Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K0ne5 - Logistics 22.09.2017

K0ne5 - Logistics
Mukavan kuuloinen ja melko koukuttavakin kappale. Jos olisit vaivautunut vielä viimeistelemään lopetuksen, niin olisi ollut miltei täydellinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kari Korva - The Healer 24.08.2016

Kari Korva - The Healer
Kiitos muistutuksesta! Rush teki aikanaan minuunkin suuren vaikutuksen, pitäisikin katsoa se taas pitkästä aikaa uudestaan... Se mitä kyseisestä rainasta ja sen soundtrackista muistan, niin tässä mennään kyllä aikalailla keveissä tunnelmissa siihen nähden. Helppoa kuunneltavaa, kuten valitsemastasi genrestäkin voi päätellä. Sinänsähän tässä biisissä ei ole mitään kovinkaan mullistavaa, mutta soundimaailma on käytettyyn instrumentaatioon nähden kohdillaan ja kitarointi aivan tolkuttoman tyylikästä kaikessa kurinalaisuudessaan. Toki toivoin, että tähän olisi tullut vielä kliimaksiksi vähän isommalla kädellä vetäisty soolo, mutta se on mun näkemys ja tämä on sinun. Tyylikästä, arvostan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wandering_Cloud - A Change of Colour 01.06.2016

Wandering_Cloud - A Change of Colour
Kaunis kappale, jonka stemmalaulut kuulostavat erityisen makoisilta mun korvaan. Kelpo kokonaisuus niin biisinä, kuin soundiltaan. Ainoa pienen pieni särö tässä on nuo liidikitarat, jotka ovat hieman kömpelöt, nekin tosin ihan sillai hellyyttävällä tavalla ja ymmärrän kyllä niiden idean. Tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele HULLU TEESEURA - LIKAINEN KENKÄPARI 23.05.2016

HULLU TEESEURA - LIKAINEN KENKÄPARI
Leppoisa ja simppeli biisi, kuitenkin täynnä hienoja yksityiskohtia ja äkkivääryyksiä. Ei ole liian puunatut soundit, vaan mukavan rosoinen meno. Kelpo lyriikat ja kaikenkaikkiaan erittäin sympaattinen esitys. Sillai hyvällä tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progorava - Laitakaupungin Kasvot 06.08.2014

Progorava - Laitakaupungin Kasvot
Kova. On! Komppaan edellistä kommentoijaa siinä, että säkkärin laulu yllätti ja tokalla kuuntelulla varsin plus-merkkisesti. Muutenkaan mulla ei ole tavoistani poiketen mutisemista voksuista. Alun ja lopun riffi on perhanan tykki, mutta biisin ansiot ei suinkaan ole vain sen varassa. Krisselle lisäpiste lopun kellon kilkutuksista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progorava - Takaisin Tavalliseksi 18.06.2014

Progorava - Takaisin Tavalliseksi
Ensireaktio on, että intro on liian pitkä. Siinä pitäisi tapahtua enemmän tai sitten sen pitäisi jumittaa vielä maanisemmin. Siinä miinukset. Progorava on jälleen ylittänyt itsensä, monessakin mielessä. Aivan loistava biisi. Sävellys ja sovitus toimii, soundit myös ja sanottava on painavaa. Mua on aina hieman vaivannut Progoravan laulusoundi. Se on taas parempaan päin, mutta erityisesti merkillepantavaa on se, että ne normisoundista poikkeavat voksut toimivat parhaiten. Lakonisen ulosannin takana piilee laulaja! Nyt rohkeasti esiin sieltä, mars mars!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Escape from the Hall of the Mountain King 10.12.2013

Kilpajakke - Escape from the Hall of the Mountain King
Tämon hyvä! Ja kiva! Eri mainiot retrosoundit ja tunnelma kohdillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progorava - Lentoon 14.10.2013

Progorava - Lentoon
Ehkä mä oon vaan niin poppis, mutta kyllä tää on mun mielestä Progoravan tähänastisen tuotannon parhaimmistoa, ellei jopa paras tsibale. Eläköön hyvät (teko)syyt!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä 24.05.2013

Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä
Onpa hemmetin hyvä biisi! Täällä kun on näitä vaikutteita heitelty, niin Indicaa en oikein löytänyt, YUP:ta kylläkin, lisäksi minulle tulee hetkittäin mieleen 70-luvun suomiprogebändi Tabula Rasa. Komppiskeban ja urkujen yhteispelistä plussaa isosti. Soundit kohdillaan, toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeon Antenna - Emus 06.11.2012

Aeon Antenna - Emus
Tämähän toimii kuin kirves purkinavaajana! Ei mitenkään hienovaraista, mutta sitäkin tehokkaampaa. Tämä biisi on uudesta materiaalimatskusta mun suosikkilistan kärkisijoilla. Vaikken aivan jaakaan edellä kommentoineen Progoravan näkemyksiä, ainakin siinä olemme samaa mieltä, että aineksia riittää. Varsinkin biisin pääriffillä on kiusallinen taipumus juuttua korvamadoksi. Koukukasta menoa löytyy muutoinkin. Soundit toimii, jopa joskus aiemmin kritisoimani kliinimmät kitarat kuulostavat hyviltä. Aina pitää silti jotain kitistäkin. Toistan tässä nyt jälleen kerran itseäni ja pyydän, suorastaan vaadin, että alatte näissä levytyksissänne käyttämään isommin laulustemmoja. Nii ja toi skittasoolo! Se oli selvästi mietitty ja huolella soitettu. Tuli vähän sellainen kieli keskellä suuta soitetun tuntu siitä ja se taas oli ehkä vähän ristiriidassa biisin muuten niin rullaavan menon kanssa. Vähän enemmän saisi lähteä lapasista, toki tiettyjen raamien puitteissa. Erittäin vahva kokonaisuus kuitenkin jälleen kerran. Hyvä pojat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover) 31.03.2012

Moist Bois - Maailmanloppu (Laava cover)
Ihan loistava! Mitä tähän muuta voi sanoa? <3