Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 22.01.2008

Without A Fear - By Your Side
Tää biisi kyllä toimii, varsinkin nyt kun kaunis naislaulu täydentää jo täydellisen kokonaisuuden :) Helvetin hyvää duunia, keep up the good work!! 10 tuli :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Forest In Autumn 13.10.2007

Sentimental Cello - Forest In Autumn
No Apocalypticaa....? ;) Ei vaineskaan, hyvältä kuullostaa nämä sun kaikki tuotokset, tykkään sellon saundista ja säröllä se kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta. Biisit toimii siis erittäin hyvin. Hyviä riffejä paljon, siitä aina plussaa :) 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - Holding You 17.07.2007

Without A Fear - Holding You
oi herran jumala!! laulaja<3 tämä biisi on niin loistava, ettei mitään rajaa.... diggaan tosta lead kitarasta... kaunista, kybää tulee :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - For The Silences Bride 17.07.2007

Without A Fear - For The Silences Bride
Tykkään tästäkin erittäin kovasti. Laulajan ääni on niin mahtava. Ei ehkä yhtä repäisevä, kuin tuo Holding You, mutta tykkään kuitenkin. Ylempänä jo oikeastaan kaikki sanottiinkin... annan silti 10 :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surface-Finmetal - Your Words Exhausting Me 05.07.2007

Surface-Finmetal - Your Words Exhausting Me
Täytyy kyllä sanoa, että kuullostaa rouhevalta :) Mutta missä on stemmat!? melodiat kaipaa stemmoja... toisi myös monipuolisuutta kahden kitaristin käyttöön. Ehdottomasti stemmoja kehiin, yksinään nuo melodiat kuullostaa hyviltä, mutta paremmilta stemmoilla :) Stemmojen puute alentaa kokonais arvosanaa, mutta annan 8 silkasta soundimaailmasta ja laulajan äänestä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waino - Monster 17.01.2007

Waino - Monster
Sopii oivasti johonkin action leffaan :) ja ei, ei sellaiseen tusinatuuba hollywood -kamaan vaan kunnon äijä leffaan... jotenkin pystyn kuvittelemaan tämän biisin jossain räiskintäkohtauksessa... Itse biisi on yksinkertainen, mutta jotenkin vain toimiva.... ei tässä mitään ihmeellistä ole, mutta toimii todella hyvin :] 9:ä pukkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 26.02.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Erinomainen biisi kaikinpuolin, tosin tuo synan sointukulku kertsissä on jotenkin tosi kliseinen ja paljon käytetty... tai jotenkin minusta tuntuu että oon kuullut sen jo monessa muussakin biisissä... eäh, en mä tiedä... laatutavaraa... Tausta karjunnat on munakkaat! Laulu kaikinpuolin toimiii loistavasti. En osaa sanoa, jotenkin kuitenkin kertsin synat ei iske... se on ainut miinus... joten siksi _vain_ 9 tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strawels - Fall With Me 14.06.2006

Strawels - Fall With Me
Odotin jotain paljon muuta kuin.. noh, tätä... Mitä teitä viime äänessä ja vimmassa kuulin (alue karsinnat, kettutie), niin kuulostitte kyllä paremmalta... onhan se tottakai eri juttu soittaa livenä kuin nauhalle, mutta nauhalta mun mielestä pitäs kuulua se soittamisen ilo myös. Tässä nyt jäi vähän se hakuseen. Soittajina ootte kyllä hyviä :) Perus ralli, josta vain 7
7