Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 133 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD Of Fire - Brimstoner 30.01.2009

JauwizD Of Fire - Brimstoner
Kommentoidaan lyhyesti: lisäämäsi koskettimet toimivat ja rumpupuoli parani hieman, mutta toisaalta en pitänyt siitä että korvasit kaikki kitaraliidit synoin (tai sitten eivät vain kuulu niiden alta)... Mutta hyvää on silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Hypersonic 02.01.2009

Ekso - Hypersonic
Hohohoo, tämä se vasta toimiva onkin! Ihanasti lytätyt rummut ja tiukkaa kovin pelimäistä sävellystä... Jokseenkin progehtavakin, tykkäsin tuosta muutoksesta "merirosvomaisempaan" rytmitykseen 2:09 paikkeilla, sitä seuranneesta fiilistelyosiosta (jossa raskaasti lytätyt rummut tosin eivät toimineet niin hyvin, mutta hällä väliä) ja paluusta alkuun... Ässä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Bring It On! (Fight Theme 4) 02.01.2009

Tales Of... - Bring It On! (Fight Theme 4)
Ajattelin kommentoida jotain toistakin biisiäsi kun satuin kommentointipäälle ja tämä nyt sattui olemaan tuossa Fly Away From All Evilin yläpuolella, joten... Hurr. Hetken vertailtuani tulin siihen tulokseen, että sinun sävelmäsi ovat usein (ainakin omaan korvaani) parempia kuin mitä ihan oikeissa videopeleissä. Vaikka tämäkin biisi alkaa melko uematsumaisesti yksinäisellä tykyttävällä bassolla rumpukompin kera, sen jälkeen se kuullostaa muuten melko omaperäiseltä. Tyylikkäitä erilaisia osioita ja hieman progevivahteita, vaikka kappale onkin suoraviivainen. Tai ehkä en vain ole perehtynyt Sakuraban tuotantoon tarpeeksi hyvin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Banaanisaari 02.01.2009

Ekso - Banaanisaari
Eipä tästä juuri valitettavaa löydä... Mietinkin kannattaisiko koko kommentti jättää kirjoittamatta kun tästä meinaa keksiä mitään erityisempää sanottavaa. Mutta menköön. Hyvin toteutettu rumpupuoli (muutenkin hyvät soundivalinnat kyllä) ja mukava, kesän näin vuoden kylmimpinäkin aikoina mieleentuova sävellys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Fly Away From All Evil 02.01.2009

Tales Of... - Fly Away From All Evil
Minusta tämä on kyllä aika kaukana "perinteikkäästä"... Ilmalaivameno kyllä tulee mieleen mutta Uematsun vastaavia tämä ei juuri muistuta kuin menonsa puolesta. Ei mikään huono juttu se, tosin. Pakko yhtyä Skellingtoniin, sillä olet todellakin tehnyt omanlaisesi ilmalaivabiisin. Tykkään kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Dolour Symphony 02.01.2009

Ekso - Dolour Symphony
Tämä tuo jokseenkin mieleen Castlevania: Harmony of Dissonance-pelin musiikit (joista en aluksi pitänyt yhtään, mutta opin myöhemmin valtaosaksi arvostamaan), ihanan omaperäinen sävellyksenä... Soundillisesti ihan toimivaa myös. 1:22-kohdassa alkanutta rumpuilua olisin varmaan itse säätänyt vähän luonnollisemmaksi vaihtelemalla äänenvoimakkuutta. Mutta toimii tämä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Driving My Lotus While Intoxicated 14.02.2008

Ivan Dolowitz - Driving My Lotus While Intoxicated
Vau. Soundeissa havaittavissa pientä tunkkaisuuden katoamista :) Itse biisi on aikalailla mitä ID:ltä sopii odottaa, vaikkakin sävellys ja tunnelma on jokseenkin sieninen (siitä kai nimi?), erityisesti keskivaiheilla. Tilut (tai mehutukset kuten biisikuvauksessa) ympäri biisin oikein makoisia. Lyhyehköhän tämä oli, mutta toimiva. Lisää odotellessa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väsyneet ihmiset - kaikki antiloopit kuolevat huomenna 17.02.2008

Väsyneet ihmiset - kaikki antiloopit kuolevat huomenna
Kohtalo on julma

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - VS Now is Fish 31.12.2007

Mitä - VS Now is Fish
Voi saatana.. Toisaalta en olisi osannut kuvitellakkaan NIF:n ja Mitän yhteistyöbiisiä mutta toisaalta taas kuvittelin sen kutakuinkin tällaiseksi :D Mutta mahtavaa seitiä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - The End Is Near 21.01.2008

Tales Of... - The End Is Near
Nobuon lisäksi tästä tulee vähän mieleen myös uudempien FF-pelien säveltäjä Hitoshi Sakimoto (tällä herralla tosin tapana tehdä enempi "taustamusiikimpaa" kamaa).. Pakko kyllä toistaa JauwizDiä, tässä on todella autenttinen äänimaailma (soitinten laadusta päätellen johonkin PSX/N64-peliin?) :) Ja olet saanut biisistä yllättävän monipuolisen, mitä nyt kun mietin vastaavia oikeissa peleissä olevia. Arpeggiotilut ovat nannaa. Kuin myös orkkahitit ja aiemmin mainittu patarummun hakkaus. Kovin toimivaa settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oxidizer - Dawn to Whole Kingdom 04.09.2007

Oxidizer - Dawn to Whole Kingdom
Ah, tuttuja jousiääniä.. Onnistunutta on hyvinkin, ja tämmöistä klassisvaikutteisempaa taas (taidankin tietää mistä inspiraatio tulla tulpsahteli) :P Pitkästä aikaa kommentoidaan eikä sitten keksitä mitään erityisempää sanottavaa.. Nätti sävelmä ja toimiva äänimaailma, siitäpä ysiä. Erityisesti pidin tuosta 1:15 alkavasta osiosta
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenfold Atom - Absolute Zero 23.04.2007

Tenfold Atom - Absolute Zero
Vahvasti tulee mieleen GameCuben F-Zero GX-ajelu, näin äänimaailmaltaan kuin sävellyksenäkin. Vähän jumputia ja industrialia, lisämausteina särökitaraa.. Ja tuo yhdessä vaiheessa käytetty mikälievowelääni (dai-jou-vaa-däy-dyy-jii) oli tismalleen samanlainen mitä kyseisen pelin Osc-Sync Carnival (Lightning)-piisissä. Kenties ihan yleinen sample tässä genressä, en pahemmin industrialia tmv. kuuntele.. Hienoa kamaa silti. Käy ehkä vähän pitkäveteiseksi loppua kohti, mutta kokonaisuutena aika rok rok. Kyllä tälle ysin antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - COMMANDORE ROCK 21.04.2007

Disastrous Utopia Slave Masters - COMMANDORE ROCK
Helvata, taas sitä törmättiin aivan perkeleen loistavaan sid metal-veisuun.. Ja vain tutkimalla iikorin käyttäjäprofiilia :D Ei oikeastaan mitään mistä valittaa, kesto on aika sopiva (ei itsensätoistoa), arpeggiot rullaa mukavasti, kitarat pauhaa.. Konerummutkin itseasiassa kuulostavat ihan mukavilta. Tätä lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - Souda! Simo Souda! 06.08.2007

nyt on kala - Souda! Simo Souda!
Ehrottomasti tämän duon parhaimpia raitoja, nerokasta paukuttelua ja samplejen (?) hyödyntelyä :P Haa, kultakolikko!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oxidizer - The Wounded Knight 18.12.2006

Oxidizer - The Wounded Knight
Kipale alkaa ainakin äärimmäisen tunnelmallisesti.. Tuli samaan aikaan mieleen sekä arabialainen maisema että tällainen klassinen cembalonpimputus. Kohtien 0:40 ja 1:42 melodiat olivat kyllä niin klassista että huhhuh! o_o Olet mahtava säveltäjä.. Pidin myös tuosta keskivaiheen jälkeen esiintyvästä trumpettisoolosta. Oikeastaan tässä kappaleessa ei juuri muuta vikaa ole kuin nuo melko simppelit rummut ja välillä korviin pistävät synat. Ihana piiselo, tekisi mieli päästä tekemään tästä remiksi (lue = raiskaamaan teos omalla versiolla) :3 Pakko tälle on antaa 10. Sen verran hieno sävellys ja tunnelma tässä on..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Level 8-1 (Rescue The Earth!) 19.10.2006

Ivan Dolowitz - Level 8-1 (Rescue The Earth!)
Kommentoimaan käyn ma jälleen.. Sanotaan tämä nyt näin heti alkuun; ID:n paras biisi tähän mennessä imo. Hakkaa kaikki Doctor Ivanit, 8 Alas 21:set (vaikka onkin kolmeen kertaan Mikseri-soittolistallani) ja Turbo Sheepit.. Ei siinä mielessä että niissä olisi mitään vikaa, tämä vain rokkaa kovemmin. "Rokkaa sukat kanttiaallolle" :D Loppupään sooloiluosuuksista pidin ehdottomasti eniten. Mainiota tilutusta sekä koskettimilla että kitaralla (ensio r0x).. Myös tuo 2:33:n "rauhoittumiskohta" iski minuun ja samoin teki palautuminen ankaraan tykitykseen siinä 3:05-3:07 välillä. No en mene kirjuttelemaan turhuuksia enempää, mahtibiisi on, soittolistalle menee (saapi nähdä kuinka monta kertaa) ja arvosanaksi 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kapteeni Merimies 19.02.2007

FEL - Kapteeni Merimies
Hienoa "progressiivistä spacehanuria" :D Videopelimusiikin ystävänä minuun iskevät sekä nuo ihanat melodiat että soundit.. No onkos tässä mitään enempää ylistettävää :E Ai niin, rumpukompit olivat oivia.. Hyvä piisi, pituutta juuri sopivasti ja kestää kuuntelua. Wähhähähhä-naurut iskivät minuun myös. Tästä kait pärähtää se 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Land of Subdimension 30.09.2006

JauwizD - Land of Subdimension
Loistavaa tilulilua perinteiseen JauwizD-tyyliin.. Oli oikeastaan aika turhaa lähteä kommentoimaan tätä, sillä eihän tästä voi kirjuttaa muuta kuin ylistyksiä :| Sävellys rokkaa (sekä melodiat, soinnut että bassokuviot) ja kaikki soittimet ovat äänellisesti tasapainossa.. Ja soitinvalinnatkin ovat onnistuneet. Se särisevä syna siellä takana sekä leadsyntikka iskivät minuun erityisesti (...synakitarafetissi? Who knows..). Ja se 2:40 alkanut kohta! Aika pirun loistava.. Ärr.. Osaisipa itsekin säätää näin hyvää pelimusihkia FL Studiolla... 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Desolated Village 30.09.2006

JauwizD - Desolated Village
Minullakin tuli mieleen tuo Zelda 2:n kylämusiikki mieleen, vaikkei tosin kovin voimakkaasti.. Kylläh, erittäin hyvin toteutettua VGM:ää. Hakkaat useat "oikeatkin" videopelisäveltäjät (tuntui hieman pahalta sanoa oikeat...). En voi tehdä muuta kuin kompata tuon pieslicen uusimman vieraskirjakommentin kanssa vaikka siitä yksi sana puuttuukin. :) Mursuni antaa tälle kipaleelle arvosanaksi (yllätys yllätys) kympin. (:3=
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aggressiivinen Uloke - Metsolaulu 18.12.2006

Aggressiivinen Uloke - Metsolaulu
Sanat ovat loistavat.. "metso hymyilee, metso syö kalapullan" "metso raiskasi huonekasvin!" Tyypillistä Aqqista, ja se toimii lyriikoissa ;D Ja itse biisikin on hieno, kitarat ja tuon rumpuloopin olet varmaan repinyt jostain eJaysta mutta ne osuvat kohdalleen ja toimivat.. Näin sitä tehdään kunnon huumorimusiikkia ilman turhia voimasanoja :D Projektin paras piiselo imo. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Kilo pekonia 20.10.2006

Mansikki Muurari - Kilo pekonia
Luulin että 80-luvun ja 90-luvun alkupuolen rap on parasta. Olin näköjään pahasti väärässä.. Saatanan tiukkaa/rankkaa/mursua settiä. Osaatte.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - Kapteeni Ripuli 21.04.2007

Disastrous Utopia Slave Masters - Kapteeni Ripuli
Nyt rapsahti fanitus ja toinen kaksinumeroinen arvosana, tämähän on kuin mitäkin progressiivistä videopelimerirosvopower metallia :D Kova on meno ja eri genrejä yhdistellään osioittain hienosti yhteen.. Me like. Tästä vaan menee aikalailla sanattomaksi. Anteeksi etten keksi enempää ylistämisen aihetta saati kritiikkiä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Green Plains 22.05.2006

JauwizD - Green Plains
Ensimmäinen mielikuvani/visioni tästä kappaleesta oli jumalaton tuliase käsissään juokseva pelihahmo, joka ramppaa pitkin vihreitä maisemia niittäen pahoja setiä minkä kerkeää. Jossain Contran tapaisessa sidescroller-räiskinnässä tämä toimisi minun mielestäni pirun hyvin. Äänimaailma on mukavan JauwizDmäinen (onko tuo edes sana?), ja sähkökitaraa muistuttavasta lead-synasta pidin todella paljon. Nimestä ja kansitaiteesta tulee hieman mieleen Sonic, kenties se on tarkoituskin, tai sitten ei. Jänniä mielikuvia herättävä melodinen retrokipale, 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Smurfii 20.10.2006

Mansikki Muurari - Smurfii
Kyllä se Leggis vain osaa. http://www.pelikulma.n... tulkinta (aka räppäys) on loistava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Fünfzig 21.03.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Fünfzig
Mahtava Rammstein-parodia :D Äänet ovat hyvät, lyriikat naurattavat ja koko homma yksinkertaisesti toimii. Ja hyvin. Kitarariffi oli kiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 03.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
Dodiih, lisää SID:iä ja metallia! Soundeiltaan todella hyvä, SID-äänet tuovat retrohenkisyyttä ja samoin tekevät myös osittain rätisevät rummut. Kitarat ovat paremman kuuloisia mitä aikaisemmissa kappaleissa. Sävellyksenä hyvä, ja kappale paranee loppua kohti. Hyviä, tarttuvia melodioita on paljon. Menee joka tapauksessa projektin parhaimmistoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Bazaar of Tal-Mashad 31.01.2006

Celestial Aeon Project - Bazaar of Tal-Mashad
jrnn kerkesi jo sanoa mitä aioin sanoa, videopelin taustalle tämä sopisi loistavasti, tunnelma on niin vahva! Äänet ovat mitä Essenceltä sopii odottaa (eli hyvät). Aivan loistava taustamusiikkibiisi, joka (kuten Wavescale jo sanoi) jää helposti soimaan taustalle esim. nettiä selaillessa. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - The Blue Pearl 31.01.2006

Nectino (Vanhat) - The Blue Pearl
Nectinolta taas hyvää materiaalia. Äänet, ovat suoraan sanottuna loistavia, ja miksaus on toteutettu hyvin, basso on korostettu kuten asiaan kuuluukin, eivätkä rummut sekoitu toisiinsa. Sävellyksenäkin hyvä, kappaleen jaksaa kuunnella helposti alusta loppuun. Kappaleessa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, vaan se on perinteisestä jumputusmusaa hyvällä toteutuksella ja sävellyksellä. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Karusellinpyörittäjä 31.01.2006

jrnn - Karusellinpyörittäjä
Tämäkin kappale ansaitsisi paljon enemmän radiosoittoja kuin moni muu kappale. Aivan uskomatonta pianotaiturointia, laitteistosta päätellen olet itse soittanut. Tunnelmaa löytyy ja sävellyksenä kappale on todella hyvä. No, en jaksa alkaa enempää kehumaan, jos kappale on hyvä, niin silloin se vain on hyvä. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Jamaica Bar 09.01.2006

Around The World - Jamaica Bar
Ai että kun hyvä tunnelma tässä kappaleessa. En ihmettele miksi pidät projektin parhaimpana. Osa äänistä on midihtäviä, mutta onneksi eivät pilaa tunnelmaa. Sävellys on myös hyvä. Around The Worldiä parhaimmillaan. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Superninja 09.01.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Superninja
Ei stna mikä biisi... Toteutus on ihan hyvä, kasarimaisia ääniä löytyy jossain määrin. Sanat ja huumori toimivat hyvin, ja siksi kaikesta tästä 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moonlite - Freeform #1 09.01.2006

Moonlite - Freeform #1
Näin ilman melodiaakin mukavan tunnelmallinen teos, tällaisenakin jo numeron 9 arvoinen. Melodia saisi mielestäni olla surullinen, tai paremmin sanottuna haikea, mutta tuossa toistuvassa välikohdassa (Kertosäe?) melodia voisi loppua iloisesti. No, annetaan nyt kuitenkin se 9, sen verran hyvä tunnelma tässä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Después Del Trabajo 26.12.2005

Around The World - Después  Del Trabajo
Ah, midiääniä yhdistettynä hyvään tunnelmaan ja hyviin sävelmiin! Ei tästä voi olla pitämättä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 17.12.2005

Celestial Aeon Project - Masquerade
Ja taas uskomattoman hyvää materiaalia Michikawalta... Sävellyksestä tuli lähinnä mieleen Castlevania-pelisarja ja osittain myös PS Onelle ilmestynyt Medievil. Äänet ovat huippuluokkaa, osittain voisi luulla, että soittamassa on oikea orkesteri. Kuoroääni oli myös hieno... Lyhyt pituus häiritsee hiukan, mutta mikäli tämä kappale soisi elokuvan taustalla, se kestäisi varmaan ihan tarpeeksi, eli yhden kohtauksen verran. Pelin taustalle jos tämän laittaisi, tämä pitäisi loopata, ja kyllä sekin varmaan ihan hyvin onnistuisi... Hyvin toteutettua, tunnelmallista ja melodista soundtrack-musiikkia, mistä on hankala pistää paremmaksi. Ja siitä 10. Kappaleen pituudesta voi vetää omat mielipiteensä, mutta minähän jo mielipiteeni siitä sanoin, että... että.. niin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - Hybrid 09.12.2005

Antibiootti - Hybrid
En enään muista mitä sanoin tämän kappaleen aikaisemmista versioista, mutta pidän tästä silti. Leadit ja samplet ovat hyvät, ja sävellys paras sinulta tähän mennessä... Letkeää menoa, sen takia puolet 20:stä pisteestä. Eli 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 02780 - Aa_Bee_See-2005-kirna 07.12.2005

02780 - Aa_Bee_See-2005-kirna
Percussiot oli hyvät... Äänimaailma on mystinen ja kovin tunnelmallinen, pisteet siitä. Eipä tästä mitään negatiivistä sanottavaa löydy, erilainen ja hyvin toteutettu elektroninen kipale. Siksi 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Saulin henkkarit jäi kotia 01.12.2005

Tokyo Highway Projection - Saulin henkkarit jäi kotia
Kun tässä kerran jatketaan aikaisemman kappaleen linjoilla, niin miksei annettaisi numeroa 10? Kappaleessa on yksinkertaisesti hyvä sävellys ja tunnelma, ei äänenlaatu niitä häiritse. Kappaleessa sekoitellaan onnistuneesti eri musiikkityylejä. Ja kaiken lisäksi kappale on yli 10 minuuttia pitkä, onnittelut Kalafornille sävellyksestä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Duelling Synths 07.12.2005

KTROPR - Duelling Synths
Synien kaksintaistelua, siitä pisteet!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 27.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Wah-wah kitara oli upea! Laulajan äänestä en itse pitänyt... No, sanat ovat ihan hyvät eikä kappaleessa ole oikeastaan mitään huonoa, mutta eipä mitään järisyttävän upeatakaan. Mutta jatkakaa ihmeessä! Ja numeroksi 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - New Dawn 21.11.2005

Celestial Aeon Project - New Dawn
Iloisesta sävellyksestä tuli heti mieleen FF9 loistavine musiikkeineen... Olet näköjään tyytynyt nykyään tekemään kappaleistasi vähän päälle 2 minuuttisia... Ei siinä varsinaisesti vikaa ole, mutta kappaleen voisi esimerkiksi laittaa looppaamaan itseään useamman kerran, ettei tarvitsisi kuunnella introa ja outroa niin usein... Mutta hyvistä äänistä ja hyvästä FF9:mäisestä sävellyksestä 10. Uskoisin että jonakin päivänä pääset säveltämään musiikkia oikeaan elokuvaan...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - Crying for failures 21.11.2005

Ensio Poidokoff - Crying for failures
Ai että miten mukavasti tuo alkusyna särisi... C64-musiikkia jälleen. Hyvät Commodore-äänet on tähän saatu. Arpeggiot oli tosi hienot eikä leadeissakaan jääty huonommiks. Sävellys oli vähän haikea tällä kertaa... Ja sitten. Biisi muuttuu. Rummut tulevat mukaan kohdassa 1:35. Yksinkertaisesti uskomattoman hyvä kappale. ...taas. Elikkäs 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Threshold 21.11.2005

Celestial Aeon Project - Threshold
Kappale oli muuten hyvä, mutten pitänyt rumpujen filtteristä... Kuulosti ikävän vaimeilta. Sävellys oikein hyvä ja äänet huippuluokkaa, sitä mitä Essenceltä sopiikin jo odottaa. Pidempi olisi saanut olla, tuntuu jotenkin loppuvan kuin seinään... Mutta 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - sir karjula 26.11.2005

Antibiootti - sir karjula
Kas, Fruityn perusääniä ;D No, itse kappale on ihan mukava. Käy taustamusana, mutta siihen se meinaa kyllä jäädäkkin. Rummut taitavat kuitenkin soida liian kovaa, FL Slayer jää ikävästi alle... Eiköhän pistetä genreksi Children´s Music, eiksje? Seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Belogradcik 16.11.2005

Around The World - Belogradcik
Perushumppaa. Mut kuulosti Lo-Fina kuunneltuna hyvältä, rumpuja lukuunottamatta. 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Aïr 13.11.2005

Around The World - Aïr
Tulihan tähänkin projektiin lisää materiaalia... Sävellys on hieno mutta soittimien laatu heittelee aika suurella asteikolla... Mutta etninen tunnelma ja hieno sävellys pelastavat kappaleen, 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - S.A.R.T.R.I 09.11.2005

Ensio Poidokoff - S.A.R.T.R.I
Kappaleen bassolinjasta tuli oitis mieleen Squaresoftin Mana-sarjan kääpiökylien musiikit. Loistava alku... Äänet ovat hyviä, ja sävellys on tyypillistä tonttu/kääpiöhumppaa, ja kaikkia perinteisiä soittimia ja percussioita on hyödynnetty hyvin. Eli itse asiassa täydellinen biisi, 10. Jatka samaa rataa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - The general SID-song 08.11.2005

Ensio Poidokoff - The general SID-song
Laadukas ja hyvin sävelletty kappale. Olisihan 8-bittisessä elämässä hyvätkin puolensa, mutta tyydyn tähän nykyiseen, vaatimattomaan elämääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - Marsu lumen armoilla 08.11.2005

Ensio Poidokoff - Marsu lumen armoilla
Tämäpä vasta järisyttävä yllätys, en tiennyt että osaat orkestraalisen musiikin näin hyvin... No, äänistä osa on keskitasoa tai sitä alempaa, mutta eipä se näitä mahtavia melodioita kuunnellessa pääse häiritsemään. Ihmeen hyvä tunnelma, marsu kiipeämässä vuorella... Annan tästä 10, soundeista tuli vähän miinusta, eli oikea numero olisi noin 9½.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kaunii 12.11.2005

Haikaus - Kaunii
Todella, siis todella tunnelmallinen kappale. Kaivosääniefektit (rahinat, vedenpisarat) sopivat kappaleeseen kuin nenä päähän. Ja sitten vielä lappalaismeininkiä naislaulajalla, tämähän on mestariteos, 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Beware The Zapper! 07.11.2005

Ivan Dolowitz - Beware The Zapper!
Hyvä ja retrohenkinen kipale, muttei mielestäni yltänyt aikasten biisien tasolle...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 27.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Vihdoin jotain rauhallista kaikkien niiden metallikappaleiden jälkeen... Bassokuvioihin on todella panostettu, kuten kappaleen infotekstissä sanottiin. Synat ovat hyvälaatuisia, rummut ja percussiot toimivat ja miksaus on tehty hyvin. Eli pidän ja annan ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Clash at the Silent Glade 04.11.2005

JauwizD - Clash at the Silent Glade
Aikasta retromeininkinen kappale, alun leadit kuulostivat oikein mukavilta. Rummut näyttävät jatkavan samaa rataa, mitä näissä Jauwizdin kappaleissa aina on. Sävellyksenä onnistunut, tunnelmaa löytyy ja useita hienoja, koukuttavia melodioitakin on. Sanoisinko, että miltei täydellisyys. Joten annanpa taas Jauwizdin loistavalle tilutukselle täyret 10 pojoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Syphilis - Chorea Tabinshweti 31.10.2005

Dj Syphilis - Chorea Tabinshweti
Aikasta hankala rytmi kappaleessa, siihen on hankala päästä kiinni... Osa soundeista on varmaan tarkoituksella jätetty vähän huonolaatuiseksi, kuuluu kaiketi genreen. Mieleen tuli lähinnä Sega Mega Driven ikivanha Streets Of Rage-pelisarja... Niin äänimaailmasta kuin sävellyksestä. Erikoisempi tuotos, tai, ei nyt niin erikoinen, mutta sitä mitä sinulta sopiikin odottaa. Tykkään silti paljon. Ainoa vika kappaleessa on se että se on liian lyhyt, tätä tykitystä olisi jaksanut kuunnella useammankin minuutin verran. Silti aika onnistunut ja tyylikäs kokonaisuus, annan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - Boss Battle 30.10.2005

Joona Laamanen - Boss Battle
Oikein tyylikäs ja monipuolinen kokonaisuus. Kuten Michikawa jo mainitsikin, Japsi RPG:t tästä mieleen tulee. Sävellys ei toista itseään liian paljon, joka on tietty hyvä asia. Särökitara oli mielestäni hieno... Sitä vaaditaan paljon mielikuvitusta tällaisen musiikin tekemiseen. Harmiksi pieni osa soundeista oli keskinkertaisia, mutta kyllä tätä jo tällaisenakin kuuntelisi pelin taustalla. Osaat hommasi hyvin, jatka samaa rataa. Itse annan tästä täydet 10 pojoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 24.10.2005

Aeiouaih - Maybe
Lisää tunnelmallista kitaransoittoa, eikä laulussakaan ole vikaa. Tämä toimisi parhaiten livenä. Kappale ei ole myöskään pitkäveteinen, vaikka vähän samaa kaavaa tuntuu toistavan. Onnistunut ja tunnelmallinen, 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Moses - Daye 24.10.2005

Speed Moses - Daye
Meno vain jatkuu. Samaa matskua kehiin vaan enemmän. Parempi entä Red Eye Apocalypse, 10 tulla tupsahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Moses - Red Eye Apocalypse 24.10.2005

Speed Moses - Red Eye Apocalypse
Perinteistä rytmikästä ja rankkaa rokkia, jag tycker. Parannettavaa? Ehkä parempaa äänenlaatua. Kuuntelisin tätä mielelläni radiosta tai voisin ehkä ostaa levynkin. Hyvä kipale muuten, 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Lunatic Pirates 29.10.2005

The Eternity - Lunatic Pirates
Upeasti toteuttu kappale, ja muiltakin osapuolilta hieno kokonaisuus. Äänet ovat huippuluokkaa. Tätä voisi helposti kuunnella elokuvan tai videopelin taustalla. Osaat hommasi hyvin, tunnelmaa ja vaihtelevia melodioita löytyy. Elokuvamusiikin ja videopelimusiikin ystävänä annan tästä ehdottomasti 10 pistettä ja papukaijamerkin. No toisaalta, sen papukaijamerkin voit kyllä unohtaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Caverns 23.10.2005

Celestial Aeon Project - Caverns
Ei tää voi olla totta, kuinka monta hyvää kappaletta täältä tulee ulos viikossa? 3-5? No, osaat hommasi joka tapauksessa hyvin. Melodiat ja soinnut ovat tunnelmallisia ja toimivia, eikä äädenlaadussakaan ole moittimissa (kuuntelin itsekkin Lofilla, ja ihmeen hyvältä kuulosti). Jatka vain samaan malliin niin pääset varmasti tekemään musiikkia peleihin tai elokuviin. Arvosanaa en anna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Grimace 19.10.2005

JauwizD - Grimace
Aika hauska pianopimputtelu. Melodia on toimiva ja vaihteleva. Bassomelodiatkin ovat hienoja. Näitä tilutuksia olisi kyllä hauskempi kuulla paremman laatuisilla äänillä, mutta kyllä näinkin kelpaa. Todella onnistunut kipale, annetaan 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Dark Secrets 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Dark Secrets
Kelloääni ei ollut mielestäni paras mahdollinen... Ja pianokin kuulosti jotenkin liian midimäiseltä. Muuten onnistunut ja tunnelmallinen kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Secret Garden 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Secret Garden
Mieleen tuli lähinnä joku roolipeli ja lumeen peittynyt kylä... Ei tästä mielestäni puutarha mieleen tule... Mutta kappale on silti varsin onnistunut. Sävellys on hyvä ja vaihteleva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Super Sound(Soundtrack) 29.10.2005

The Eternity - Super Sound(Soundtrack)
Jos kerran FL Studiota käytät, pakko sanoa että hyvälaatuiset VSTi:t on sinulla käytössä. Patarumpu ääni oli mielestäni vähän tunkkaisen oloinen. Muuten aikasta tunnelmallinen kappale. Tämän tyyliset kipaleet vaativat tekijältä paljon mielikuvitusta ja sävellystaitoa, ja niitä molempia sinulta näyttää (tai oikeastaan kuulostaa) löytyvän. Mutta patarummun takia 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Likaiset kalsarit - Oot Mun 10.11.2005

Likaiset kalsarit - Oot Mun
Aikasta hauskat voksut :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Straight into ambush 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Straight into ambush
Enemmän voimakkuutta soittimiin, niin tämä toimisi paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Oikein hyvä sävellyksenä, eivätkä äänetkään huonoja ole. Tunnelmallista taustamusaa parhaimmillaan. Nimi ei mielestäni kyllä kuvaa kappaletta ollenkaan... Kaipa se on sitten mielipideasia. Todella onnistunut kappale muuten, 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Journey to Subdimension 17.10.2005

JauwizD - Journey to Subdimension
Mukavan retrohenkistä tiluttelua, vaihtelevia melodioita ja sointuja. Tätä kuuntelisi oikein mielellään pelin taustamusana. Ehkä hiukan paremmat äänet tähän, niin kyä tulis kymppi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Odotin itse että kappale olisi muuttunut mahtipontisemmaksi loppua kohti, mutta näin ei käynyt. Tuo plim-plim kello käy helposti ärsyttäväksi kun se toistuu koko kappaleen ajan. Muuten ihan hyvä, mutta jotain tästä puuttui.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 27.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Jee jee, kovis kappale! Että samurai-meininkiä? Laulajan äänestä tulee mieleen ACDC... No, ihan mukava kappale, annettaisko 8?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Polarissima 27.05.2006

SpaceVision - Polarissima
Oikein mukava avaruussynakappale :D Kuuntelin muita kappaleitasi, ja tässä on paras sävellys, imo. Kaikki osat sopivat hyvin toisiinsa eikä biisi käy tylsäksi. Melodiat ovat tarttuvia, perinteinen 1/16-bassolinja pauhaa taustalla (bassosynaan olisi kyllä mielestäni saanut lisätä ylätaajuksia) ja kasarirummut tykittävät kympillä. Taustapädit olivat mahtavat. Tosin, äänet kaipaisivat kirkkautta. Kappale kuulostaa hieman tunkkaiselta. Mutta kokonaisuutena tämä on todella hyvä spacesynth-kipale, pientä säätöä vain ääniin, niin tulisi täydet pisteet. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moonlite - Starlight 02.10.2005

Moonlite - Starlight
Alkaa hienolla pianomelodialla. Kappaleessa on todella kaunis melodia ja tulee kaikki vanhat elektroniset artistit mieleen... Ainoa huono asia on rummut, jotka eivät kuulostaneet mielestäni kovin hienoilta. Mutta muuten todella upea kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Fjord 17.10.2005

Warehouse of Distant Dreams - Fjord
Pianossa oleva efekti ei juurikaan miellyttänyt. Rummutkin ehkä liian midimäiset. Muuten kyllä ihan toimiva, mutta kärsii konemäisistä äänistä. Tulee mieleen jonkinlainen roolipeli ja päähenkilöt kiipeämässä lumista vuorta pitkin....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Dreamscapes 17.10.2005

Warehouse of Distant Dreams - Dreamscapes
Sävellyksenä ihan hyvä, mutta en pitänyt lead-syntikan äänestä enkä bassorummusta. Muuten äänet ja rummut toimivat. Laulu on ehkä hiukan liian epäselvää, minun mielestäni olisi parempi ettei tässä olisi sanoja ollenkaan... Ei huono, muttei kyllä loistavakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Atmosphere 17.10.2005

Warehouse of Distant Dreams - Atmosphere
Tulee mieleen Castlevania - Lament Of Innocencen musiikit... Siinä pelissä on myös sekoitettu elektronista ja orkestraalista musiikkia yhteen. Olisin kaivannut jotain... Ehkä vaihtelevamman rumpubiitin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Tear 06.10.2005

Celestial Aeon Project - Angel's Tear
Verrattuna kokeilemiini orkesteriääniin nämä ovat hyviä, ellen sanoisi loistavia. Kappale on tällaista ehkä vähän liiankin tyypillistä orkestraalista musiikkia, mutta kyllä se silti iskee, vaikka konesoundeista vähän kärsitäänkin. Tunnelma on hyvä ja se toimii. 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Redemption 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Angel's Redemption
Mieleeni tulee lähinnä joku traaginen tapahtuma ja elokuvan päähenkilöt murehtimassa siitä... Onnistunutta, hyvin onnistunutta. Sopivan pituinenkin, ei liian pitkä tai lyhyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tokyo Highway Projection - Orbatian Subformal 20.10.2005

Tokyo Highway Projection - Orbatian Subformal
Pitkä kipale, huomasin. Alussa hauskat pädit, eikä leadikaan pistä pahemmaksi. Rumpujen tullessa tom-rumpu soi mielestäni liian kovaa. Sitten rumpubiitti muuttuu. Ja sitten tulee upea trumpettisoolo! Tyylilajeja on pistetty sikin sokin, pidän. Pidän paljon. Onneksi meno vähän rauhottui noin 6:16. Eräs roolipeli tuli tästä kipaleesta mieleen... Nimittäin Earthbound. Äänten huonolaatuisuus ei haittaa tässä kipaleessa ollenkaan. Upea, annetaan 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song 30.09.2005

FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song
Kappaleesta kuulee heti, että Fruity on käytössä. Itse en pidä noista äänistä juuri ollenkaan. Kappaleessa keskitytään lähinnä speakeilla pelleilemiseen, mutta siinä samalla taustabiitti jää itseääntoistavaksi ja keppoiseksi. Tästä kun tekisi pidemmän, vaihtelevamman ja paremmilla äänillä toteutetun, numeroksi voisi tulla jopa 9 tai 10. Mutta 8 nyt joka tapauksessa kun nuo speakit kuulostavat niin hauskoilta :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - The Last Ninja In Space 09.10.2005

Ivan Dolowitz - The Last Ninja In Space
Alun puhekohta pelästytti, luulin että kyseessä on jokin pilabiisi :D Retromeininki jatkuu. C64-pelien tunnelmaa on taas sekä sävellyksissä että syntikoissa. Sävellyksenä ei ole ihan Pikselikommandon tai 8 Alas 21:en tasolla, mutta kuunneltavaa silti. Mukavia japanilaistyylisiä vaikutteita löytyy runsaasti. Jos sun musiikkias myytäis kaupoissa, niin ostaisin. 9 tulee sen takia, että pidin 8 Alas 21:estä enemmän. Jatka vaan samalla tyylillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 30.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Vanhan ajan hevirokkia. Ensimmäisenä tuli mieleen Iron Maiden ja AC/DC. Ihan menevää musiikkia, mutta jokin puuttuu. En tiedä mikä. Mutta numeroksi annetaan 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Clarion Call 14.09.2005

JauwizD - Clarion Call
En voi mitään, mutta tästä tuli mieleen yksi lempiroolipeleistäni... Earthbound nimittäin... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Markus Aalto - Shotgunplane 23.09.2005

Markus Aalto - Shotgunplane
En oo pitkään aikaan kuullu tällasta musiikkia... Mukavan vanhanaikaista! Yhdyn edelliseen arvostelijaan, nuo äänitehosteet ovat omaperäinen ja loistava idea. Sävellyksenä myös hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 30.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Tämä oli hyvä. Laulaja on hyvä ja introssa rummut ja kitarat toimivat hyvin. Kitarasooloilua on myös joissain määrin, mikä on hyvä asia. Olisin ysin antanut, mutta päätin sittenkin introkompin takia antaa kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - To The Future 29.10.2005

Nectino (Vanhat) - To The Future
Alku oli jo varsin menevä, ja kehittyipä se siitäkin vielä menevämmäksi. Intron syntikka oli hauskankuuloinen. Rummut ja percussiot ovat hienon kuuloisia ja kompit monipuolisia, vaikka Trancelle yleinen hakkaava bassorumpu löytyy tästäkin. Mutta sehän onkin yksi Trancen peruselementeistä, etten ala enempää turhuuksia kirjoittamaan... Hyvää miksausta olet tehnyt, eikä sävellyksestä puutteita löydy. Ainoa vika on se että biisi on liian lyhyt, olen tottunut tätä nykyä pitkiin kappaleisiin... Annan tästä silti 9 pistettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 12.11.2005

Haikaus - Kuulema
Vähän rytmikkäämpää menoa tällä kertaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RPG - RPGMusiikki_Combo 15.12.2005

RPG - RPGMusiikki_Combo
Luolaosio oli toteutettu mallikkaasti, juuri tuollaiset kilisevät kellot ja ahdistava äänimaailma efekteineen yksinkertaisesti toimivat. Taistelumusaosio oli myös aika hjuva, etenkin sen loppuosa. Vaikkei sen melodia mikään päätä huimaava ollut, en valittaisi mikäli tuota kuuntelisin aina tietyn pelin taistelun taustamusana. Voittomusaosiossa oli sitä tiettyä meininkiä, "Jes, me voitettiin *lisää tähän hirviön nimi*, me ollaa da BEST!!". En ihmettelisi vaikka joskus pääsisitkin tekemään musaa RPG-peleihin. Hyvin tehty combo, äänet eivät olleet parasta laatua, mutta juuri sen takia tukevat videopelitunnelmaa. Ja kaikesta tästä annan numeroksi 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 12.11.2005

Haikaus - Aailma
Ambientpädiä taustalla, kaunista naislaulua, kaivosääniefektejä ja muita etnisiä soittimia, tästä on vaikeata pistää paremmaksi. Osaat hommasi todella hyvin. Toisaalta kappale toistaa loppupuolella itseään aika reippaasti...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Mint & The Milkshakes - Apua apua 03.10.2005

Johnny Mint & The Milkshakes - Apua apua
Psykedeliaa... Tässä on tunnelmaa! Loistava biisi kerta kaikkiaan. Etninen tunnelma on hieno ja taustalla soivat percussiot tukevat tunnelmaa hyvin. Tää on kympin arvonen biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gumma - electrocuted 16.10.2005

Gumma - electrocuted
Numero unohtui, hupsista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gumma - electrocuted 26.09.2005

Gumma - electrocuted
Laitteistosta ei paljoa kerrota, mutta kuulostaa Fruityloopsilla tehdyltä... Biisissä on yksi vika. Se on liian yksitoikkoinen, toistaa samaa rataa loppuun asti. Onneksi kappaleeseen tulee kokoajan jotain lisää, ja kuuntelija jää odottamaan, että kuulee mitä seuraavaksi... kuuluu? Keskiverto biisi. Numeroksi seitsemän. Vaihtelua enemmän, kipaleita enemmän, sitten voisin ehkä jopa faniutua :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Heroic Battle Against the Dark Emperor 28.08.2005

Project Atmophos - Heroic Battle Against the Dark Emperor
En ymmärrä miten jotku osaa tehä näin hyvää musiikkia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Ancient Mystery of the Domain 14.09.2005

JauwizD - Ancient Mystery of the Domain
Tää kuulostaa jo liian upeelta. Arvostan suuresti musiikinteko tyyliäs ja noita vaihtelevia melodioita!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Stargate 29.10.2005

Nectino (Vanhat) - Stargate
Hieno gate-soinnut tuossa alussa, pidin. Päämelodia oli mukavan erilainen. Äänet ovat hyviä vaikka osan tunnistaa Fruityn ääniksi... Hyvää trancea teet. Tälle on pakko antaade 10 pojoade!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Finding A Secret Place (AzerbaijanReMiX) 03.10.2005

Haava (ReMixit) - Finding A Secret Place (AzerbaijanReMiX)
Äänimaailmasta tulee mieleen eräs roolipeli. Nimittäin Earthbound. Ja koska olen Earthbound-fani, pidän tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - 8 Alas 21 09.10.2005

Ivan Dolowitz - 8 Alas 21
Lisää retroa! C64-syntikat raikaa ja sävellys tuo mieleen Super NESsin Megaman X-pelisarjan musiikit. Hyvä idea sekoittaa SID-musiikkia metalliin, ei tule ketään muuta mieleen joka olisi tehnyt samoin aikaisemmin. Tästä on hankala pistää paremmaksi. Toisaalta rummut saisivat olla voimakkaampia, mutta kappaleen pääpaino on kitaroissa ja syntikkasooloissa, joten kyllähän tästä 10 tulee. Ehdottomasti. Lisää vaan tällaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Summer Stomp(Guitar Remix) 29.10.2005

Nectino (Vanhat) - Summer Stomp(Guitar Remix)
Kitara on todella upea ja rauhallinen, se sopi myös ihmeen hyvin tähän kappaleeseen. Tausta toistaa itseään, niinkuin Trancessa yleensä on tapana... Mutta syntikka ja kitarasoolot ovat hienonkuuloisia. On pakko antaa taas 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Summer Stomp 29.10.2005

Nectino (Vanhat) - Summer Stomp
Ihan hieno kappaleena, mutta pidin kitaraversiosta enemmän, vaikka tässä oli menevämmät rummut...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Rising sun 18.09.2005

Protush - Rising sun
Rummut, syntikat ja efektit ovat huippuluokkaa... Kappale on mielenkiintoinen ja sen jaksaa kuunnella alusta loppuun useankin kerran. Elektronisen musiikin ystävänä annan ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - The Funeral of All Dreams 30.10.2005

Joona Laamanen - The Funeral of All Dreams
Sävellys toimii eikä äänissäkään jäädä huonoksi. Annan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Time of The Sun 29.10.2005

Nectino (Vanhat) - Time of The Sun
Rumpukomppi on yksinkertainen, mutta menevä. Ja leadit kuulostavat hienoilta, kuten jo tuossa kappaleen tiedoissa ilmoitit. Vähän enemmän vaihtelevuutta olisi saanut olla, mutta annan joka tapauksessa täydet 9 pojoa.
9

Sivu: 1 2