Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 25 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut (veezay remix) 09.01.2006

Sulauma - Huurut (veezay remix)
Vuosi 2006 alkaakin näemmä varsin lupaavasti, ainakin trancen osalta. Heti alkuun täytyy mainita, että tämä on kyllä pitkään aikaa erinomainen teos ja erittäin raikas tuulahdus on kuultavissa soundissa. Biisi alkaa kivasti yllättäen kuuntelijan aivan helvetin hienolla bassorytinällä. Linja on todellakin kivan kuuloinen ja soundin kanssa pelaavat yhteen mallikkaasti. Tahti on letkeä, mutta silti drive jaksaa jollain ilveellä olla varsin kiukkuinen. Kick ei huku mihinkään, mutta clap saisi olla aavistuksen kirkkaampi. Haikoista ei ole omalla kohdalla kyllä mitään pahaa sanottavaa, ne toimivat mallikkaasti mukana. Hyvin on myös pidetty mukana tuota terävää happoa, eikä menty liiaksi hempeisiin maailmoihin. Isompi acid-soundi nousee kivasti piilosta esiin. Ehkä kuitenkin alun rakentelu on aavistuksen pitkästyttävää, vaikka soundit jaksavat ihastuttaa ja drive pistää jalan vipattamaan. Suvanto on ihanan tumma ja kouraisee kivasti vatsanpohjasta suurilla volyymeillä. Square space -synan soundi on juuri sopivasti kirkas ja lyhytsointinen. Padin noustessa huomaan, että soundi voisi olla clapin tavoin hieman kirkkaampi, jotta suureellisuus tulisi hyvin esiin. Sitten voinkin sanoa, että morjes! Padin laskeudutta mukaan tuleva basso groove on aivan mahtavan kuuloinen! Biisi saa voimakkaita psy-vaikutteita, sen verran mitä psytrancea olen kuunnellut niin tämä on mielipiteeni. Basson kanssa jatketaan kivaan väliphaseen, joka on sopivan raikas ja hyvin väkevöitetty hapon avustuksella. Groovebasso tosiaankin on erittäin hypnoottinen, ainakin allekirjoittaneen mielestä. Biisi kiusaa kyllä ihanasti kuuntelijaa leikkien odotuksen tunteella varsin häpeilemättä. Tästä on osoituksena viimeinen nousu kiukkuiseen driveen. Mahtavaa! Vaikka biisi jo loppuu niin mieli pysyy korkealla square -soundin ansiosta. En jaa tälläkään kertaa numeroita, koska se ei mielestäni tee oikeutta kappaleelle missään muodossa. Sanat välittäkööt ne fiilikset ja mielipiteen kappaleesta. Koottuna voin kyllä todeta, että tämä oli varsin kova suoritus, joka kyllä nostaa hieman oman musisoinnin kynnystä. Se on vaan vaikeaa, kun oma-asetteinen rima taas nousee... :) Kaikista kuulemistani Veezayn kirkkaasti paras kappale! Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Ananda 08.01.2006

Frostbite - Ananda
Hyvin iskee sisään kickin kanssa, joka on sopivan tuhti ja iskevä. Haikat toimivat myös varsin mallikkaasti, mutta tuo tumma padi tulee hieman hätäisesti mukaan. Samalla tulevat bongot ovat myös hiukan kuivahkoja, hentoa delayta olisin kaipaillut niihin. Taustalla marssiva happo on hyvän kuuloista matskua, mutta on ehkä vähän turhankin paljon soimassa. Äkäisempi ja välissä taukoava happo olisi ollut ehkä vielä hiukan maukkaampi vaihtoehto. Vielä sopivalla delay peräsimellä se olisi toiminut hyvänä syvyydenluojana. Myös kellomainen "pluck" soundi kuulostaa hyvältä, ehkä hieman suljettu filtteri, mutta toimii se noinkin. Melodian soundi onkin kovasti tutun kuuloinen ja sun tyylin kyllä huomaa siitä! Pehmeää, mutta hitusen kuitenkin napakkuutta. Kuitenkin kaipaisi vielä vähän leveyttä. Tuhdimman padin tai tuosta hiljaisemmasta esiin nousevan padisoundin? Kokonaisuudessaan kyllä aika tylsä paketti, ei sun parhaimmistoa missään nimessä. Miksaus pelaa ihan hyvin, mutta soundit kaipais lisää tuhtiutta mukaan. Melodialinjatkaan ei oikein sytytä. Maininnan arvoisiksi seikoiksi voisin nostaa suvantokohdan, jossa basso ja padi pääsee oikeuksiinsa ja happolinjan, joka oli jo tuollaisenaan varsin tarttuva. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Shimmer (Original Mix) 19.11.2005

veezay - Shimmer (Original Mix)
Alun padin sisääntulo ei ole ollenkaan huonompi juttu, myöskään tiskijukan kannalta. Tämä olisikin alun perusteella mainio intro -kappale miksaukselle. Olen Larizzan kanssa eri mieltä pitkästä alusta, sillä minusta se rakentuu oikein oivallisesti, hitusen kerrallaan. Padin kasvu on mainio ja syvistä soundeista saa hyvillä kaiuttmillakin jo paljon irti. Näppäily, joka nousee filteristä pois tuo kivasti terävyyttä, muuten niin leijuvaan äänimaisemaan. Biittiin lähdetään kivasti repäisten liikkeelle, joka olisi taas miksauksessa mainio juttu. Saisi ihmiset tiukasti tanssimaan rauhallisen alun jälkeen. :) Kick kuitenkin hukkuu armotta muiden massiivisten soundien alle. Napsu ei juurikaan kuulu kirkkaiden sahojen yli. Sama juttu käy crash -iskujen kanssa, jotka tahtovat muokkautua yhdeksi massaksi. Suvantoon laskeutuminen on taas oikein kiva, jossa kuuntelijaa hieman huijataan. Meinataan liikkeellelähtöä, mutta laskeudutaankin takaisin tähtisumun keskelle leijumaan. :) Leadin tullessa sisään tunnelma kyllä lopahtaa... Melodiakulku ei toimi ollenkaan, ainakaan allekirjoittaneelle. Tulee hieman tilu-lilu fiilis. Soundi itsessään on hyvä, mutta linja menee kyllä imeläksi. Kliimaksiin päästyään tulee taas yksi syna mukaan, joka voisi olla enemmän esillä. Vinku-liidi ei kyllä toimi biisin ollessa käynnissäkään. Tosin vinku-soundi on kyllä varsin vaikeakäyttöinen tietyissä tapauksissa joten propsit uskalluksesta. :) Yleisesti ottaen biisin kulku kliimaksissa heittelehtii hieman liikaa ja on vaikea ottaa kiinni mistään. Biisissä on paljon hyvää, mutta se sortuu oikeastaan tuohon leadiin. Ei niinkään sen soundiin, vaan lähinnä linjaan ja lopulta sen yhteistyöhön mm. basson kanssa. Soundivalinnat ovat kyllä kauttaaltaan todella mallikkaat ja miksaus pysyy kasassa kickiä lukuunottamatta mainiosti. Tukkoinen biisi ei todellakaan ole! Tässä oma mielipiteeni. Toivottavasti se oli rakentavasti muotoiltu. :) Kiitos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Abandoned 06.12.2005

Taleamus - Abandoned
Alussa tulevat perkat toimivat yhteen hyvin, mutta taustalla soivaa bongo-tyylistä soundia voisi tuoda enemmän esille. Lautanen ja clap-soundi ovat aika peruskamaa. Biisin kunnolla lähtiessä käyntiin on todettava, että basson soundi on ihanan murea ja happolinjasta tykkään myös erittäin paljon. Linjat pelaavat kumpaisessakin soundeihin ja toisiinsa nähden erinomaisesti. Draivia saisi kyllä olla ehkä hiukan enemmän. Taustalle tuleva padline saisi tulla hieman enemmän esille ja saha nyt on totutusti peruskauraa... ;) Laskuun mennään myös aika perinteisillä elementeillä, mutta alkuun kuulostaa melodian soundi kyllä aika laihalta. Myös suvanto on aika pitkän oloinen pelkän kellosynan saatelemana. Pienoista rakentelua siihen olisi suonut tulevan ennen hienoa nostoa. Kliimaksissa melodian soundi kuulostaakin jo hyvälle! Mukaan tullut paksuus tekee kyllä terää kellosynalle, joka silti tuo vähän vivahdetta soundiin. Linja on silti kliimaksissakin hiukan yksinäinen ja tarvitsisi jonkun kaveriksi. Hyvä biisi, mutta hiukan tarvitsisi muutamia lisäelementtejä varsinkin melodia osastolle. Leveyttä löytyy ja miksaus toimii, ilman minkään soundin pahaa hukkumista tai suurempia puuroutumisia. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Flying Minds 28.04.2005

digeon - Flying Minds
Alun phaseri on hieman liiallinen. Vaikutuksen olisi voinut jättää vaikka haitsujen kanssa päälle ja muut rullaamaan esim. filtteröitynä ennen lähtöä. Tilulilut on soundiltaan hyvät ja taustalla hakkaa hyvä saha. Ehkä aavsituksen tippuu euron puolelle. Suvantoon mennäänkin radiomixmäisen nopeasti. Nousu on ihan kiva, mutta saha käy kyllä aika laihalla. Biisissä on koko ajan vähän sellainen ontto fiilis. Taustalla pyörähtää välillä ihan kivoja perkussio hakkauksia. Haitsu linjassa on draivia, mutta se on kyllä aika normi kamaa. Bassolinja on onnistunut! Todella rullaava ja menevä, soundikin uppoaa aika hyvin. Clap on tälläiseen meno biisiin hiukan lepsu naputtelu. Kilkuttelu yms. perkussioihin olisi voinut käyttää aikaa. Ne jäivät kokonaan pois biisistä mikä on ehkä hieman sääli. :) Biisi toimii hyvin ja laatu on hyvä, mutta jotain tästä puuttuu silti. Kokonaiskuva on hiukan ontto, vaikka basso on rullaava ja kick toimii. Liidin linja on tasapaksu eikä kuljeta parhaalla tavalla biisiä. Tästä biisistä uupuu jotenkin se viimeinen terä sekä hieno koukutus ja soundien eheys. Toivottavasti ei tullut liian raakaa tekstiä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Step Back (Original Mix) 20.11.2004

Frostbite - Step Back (Original Mix)
Alun harpsi pimputtelu kuulostaa ihan kivalta ja bassolinja rullaa mukavasti. Ehkä bassolinjassa sais olla lisää murinaa, mutta toimiihan se noinkin. Perkussioita sais olla ehkä vähän lisää, nyt vain haitsut ja bongot soivat taustalla. Plucki syna kuulostaa siltä miltä sen pitää, mutta matalia taajuuksia soisi kuuluvan ehkä vähän lisää. Taustalla taitaa soida stringline jota ei kuitenkaan oikein kuule, sitä enemmän esiin tai toinen selvempi ja kirkkaampi päälle mukaan. Mainlead soundi lähtee aika mukavasti puoliavattuna ja laskeutuu syvyyksiin nousten taas mukaan. Soundi tässäkin on kuitenkin taas vähän laiha. Toinen syna liidin kanssa on kiva näpäytys silloin tällöin. Se toimii tuollaisena laihana, mutta mainlead kärsii kyllä anoreksiastaan. Äänimaailma on ihan suht kohdallaa, mitään suuria rätinöitä ja muuta falskailuja ei esiinny. Volyymit toistensa kesken ovat ehkä hieman hakusessa. Kappale on tällä kokoonpanolla hieman tylsä. Varsinaista pääkohtaa ei oikein näy, joka on yleensä kyllä varsin hyvin nähtävissä melotrancekappaleissa. Suvantokohta nyt ei ole välttämätön, mutta senkin yleensä kuulee useimmissa kappaleissa ja en huomannut kummoisempaa muutosta mainleadin lähtiessä käyntiin. Pientä lähetystä siihen myös mukaan! Bassolinja on myös aikas tylsä koska se menee joko samaa rataa tai kahta eri nuottia. Lisää vaihtelua tähän myös! Hyvä pohja tässä kyllä on ja soundit on jo kohdallaan, mutta kappaleen vaihtuvuus on kyllä korjaamisen tarpeessa ja muutamat soundit tarvitsisivat hieman hiontaa. Lähinnä muhkeutta lisää ja se stringline enemmän esille tasutalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds (a98 remix) 10.08.2004

Human Sound - Simplified Sounds (a98 remix)
Alussa on ihenot perkussiot ja polkee aika mukavasti, ei liian tykittävä beatti vaan hieman progemaista junnausta.Mukaan tuleva open hihat on ehkä hitusen liian "ummessa". Nyt se jotenkin häivähtelee tuolla taaempana liiaksi. Bassline tosiaan on aika mallikas ja tuo hieman raikkautta tähän progemaiseen menoon. Solid Globe piippailu on myös hienosti ideoitu sillä se ei hypi silmille vaan tunnelmoi kappaleeseen oman ambienssin. Piano taasen vilahtelee myöskin todella kauniisti tuolla silloin tällöin. Ja kun sahaus räminä saadaan päälle se tulee todella ihanan kuuloisesti hieman raskaiden soundien raikastajaksi. Raskaus ei nyt ole sitten miinuspuolta ollenkaan sillä kappaleen tunnelmaan on saatu todella hieno balanssi! Pianon lähtiessä soittajan lapasesta saa se aika mahtavia korkeita nuotteja ja väliin pienet sweepit jotka tuovat laajuutta äänenkuvaan. Supersaha poukkoilee hienosti alas ja ylös, mutta sekin osaa hienosti käyttäytyä juhlissa ja on maltillisesti taka-alalla. Biisin lähtiessä käyntiin saha esittäytyy vieläkin prameammin, kun voin huomata ettei sillä nostatella ja pianon alkaessa en voi enää edes keskittyä siihen vaan se sulautuu muun äänimailman kanssa niin saumattomasti, että sitä tuskin enää saa irti sieltä! Kappale on kyllä todella hieno ja kaunis! Ei turhia melofiiliksiä ladella ja pysytään progessa. Kuitenkaan ei unohdeta, että korvaa miellyttää jos jonkinmoiset soundit ja niitä on laiteltu hienosti sinne. Raskautta ja junnausta on laitettu myös hienosti progemaiseen tyyliin ja tuo rämistely sahaus alkupuolella ja lopussa on hieno! Ainoa haittapuoli oli varmaankin, että haitsut jäivät hieman pimentoon biisin päästessä kunnolla irti, mutta se on pieni juttu verrattuna näin hienosti balanssoituun ja massasta erottuvaan progetteluun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 30.07.2004

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Alku kasvaa todella hienosti. Pimputtelu kuulostaa todella hyvältä ja se on sopivasti reverboitu. Basslinen mukaantulo on aivan mahtava! Toinen pätkimätön pimputtelu kuulostaa myös todella mallikkaalta ja taustan woosh -soundi tukee sitä hyvin. Vieläkin tuo bassline jaksaa innostaa! Liidi on menoltaan mukava. Ehkä turhan kapea, mutta basslinen tullessa se kuulostaa aivan hyvältä. Liidin vaihtelukin luonnistuu mukavasti ja se viettää biisiä hitusen haikealla mielellä. Liidin loputtua tumma näpyttely vaihtuu tyylikkäästi kirkkaampaan jota päästiin kuulemaan jo alussa ja ulos viettäminen kohti loppua tuo fiiliksen, että kohta tiskijukka heittää uutta peliin ja meno voi jatkua...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Misty Morning 19.07.2004

Uplink - Misty Morning
Hmm.. Alku tuntuu kyllä nyt aika astraalisen avaruusmaiselta. Ei kuitenkaan paha, ei paha ollenkaan. Fillin jälkeen matkaan lähtevä dägdäng-bassolinja matkaa taas tähtien tietä. Piipittely on mukavan kaihoisa ja laittaa kyllä kappaleeseen tuota utuista eeppisyyttä. En ole aivan sataprosenttisen varma termeistä, mutta luulenpa taustalla näpyttelevän olevan jonkinmoinen acid-linja. Se ei mielestäni oikein kunnolla sovi sinne. Ehkä pehmeämpi soundi voisi samanlaisella sukellus automaatiolla olla nappia sinne. Taustalla kuuluva "dihh" napsautus saisi olla kovemmalla, että tuo avaruus tulisi vielä paremmin mukaan. Liidi on mukavan pehmeä, ei leveä eikä liian fättiä supersaha mättöä, mutta ehkä jotain koukkua tarvitsisi mukaan. Biisin muut elementit kaipaisivat myös sitä kaukaiselta tuntuvaa utuisuutta siihen. Taustalla oleva stringline sopii liidin kanssa, mutta olisi kyllä paikallaan myös hieman korostettunakin. Mukaan myös jonkinmoinen reverbattu "ahhh" choir toisi lisää tuota "misty morning fiilistä biisiin. Sitä "tuntemattoman" fiilistä haluaisin kuulla tässä enemmän! Juuri tuo "dihh" näpäytys pisti ajattelemaan elämän tarkoitusta ja sun muuta! Ja jos tämmöisiä juttuja alkaa tulla niin kyllä kipaleessa on ainesta! ;) Soundimaailma on muuten kohdallaan ja työstö nappi suoritus. Kickään ei minusta tarvitse napakkuutta sillä tässä ollaan oikeilla jäljillä, hieman utuisessa, vieraan planeetan rantakaislikossa.. ;) Hyvä tsipale näinkin, mutta jotain se silti kaipaa mielestäni. Makuasioita yhtä kaikki, mutta tälläistä nyt tässä tuli mieleeni tuota kuunnellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Club Circle 23.06.2004

digeon - Club Circle
Kyllähän tää mukavalta kuulostaa! :) Darude aineksia näkyy kyllä äänikuvassa olevan, mutta tästä puuttuu se kauapllisuuden maku joten se nostaa jo numeroa yhdellä pykälällä. Pimputus kuulostaa erittäin hyvältä ja taustan pidempi piip ääni saisi olla enemmän esillä. Pätkitty soundi ohuena päällä tekee kyllä terää kokonaiskuvalle ja bassolinja vetää jälleen muiden mukana ihan hyvältä kuulostaen. Hyvän kappaleen olet kasannut. Tästä kokonainen pojo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - On Your Own 04.08.2004

Karri Heiskanen - On Your Own
Hmm.. Vähän vaihtelua ainaiselle konemusiikille ajattelin. Biisi lähtee aika letkeästi liikkeelle, liekö tyypillistä tälle musiikkityypille. Radiomainen tunnelma äänenlaadussa on ja tulee mieleen aamupäivällä kuunneltu YleX. :) Vokaalit ovat kyllä hieman kovalla, sillä kitara jää matalemmilla äänillä hieman liikaa taustalle. Hienosti on kyllä tuo urku lisätty sillä vasta keskemmällä kipaletta huomaan sen..! Vokaaleita en ole liiemmin kuunnellut sanoituksensa puolesta, mutta riimit ja kulku kyllä kuulostavat ihan hyviltä. Kertosäkeen kitara vinguttelu on mukavaa kuultavaa, ainakin kl 1:48 yöllä. :) Taidan kuulla myös akustistakin skittaa tuolta taaempaa?! Mikäli sellainen siellä on niin sitä saa laittaa kovemmalle! Kaikua saanut kitara vingautus tap tap tap kohdassa tunnelmoi kappaleeseen hienoja sävyjä ennekuin loppupuolen rymistys lähtee liikkeelle ja kitaristi saa palan sooloa itselleen. Todella hieno biisi vaikka suurimmaksi osaksi olenkin konemusiikki diggari, mutta tämä on todella hieno teos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MbS - Naiset 04.08.2004

MbS - Naiset
Aika hienoa menoa! Todella letkeää ja tätä kyllä kelpaa kuunnella tässä kahden pintaa yöllä! Piano pimputtelee omiaan taustalla ja hempeä bongotus ja shakeri pistelee tasaseen tahtiin taustalla. Vokaalien vetäjän ääni on kuunneltava. Siis se on todellakin korvaa miellyttävä! Piano soolo toivomuksen jälkeen on todella kaunis! Kaunis biisi kokonaisuudessaan kyllä ja tämän kyllä kehtaisin soittaa sille oikealle jos se kohdalle nyt sattuisi! KIITOS!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [delphion remix] 14.04.2004

Charayana - Liberation [delphion remix]
Minä en kyllä henkilökohtaisesti ymmärrä miksi tätä ei ole saatu muka levylle asti? Tämä on taas hyvä osoitus siitä, että Suomenmaa on täynnä aivan valtaisan hyviä artisteja, jotka vain eivät ole päässeet levylle. Biisi hakkaa alusta asti sellaisella menolla, että meikäpoika on jäädä pois kyydistä. Vaikka mitään hardtrance meininkiä olekkaan niin tätä voisi luokitella jollain "hardly addictive" merkillä. Itselläni biisi soi tällähetkellä jo neljättä kertaa peräkkäin... Vokaalit ovat hyvin mukana biisissä, mutta ei liiaksi. Äänimaailma on alusta asti avara ja antaa olettaa kappaleesta juuri sellaista mitä se on. Meno on napakampaa kuin vokaalitäyteisemmässä versiossa, mutta se antaa minun mielestäni vain lisäpisteitä. Lead etualalla laittaa vipinää kinttuihin ja bassline sointuu siihen todellakin hyvin. Taka-alan tausta synat eivät jää liiaksi varjoon vaan ne antavat avaruusmaisen kuvan ja täydentävät raikasta ja avaraa äänimaailmaa hyvin. Kipale on loistava ja siitä en itse pääse minnekkään, sanokoot muut mitä vaan. Todellakin iloinen päivän piristys jälleen täältä Mikserin suunnalta. Toivottavasti tätä tulee lisää sillä minä en taida jaksaa edes odottaa seuraavaa julkaisua...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Ocean Drive 01.05.2004

Uplink - Ocean Drive
Alussa biisi lähtee tamppaamaan mukavasti. Taustan blink-soundi on mukava ja bassline jaksaa viedä biisiä eteenpäin. Mukaan tuleva hoovering soundi kuulostaa hyvältä, mutta itse pitäisin vielä enemmän siitä jos siihen saisi hieman matalaa taajuutta taustalle. Hooveringin mukaan tuleva melodia kuitenkin täydentää mukavasti ajatusta ja suuremmat moitteet jäävät pois. Taustalla välillä esiintyvä soundi, jota en kyllä osaa kuvailla, tuo mieleen Ralphie B:n tuotokset. Se ei todellakaan ole huono asia, sillä itse pidän todella paljon Ralphie B:n matskusta ja juuri nuo hänen taustat saavat mukavia väristyksiä. Hyvin rakennettu biisi, joka vie mukaansa. Tuo "hooveri" vain jäi rassaamaan joten siksi yhdeksikkö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux 01.05.2004

Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux
Vau! Alku on mahtava! Bassline ja startti biitti ovat kuin luotu yhteen. Niitä seuraava buld up ja vauhtiin lähtö antavat vaan lisää pontta. Taustan melodia tuo kesäisen tunnelman. Voisi kuvitella olevansa Kaliforniassa tai vaikka Australiassa rannalla käppäilemässä. Supersahan filteröityyn kohtaan saisi tuoda hieman ehkä enemmän volyymiä ja sitä matalaa mörinää. Arpeggio lähtee mukavasti ja tasainen tulo kliimaksiin löytää vielä sen yhden aurinkoisen kesävaihteen päälle. Melodia ja bassline osuvat kohdilleen ja jälleen Ralphie B:mäiset tausta kärinät ja pärinät saavat hyvän fiiliksen meikäläisellä päälle. Hyvä kokonaisuus ja en oikeastaan löydä muuta moitittavaa kuin tuon supersahan "mörinän" puuttumisen. Siitä on kuitenkin turha lähteä rokottamaan sillä kyllä tuo kesätunnelma saa niin hyvän mielen täällä päässä valloilleen, että täysi 10+! Biisi pelasti päiväni, jos voisin sanoa näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 26.07.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Alku antaa odottaa rauhaa, mutta häiriintynyt tohtori pääsee valloilleen. Hän ei säästä ketään laboratoriossaan joka sijaitsee 7 helvetissä. Tunnelma on todellakin saatanallinen ja kappaleen nimi on hyvin valittu. Tämä on tyyliltää verisempää, en siis sano, että raskaampaa tai rajumpaa vaan "näyttää" verisemmältä kuin Veneficuksen teokset.. :) Särmikästä ja raakaa lihan repimistä tämä kyllä tuo esiin! Erittäin mielenkiintoinen matka tuonne suljettuun ulottuvuuteen. Voin jopa kuulla suomen kieltä tuolta seasta.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 26.07.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
Alku on kuin vieraan rodun laskeutuminen maapallolle. Särmikkyyttä löytyy kyllä! Tämä on totta vieköön vaikeampi pala kuin tuo Disclamation-industrial kipale. Taustan litinä ja lorina pienillä murahduksilla saa aikaan jopa oman kielensä jonka voisi hyin kuvitella aluksen kapteenin ääneksi.. ;) Muhkeutta ja murinaa löytyy myös tästä kappaleesta, mutta olisin kyllä toivonut sen olevan pidempi.. Ehkä sitten edellämanittukkin intro-fiilis on tähän haettukin mukaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 26.07.2004

DiversAeon - References
Tässä onkin sitten fiilis joka antaa ymmärtää automatkan halki mantereen.. Ehkä jenkkien arot ja maatila maisemat sopisivat tähän parhaiten. Tämä kuulostaa toden totta hyvältä. Autoileva ryhmä olisi todellakin hiljainen. Kuski seuraa vain tietä ja muut katsovat ilmeettöminä ikkunoistaan ulos. On kuuma ja tie jatkuu ja jatkuu.. ..se jatkuu.. ..jatkuu eikä lopu.. Vokaalit ovat häröt ja kappaleen säröisyys omalla fiiliksellään tuo mieleen aivan jonkin uuditrendi elokuvan jossa on käytetty taiteilijan häiriintyneitä mielentiloja..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 09.06.2004

Human Sound - Simplified Sounds
Tässä nyt alkaa olemaan kehut vähissä.. Tämä on sitten näin lopuksi vielä aika pirun tyhjentävä napsautus! En voi tässä oikeen muuten kommentoida kuin, että jos tämä Mikseri levylle pääsee niin täytyy varmaan ostaa se.. x)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 26.07.2004

DiversAeon - Disclamation
Hmmm... Tuo mieleen laskeuman jälkeisen ajan maapallolla ydinsodan jälkimainigeissa. Voisin hyvinkin kuvitella tämän Fallout 3:n pelimusiikeiksi. Bassotaajuudet murisevat alaäänielementistä omalla vahvistuksellaan todella hienosti. Sitten tulee tyhmä bufferointi ja pätkäisee.. Noh homma jatkuu särisevällä kenties melodialla? En ole varma sillä industrial ei ole kovin tuttua. String-line kuitenkin kuulostaa hienolta. Se on avaruusmainen, kaukainen ja tuo mieleeni jonkin elokuvan sijoittuen juuri avaruuteen. En kyllä nyt juuri satu millään saamaan mieleeni, että mikä pätkäse oli... Jytinää biisistä kyllä löytyy ja biitti on hakkaavan jyräävä, mutta ei silti kuitenkaan saa sekavaksi itseään jos siihen keskittyy. Tämä oli oikein... hmm.. erikoista ja avartavaa.. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 02.12.2003

Fakap - Mission Earth
Kyllä tästä lähtee aika pirun hyviä viboja. Toi alun "blink" soundi uppos hyvin ja toisella osiolla mukaan tuleva saw-melodia toimii hyvin. String ei oikeen mulle nakannu, se olis voinu hyvin olla joku korkea. Hyvin se kuitenkin toimii tuossa biisissä. Ei aiheuta mitään sekasortoa. Hyvä kokonaisuus jota on erittäin mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Kauas (Lightspeed Mix) 02.12.2003

Fakap - Kauas (Lightspeed Mix)
Mukavan oloinen alussa tuleva tuo melodia joka kohoaa loppukohdassa. Mukavan menevä biisi mudenkin osioiden puolesta. Tulee jotenkin mieleen Slunik Luna noilta keskivaiheila, en tiedä miksi. Piano on kyllä kaunis. Sen kanssa olisi kyllä sopinut myös, joku tyyliin "digu digu" nosto. Mutta tämäkin on kaunista kuunneltavaa. Tässä taas hyvä kipale! Way to go!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - F-String 02.12.2003

Fakap - F-String
Bassline "pörisee" ihanasti! Biisissä tuntuu meininki jo alussa. Kolinat tuovat mieleen Midwayn Inca kappaleen. String kuulostaa aivan maestrolta! Nosto tulee juur niinkuin pitää. Kiksua parhaimmillaan. Tästä me laik! =D Juuri mahtava "digu digu" line... Voin vain ajatella atmosfääreissä kellumista, hauskanpitoa ja kaikkea sitä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Feeling 04.12.2003

DjMik - Feeling
Mahtava kipale! Kyllä kelpaa kuunnella! Tuo lead on kyllä niin ihanan kesäinen ja loppu puolella tulee ihan mieleen joku love-julistus! =D Mahtavaa soundia kyllä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Landscape 04.12.2003

DjMik - Landscape
Alku ainakin lupailee hyvää. Mahtavaa tiluttelua taustalla! Nostatus lupailee hyvää.. ...kyllä! Sairaalloisen hyvää meininkiä! Kylläh..
10