Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Single Coil Trio - Plywood Blues 10.07.2013

The Single Coil Trio - Plywood Blues
Kiitokset! Joo, piti välillä vähän eri tyylistä juttua kokeilla. Jotain uuttakin pitäisi jossain vaiheessa tehdä, mutta alkaa olla vaikeuksia saada noista pikkupurkeista irti sellaisia soundeja, mihin olisi tyytyväinen. Ja ne oikeat laitteet maksavat niin tuhottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apparatus - Stagg 'n' Roll 25.03.2013

Apparatus - Stagg 'n' Roll
Kiitti! Joo, mä aikanaan kokeilin paria kolmea rumpusoftaa, mutta tuo oli ainoa riittävän yksinkertainen meikälle, ja ilmainen. Muissa tahtoo olla niin hirmuisesti ominaisuuksia, ettei tällainen hidas taneli opi millään käyttämään. Onhan tuollakin vähän vaikea saada rummut kuulostamaan ei-konemaiselta, mutta kuitenkin kohtalaiset rytmit saa. Sinullakin näyttää olevan projekteja todella laidasta laitaan, täytyy tsekkailla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Single Coil Trio - Rakkauden Jälkeen Instrumental 27.02.2013

The Single Coil Trio - Rakkauden Jälkeen Instrumental
Olisihan se hienoa, mutta eipä tällä taitotasolla ja näillä vehkeillä juuri keikkailla. Opettelumielessä lähinnä näitä väsäilen. Yritän löytää mahdollisimman oikeaoppista soundia aivan vääränlaisista vehkeistä. Jos joku muukin näistä tykkää, se on hieno juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Single Coil Trio - Rakkauden Jälkeen Instrumental 26.02.2013

The Single Coil Trio - Rakkauden Jälkeen Instrumental
No kiitti. Tuo nimi on ehkä vähän harhaanjohtava, on siis pelkästään yhden hengen projekti. Piti vain joku The-alkuinen nimi keksiä, kun se kuuluu ikäänkuin asiaan. Single Coil Trio tulee straton kolmesta yksikelaisesta mikistä.