Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 46 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Munakoisolaari - Leaf Of Life 23.09.2013

Munakoisolaari - Leaf Of Life
Syyskisa 2013: Suosikkeja biisinä näistä ehdokkaista, mutta ei kuitenkaan ehkä tarpeeksi syksyn tunnelmaa. Hmmm saattaa silti yltää pisteille. Katsotaan. Tosi hyviä melodioita tässä on kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Syksyn Tuuli 23.09.2013

Ville Kotiranta - Syksyn Tuuli
Syyskisa 2013: Tarttuva biisi. Hieman yllätti toi biitti alussa, mutta toimii sitten kuitenkin lopulta hyvin. Piristävää kuulla tässä kisassa hyvää suomenkielistä laulantaa. Niin ja tosiaan syksyn teema tulee tässä oikealla tavalla läpi. Pisteille karahtaa ainakin tässä vaiheessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulupojat - Kesälomanloppumislaulu 23.09.2013

Laulupojat - Kesälomanloppumislaulu
Syyskisa 2013: Ihan kiva laulu. Kertosäe saa jopa pikapyrähdyksineen naurua aikaiseksi. Kyllähän tämä alkusyksystä kertoo ja siitä kun kesä on mennyt. Tunnelma ei ehkä tarpeeksi syksyinen kuitenkaan. Keskikastia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Syksyinen yö 23.09.2013

LautaJaska - Syksyinen yö
Syyskisa 2013: Tykkään kovasti käytetyistä soittimista. Konstailematonta iskemää ja laulu erittäin Vesku Loirimaista. Liekkö hyvä vai huono asia. Syksy tulee vahvasti esiin kaikkine tunnelmoineen. Kärkipäässä, mutta katsotaan pääseekö pisteille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camomille Band - Teemun Sonaatti 23.09.2013

Camomille Band - Teemun Sonaatti
Syyskisa 2013: Aaa tää on just sitä syksyä mun korviin. Nousee mun listalla korkealle. Kiva, että tuli välillä instrumentaalikappalekin näitä kisabiisejä kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä 23.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä
Syksyn viisut 2013: Melankolisuus ja teema sopii tietty syksyyn. Laulutyyli ei oikein iske, mutta sanoituksessa on kivoja oivalluksia, vaikka sisältöä onkin vähän. Katsotaan mihin sijoittuu kunhan saan loputkin kuunneltua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Syksy Saapui Helsinkiin 23.09.2013

Bad Dog - Syksy Saapui Helsinkiin
Syyskisa 2013: Tää oli positiivinen yllätys. Jotenki hetkittäin tuli Apulantamainen fiilis tästä biisistä. Syksyyn sopivaa kaihoisuutta. Kertsissä sopivaa tarttuvuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu 30.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu
Jotenkin heti alusta tuli olo, että tässä on riittävää omaperäisyyttä soundissa ollakseen mikserin räppimassasta positiivisesti erottuvaa musiikkia :)! Hauska idea yhdistää vanhojen aikojen teemoja nykymusiikkiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - ROUDASSA 22.11.2011

ARTOmusic - ROUDASSA
Euroviisuguruna voin kertoa, että tällä olisi viisuissa potentiaalisen yllättäjän ainekset. Vähän niin kuin aikanaan Teräsbetonilla, joka ylsi finaaliin asti. Tässä on kuitenkin sitä biisiä 7 kertaa paremmat (huumori)sanat, mutta sen minkä sanoissa voittaa, häviää laulutaidossa verrattuna betoniin. Menestyminen viisuissa riippuu paljolti esityksestä. Siinä pitää olla kaikki jipot ja nallekarkit käytössä, jotta pisteitä satelisi. Ihan oikeasti semmonen Waldos peoplemainen "me mennään sinne ja vedetään vaan" -asenne ei toimi tommosissa sillisalaattikinkereissä. Itse tekisin lopullisesta versiosta hieman dancemman ja jättäisin rocksoundit vähemmälle, kun on kyse viisuihin osallistumisesta. Käännös englanniksi ei varmaankaan onnistuisi, kun sillä kielellä ei syödä nallekarkkeja :D Tää on yks suosikeistani, jos vain live-esiintyminen sujuu moitteetta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Derealization 20.11.2011

Nartum - Derealization
Ihan hyvää englannin lausumista, kun tuosta murinasta jopa erottaa mitä sanotaan. Ei ehkä ihan omaa suosikkigenreä. Hauska yllätys oli tuo 2:30 mukaan tuleva piano.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hydromedusae - Darker Tides 20.11.2011

Hydromedusae - Darker Tides
Jotenki tuli tosta alusta jo mieleen tämmönen meriaiheinen sanoitus. Hyvin siis soitettu ja tunnelmoitu teemaan sopivasti :) Laulukin toimii ok, miksauksella ois varmaan saanut vielä paremman kuuloiseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne's Pub - Valveunta 20.11.2011

Janne's Pub - Valveunta
Hyvä meininki. Kaikki osa-alueet vahvasti kunnossa. :) Loistokkuus uupuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Aftermath 20.11.2011

elica - Aftermath
Mä kyllä tykkään tästä. Jotenki tulee olo, et tähän biisiin on käytetty ihan hulluna työtä ja että on annettu kaikki mitä musan tekijältä yhellä kertaa taskusta löytyy. Hienoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Daydreamer (Wanna Wake Up With You) 20.11.2011

Melodica Finlandia [ Crystal Hyperia ] - Daydreamer (Wanna Wake Up With You)
Hmmm... Tässä nuo vokaalit ei oikein sopineet tähän tuollaisenaan. Niitä olis jotenki pitänyt enemmän käsitellä ja muokata, jotta ne ois uponnu genreen ja tän biisin äänimaailmaan. Kivoja melodioita kuitenkin. Kehitystä vain niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Bloodline 20.11.2011

The Promethean - Bloodline
Introsta tuli vaikutelma, että on tosi ammattimaisen kuuloista jälkeä syntynyt. Sitten kun laulu alkoi niin sitä ei sitten oltukaan käsitelty yhtä hyvin. Laulu menee välillä huutamiseksi niissäkin kohdissa, joissa ei oo tarkoitus huutaa. Panostakaa vokaalien harjotteluun ja niiden hiomiseen äänittämisvaiheessa. Soitto toimii suht hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 20.11.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Tosi mukava äänimaisema täs biisis. Lauluun pitäis saada lisää voimaa ja latausta, mut tykkään kuitenkin soundista. Taitavaa soittoa. Kertosäkeestä tulee mieleen Nerdeen - Broken glass biisin kertsi. Mutta ihan positiivista menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tiimalasi (demo) 20.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Tiimalasi (demo)
Kuulostaa hyvin paljon samalta ku minä soittasin kitaraa :D Ts. harjoitusta tarvitaan vielä kitaran soittoon. Niin kuin joku olikin jo maininnut, niin kitara on liian pinnassa verrattuna lauluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - ILWAHGA 19.11.2011

Indigou - ILWAHGA
Tosi hyviä elementtejä saatu yhteen biisiin :) Ja hyvin soitettu nuo kaikki kitarat ja muut. Kiinnostus ei kuitenkaan riittänyt koko biisin kuuntelemiseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärki production - Cannon in can of soup 19.11.2011

Kärki production - Cannon in can of soup
Ihan hauskan kuuloista musaa. Ei herättänyt oikein mitään tunteita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Suuri utopia 19.11.2011

Kalashnikov - Suuri utopia
Hauskat nää tuplalaulut ja toimii hyvin :) Hyvälle tuulelle saa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 19.11.2011

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Hyvin toimii livenä tää :) Tykkään erityisesti tosta pianosta tässä biisissä. Hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Kirkkain tähti 19.11.2011

Kreeta - Kirkkain tähti
Hmmm tykkään kyllä äänestäsi. Kiinnitä huomiota artikulaatioon, ettet yhdistä sanoja väärällä tavalla laulaessasi. Itse äänittäessä yritän miettiä miten normaalisti sanon sanat ja sitten laulan mahdollisimman normaalin kuuloisesti venyttäen vain niitä sanoja, joita on luonnollista venyttää :) Biisi sinänsä ihan hyvää poppia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 19.11.2011

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Hyvin vedetty ja soitettu. Asennetta löytyy sekä soitosta, että laulusta. Hyvä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 19.11.2011

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Tosi hyvä akustisen kitaran soitto. Mieslaulu ei mee ihan nuotilleen, mut ehkei se oo tarkotuskaan. Sanotuksessa vitut lentelee. Asenne kohdillaan. Ehkä. Ihan ok biisi, ei loisteliaisuutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Sudden Smile 19.11.2011

The Palm - Sudden Smile
Tosi vaikea biisi laulajalle laulaa. Ihan hyvin vedät, mutta välillä menee jotku kohdat vierestä. Kertosäkeessä laulu jää vähän liikaa taustan taakse, et siinä miksauksessa vähän parantamisen varaa. Kitarat ja rummut tosi hyvää soittoa. Sävellys persoonallinen ja erottuva. Hyvähyvä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 19.11.2011

4 Eyes Only - It hurts
Hyvä biisi. Laulaja koita panostaa englannin ääntämiseen niin, et lausut sanat loppuun asti. Ei siinä, en itsekään hirveän hyvin osaa ääntää laulaessani - Osaksi siksi laulankin suomeksi :)! Tästä biisistä tuli positiivinen fiilis, vaikka aihe olikin kaihoisa. Se on hyvä juttu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Materia Oscura 19.11.2011

Sonar Transistor - Materia Oscura
Meinasin kirjoittaa, että tosi tunnelmallinen ja hieno tää kitaroiden intro, mut sit tajusinkin, että tässä ei oo vokaaleja laisinkaan :)Tosi hienoja riffejä täynnä ja tunnelma kyllä välittyy. Vielä kun itsekin osais soittaa yhtä hyvin omiin biiseihin kitarat :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 19.11.2011

Project 66.6 - Bizarre World
Genreen sopiva maailmanlopun tunnelma alussa. Sitten tulee hieman paremmin omaan korvaan soivaa jytää. Jotenki tää örinä ei sovi tähän yhtään. Tai sen pitäs tulla paremmin esiin, eikä hukkua taustaan. Ihan hienoja synakulkuja taustalla. Hmmm. En tiedä mikä biisin sanoma on näin yhdellä kuuntelulla. Varmaan hankalaa tässä tyylissä tuodakaan sitä esiin. Tai ehkä useemmin tätä musiikkia kuuntelevat sen tajuavat paremmin ku minä, joka ennemmin kuuntelee In flamesin kaltasta purkkapoppia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 19.11.2011

Nuggumath - Adventurer
Hah tuli mieleen, et onko tuo artistinimi sävelletty nukkumatista :D Ite tykkään tämmösestä vähitellen progressoivasta musiikista, vrt. Tiesto yms. Tässä kuitenki rupes kyllästyttään tuo sama synakulku. Mut toisaalta taustamusiikiksihan tää on vallan loistava esim. johonki tasohyppelypeliin tai vastaavaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 19.11.2011

Death Generation - Before I will die
Yllättävä ääni alkoi laulaa. Olisin odottanut hevimpää tulkintaa tähän taustaan. Ihan positiivinen ylläri, tosin nenään laulaminen hieman häiritsee, vaikka yleensä se ei englannin kielisessä musiikissa itseäni haittaa. Hienoa soitantaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - The Modern Times 18.11.2011

State of Ignorance - The Modern Times
Tosi hyvät komppaukset täs. Enklannin ääntämisessä parantamisen varaa, mutta onhan nuita muitaki menestyny kehnolla ääntämisellä, mm. sonata arctica, ku biisit on ollu niin loistavia. Sävellyksen rakenteessa näkisin myös parantamisen varaa. Mut joo ihan hyvän kuuloistahan tämä on :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 18.11.2011

The Fauna - Haudalla
Kiva kun ootte avannu biisin ideaa vähän tarkemmin tässä. Tosi merkityksellinen biisi tuntuu olevan. Taustoissa hienot fiilikset. Laulajan ääneen kaipaisin hieman pehmeyttä ja enemmän tulkintaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 18.11.2011

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Biitti ihan ok, muttei mitään huippuhianoa. Vähän enemmän kun saat vaihtelua räppäämistyyliin, niin ei tulis tasapaksua fiilistä. Hyvä, muttei mahtava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa 17.11.2011

Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa
Tosi hieno biisi! Sanotuksessa joitaki semmosia kohtia, jotka ei oikein rimmaa. Mutta muuten tosi jees :)!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 17.11.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Nyt oon kyllä täysin sanaton. Enkä tiiä onko se hyvä vai huono asia :D Noh jatkakaa samaan malliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 17.11.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Kommenttirinki. Tykkään noista akustisista kitaroista tosi paljon tässä. Mullekin on joskus sanottu, että nasaaliäänen käyttö ei oo laulussa rikos, mutta sen käyttö kannattaa tiedostaa, niin kuin varmaan teetkin :) Mutta vinkkinä vain :) Sulla on tosi kiva ääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 17.11.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Kommenttirinki. Kun en tämän musiikkilajin paras ystävä ole niin tykkäisin ehkä ennemmin kuulla tästä pelkän instrumentaaliversion. Ihan mukavat taustat nimittäin, mutta laulu ei yksinkertasesti sovi mun korvaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavikkotanssi 17.11.2011

Susijumala - Aavikkotanssi
Onpas persoonallinen tapa artikuloida sanoja. Välillä on vähän vaikea ymmärtää mitä biisissä sanotaan. Biisiin itseensä kaipaisin vähän enemmän vaihtelua. Hyvin omalaatuista musiikki tosin on ja se saattaa olla ihan hyväkin juttu :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 17.11.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Tosi kiva fiilis tulee tosta alun introsta. Laulun äänenvoimakkuuden taso vähän vaihtelee ja välillä joidenkin lauseiden loppu hukkuu taustaan. En tiedä onko tarkoituskin näin :D. Taas yksi esimerkki siitä, että lähes kaikesta mahdollisesta voi tehdä sanoituksen ja ihan menevän biisin. Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 17.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Sanoituksessa hyviä oivalluksia ja kielikuvia. Omalle korvalle hieman raskasta kuunneltavaa. Ihan hyvä veto, loistokkuus kuitenkin puuttuu tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 16.10.2011

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Todella helposti omaan korvaan sopivaa musiikkia ja tulee ammattimainen vaikutelma. Ainut häiritsevä asia on, että kuulostaa kovasti Roadrunnerilta, jota pystyyki laulamaan tän säveleen. Tämä laskee hieman biisin arvostelua omalla asteikolla. Kitarasoolot mahtavia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 16.10.2011

Fillari - Kuvia kumarra
Tosi rennon ja kivan kuulosta musiikkia. Tulee mieleen Lauri Tähkä, varsinkin tuosta viuluinstrumentaalista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Jos tämän jaksat kestää 06.10.2011

Peloukoufa - Jos tämän jaksat kestää
Mielenkiintonen soundi kaiken kaikkiaan. Tässä hieman häiritsi laulun ajoittain edelle kirivä timing (saattaa olla mun kuulossa vain vika :D) mutta tää biisi mukavasti yllätti erilaisuudellaan verrattuna tuohon ekaan, jonka kuuntelin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OCD - Jam-Jam-Jamming 29.05.2011

OCD - Jam-Jam-Jamming
Itse paljon Tiestoa kuunnelleena voin sanoa, että tästä biisistä tulee semmoisia samanlaisia koukuttavia fiiliksiä, että haluaa kuunnella uudestaan ja uudestaan. Tämmöstä musaa on kiva kuunnella auton ratissa ja aina tulee hyvä fiilis =) Äänitasoista ja muista en oikeen osaa sanoa mitään kun miniläppärillä kuuntelen. Mutta jatka samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Elämän Yllärit... 25.05.2011

MarcoN. - Elämän Yllärit...
Hauska biisi. Jotenkin saa hyvälle tuulelle. Ja kertosäe on hyvä. Jos jossain on parannettavaa niin artikulaatiossa, että saa paremmin kiinni lyriikoihin. Niinkun Lautajaska kommentoinutkin niin tästä tulee vahvasti Leevi&The Leavings mieleen. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van Martin - Van Martin - Next 24.01.2011

Van Martin - Van Martin - Next
Komppaan Laupiasta. Ihan mielellään tämän tahtiin jammailisi. Miinusta siitä, ettei biisi jää mieleen soimaan niinkuin parhaat klubibiisit.
7