Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 76 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hangover 22.01.2009

vanhat ehjät - Hangover
Tää toimii kyl mulle kympillä! Varmaan johtuu ainakin osittain tosta 60-luvun british invasion (kevyesti yks kovimmista genreistä ikinä) tyylisestä kertsistä/laulumelodiasta. Mutta myöskin siitä, että kuitenkin kokeellisuutta ja jotain modernia & omaa seassa.. Tulee mieleen jotkin yo la tengon ja peter bjorn and johnin tapaiset uudemmat indie-rock yhtyeet, jotka kuulostaa mun korvaan myös tähän päivään päivitetyltä kuuskytluvulta, jossa seassa kokeellisuutta:) Yeah!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Smoottailu 17.01.2009

Yollu - Smoottailu
Oon aika pitkälle edellisen kommentoijan kans samoilla linjoilla...tunnelma on kyl mahtava ja pienet yksityiskohdat siellä täällä tuo vaihtelua. Bassokulusta pidin erityisesti ja rumpusaundeista myös.. Toimii mun mielestä instrumentaalina..eikä jää pelkäks taustaks

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 07.01.2009

Bolidi - Rightway
Hyvää meininkiä ja kertosäe on suhteellisen tarttuva. C-kasetilta pelastaminen on varmaankin vaikuttanut ainakin bassosaundeihin, tai sitten alkuperäinen nauhoitustilanne? Toisaalta luo myös autotallirokkisaundia..

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Carnival In Grave 07.01.2009

AlfaKalle - Carnival In Grave
Pitkästä aikaa taas kommentoin ringissä..muistaakseni en erityisemmin tykänny "scatman jutuista", mutta shoot first oli hyvä biisi. Täytyy kunnioittaa äijän kokeellisuutta.. ei ollenkaan huono tää..vähän raskas kuunneltava. Laulusaundit on tosi hyvät. Joku messun tyylinen juttu tulee mieleen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Working day 07.01.2009

Dualistic Balance - Working day
Ei mun mielestä ollenkaan huonot äänimaailmat..Perustausta toimii hyvin ja onnistuu luomaan tunnelman. Ehkä vähän turhan pitkä tai sitten saisi olla enemmän variaatiota..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Exit Lie 07.01.2009

Re-Pulse - Exit Lie
Ei mun mieleistä musaa..voi tosin olla että en ehkä osaa kuunnella tätä genreä oikein..Mun mielestä perusradiokamaa, joka on tyylikkäästi tehtyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 07.01.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Ei ihan auennut toi nousukauden jälkeinen sääli juttu tässä biisissä.. Mun makuun vähän liian perus teknomeininkiä..tosin ihan tyylikkästi tehtyä. Ehkä jotain selkeämpää, toistuvaa koukkua olisin kaivannut

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 07.01.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Energia ja soittamisen ilo välittyy!! Hyvä meininki kaikinpuolin. Lopun stemmalaulu tosi hyvä idea.. Tällästähän rokin pitää ollakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - I'll Be There (radiomix) 09.01.2009

The Path of Kong - I'll Be There (radiomix)
Ei ihan täysin kolahtanut sanat ja laulu..ääntäminen välillä vähän kankeaa. Äänimaailmat ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salma - Inside of me (engine version) 09.01.2009

Salma - Inside of me (engine version)
Aika lailla erityylistä settiä kuin Overnite:) Kävin kehumassa Beautiful biisiä..tunnelmaa... Taustat on kyl tosi hyvin värkätty tän projektin biiseissä..Sähän oot Timbaland ja Nelly Furtado samassa paketissa:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 07.01.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Hyvin etenee. Akustiset kitarat toimii väleissä.. Ehkä mun musamakuun vähän liian perusrockia..kertosäe vois räjähtää enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 07.01.2009

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
Oon pitkästä aikaa taas kommentoimassa ringissä.. Mutta edelleen Piecemaker on ringin parasta antia. Yksityiskohtiin ja kokeellisuuteen on panostettu (torvisoolo jne.) ja silti groove on kohdallaan.. Jollain tapaa tulee mulle tästä biisistä ekana mieleen Faith No More tai lähinnä Mr. Bungle.. Hauska nimi muuten biisillä..en kyennyt tosin keskittymään sanoihin..seuraavilla kuuntelukerroilla sitten. Hyvää settiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 07.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
En oo mikään metallin/hard rockin suurkuluttaja..vaikeeta kommentoida. Tykkäsin kyllä meiningistä ja asenteesta..monesti tulee raskaampaa rockia kuunnellessa sellanen fiilis, että biisi sais jo loppua. Nyt ei tullu läheskään sitä tunnetta.. En tiedä mistä johtuu..ehkä jollain tapaa positiivisesti "vanhat" saundit. Hyviä laulumelodioita myös

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarastus - Uinuva Olevaisuus 09.01.2009

Sarastus - Uinuva Olevaisuus
Täähän oli oikeesti hyvä! Puheäänet jotka kuiskailee/puhuu hiljaa toimii mahtavasti. Jonkin verran tullu kommenttiringissä ambient tyylisiä teoksia vastaan, jotka ei ihan hirveesti oo sytyttäny.. Silmäilin vähän profiiliakin..törkeen hyviä maalauksia:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 09.01.2009

TOB - Shining Floor
Peruspuuduttavaa rockia..ei oikein kolahtanut vähän liian kepoista meikän makuun. Kaikki kunnossa mutta ei mitään uutta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 07.01.2009

MAP - Breaking the Form
Tyylikkäästi tehtyä..Tempon hitaus tuo mukavaa raskautta. Urkusoolo on virkistävä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 07.01.2009

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Aika jännää ja progea..välin "kitarasekoilut" on jees. En pystynyt skarppaamaan niin paljon että oisin saanu sanoista kiinni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 07.01.2009

Marccus - Tara
En oikein innostu saundeista..Peruspoppista, laulu ihan ok.. paikoitellen lausumista voisi skarpata.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 07.01.2009

Ever Since The Day - Forever
Hyvältä kuulostaa.. Saundit on sopivan raa'at ja energia välittyy.. Laulu vois olla ehkä vähän enemmän pinnalla miksauksessa paikoitellen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 07.01.2009

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Hyvä tunnelma biisissä.. Voisi ehkä mennä vielä psykedeelisemmäksi..aineksia mun mielestä jo kuitenkin on. Hauskat sanat, mitä nyt sain selvää.. Selkeesti kommenttiringin parempaa osastoa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Shoot First 26.05.2008

AlfaKalle - Shoot First
Soundit on kyllä jännät ja melko vihaisetkin.. Vokaaleista pidin tosi paljon. Eikös tän tyylinen biisi vois mennä ihan hyvin kokeellisesta Chemical Brothersin tai Fatboy Slimin biisistä.. Ylivoimaisesti parasta tuotantoa mun mielestä tällä projektilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 26.05.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Kyllähän tässä potkua on, ehkä vähän liian tasaista mättöä mun makuun. Laulusoundista en ole myöskään ihan varma pidinkö, vaiko en..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 27.05.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Taidokkaasti soitettua, mutta menee vähän liikaa muzakin puolelle meikäläisen musamakuun..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 07.01.2009

Moukka - Punainen maailma
Jollain tapaa tosi paksut saundit..erityisesti kitarat on jykevät. Hyviä laulumelodioita..tarttuva kertsi. Mun mielestä toimii hyvin genressään..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 27.05.2008

Moukka - Sairaus
Kitarasoundit on hyvät..pidin erityisesti maalailevasta vinguttelusta taustalla. Ehkä kertosäe voisi olla vieläkin kovempaa tykitystä..räjähtää verrattuna perusosiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 26.05.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Ihan toimivaa melodista rockia. Ehkä se jokin jäi tästä biisistä mulle puuttumaan.. Sen verran valmiilta paketilta kuulostaa, että voisin kuvitella radiossa kuulevani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 26.05.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
Yllättävän psykedeelistä tän tyyliseksi biisiksi..vaikutuksen aikaansaavat toistuvat vokaalisamplet ja tempovaihtelut toimii tosi hyvin. Ehkäpä parasta konemusaa, mitä on kommenttiringissä vastaan sattunut!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Cessna 14.05.2008

NiHiLi - Cessna
Parasta on kitarasoundi, joka on riittävän raskas ja kuljettaa biisiä.. Laulutyyli tekee aika jännän kontrastin. Laulumelodiat ihan suhteellisen tarttuvia. Biisin miksaus ei ehkä ihan paras mahdollinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 14.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Jep. Aika massiivinen ja kunnianhimoinen yritys. Biisi lähtee todella hyvin liikkeelle alun kitarasekoilulla, mutta lässähtää kasaan sen jälkeen. Diggailen kyllä kokeellista/avant-garde osastoa eri genreissä, mutta oon aina ollu sitä mieltä, että kokeellisuus ei voi olla itseisarvona, vaan hyvä biisi. Erilaisia syntikan ääniä 50 minuuttia ilman mitään toistuvia teemoja yms. on mulle yksinkertaisesti liikaa.. Välissä on joitain kiinnostaviakin pätkiä, mutta nyt ne hukkuvat massaan. Tiivistämällä, tai jakamalla teos osiin voisi saada aikaan paremman lopputuloksen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 26.05.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Pidin enemmän kuin fourth plateausta.. Jos oikein muistan, niin tässä taitaa olla enemmän kitarointia ja muutenkin vähän enemmän vaihtelevuutta äänimaailmoissa. Kestokin on huomattavasti inhimillisempi. Hyviä pätkiä löytyy..pidin esimerkiksi noin 16 min kohdalta alkavasta osasta, jossa kitaraa taustalla..

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla 14.05.2008

AlfaKallen vanhat - Kukkanen Kedolla
Eikös 90-luku mennyt jo? Lapsuuden ajan sain kärsiä dr.bombaysta, scatmanista ja muista vastaavista. Sinänsä genressään varmaan ihan ok, sointuvalinnat kuulostaa välillä jänniltä. Autotunea paremmin voisi ehkä toimia vocoder, niin ei tulisi puoliksi laulun kuuloisia vokaaleja..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 29.04.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Kyllä kieltämättä ahdistavaa äänimaailmaa on onnistuttu luomaan.. Mun mielestä tän tyyliset kokeellisemmat jutut sopii hyvin levyille, vaikka ihan perusbiisienkin väliin luomaan tunnelmaa tai yhtä suurempaa kokonaisuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Kill Them To The End Of Love 29.04.2008

AlfaKallen vanhat - Kill Them To The End Of Love
Ei oikein jaksa alkaa kuunnella sanojakaan, kun tausta on niin rasittava. Toisaalta, jos inspiraationa on ollut vapaapainijan tarina, niin tuskin jäin paljosta paitsi.. Ei oikein uppoo meikäläiseen edes huumoribiisinä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 14.05.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Leppoisaa ja miellyttävän kuuloista soitantaa, pidin etenkin kitarasoundeista. En tiedä tarttuiko kuitenkaan mitään varsinaisesti mieleen.. Sanoituksista en välillä saanut täysin selvää, mutta kertosäe omaan korvaan kuulostaa vähän kliseiseltä. Biisi kokonaisuudessaan varmastikin toimii hyvin tietylle kuulijakunnalle..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 29.04.2008

Piecemaker - Words Inside
Ihan hyvää menoa..Rauhallisemmat osuudet, joissa on koskettimia tuovat syvyyttä biisiin. Mun mielestä erityisesti laulu toimii tosi hyvin koko biisin ajan. Vaikka biisi onkin progehenkinen, niin mietin onko kitarasoolo välttämätön, ehkä aavistuksen tarttuvammaksi biisi tulisi, jos esim. tilalla toistuisi vielä kerran kosketinosuus..tosin tiedätte varmaan itse paremmin:) Hyvä biisi kaiken kaikkiaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 09.01.2009

Fatal Frame - Quiet Lights
Tosin vähän tulee kuunneltua metallia..örinä kuulosti uskottavalta..sopivan raskaat saundit..Hyvän kuulosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 27.05.2008

Love Factory - 1 4
Mukavaa fiilistelyä..lopun sähkökitarapätkä on mun mielestä ehkä tarpeeton, tai maalaa ainakin hieman erilaista tunnelmaa. Toisaalta lauluelementti lisänä ei olisi pahitteeksi..tai vaikkapa huuliharppu??

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 20.04.2008

MAP - Hearts Answer
Hyvä meno, koskettimet väleissä toimii hyvin vaihteluna muuten kitaravetoiseen biisiin ja kertosäe on kohtuullisen tarttuva.. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Killed Faith 10.04.2008

Exoar - Killed Faith
Vaikee arvioida, kun hyvin vähän tulee kuunneltua trashia tai metalliakaan. Lauluun ainaskin vaan vielä lisää örinää ja asennetta. Mun mielestä soitto on ihan hyvänkuuloista, tietenkin rumpusoundit olis oikeilla rummuilla paremmat. Väliosa oli kiinnostava..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lapsivesivärit - Maijan Rinnat 29.04.2008

Lapsivesivärit - Maijan Rinnat
No joo. Mitäpä tähän voi kommentoida.. Kaupallista potentiaalia löytyy. Punk is not dead!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Oh, that thing again... 10.04.2008

Electric Freak - Oh, that thing again...
Tykkään tosta Explore-biisistä, joka toi tyyliltään mieleen ehkä joitain Tortoisen biisejä. Aika paljon tän tyylisten biisien toimivuus riippuu rumpubeatista, joka ei tässä biisissä kyllä ole paras mahdollinen, etenkään väliosassa. Itse kitarointi on ihan tyylitajuista ja paranee mun mielestä loppua kohden, mutta ei silti nouse minnekään virtuoosimaiselle tasolle..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Explore 02.04.2008

Electric Freak - Explore
Kyllä mä nautin tästä biisistä. Vähän kuuntelin noita sun muita projektejakin, pitää tutustua enemmänkin. Loppu on mahtava, kun pianoluuppi tulee messiin. Välin särökitarasoundi on myös tosi hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 26.05.2008

Polar Ends - Ghost
Vähän tylsähkö biisi.. Laulu on toimivaa. Liian peruskamaa, että jäisi soimaan päähän..

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 10.04.2008

KATARA - Minä olen tie
Alku ja loppu on kyl perususkottavaa mättöä, laulu on vedetty tosi hyvin. Ehkä rumpusoundit ja muutkin ei oo ihan parhaat mahdolliset. Väliosa on mun mielestä jo liiankin iso harppaus tyylien välillä, vaikka progressiivisuus onkin yleensä mun makuun. Alku ja loppu kasattuna lyhyemmäksi biisiksi olisi tässä tapauksessa kuitenkin tiukempi ja toimivampi ratkaisu..

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 06.03.2008

MAP - Without My Woman
Blueshan on parhaimmillaan just tätä!!! Svengaava komppi, tiukka kitarariffi ja naishuolia.. Vaikka jänniä yksityiskohtia soitannassa löytyykin (akustinen kitara, torvia taustalla), niin laulajahan tätä biisiä kantaa ja erottaa massasta. Äänestä tulee mieleen Jim Morrisonin loppuaikojen "rappio" ja biisikin voisi ihan hyvin olla L.A. Womanilta.. Kyllä teidän on jätettävä vähemmälle toi metal/hard rock osasto ja tehtävä lisää bluesia, jos tätä tasoa bluesvedot on:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Cloud Nine 14.05.2008

vanhat ehjät - Cloud Nine
Kyllä mielellään kuuntelee pirteää poppia kommenttiringin metallin keskellä.. Laulaja vetää tosi hyvin ja stemmat on kunnossa. Lisäksi pidin myös kitarasoundista. Ehkä vähän liian pitkä...perus kolme minuuttia olis riittäny hyvin. Muuten ihan tarttuva biisi..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lännen Lokein - Hasla ei friistailaa feat. Pyhimys 10.04.2008

Lännen Lokein - Hasla ei friistailaa feat. Pyhimys
Helmibiisi.. kertosäe on koukuttava. Tää ja "Varo rahaa" suosikkeja tuotannosta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 06.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Noin pitkäksi biisiksi vähän tylsähkö, progemeininkiä enemmän kehiin. Toisaalta onnistuu maalaamaan tietynlaisen äänimaailman, mutta itse pidän enemmän esim. pink floydin tai doorsien pitkistä jutuista, joissa on enemmän vaihtuvuutta ja koukkuja maalailun lisäksi. Lisäksi miksaus/"köyhän miehen" masterointi ei oo paras mahdollinen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 07.01.2009

Kalashnikov - Salingerin lapset
Pitkä aika siitä, kun viimeksi oon kommentoinu teiän musaa.. Ihan mukavalta kuulostaa edelleen..alun hitaammasta pätkästä, jossa on basso ja wahwah-kitara pidin erityisen paljon.. Sanoihin ei pysty ekalla kerralla skarppaamaan ilman lyriikoita edessä..vaatisi useamman kuuntelun. Joitain hyviä oivalluksia tosin pisti korvaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 10.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Funkkikitara jammaa välillä kivasti ja tykkään myös torvi/rytmikuviosta. Ne vähemmän funkahtavat pätkät on aika peruspoppia, mutta tuovat vielä lisää vaihtelua, jota kyllä piisaa muutenkin sooloineen yms. eri osineen. Ehkä kertosäe voisi olla jotenkin erottuvampi, jolloin kappale olisi tarttuvampi ja selkeämpi poppibiisinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stepa - Näin On 10.04.2008

Stepa - Näin On
Tykkibiisi ja kovia läppiä, mun mielestä parempi biitti, kun vanhemmassa versiossa.. NÄIN ON, NÄIN ON!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Perjantai - Joskus Aamuisin Feat. Hannibal (Pahat Viinit) 10.04.2008

Musta Perjantai - Joskus Aamuisin Feat. Hannibal (Pahat Viinit)
Rento biitti.. Muutenkin meininki on lepposaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 24.02.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Selvästi ammattitaitoisesti tehtyä, mutta ehkä voisi kaivatakin enemmän rösöä ja särmää. Voisin kuvitella tämän tapaisen biisin tulevan radiosta esim. automatkalla ja sen jälkeen itseni vaihtamassa asemaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 27.03.2008

TOB - My Rainy Day
Perushyvä rokkiveto, jossa meininki on kohdallaan...erityisesti vokaalit toimii mahtavasti. Mun makuun on tosin vielä enemmän noi hitaammat bluesbiisit kuten 61/49, mutta kyllähän tätäkin kuuntelee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa 14.05.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa
Tosi ammattitaitoisesti tehtyä musaa. Monesti toimivaksi todettu dynamiikka vaihtelu säkeistöjen ja kertosäkeen välillä. Ihan hyvä, että kertosäkeen kitarat tulee vähän raskaampina niin biisi saa pikkaisen potkua.. Valmista radiosoittoon..

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 09.03.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Ihan peruskaunista.. Sanoista tosin on paikoitellen aika vaikea saada selvää. Kertosäe voisi ehkä erottua enemmänkin.. Jos vaikkapa kitarointi ei olisi koko ajan miksattuna niin pintaan, tai välillä muutakin kuin murrettuja sointuja/näppäilyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 06.03.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Hyvä meininki! Virkistävää, että löytyy vanhanajan kunnon rock'n rollia.. Pidin laulajan persoonallisesta tyylistä ja rytmiryhmä on perushyvä. "One for the money, Two for the show.."

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 27.05.2008

Marccus - Liar
Vähän liian köykäistä mun makuun..en juurikaan pitänyt sanoista/laulusta. Urut taustalla on ihan siistin kuuloiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 29.04.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Aika peruskamaa, mun mielestä progeilu ei ole kovin progea.. Hyviä kitarariffejä ja laulu on kunnossa. Ehkä vähän liian tasaisena säilyy koko ajan, ei oikein missään vaiheessa "räjähdä" hirveään mättöön tai johonkin sen tapaiseen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 09.03.2008

Routaraja - Liian kaunis
No joo.. Biisin komppi, joka ei soundeineen oikein kolahda, tuo mieleen lähinnä 90-luvun diskopopin, jolle allergisoiduin aikanani.. Muuten ihan perushyvä genressään ja akustinen kitara on toimiva ratkaisu rumpubiitin vastapainoksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Technocracy 26.05.2008

Out of Tune - Technocracy
Meikän punk-makuun saisi olla vielä vihaisempaa, yksinkertaisempaa ja nopeampaa. Lauluosuudet on selkeästi parasta antia..toistuva kitarariffi laulupätkien jälkeen kestää liian kauan, eikä iske tarpeeksi. Ei mitenkään huono biisi kuitenkaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 14.05.2008

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Kyllä päällepäin ihan kunnossa näyttäisi paketti olevan. Mulle ei vain jätä mitään jälkeä muistiin kuuntelun jälkeen, mutta toisaalta sama ilmiö tapahtuu suurimman osan biiseistä kohdalla kuunneltaessa radiota. Laulu on kaunista ja soitto kunnossa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 02.04.2008

TOB - Therapy Office Blues
Hyvin lähtee tämäkin biisi. Nopeahkoksi bluesrock vedoksi menoa voisi olla vielä enemmänkin, ehkä vois olla vielä lisää härskiyttä kitaroinnissa. Tai sitten enemmän jamimeininkiä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - First Jam (on Friday night) 09.03.2008

Gary
Ihan kivan rentoa jamittelua, mutta ei oikein lähde missään vaiheessa käyntiin kunnolla.. Jotta toimisi instrumentaalibiisinä kaipaisi ehkä muitakin soittimia, tai muuten vaan fiilistä ja meininkiä. Tällaisenaan sopisi levylle interluden tapaisena parin minuutin kestoisena juttuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 27.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Sopivasti tuli samalta bändiltä toinen biisi putkeen.. Tykkäsin kyllä tästä biisistä Creme Bruleeta enemmän, mikä tosin johtuu omista musamieltymyksistä. Funkvaikutteita vaan lisää ja hard rockia vähemmän:) Mielenkiintoinen yhdistelmä kyllä näinkin, laulukin on jännästi yhdistelmä funkia ja hard rockia. Siistiä, että groove ja svengi säilyy biisin läpi, eikä musa mene liiaalliseksi progekikkailuksi. Saksofoni on kiva lisä...biisi ei oo liian kitaravetoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 27.03.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Svengaa kyllä tosi hyvin.. Laulu toimii ja taustalla olevat koskettimet tuovat mukavasti progehenkeä keitokseen. En hirveesti tykänny kitarasoundeista, tuo mulle liikaa mieleen kasarirock/hevibändit. Muuten kyllä kiinnostavaa, pitäis kuunnella levyllinen biisejä, niin pystyis arvioimaan paremmin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 24.02.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Mahtava nimi biisillä! En hirveesti raskaampaa osastoa kuuntele, mutta kyllä kitara jauhaa maallikon korvaan uskottavsti. Urkumelodiapätkä on tarttuva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Overnite - Beautiful 09.01.2009

Overnite - Beautiful
Täähän on hyvä biisi! Etenkin akustinen kitara ja laulu luo jännän fiiliksen..folkin sekaista jazzahtavaa poppia:) Laulutyylistä tulee jollain tapaa mieleen ainakin Eddie Vedder..hyvää revittelyä laulussa paikoitellen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not Enough - Sometimes 09.01.2009

Not Enough - Sometimes
Vaikutteiltanne kuulostitte! Tulee itellekin nostalgisia muistoja mieleen:) Ehkäpä laulu on isoin heikkous..olis kyllä varmaan parantunu paremmilla äänitysvehkeillä. Mutta mun mielestä tässä biisissä toimii laulukin ihan ok.. Soitto kulkee kyllä hyvin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 27.03.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
No joo. en oo koskaan ollu heviballdien ystävä.. edes huumorilla vedettyjen. Laulajan ääni ei kyllä kolahtanu, muuten peruskamaa genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still Nameless - Kingi Pigviini 09.01.2009

Still Nameless - Kingi Pigviini
Alusta asti rento jamifiilis (hyvä funkkibasso) ja tulee mieleen mc joka heittää hatusta riimejä.. periaatteessa se että räpit nyt ei ihan teknisesti päätä huimaa auttaa aikaansaamaan livefiilistä..Mun mielestä räppi sopii ihan hyvin tähän taustaan..tosin oon sitä mieltä että räppi sopii melkein taustaan ku taustaan siinä missä laulukin kunhan vaan oikein toteutettuna.. Ihan hauska veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina. - Can't Hold Me Down 06.01.2009

Niina. - Can't Hold Me Down
Kivan leppoisa tunnelma ja tosi tyylikäs tausta.. Lauluäänestä tykkäsin myös.. Ehkä rohkeutta tulkintaaan kaipaisin vielä lisää, vaikka toisaalta sopii genreen näinkin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - redlights & lipsticks 07.01.2009

electrichaos - redlights & lipsticks
Tykkäsin kyllä tosi paljon!! Jostain syystä tuli mieleen jotkut Bowien jutut..ehkä vokaaleista. Hyvää vaihtelua kommenttiringin perusrokkiin. Kävin kuuntelee paria muutakin biisiä..Yeah! potki ainakin kunnolla menemään. Hyvää settiä kaikinpuolin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 14.01.2009

Kalkutan Konepaja - Taxi
Hyvän kuulosta settiä tääkin biisi! Jämäkästi etenee..tulee vähän mieleen doorsin vastaavat kruisailubiisit. Tosin tää on kyllä punkimpaa. Lopun nanananananaat on älyttömän toimiva lisä ja tekee täst selkeesti tarttuvamman...kesähitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemmuru - Unohtunut 06.02.2008

Kemmuru - Unohtunut
Koskettimet mahtavasti vedetty (jokainen nuotti etukäteen viimeisen päälle mietittynä:D) kaiken muun päälle.. Myös etenkin Jodarokin räpit jaksaa aina hymyilyttää. Straight up hip-hop classic!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemmuru - Mite se teiä..? cd levynäyte 06.02.2008

Kemmuru - Mite se teiä..? cd levynäyte
Virkistävä poikkeus suomalaisen hip-hopin usein melko yksipuolisessa tarjonnassa. Jo pelkästään Aksimin monipuolinen ja äänimaailmoiltaan rikas tuotanto tekee levystä erinomaisen. Kun vielä lisäksi tekstitkin on tehty oikealla asenteella, ei liian vakavasti itseään ottaen, niin kyseessä ehdottomasti yksi parhaista suomalaisista hip-hop levyistä!
10