Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 334 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Oblivion - #02 - Collapsed Cities 21.04.2014

Project Oblivion - #02 - Collapsed Cities
Noniin, löytyhän täältä omaakin genreä! Soundit ovat ainakin melko tietokoneiset, erityisesti torvet. Uhkaava ja synkkä veto muuttuu dramaattiseksi tarinaksi kaupungeista, joka muuttuivat tuhkaksi ihmisten ollessa sokeita itselleen ja toisille. Tää oli kaikessaan hieno sävellys, erityisesti kaunis loppuosa teki tästä biisistä hienon. Soundikirjastoja tosin kannattanee päivitellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 40Hz - Älykotchi 21.04.2014

40Hz - Älykotchi
Erikoinen, psykedeelisen oloinen kannanotto nykyajan puhelinmaniaan, jossa sosiaaliset suhteet ja tapaamiset korvaantuvat pikku hiljaa sillä puhelinten näpytyksellä. Itse biisistä en oikein osaa sanoa mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 21.04.2014

Dr.Groove - Ride Back Home
Biisiin on vangittu hyvin se "tien päällä"-fiilis. Kuvittelin itseni avoauton kyytiin kesäpäivänä ja kylmä (amerikkalainen?) olut käteen. Positiivinen fiilis jäi biisin loputtua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Our Time Is Now 21.04.2014

Sound of Wood - Our Time Is Now
Tästä hohkaa bändin jäsenten intohimo musiikkia kohtaan. Kaikki osaset tässä kappaleessa soivat hyvin yhteen, mutta ehkä tähän voisi miettiä rohkeasti vaikka jotain huilua, viulua tahi vastaavaa jolla kruunata kakku. Harmonikka? Huuliharppu ja mandoliini (?) olivat hyvä lisä menevän kitaroinnin päälle. Keep up the good work, pidin tästä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Extacy Of Spirits 21.04.2014

Melodica Finlandia - Extacy Of Spirits
Teoriassahan tämä on hyvä biisi, mutta meikäläisen makuun vähän turhan geneerinen, tästä voidaankin syyttää enemmän mua itteeni. Rohkeammin vaan kokeilemaan uusia juttuja ja rikkomaan rajoja!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 21.04.2014

Sonar Transistor - El Tambor
Sopivasti "väsynyttä" maalailua kitaroilla, raukea fiilis josta hohkaa hintsusti positiivisuus. Kokonaisuutena biisiin on onnistuttu vangitsemaan yhtenäinen tunnelma, joka liimaa eri osiot yhtenäisen kuuloiseksi kappaleeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Hail Kraken - 05 - Läpi voiman & vihan (vier. Ruma & Puolikas) 21.04.2014

Toni Pandora - Hail Kraken - 05 - Läpi voiman & vihan (vier. Ruma & Puolikas)
Napakka flow, onnistunut hyökkäävä fiilis. En tiedä olenko kasvanut hiukan liian valikoivaksi biittien suhteen, mutta tästä biitistä tuli halpa valikoima, mutta kyllähän se asiansa ajaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka 21.04.2014

Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka
Rumpusoundit oli ainakin melko hirveät. Mukavan hämyinen kappale, aukeaisi varmaan hiukan paremmin jos olisi kello 5 aamuyöllä ja viimeiset 24 tuntia olisi kiskonut gambinaa ja muita huimausainehia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Rantaviiva 21.04.2014

Kaarnekorpi - Rantaviiva
Tähän olisi ollut makea saada autenttisen kuuloisia klassisia soittimia, esim. huilu tai viulu, kruunaisi hienon kappaleen! Biisissä oli tiukka draivi, mutta folk-elementtejä voisi vielä lähteä tutkimaan lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa 21.04.2014

P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa
Parannusehdotuksia: * Kitarasoundia vois ruuvailla vähemmän teräväksi ja ehkä enemmän taustalle * Kertosäe voisi "pompata" enemmän pinnalle biisistä Leppoisen keväinen veto tämä kuitenkin, olut käteen terassille ja katselemaan heräävää kaupunkia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Sano, Saatana! 19.09.2012

Anna Sipilän Lapsi - Sano, Saatana!
Osaat laulaa kyllä tosi hyvin! :) Pinchit kyllä kruunasivat hyvän riffin! Melko perinteisen kuuloinen rock-ralli mutta ei se oikeastaan ole miinus. Nautin kyllä tästä kipaleesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Hengitä 19.09.2012

Dog Full Of Acid - Hengitä
Rytmissä pysyt, flow menettelee mutta jotenkin vaisu? Ehkä vähän enemmän syvyyttä pitäis saada ääneen tai sit miksauksessa on jotain häikkää. Tai siinä kyllä onkin. Kertsissä oli jotain Tim Burton-maista. Chorus-tyyppinen efekti (tai tuplaukset taitaa olla vähän epärytmissä) sais kyl heivata.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 19.09.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Maukas tuo syntikkasaundi! Tiukka biisi muutenkin! Tuli vähän semmoista 90-lopun / 2000-luvun alun fiilistä. Tai ehkä menee jo kasarin puolelle? Joka tapauksessa selkeitä nostalgisia vaikutuksia! Rumpalille ois voinu sopia vähän monimutkaisemmatkin rytmikuviot, tuppas vähän tylsäks käymään tuo tasainen tum tam tum tam.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - M706-8073421 19.09.2012

R-iQ - M706-8073421
Hauskan kuuloista rytmittelyä ja konemaista menoa. Sisällöltään biisi kyllä jäi vähän laihaksi, olisi kaivannut enempi täytettä tai maisemanvaihdosta. Rytmit olivat biisin parhainta antia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus 19.09.2012

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Uuden Jerusalemin sammunut kajastus
Anteeksi mutta tämänkaltainen musiikki ei tosiaankaan mene meikäläisen tajuntaan. Tai menisi tietyissä olosuhteissa mutta silloinkaan ei näin synkkänä ja kylmänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa 19.09.2012

Sons Of Jodocus - Ilta Kapakassa
Nämä kappaleet ovat parhaita soittaa ja mukavia myös kuunnella! Improvisaatio-känni-sessiot liian aliarvostettuja, pitäisi tehdä kokoelmalevy. Enemmän tästä olisin tykännyt, jos säkeet olisivat rimmanneet enempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 19.09.2012

Modestz - Memento
Drum n Bass mutta basso puuttuu tai on aika vaisu? Vähän onton kuuloinen biisi ja biisissä oli pari minuuttia ihan liikaa pituutta. Soundit juustoiset. Melodiat ja jotkin ideat kyllä oli ihan siistejä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 19.09.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Intro oli ehkä biisin parhainta antia. Vähän tuhnut soundit kyl. Ei oikein kovemmissa räimekohdissa saanut selvää. Erotellumpaa soundia kaipais, moniraitaequtusta näin alkuun suosittelisin. Mielenkiintosia rytmejä oli, vaikka 4/4 vaikuttais olleen koko biisin ajan mitä nyt taustamusiikkina vähän kuulosteli. Progeen sais kyl koittaa sekotella vähän jotain mystisempiäkin tahtilajeja. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 19.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Ihan pirteä ralli, jossa oli enemmän fiilistä kun monessa studiotasoisessa biisissä! Aika ajoin tuli mieleen omat improvisaatiorallittelut ja aika useasti selkeitä assosiaatioita YUP:hen. No mutta, sen enempiä löpisemättä, keep up the good work! PS. tuo taputus sopi biisiin kuin nenä päähän!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 19.09.2012

Death Generation - Decay of Society
No jo on pörinää. En oikein tätä Stoner-pörinä-drone-musiikkia osaa sinänsä pitää mitenkään ihmeellisinä genreinä, mutta tässä oli jotain mikä auttoi jaksamaan kuuntelemaan tämän loppuun asti. Ehkä se oli ne selkeät riffikuviot ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivä rytmi, ei laahaa. Hyvä suoritus!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio) 19.09.2012

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio (LautaJaskan tanssilavaversio)
On kyllä hienosti saatu purkkiin se mitä ollaan ilmeisesti haettukin. Erittäin autenttinen suomalainen iskelmä/humppa/lavatanssi fiilis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 19.09.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Biitti on vähän sellainen "harmaan" kuuloinen. En osaa selittää. Sopiva semmoiseen arkiseen löhöilyyn ja lepposteluun. Tietysti tuo jamaikalainen lauluraita tehostaa tätä efektiä. Vaikea lähteä yksityiskohtaisemmin arvostelemaan kun kyseessä on biitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 11.05.2012

Apus - Elämä
No jopas! Ammattimaisen kuuloista settiä! Laulu kuulosti hiukan ohkoiselta? Biisin alapää oli jykevästi miksattu, propsit siitä! Sanat olivat toimivat ja tykkäsin niistäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinxed - Retribution 21.03.2012

Jinxed - Retribution
Hektistä ja psykoottista mäiskettä! Tasot vaikuttais olevan kunnossa, tosin kuuntelen kohtalaisen paskoilla kuulokkeilla mutta kuulostaa olevan kaikki elementit balanssissa. Ehkä vähän antaisin lisäpotkua tolle kiksulle. Tämä sopisi hyvin johonkin takaa-ajokohtaukseen johonkin psykologiseen jännäriin tai johonkin härömpään leffaan. Tai johonkin nopeatempoiseen kohtaukseen. Hyvin onnistunut, monenlaista elementtiä mukana, erityisesti tykkäsin noista välillä kuuluvista arabisoittimista. Vähän tuntui venähtäneeltä tämä biisi, olisi ehkä vähän lyhykäisempänä kestänyt biisi paremmin kuuntelua. Hieno tekele! Ps. käys kuuntelemassa & arvostelemassa vastavuoroisesti tämä; http://www.mikseri.net...

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - A Million Word Epilogue 27.01.2012

SINFACTOR - A Million Word Epilogue
Tyylilleen uskollista runtua. Hieno riffi alussa. Vähän muistutti tuollaisten nykyajan masisteinien emomusaa tuo riffi. Rummut vähän jäi taka-alalle? Vai johtuukohan se vain mun kuulosta. Kertsi ja verse eivät olleet tarpeeksi erillisen kuuloisia..

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Faarao 27.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Faarao
Omaan makuun vähän turhan minimalistinen ja monotoninen. Jäi vähän kokeilunomaiseksi luritukseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan 26.01.2012

RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan
Biisissä on hyvä draivi. Kuulee että on miehet tekemässä musiikkia. :P Hittibiisiksi kaivattais vielä vähän parempaa äänenlaatua. Hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Baby Cry 26.01.2012

Anaalitappi-O - Baby Cry
Joo eikun wifebeaterit päälle, ovesta ulos ja hakkaamaan vastaantulijoita. :D Meininki oli miehisen aggressiivinen ja eläimellinen melkein. Laulusta harmi vain en saanut selvää, muutenhan tuollaiset räkäsoundit tälle tyylille on pelkkää hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 26.01.2012

Sad Section - Unknown
Vähän tuli Pain of Salvation mieleen noista kitaroista. Kannattaisi stemmoja harkita lauluihin ja enempi harmonioita skeboihin? Vähän oli tyhjän kuuloinen vielä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop).. 26.01.2012

MarcoN. - Vanha Mantteli.(soul.jazz,pop)..
Onhan tässä se oma iskelmäinen touchinsa. Lauluissa vedetty soundi vähän semmoiseksi että kuulostaa karaokemaiselta vedolta. Enempi olisin halunnut tuota soul/jazz osastoa kuulla, kun oli niin mukaansatempaavan energistä tuon haikean tarinan sävyttäessä biisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Behind These Walls 26.01.2012

Nartum - Behind These Walls
No jopas oli surkuisen kuuloista. Tunnelma oli ainakin meikäläisen energiselle luonnolle liika latistava ja synkeä. Hieno ja kaunis biisi kuitenkin. Mutta turhan hautajaismainen meininki, ja se taas johtuu täysin minusta eikä teistä ettei oikein iske tämä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne's Pub - Valveunta 26.01.2012

Janne's Pub - Valveunta
Johan oli maukas riffi alussa! Hienoja funkkityyppisiä jutskia verseissä. Tuli vähän Aki sirkesalo mieleen? :P Synasoundi oli vähän vaisu ja halvan kuuloinen. Progeksi olisin vähän enempi kaivannut vaihtelua biisin sisällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 26.01.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Tekijöillä on varmasti ollut hauskaa biisiä tehdessä, mutta mulle se hauskuus ei ainakaan käy selväksi. "kaikki kuolee" ei kauhean hauskaa ollut, ainakaan hokemana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7 Stout Clan - Distillery Funhouse 26.01.2012

7 Stout Clan - Distillery Funhouse
Ai saatana! Ihastuin täysin tähän biisiin, sopii tilanteeseen kun skotti/irkkukapakasta kävelee kotia kohti ja katselee aamuyöstä tuhannen tuiskeessa kun varhaisimmat kalastelijat pystyttelevät jo purjeitaan. Jotain pientä peltipilliä olisi kanssa voinut miettiä? Viulua? Nostattamaan kertsissä tunnelmaa. Vähän jäi voimattoman kuuloiseksi tuo kertsi, se olisi voinut vielä vähän enempi olla korostettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Suuri utopia 26.01.2012

Kalashnikov - Suuri utopia
Mukava rentouttava ja lämmin biisi musiikillisesti. Tuo hymyn suulle, feel-good musaa. Sanoitus taas oli suurta utopiaa, kun ei noita historian kirjoja ole tullut lueskeltua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - -Tiedän 26.01.2012

Valtteri Ahonen - -Tiedän
Kaunis ja leppoisa biisi. Laulu sulta luonnistuu kyllä ja kitarakin kuulosti hunajalta. Vähän jäi löysäksi biisi, tai tyhjän kuuloiseksi, mutta se onkin kaikkien akustisten biisien ongelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 26.01.2012

Freshco - Northern Exposures
Tähän biisiin ois sopinu vähän pehmeemmät soundit tohon clean-kitaraan ja ehkä jotain tsaikedeelisia kaikuja? Meno oli paikoin 70-80 lukulaista progea ja riffit oli kyllä kiperän jänniä. :) Biisiä olisi ehkä voinut jonkun verran typistää tai sitten sisällyttää enemmän soolo/melodista meininkiä. Välillä oli kyllä hienon, hmm, funkkimainen?, menokin jopa, ja ne kohdat olivatkin biisin parasta antia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 26.01.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Aika kokeilevaa ja jopa psykedeelistä mäiskettä. Diggailin itse enempi tuosta taustalla välillä soivista synabassoista ja muista tsydeemeistä, ois saanut olla ne enempi esillä. Tuo ylenmääräinen tuplabasari ja blast beat oli kyllä minusta liikaa, paremmin sopis tommonen vähän rytmikkäämpi ja rauhallisempi komppi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Ancient Rites 26.01.2012

Zomby Woof - Ancient Rites
No nyt tuli semmosta kasarimeininkiä ja biisistä huokuu semmosta tervasta kapakkaräkää :P Hyvin rullaa, tosin rummut ois saanu omaan makuun olla vähän enempi esillä, samoin basso.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 23.01.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Biisin nimestä ja biisin tunnelmasta tuli jotenkin veikeä kontrasti. Hämyinen ja sumuinen fiilis biisissä ja soitantakin näytti luonnistuvan. Jazz-improvisaatiomainen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Numeroidut muistot 23.01.2012

Kirveli - Numeroidut muistot
Toimiva biisi kaikkineen. Laulu tuntui välillä vähän hapuilevalta, mutta pääosin kuitenkin melodiassa pysyttiin ja hallittua muuten. Loppupuolella pianon olisi voinut nostaa oktaavia korkeammalle kertsissä nostattamaan fiilistä. Biisistä jäi aiheeseen sopiva tunnelma. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & jjs 23.01.2012

POLTE - helppo elämä polte & jjs
Onko tämä niinkuin coveri vai uudelleensovitus vai eikö mikseri.net olekkaan originaalibiiseille. Joka tapauksessa tämä Helppo Elämä -biisi on klassikko ja hieno versiohan se tämäkin on. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 23.01.2012

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
No huh huh jopas on biisissä laatusoundit jollaisia ei ole tottunut mikserissä kuulemaan. Etenkin perkussioihin melkein rakastuin. Tuo biisin kuva on jotenkin osuva koska tästä tuli heti jotenkin mieleen iltahämärän fiilistelyt kaupungissa. Todella onnistunut biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Places for Seeing 23.01.2012

Freshco - Places for Seeing
Uskomattoman hieno gruuvi biisissä. Hyväntuulinen ja menevä biisi. En tiedä onko se vain minä, mutta kitarat särähtelivät korvaan vähän ikävästi, vähän pehmeämmät olisivat voineet olla. Kertosäkeen melodiakulku oli tosi hieno, varsinkin se stemmakohta. Tykkäsin siitä kun biisi ei ollut rakenteeltaan semmoinen "suoraviivainen poppibiisi" vaan enemmän semmoinen progehtava ja moninivelinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 23.01.2012

Indigou - Aradia
Vähän oli jossain jotain pikku särinää ja tuo kick oli vähän kovallaan ja puuroinen. Napakampi ja ihan pikkuisen hiljasemmallaan olisi mun makuun saanu olla. Mutta hieno tsykedeelinen viisu sitä jäi vain jumittamaan biisiä. Enempi orgaanisia juttuja olisin tahtonut kuulla siinä seassa. Esimerkiksi tuon särökitaran sijasta olisi akustinen voinut kuulostaa hyvältä. Tykkäsin kyllä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu 23.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu
Biitti on hienon folkkimainen. Rumpusoundit sen sijaan tuntuivat irrallisilta, ne voisivat olla enemmän orgaanisemman kuuloiset. Räppi oli Susimies-laatua. Sanomaa en ihan oikein ymmärtänyt, mutta teknisesti koko homma pelaa nappiin. Tietysti miksauksellisesti laulu kuulosti vähän siltä kuin se olisi tullut jonkun verhon takaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 23.01.2012

Susijumala - Sade
Bluesimaista matelevaisuutta biisissä. Raspia äänessä (tosin vähän ylivedettyä) oli sen verran että heti välittyi semmoinen "sumuinen kapakka"-tunnelma. En tykännyt tuosta tarkoituksellisesti suttuiseksi vedetystä soundiratkaisusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 23.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Biisissä on se tietynlainen amerikkalainen fiilis. Komea kitarasoundi oli. En osaa juurikaan rakentavaa palautetta antaa. Mielikuvia jostain meksikon junasta tai vastaavaa.. jylhiä maisemia..

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 23.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Balalaikan soundi fantastinen. Harmi sinänsä kun jotenkin laulusoundi taas pilas sen fiiliksen mikä tuosta balalaikan rämpsyttelystä tuli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 18.01.2012

Dropsy - Goldo
Tää on tämmöinen "mitäköhän vittua korviini kantautuu" -biisi. Aika tykit rummut ;) Kertosäkeen vokaaleille saatoin jopa oikeastikin nauraa. :DD Hieno parodia/vitsi mikä lie onkaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 18.01.2012

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Biisissä on hienoja riffejä ja välisoittoja ja rakenne on sopivan moninivelinen meikäläisen makuun. Harmi sinänsä kun bläkkis ja kuolonmetalli ei oo niitä lempigenrejä. Tässä biisissä ei tosin menty ihan siihen rytinään ja särinään. Laulajalla on ainakin homma hallussaan, räkänen ku mikä. Mutta harvemmin tykkään sen sortin lauluista ja joudun nytkin sanomaan ei kiitos. Vähän suttuiset soundit oli.. kuitenkaan ei mitenkään överisti ettei tästä olisi selvää saanut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut 18.01.2012

Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut
Nyt mennään sinne osastolle missä ei osaa päättää että tykkääkö aivan helvetisti vai onko se vain pelkkää musiikinrutinaa korvassa. Pientä progeilun tapaista sieltä välistäkin löytyi. Puolen välin jälkeen biisi ryhdistyi ja muuttuikin jo hyvän kuuloiseksi. Alku taas oli vähän laahusteleva. En oikeen osaa sanoa mitään. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 18.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
No nyt on Fillari kyllä yllättänyt. Erityisesti torviosasto. Tämä kuulostaa jo laadukkaalta, aiemmin kun olen (anteeksi vain) tottunut enemmän semmoiseen syntikkapoppiin ja karaokemaiseen mutta hyväntuuliseen fiilikseen sun biiseistä, mutta tässä oli se karaokemaisuus ja syntikkapoppisuus saatu hyvin eliminoitua. Rupesi kuulostaa jo täysiveriseltä suomipoppibiisiltä jota vois odottaa kuulevansa suomipopilta. Leppoinen biisi ja hyväntuulinen. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kilpailukappaleet - rt41 18.01.2012

Snacken kilpailukappaleet - rt41
Helvetin hyvä fiilis ja erityisen maininnan arvoista on se, että vaikka tämmöinen "poppisbiisi" onkin, niin ei olla sorruttu niihin peruskaavoihin sointujen kohdalta ja on vähän murrettu niitä ettei pelkillä kolmisoinnuilla olla liikkeellä. Soundit & miksaus olivat ainakin omiin korviin kirkkaat ja hyvän kuuloiset. Huuliharppu ehkä vähän riipi korvia, pienellä kaiulla ja pehmeämmällä soundilla ois päässy siitäkin. Mutta en tiedä miten muut sen kuulee, itellä on kuulossa vikaa niin en ehkä mun hifistelylausuntoihin kannata luottaa. Tykkäsin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 18.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Aika karsee miksaus. :P Rumpuja enemmän esiin ja kitara reippaasti pienemmälle ja vähän kirkkaammaksi. Loput saa kokeneemmat neuvoa. Itse biisi taas.. Paremmin toteutettuna varmasti rokkais paremmin. Ja mulla on jotenkin semmoinen pieni kutina että ihan snadi temmonkorotus vois tuoda semmosta pientä meiningin tuntua, tuntu vähän laahaavalta. Punkkimainen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 10.12.2011

Nuggumath - Adventurer
Sopisi kuin nenä päähän johonkin kasarifilmiin. Vähän jäi sisällöttömäksi biisi, toistoa vajaa kolme minuuttia. Tylsä peruskomppi, melodia ja arpeggiota taustalla, ei oikein jaksaisi innostaa. Lisää sisältöä ja osuuksia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 10.12.2011

Death Generation - Before I will die
Tätä biisiä kuunnellaan kun ajetaan 8-litraisella amerikanraudalla sätkä suupielessä maantiellä hiekan pöllytessä. Erittäin rouhea, joskis hiukan laulun sekaan hukkuva kitara. Ihan noin paljon säröä ei olisi tarvinnut olla. Laulu olisi voinut ehkä hitusen hiljemmalla voinut olla. Ozzyvaikutteet on kyllä hyvin imetty. Tosin Stoner Rockin ja Metallin ongelma tuppaa olemaan se, että kaikki haluavat olla Ozzyja.. :S

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - The Modern Times 10.12.2011

State of Ignorance - The Modern Times
Pain of Salvation ja Opeth tuli paikoin mieleen. Vähän tuntuu olevan tukkoinen miksaus. Ei varmaan mitenkään hiottu miksaus biisissä, oletan. Biisi sopivan kakofoninen paikoin. Olisi vähän kulmikkaampia komppeja kaivannut biisiin. Varsinkin tuon tuplabasaritykityksen olisi voinut vaihtaa kekseliäämpään. Niin joo, enemmän sitä funkkimaisuutta biisiin, tulisi varmasti erittttäin hyvä setti. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 10.12.2011

The Fauna - Haudalla
Ammattimaisen kuuloinen biisi. Synat vähän sotkuisen kuuloiset paikoin. Miksaukseltaan biisi on ok. En oikein muuten osaa sanoa biisiin mitään, en mitenkään suuremmin rakastunut mutta ei tämä mikään huonokaan ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 10.12.2011

Project 66.6 - Bizarre World
Biisi on miksaukseltaan vähän tukossa, kaikki soi päällekkäin täysillä ja ei saa mitään selvää. Sittenkun suunnittelitte vielä jotain tuonne taustalle niin ehdotonta tarkkuutta siihen miksaukseen. Muuten biisi ei oikein iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 10.12.2011

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Etkös sinä MikeOne ole se joka ihan vuosi pari sitten (jos sitäkään) aloittelit vasta räppäilyn. Erittäin tehokasta kehitystä ja yksi mikserin parhaimpia räppäreitä. Mitäänsanomaton aihe minulle. Rupesi biisin mittaa ärsyttämään tuo kynä ja paperi -hokeminen. Flow on todella sulava ja napakka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 10.12.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Akustinen kitara aina sulattaa sydämen. Biisi kuulosti jostain syystä erittäin tutulta, jossain muussa vastaantyyppisessä biisissä on sama sointukierto tai jotain... hmm. Näytti biisi ja miksaukset omaan korvaan kunnossa. Kaikki tässä on kunnossa, fiilis hyvä, leppoinen kiireetön. En keksi mitään mainitsemisen arvoisia miinuksia. Hyvä hyvä, hieno lahja! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 10.12.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Biisi kuulosti sisällöttömältä, kun muuten punkkiainekset kunnossa mutta se paskasaundinen säröskeba puuttui. Jazzahtelevaa menoa paikoin ja muuten punkkiparodiaa (am i right?). Itselle ei oikein auennut, hiontaa kaipaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 10.12.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Hämyisä intro. Tykkäsin erityisesti tuon huilun tuomasta säväyksestä fiilikseen. Muuten biisi tuntui olevan vähän turhan venytetty, varmasti olisi voinut minuutin pari nipistää. Teknisesti homma on hallussa. Tyylilajiltaan biisi ei ole minulle omiani, turhan synkkää makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavikkotanssi 10.12.2011

Susijumala - Aavikkotanssi
No nyt tuli munakasta meininkiä! Biisistä tulee vahva Eppu Normaali-mielleyhtymä, jotenkin samantyyppinen soundi ja biisi. Nostalgisen kuuloinen pläjäys, mutta erottuvaa ja tarttuvaa kertosäettä tämä suorastaan huutaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 10.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Kuuntelinkin tätä biisiä aiemmin muistaakseni köyhän miehen rusinamaksalaatikosta.. Itsessäni biisi ei herätä mitään suurempia tunnelatauksia, vähän turhan "harmaa" biisi. Teknisesti kaikki on ainakin omaan korvaan kohdillaan, ehkä laulua olisi saanut tuoda enemmän pintaan, tuntui olevan jotenkin hassusti efektoitu. Toisaalta voihan se olla tehokeino, mutta kuulostaisi meikäpojan korvaan paremmalta kirkkaana. Tämmöinen "sunnuntai"-biisi, tunnelmaltaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seme - Voihan kesä 22.02.2011

Seme - Voihan kesä
Vaikutteet selkeästi kuuluvilla, aika ajoin mm. Thono Slono tuli mieleen. Biisi sikäli kesäinen ja chilli, harmi että tuo haitari tms. soundi oli niin halvan kuuloinen. Räpeissä ei mitään vikaa, tykkään nimenomaan tuollaisesta "ei-niin-justiinsa" räpeistä, flow vei mukanaan ja kovasti thono slonoa diggailevana tämä kyllä kolahti. Ei muuta kun lisää rautaa tuleen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 13.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Syntikkasoundit tekivät biisistä jotenkin halvan kuuloisen. Biisi oli rakenteeltaan kunnossa ja taustamusiikin seassa oli hyvänkuuloisia jippoja. Huumori ei muhun oikein iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition 13.01.2011

Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition
Härön hymyilyttävää. Jäin sanattomaksi. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic) 13.01.2011

Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic)
Hyvänkuuloinen kitara, hyvänkuuloinen laulu, hyvä sävellyksenäkin. Laulajan äänestä tykkäsin tosi hyvin, äänialaa riitti korkealle asti ja ääni pysyi ehjänä. Taidokasta. Magnifique! 10p ja undulaattimerkintä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 13.01.2011

electrichaos - Alalalaa
Psykedeelisyyttä saisi vähemmän korostetuilla ja vähemmän "terävillä" soundeilla tehostettua, siihen vielä vähän reverbiä ja delayta oman maun mukaan. Torvet oli ehkä vähän liian päälle hyppäävät ja biitti meinasi vähän kadota tuonne synien alle. Ehkä jotain rauhallisempaa osaa tähän olisi voinut miettiä, nykyisellään aika junnaava ja ärsyttävä. Paketti oli kuitenkin muutoin kasassa, kunhan keksin jotain omasta mielestäni parannettavaa. :D Hämyisä ja hyvin erilaisia mielikuvia tuova biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - No Answers 13.01.2011

State of Ignorance - No Answers
Hyvä biisi kasassa, tunnelmat vaihtuu tiiviisti. Tässä on kiva soppa keitettynä, aineksina vanhan koulukunnan rässiä ja uudemman sukupolven metallia. Intro oli mahtava! Jykevää ja tarkkaa soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 13.01.2011

4 Eyes Only - It hurts
Mä olen tän kyllä joskus aiemmin kuullut, olen niin varma. De ja vuita tuli jatkuvasti biisin ajan, kunnes sitten katoin ton artistisivun ja kyllähän tää pumppu on jostain entuudestaan tuttu. Tuo pääriffi on tosi hyvän kuuloinen, siinä on semmoista vanhan ajan henkeä mukana (80's) Jotain mitä tähän voisin sanoa rakentavaksi kritiikiksi, niin biisin pituus voisi olla lyhkäisempi. Tästä voisi minuutin-2 nipistää pois. Tosiaan biisi oli kaikkiaan kuitenkin samalla energisen iloinen, mutta silti haikea. Kyllä mä tästä tykkäsin, varsinkin riffistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 13.01.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Hm, erilaista Fillaria! Tottunut aina kuulemaan sitä humppaa.. tietty tämä kuulostaa aivan fillarilta. Sanoisin, että tosi hyvä viisu, tätä kuunteli kivutta, eikä pituudella pilattu. Pirtsakka rokkibiisi. Melkein antaisin 10:n tästä.. 9:n ja 10:n väliltähän tämä olisi, annetaan se kymppi niin ei laske tuota keskiarvoa. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wistful Melody - Ballad of Night 23.12.2010

Wistful Melody - Ballad of Night
Jos nyt ei noita soundeja katota olleskaan, niin tämähän oli oikein kaunis tsipale! :) Hjyvä hyvä samppa, tää oli tosi hieno! Voisin sanoa, että tähän mennessä sun paras, tällä ois saanut sillon aikanaan naisten polvet notkumaan! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Cristalice - Tale Of My Life 20.12.2010

Dj Cristalice - Tale Of My Life
Dancen puolellehan tämä kallistuu. Vähän tyhjän kuuloinen biisi, basso saisi olla mielestäni enemmän esillä ja jonkinlainen bassolinjakin voisi olla. Jotain padin tapaista kanssa vois kehitellä. Tämä on juuri semmoinen biisi joka kaipaa sen isotissisen laulajan monkumaan sitä "ah ah baby ah ah"-mantraa. Miksi tossa kappaleen keskikohilla toi saha on ihan väärillä sävelillä? Tosi ruman kuuloista minun mielestä, jos se tahallisesti on tehty niin, jos tahatonta niin ei muuta kun harjoitusta ja musiikin kirjat kouraan. Kyllä tässä on potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - New World Wonder 14.12.2010

AlfaKalle - New World Wonder
Jahas, LSD-musiikkia. Osa melodioista ja rytmeistä toi lastenlaulut tai lasten elokuvat mieleen. Osa melodioista ja rytmeistä taas toi mieleen pienet hyppivät sienimiehet, osa taas oli jylhää ja mahtipontista tavaraa. Aikamoinen setti keitetty..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - The Closing Cycle 14.12.2010

Kilgrin - The Closing Cycle
Synkkää kamaa. Jotain omaperäisempää voisi keksiä, näitä blastbeat-"punk" säkeitä efektikitarakertseineen löytyy. Näitä Need for Speed-hevibiisejä. :D Laulajalle lisää treeniä. Meno oli kaikkiaan tykkiä ja tykkäsin joka tapauksessa. Hyvää riffittelyä. Rummut vähän laiskan kuuloiset, ihan joka isku ei ole kohdallaan vaan vähän myöhässä? Kitarasoundi oli siisti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 14.12.2010

The Name Day - Twilight
Rentouttavaa fiilistellä tällaista musiikkia tähän väliin. Kaikilta osa-alueiltaan komeasti pulkassa, mutta jostain syystä biisi jäi vähän vaisuksi. Puuttui jotain. Akustisen "soolonäppäily" loppupuolella oli hyvänkuuloinen. Kaunis biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 14.12.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Tykkäsin! Monenlaista fiilistä sullottu yhteen purkkiin - ja kaiken lisäksi kansikin mahtuu kiinni. Sävellyksessä aika progemainen, mikä on minusta vain hyvä homma. Eli plussaa ropisee. Laulajasta irtoaa niin pallikas raspi kuin herkempikin soundi. Kuulostaapa muuten Sentencediltä laulun osalta! Tiukka lopetus, perkele se purkin kansi runtataan oikein kunnolla kiinni!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 14.12.2010

Kalashnikov - Saastaiset siat
Leppoisasti eteenpäin rullaileva biisi. Laulajalta olisin odottanut jonkinlaista painokkuutta ja syvyyttä ääneen, vähän ohukaiseksi jäi. Mutta toimii se kyllä noinkin, ja laulaja kyllä osaa laulaa. Biisi oli helppoa kuunneltavaa ja olikin ihan yhtäkkiä jo loppu. Jäi päähän soimaan... ei auta kadotus, ei veden paisumus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Something to See 14.12.2010

Above Sanity - Something to See
Hyvänkuuloista progeilua ja saatu pituuskin pysymään hyvin kasassa. Kertsissä oli kiva tunnelma. Ehkä vähän liikaa toistoa tuon riffin osalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 17.10.2010

Moukka - Sato (single)
Tätä pumppua sainkin jo vähän aikaa sitten kuunneltavaksi. Hyvät ja jylhät soundit. Vähän rauhallisempi kuin tuo toinen biisi [lähellä/etäällä]. Laulaja tekee hyvää työtä ja onnistuu hyvin. Toimiva pakkaus, loppuun hiottu ja valmista kamaa albumille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Doomsday Firepower 17.10.2010

Ablazer - Doomsday Firepower
Vähän omaperäisyyttä olisin kaivannut. Sinänsähän bändissä joka jäsen hoiti hommansa oikein taidokkaasti. Vokaaleista en itse pitänyt, en tuon örinän hienoutta ole vielä ymmärtänyt, joten en niistä sen enempää rupea jauhamaan. Kaikkiaan liian geneerinen mun mielestä, samantyyppisiä biisejä on liikaa. Soittotaito ja itse sävellys olivat kuitenkin hyvin vahvoilla! Tykkäsin ihan helevetisti tuosta 3:34-4:08 osuudesta. Hienosti kevensi biisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 17.10.2010

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Laadukkaat soundit ja hyvä äänenlaatu, täytyy sanoa! Oikein jykevä biisi kaikkiaan. Laulaja hoiti työnsä mielestäni paremmin kuin hyvin. Paketti oli kaikkiaan kunnossa joka osa-alueelta. En keksi parannettavaa. Ehkä hiukan jotain bändille ominaista ja omaperäistä ts. persoonallista voisi keksiä, koska kuulostaisi vaikutteita olevan imetty aika monesta bändistä ja sekoiteltu niistä soppa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Yehat 17.10.2010

TÄDÄÄ - Yehat
Tosi tunnelmallinen ja toimiva biisi. Alussa pumppaileva basso oli siistin kuuloinen. Intro oli ehkä turhan pitkä, lyhyempikin olisi riittänyt. Biisi itsessäänkin oli ehkä liian pitkä tai pitkäveteinen? Soundit olivat laadukkaita ja sävellystyö oli onnistunut, mutta liian pitkähän tämä oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 17.10.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Ei helvetti soikoon! Tämähän iski kuin litran leka huikalla! 8bit-matsku ollut aina lähellä sydäntä ja komian kuuloiset melodiat tässä olikin! Ja sen lisäksi vielä oikein hyvin natsaavat rummut ja bassot. Kuuntelin noita muitakin biisejäsi ja tulin siihen tulokseen, että lätkästään tälle kymppi ja painutaan fanien joukkoon! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 17.10.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Tyypillinen "suomalaisen häviäjän blues". Mitäs tähän sanomaan, äänenlaatu ei ihan kirkkainta mahdollista, laulaja vähän "ylitulkitsi" ja taustalla soittava bändi tekee toimivaa työtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Space satisfucktion 17.10.2010

DIRTY CLUB - Space satisfucktion
Efektipelleilyä, ah. Nuo jotkut satunnaiset piippaukset välillä häiritsivät. Rummut vähän särkivät ja korvat olivat silloin tällöin kovilla. Ideana kuitenkin hieno, kaipaa vaan vähän hiomista äänenlaadun puolesta. Jotain hienoa bassoakin kuulosti taustalle olevan, mutta en saanut selvää. Ensi kerralla vähän sitä efektien ja miksauksen uudelleenmietintää ja kirkkaampi versio kaikkien saataville!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Defect & Secrecy 17.10.2010

Devolution D - Defect & Secrecy
Vähän kehno äänenlaatu sikäli, ettei oikein täysin saanut selvää kaikista pienistä koukuista mitä siellä tapahtui. Hyvää kitarointia ja soitantapuolelta kaikki oikein hyvin kunnossa. Rumpalikin raataa niska limassa. Voksuista en henkilökohtaisesti tykännyt, karjunta ja örinä eivät kuulu lemppareihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 17.10.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Siisti tuo akustinen kitara. Ja siihen kun päälle lisätään huuliharppu, niin on kyllä aika helvetin hieno paketti jo siinä. Laulussa ei ollut mitään vikaa, hyvin laulettu! Biisi loppui vähän seinään, mutta ei anneta sen häiritä. Kaikkiaan hyvänkuuloinen suomirock/-pop-pläjäys, ei ihan tavanomaista pmmp:tä tai popedaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 17.10.2010

Division 19 - Mobilization
Hyvät soundit ja monenlaisia elementtejä saatu soviteltua biisiin. Rytmisesti hyvin tehty ja biisi ei jättänyt kylmäksi. Mielenkiinto pysyi yllä jatkuvasti, samanlaisia osuuksia ei ollut liikaa ja maisemat vaihtuivat sopivan tiuhaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 17.10.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Iskelmätyyppinen veisuhan tämä. Miksaus ja äänet ovat hyvin hoidettu. Fiilis biisissä oli samalla hieman kaihoisa ja silti iloinen. Kivan kuuloinen kipale, vaikkei tällainen musiikki lemppareihin kuulukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - VIINAA!!!! 17.10.2010

Judas Kiss My Ass - VIINAA!!!!
Tämähän oli oikein kaunis ja hentoinen avunhuuto - kuningas A:n käynnistä taas liikaa aikaa ja tarvitaan hänet uudelleen vieraisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - HERE TO STAY 17.10.2010

SILVERINE - HERE TO STAY
Hyvät soundit ja kaikki soittimet ja laulu erottuivat selkeästi toisistaan. Biisissä leijailee koko ajan pieni 80-90-luvun amerikkalaisen heavy rockin haju. Taidokkaasti tehty biisi, kaikilta osa-alueiltaan kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - DEEP 16.10.2010

SILVERINE - DEEP
Hyvät soundit ja rullaa eteenpäin kuin asvalttijyrä. Odotin alun perusteella laulajaksi jotain Duke Nukemin tyyppistä hormonihiirtä kähisemään. :D Tämä kolahti kyllä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 15.10.2010

Dreamcase - Hurry to die
Aikas surumielistä ja unenomaista ilmaa havaittavissa. Noi haitsut vähän tökki ja pätki, johtunee ilmeisesti ohjelmasta. Mullakin kyllä tekee joskus samaa. :S 2:05 aikoihin alkava akustinen kohta on oikein tunnelmallinen. Biisissä oli vaihtelevuutta tarpeeksi, jotta mielenkiinto pysyi yllä, vaikka instrumentaali olikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Dirty Water (instrumental version) 15.10.2010

Freshco - Dirty Water (instrumental version)
Olihan tässä hyvinkin vahva progefiilis päällä. Tykkäsin tuosta ns. "funkahtavasta discosta", kivaa fiilistelyä ja kitaratyöskentelyä! Meinasin kirjoittaa, että lopun 4 minuuttia olivat tylsiä ja mielenkiinnottomia, mutta nyt tarkemmin syvennyttyäni olen toista mieltä. Oikein hienoa ja tunnelmallista! Mä lätkäsen kyllä kympin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 15.10.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
Vauhdikas ja hyvänkuuloinen biisi! Tykkäsin tästä biisistä, monenlaisia fiiliksiä oli ladattuna tähän biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 15.10.2010

Fillari - Härkä OLE!
Hilpeä meno! Iloinen ja huoleton kappale, joka teki 3 minuutiksi ja 36 sekunniksi tästä kylmästä ja harmaasta syksystä vähän värikkäämmän. :)
9

Sivu: 1 2 3 4