäsy. Laulu on kova.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Animal Foreskin - Assborn 15.04.2005

Animal Foreskin - Assborn
Kova on tämäkin. Hilpeet humppamelodiat korjas taas potin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 9 circles of hell - Into Sin 08.04.2005

9 circles of hell - Into Sin
Kyllä kyllä, elikkä laulaja kuulostaa hauskasti The Locustin laulajalta. Kitarariffit olivat varsin mukavan kuuloisia ja soundit ihan ok-kamaa. Ei huono ollenkaan. Jatkakaa..
7