Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 76 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 27.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Pidän sun biisien soundimaailmasta. Todella täyteläistä tässäkin. Tuli mielee tässä kuunnellessa, että onpa paljon loistavia kohtia biisissä. Olisin sinuna tehny hiukan simppelin version. Tässä olisi tajuttomasti potentiaalia. Eli simppeli rakenne ja koukkua lisää. Breikki kohta oli uskomaton. Pidän tuosta kuorosysteemistä. Ehkä pikkusen liian darkki, mutta kaunis silti. Miksaus oli kyllä ihan hyvä, mutta reason reason... se on surkea miksaukseen ja äänenlaatu on siinä softassa paljon jäljessä ku vertaa abletonia ja logiccia. Masterointi olisi pelastanu kyllä tämän täydellisesti. En sitten ymmärrä että sen takia jäi lafkalla saamatta :S Tässä ois jonkunlaisen reworkin kautta ihan schulzin settii mahti biisi. Simppelimpää ja koukumpaa vaan, niin toimii paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Existimi (Original Mix) 04.01.2007

Cordis - Existimi (Original Mix)
Tätä kuunnellessa tulee mieli että kuuntelis ihan ASOT:tia. Sekin muuten tänää :P joo mutta asiaa. Loistava tuotanto ja melodia tosi hyvä. Kaunista todellakin. Rakenne loistava! Minusta yks parhaimmista biiseistäs. Ei sorru liikaa tähän "mozart" menoon tämä. Meikä todella tykkää. Jatka tällä mallilla vaan :) tässä ku ois vielä vokaalit niin NAM
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense vs. Boozehill - Silver Mountains (Original Mix)[96 kbps] 21.12.2006

Xspective Sense vs. Boozehill - Silver Mountains (Original Mix)[96 kbps]
Ensin sanon että tietyt parannukset on tehty mistä puhuimme :) ja nimikin on kelpo ;) Bassline/melodia linja on todella hyvä. Rumpuihin on panostettu onneksi kanssa hyvin. Melodia on mahtava tässä ja tuo biisiin kauniin tunnelman. Breikki kohdat ovat todella siistit ja nostatukset tuovat lisäpotkua. Kunnes melodia tulee ja alkaa leijumisvaihe :) Toi "huilu" syna on ehkä ainoa josta en niin soundina pidä, mutta kyllä se sinne sopii silti. Tämä biisi nousisi vielä korkeemmalle vokaalien avulla. Hyvää työtä jätkät :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Fall (Original Mix) 07.11.2006

Cordis - Fall (Original Mix)
Pakko sanoa ettö tää on kyllä paras biisisi. Olen kuunnellut sun matskua aina ihan alun veezay matskuista. Nämä vanhemmat cordis matskut eivät iskeneet ns. "mozart" tyylin takia. En pidä liian juustoisista melodiakuluista ja samanlaisista "yllätyksettömistä" rakenteista. No niin mutta asiaan. Tämä kappale on kyllä tuotettu todella hyvin. Ei löydy valittamista yhtään. Bassline rullaa hienosti ja soundimaailma on mukavan täyteläinen. Melodia kanssa kuulostaa hienolle, kuten padikin. Biisi saa uskomattoman energian breikin jälkee. Alkaa kyllä väkisillä pää nyökkymään :) Tämmöstä matskua lisää vaan. Parilla ehkä pienellä muutoksella tämä voisi soida vaikka ASOT:ssa. Loistavaa työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Where Time Stands Still 09.11.2006

Vico Jaeae - Where Time Stands Still
Tässäkin biisissä taas uskomaton tunnelma melodioiden avulla. Todella maalaavaa menoa :) tykkään kovasti. Kikkailuja ja rumpupuoli kaipaa tässäkin hiemomista vielä. Tai jos sinulla on vaan tämä oma tyyli tämmöinen :) jotain vokaalisampleja ja efektejä lisää, niin biisi saisi vieläkin enemmän kylmiä väreitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - High Pressure 29.09.2006

Fakap - High Pressure
Tässä biisissä paistaa jotenkin minulle Js16 tuotanto ja soundi :) Esim mighty 44 ja bomfunkin pohjat kuulostaa melko samanlaiselle. HUOM omasta mielestä ;) Soundit pelaa hienosti. Toi "atari" syna kuulostaa hyvälle. Sahatkin leijuu mukavasti. En osaa täsmälleen oikein kommentoida tämmöstä matskua, mutta tosiaa tähän kyllä pitäisi saada vokaalit. Kappale saisi uuden "ulottovuuden" Mutta jälleen pakko kehua tätä sun tuotantoa. Aina yhtä jämptiä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Lumo 09.11.2006

Frostbite - Lumo
Kylläpä olet saanut nätin tunnelman aikaan biisiin :) Synat ja melodia soundit kuulostivat tosi hyvälle. Rummut jäivät hiukan vaisuiksi tässä biisissä. Kokeileppa breakkeihin saada lisää massiivisuutta ja kunnon nostatuksia. Biisi jää muuten liian "tasaiseksi" varsinkin clappi pitäisi vaihtaa. Huomaan kyllä että miksaus on silti hanskassa ;) Eli massiivisuutta vaan rumpuihin ja kikkoja lisää :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense vs. Boozehill - Dreams (Neptunium's trance radio edit)[No vocals] 31.07.2006

Xspective Sense vs. Boozehill - Dreams (Neptunium's trance radio edit)[No vocals]
Todellakin hyvin tuotettu biisi. Toi synalinja koukuttaa todella mukavasti. Arvasin että jotain kovaa on tulossa ku nämä kaksi "teini ;D" lahjakkuutta tekee yhdessä jotain. Melodiaa olisi voinut kyllä miettiä kerran. Vähän liian sekava tai jotain. Tämä on kyllä todella kova biisi josta ei löydy sanomista muusta ku päämelodiasta. Ehkä sekin on vaan makuasia :) Mutta jeps vokaaleita odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix) 31.07.2006

Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix)
no niin kommentoidaanpa tätä kappaletta mikä mulla on ollut aikomus pitemmän aikaa :) Hitto tässä tää melodia rokkaa ja progen ystävänä tää iskee meikään melko hyvin. Miksaus on todella hyvä. Ehkä vähän laiskat rummut? ;D Joo tosiaan toi suvanto ois vaatinut jotain lisää. Pääsyna on kyllä mahtavan kuuloinen ja koukuttaa meikää ihan sikana :D vittu pakko kuunnella uudelleen ja uudellee. Ite en osannut 15-16 vielä tehä näin pro matskua tuskin vieläkään :D mutta nostan todella paljon hattua ja samanlaista ku jatkat, niin susta vielä kuullaa :) ps: ehkä vahvempi kick ja hiukan kirkkautta niin tää vetäis vielä paremmin?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Julma Totuus 21.11.2006

Avidé - Julma Totuus
Ei voi ku ihmetellä missä viipyy tää biisi radion soittolistoilta :) aivan tajuton biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Julma Totuus 09.05.2006

Avidé - Julma Totuus
Tässä kappaleessa on Tunnetta! Oikein kylmiä väreitä tulee selkään kun kuuntelen tätä. Kitarasoolo on jälleen hieno ja olisin halunnut kuulla sitä enemmänkin. Saa hiukan höristellä korvia välillä että kuulee noi piano melodiat kertosäkeissä ;) Laulut ovat kyllä onnistuneet tässä kappaleessa. Ehdoton lemppari on toi lopun "padi kohta" joka saa viheltelemään melodiaa mukana. Sanat kertovat näistä sydänsuruista ja saa tosiaan kappaleeseen tunnetta enemmän. Hienoa työtä todellakin :) ps: soitto on uskomattoman hyvää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Muistan 09.05.2006

Avidé - Muistan
En osaa päättää kummasta näistä kappaleesta pidän enemmän sillä molemmat rokkaa niin hitosti. Tämä kappale jää vaan päähän soimaan. Joku koukku tässä on ja se on hyvä. Tämä on vaan uskomattoman hyvä sävellys ja saa kuuntelemaan aina uudestaan. 2.30min kohdalla kuuluva string soundi on todella hieno ja toi skitta soolo on kyllä kanssa hieno. Ainoa miinus on vaan se ,että tämä saa hiukan surulliseksi :D mutta se on biisin tunne ja sillä selvä. Olen ollut jo muutama kuukausi sitä mieltä, että tästä bändistä tullaan vielä kuulemaan ja olo vaan vahvistuu :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit) 02.05.2006

Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit)
No niin paiskataanpa kommenttia. Eli aluksi sanon että basso voisi olla kovemmalla. Siistejä synia ja soundeja biisi täynnä. Breakki kohta oli hieno ja pidin pianosta taustalla. Tää biisi kyllä sopii kesäbiisiksi todella hyvin. Oikeastaan ainoa miinus on basso tässä kappaleessa. Todella kesäinen ja sopivan rauhallinen. Tästä on pakko antaa 9 :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Arko 31.03.2006

Speed Freek - Arko
Miksaus on onnistunut omasta mielestäni hienosti. Odotin jotain vielä hienompaa melodiaa alun jälkeen :D no ei tämäkään paha ole. Soundit ovat hienoja varsinkin syna puolella. Padi kuulostaa siistille. Tosiaan toi melodia ei iske minuun. Rumpuosasto kuulostaa kyllä hyvälle. Ehkä liikaakin nojaa tää biisi tuohon melodiaan. Otetaan silti huomioon sun kone, joka laskee tuotanto motivaatiota vissiin jonkun verran :D Kyllä tästä kasi napsahtaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fabulous 65 - The Sixty-Five Shuffle 28.03.2006

The Fabulous 65 - The Sixty-Five Shuffle
Tästä kappaleesta löytyy asennetta. Varmasti toimis livenä. Kertosäe oli kanssa ihan mukava kuuloinen. Biisiä ja kertosäettä piristäis kummasti hiukan taustalaulu. Hieno kitarasoolo 2.09min jälkeen piristi biisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunburst - Fear Me 28.03.2006

Sunburst - Fear Me
Biisiä kuunnellessa tulee fiilis, että tarttette syntikka soittajan lisäksi. Toisi lisää soundia ja piristystä biisiin. Sovitukseen enemmän huomiota. Huomaa että kaverit osaa soittaa, joten nyt pikkasen parempaa sovitusta kappaleseen, niin varmasti toimii. Ja lisää ideoita vielä kehiin sekä vokalisti vaan rohkeemmin esille ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westervelt - Albion 23.03.2006

Westervelt - Albion
Vau mitä soundeja heti alkuun. Tosi hienot noi naisvokaalit kikkailut. Tuotanto hommat näyttäs olevan hanskassa. Kaunista maalailua todellakin. Ois tarttenut ehkä vielä jonkun piipitys synan taustalla. Efektit ja soundit ovat minun mielestä erinomaisia. Piano kuulosti myös tosi hienolle. Pitääpä faniutua ku tämmöstä matskua tyyppi osaa vääntää ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 28.03.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
Sä saat joka biisin tälläistä hienoo fiilistä aikaan. Meno on päällä koko ajan. Tuotanto on huippuluokkaa. Tälläistä iloista joraus musaa omasta mielestä :) Siistejä vokaali speakkeja välissä. Sopivat mun mielestä todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Assyria - Kick (2006) 20.04.2006

Assyria - Kick (2006)
Tämän biisin melodiat jää päähän. Todellakin hieno sävellys. Laulu tökkii minusta hiukan kertosäkeissä. Jotenkin tuntuu niinku joku puuttuisi kertasäkeessä? Joku joka toisi kappaleelle sen lisä puhdin. Eli todella hyvä biisi, mutta jotain mielestäni puuttuu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill - Guàranté [short mixdown] 05.03.2006

Boozehill - Guàranté [short mixdown]
Tässäpä vasta melodia voittoinen biisi. Soundit on kyllä hienot. Kappaleesta olisi saanut pidemmän koska sen verran soundeja ja melodoita löytyy. Pidemmän version myötä kappale olisi saanut enemmän aikaa rakentua, koska nyt kaikki elementit hyppäävät sekaan samantien. Tätä voisi kuvailla 3min pituiseksi energia pläjäykseksi tai jotain :D Mutta katotaan ilmestyykö vielä pitempää versiota tai muuta ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon-Peter Andersson - Opium ( Sample ) 03.03.2006

Jon-Peter Andersson - Opium ( Sample )
näin pienestä samplesta on vielä hankala sanoa mitä tulevan pitää. siistejä soundeja varsinkin toi naisvokaali. Itsellä tuli heti mieleen että tohon "pohjan" päälle sopis joku piano melodia. Kaunista ja tunnelmallista soundia varmaan vielä tulossa. Eli jatkoa odotellessa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lake of Relaxing - Yellow lion 26.02.2006

Lake of Relaxing - Yellow lion
Todella nätti kappale. Pidän tuosta vanhan "grammarin" suhina soundista ?? taustalla alussa ja lopussa :D Lopetus oli nätti kappaleessa. Kun piano tuli mukaan, niin kappale lähti rullaamaan hyvin. Hienoja melodioita löytyy. Hyvä kappale :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Theodor Slow - Rise 03.03.2006

Theodor Slow - Rise
Alkuun hiukan chilli meininkii, mutta ku tää basso tulee maisemaan niin johan alkaa pää nyökkyyn :D Hieno syna tulee tämän jälkeen. Toi 3.30 jälkeen tuleva hihat sopii hyvin ja antaa biisille lisää tehoa ja potkua. Mukava groove meininki biisissä, mutta kokeiles jotain padia taustalle niin antaa lisää vääntöä taustalle ;) Soundit oli kyllä hyvät että niissä ei löydy moitittavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical BackBone - Broken Inside 27.03.2006

Ethical BackBone - Broken Inside
laulaja saisi käyttää ääntä vahvemmin. Kertosäe ei minun mielestä toiminut oikein. Ainaskin melko omaperäinen jos ei muuta :D Soundeja pitäs saada vahvemmaksi. Jonkilainen vahva padi taustalle sais jotain aikaa. Bassoa kovemmalle ja tämä varovaisuus vähemmäksi biisissä. Mies vokalisti voisi kanssa hiukan heittää enemmän omaa laulua biiseissä kanssa. Laululle hiukan koukuttavammat sointukulut voisi tehtä terää. Sekä vielä mainitsisin, että rumpu kikkailuja enemmän vaan sekaa ;) Eli vähennätte varovaisuutta ja lisää ideoita rohkeesti vaan, niin kyllä tästä vielä hyvä tulee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fabulous 65 - Money 28.03.2006

The Fabulous 65 - Money
Näistä biiseistä kuulee todellakin teidät vaikutteet ja idolit :) Loistavia biisejä, joissa on asennetta vaikka muille jakaa. En tiedä kenellä teidän biisien teko on vastuulla eniten, mutta voin nostaa tyypille/tyypeille hattua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Radio Edit) 24.02.2006

C-4 - San Diego (Radio Edit)
Hitto tätä biisiä on tullut jorattua baareissa!! :D iskee meikän kyllä kovaa. Hyvä meininki päällä koko biisin ajan ja melodia saa hyräilemään mukana. Noi sahat taustalla on tosi hienot ja kaikki soundit ovat tosi ammattimaisia. Tälle on pakko antaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mento Oddsession - Hymn 03.03.2006

Mento Oddsession - Hymn
Joo tää kyllä sopis johonkin leffaan. Saa pään mielikuvia täyteen. Tällainen "dark" meininki tässä :D Hienoja melodiota, mutta se jokin koukku vielä puuttuu. Ehkä hiukan vielä massiivisemmaksi rumpuosastoa? ja jotain extra synia taustalle. No mutta näinkin menee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Traveller 17.02.2006

Galaxion - Traveller
Ei ole spacesynth genre tuttu juuri yhtään, mutta tää saa kyllä meikän jalan vipattaan :) Todella hienoja melodioita ja huippuja soundeja. Loisto kamaa ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Climatizacion 28.03.2006

Outset - Climatizacion
Huh huh!! Olipa piristävä biisi! Tuli loistava fiiilis heti aamusta. Melodiat on todella kovia. Toi 33sek alkava kohta on siisti ja siitä eteepäin alkaa kädet nousee ylös kuuntelijalla :D Outset kyllä osaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 03.03.2006

Saffron - Saturated Love
Olipa makeat vokaalit :) siistejä ja persoonallisia soundeja löytyy myös. Tästä tekis mieli kuulla joku pumppaava house remix :D tosi rauhoittava biisi. Jos haluaa fiilistellä/chillailla niin tää vaan soimaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Last breath of mine [ReMastered] 08.12.2004

Boozehill-oldies - Last breath of mine [ReMastered]
Jessus onpa napakat rumpu soundit biisissä ;) Toi 1:55 alkava syna on siistin kuuloinen. Melodia on iloisen kuuloinen, joten mun mielestä biisin nimen saisit vaihtaa vaikka First breath of mine:ksi :D Mukavat soundit kappaleessa. Basso tosin kaipaa hiukan säätöä. Tämä sun esittely kappaleelle on aika osuva perus "kikkelitrance" supersaha rallatteluahan tämä aika pitkälti on. Tuotanto on aika laadukasta ja melodiakin on hieno. Lyhyesti sanottuna hyvää yötä ..eiku työtä :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical Yawn - Emptiness Of Soul 20.11.2004

Ethical Yawn - Emptiness Of Soul
Olipa surullinen kappale. Erikoisia soundeja oot väsännyt. Kappale saa aikaan erikoisia mielikuvia. Kappale oisi tarttenut jotain muhkeaa padia. Voisit yrittää jotain pientä koukkua biisiin,koska kappale jää vielä hiukka tylsäksi. Biisin nimi oli ainakin hyvä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Emotion [Low Quality] 22.10.2004

Boozehill-oldies - Emotion [Low Quality]
Olipas taas taidon-näyte sulta. Pidin padeista ja saha soundista. Melodiakin oli ihan mukavan kuuloinen. Kickissä oli potkua ja hatit "vispasi"hienosti ;) Clappi oli kans mun mielestä onnistunut. Mukavasti vaihtelua biisissä ja soundimaailma on mukavan täyteläinen. Basso oli kans ihan ok. Todella hienon kuuloinen kipale, josta mieleen jäi eniten toi hemmetin hieno choir-pad melodia. This is good shit :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 02.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Todellakin pro matskua. Soundit ovat lähes täydelliset. Huippu bassline ja melodia on todellakin haikean kaunis. Pidin tosi paljon sun rumpukikkoista. Tähän vielä, että rakenne on kohillaan ja mukavia efuja siellä sun täällä ;) Bravo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Merkurius (to) 22.06.2004

Boozehill-oldies - Merkurius (to)
Aika mukavaa matskua.. Pidin melodiasta oli meiaan mukavanan kesäinen ;) Rummut ja efut olivat hyvä kuuloisia. Bassokin rullaa mukavasti joten eipä siinä mitään. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical Yawn - Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX] 24.04.2004

Ethical Yawn - Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX]
Olipas erikoisen kuuloinen kappale. Tosi "dark" meininkiä ja ovelia soundeja sisältävä biisi. Tosiaan taustamusiikiksi sopivaa meininkiä. Ehkä vielä enemmän vaihtelua ois kappaleessa voinut olla. Näin häijystä biisistä napsahtaa kahdeksikko ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [delphion remix] 13.04.2004

Charayana - Liberation [delphion remix]
Aivan uskomattoman hyvä kappale. Munkin mielestä parempi ku orginaali. Soundimaailma ja vokaalit saavat leijumaan ilmassa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Night travel 15.02.2004

Chronosis - Night travel
Tosiaan teknisesti hieno.. Toimii ainakin omasta mielestä, varsinkin toi padi kohta oli hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - One More Time 22.01.2004

Fakap - One More Time
Todella vauhdikasta menoa. Melodiat olivat tosi hienoja eikä perkussioissakaan ollut valittamista..Tämä biisi todellakin toimisi clubeilla.. Tuotantopuoli on jälleen täysin kunnossa, joten siitä ei löydy valittamista ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 16.12.2003

Water drop - Nepstadion [v1.0]
Nyt on tosiaan soundit kohillaan. Basso on tosi siisti.. Padi ois saanut olla paljon läskimpi.. Todella mukavan kuuloinen kappale, pidin tosta beeb synasta..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 09.02.2004

Uplink - Aurora
Tosi hienot soundit ja melodiat. Toi alussa alkava synaliidin soundi on tosi hienon kuuloinen. Basso ja rummukin kulkee mukavasti, joten ei voi muuta sanoa kuin pro mikä pro ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 08.12.2003

Uplink - Aurora
Todella hyvin tuotettu biisi!! Hyvät melodiat ja soundit.. Todellakin tuo bassline toimi lähes täydellisesti ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended] 28.11.2003

Red Trax - Solitude (I Feel So Alone) [extended]
Tosi hienot soundit varsinkin toi acidtausta oli tosi siisti. Melodia oli hyvä ja rakennekin tuntu olevan kondiksessa, Ei voi muuta sanoa kuin tosi laadukkaasti toteutettu kappale, joten ysi napsahtaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (original mix) 12.10.2003

Incolumis - Sentinel (original mix)
Soundimaailma on uskomattoman hieno.. Ja rummut potkii tosi mukavasti. lyhyesti: Huippu biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 28.09.2003

Fakap - Mission Earth
Jälleen kerraan aivan loistavaa matskua. Täysin pro-tasoa!! Basso ja acid soundit olivat loistavia puhumattakaan melodiasta. Noi vokaalit sopivat tähän biisiin täydellisesti..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Aura 30.08.2003

astralic- - Aura
Aika mukavan kuulonen biisi.. melodia ja rummut toimivat mukavasti. lyhyesti: hyvä kappale
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammy Dee - Midnight Sun 27.08.2003

Sammy Dee - Midnight Sun
Ihan mukava biisi.. Melodia oli hyvä, mutta kappaleessa ois ollut vielä jotain säätämistä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giorgio Ungalo - Fire in your eyes 04.08.2003

Giorgio Ungalo - Fire in your eyes
Aika pahasti toistaa itteeään joten keksi tähän biisiin jotain lisää.. Semmoinen happy fiilis oli biisissä koko ajan ;) elikkä pientä säätöä vielä rakenteeseen ja soundeihin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Midwest Melodies - Silent Symphony 13.08.2003

Midwest Melodies - Silent Symphony
Tosi siistin kuuloinen noi sähkökitara kohat.. Ja melodiat on kunnossa tässä biisissä todellakin. Todella hieno kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - F-String 27.07.2003

Fakap - F-String
Aivan loistava biisi!! Melodia todella loistava.. loistavt efut tässä biisissä todellakin. Elikkä lyhyesti todella hyvät soundit omaava biisi ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Tears 30.08.2003

astralic- - Tears
Hieno basso tässä biisissä ja todella laadukkaasti tuotettu muutenkin koko kappale.. Melodia oli tosi hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Sirius - Serene (Blue Sky Extended) 03.07.2003

Project Sirius - Serene (Blue Sky Extended)
Kappale oli alkuperäistä parempi mutta toi beeb ääni ärsytti.. Nuo puheet jos sais vocoder muotoon niin ois tosi siisti.. Elikkä lyhyesti hyvää matskua..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deeptonic - eq pulse 02.07.2003

deeptonic - eq pulse
Mukavan kuuloista deep housea.. tausta padi ois ehkä voinut olla vähän massiivisempi??.. Biisi ois vielä kaivannut jotain mun mielestä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - K-Ucka 02.07.2003

Red Trax - K-Ucka
Pientä melodiaa ois kaivannut mutta tosi laadukkaasti tehty biisi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Run 30.06.2003

Uplink - Run
alku kestää ehkä hiukan liian pitkään mutta kappale paranee biisin edetessä.. laadukkaasti tehty :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Fogger 12.06.2003

H4Z - Fogger
Loistavat melodiat ja tuo voksu sydeemi on kivan kuuloinen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Apple Tree 12.06.2003

H4Z - Apple Tree
Kivat melodiat ja tosi omaperäistä.. soundit on hyvät ja rakenne kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - salaatti 27.05.2003

Project Takapiha - salaatti
Tämä oli semmonen taustamusa biisi.. Hienot nuo chordit ja piano ;) Olis tarttenut jotain instrumentteja lisää..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Captured Daylight 08.06.2003

Planeshifter - Captured Daylight
Tosi komeat melodiat tässä biisissä.. Mukavan rankan kuuloiset nuo rummut ja jotkut soundit.. Efektit toimii hienosti ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Purple Twilight 16.05.2003

Dreamtime - Purple Twilight
Tulee jossain vaiheessa mieleen commondore 64 musat ;) Loistava kappale..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furious Fly - Nightstorm 02.05.2003

Furious Fly - Nightstorm
Melodia on jälleen onnistunut ja biisi on hyvin efektoitu ja rakenne on hyvä.. tosiaan nuo tomfillit ovat aika siistejä.. Hyvä kappale ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Transition (Dj Unique Remix) 27.04.2003

veezay - Transition (Dj Unique Remix)
Aivan loistava.. huh huh..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kollektiv - Save My Soul [Mndtrck Edit Teaser] 28.04.2003

kollektiv - Save My Soul [Mndtrck Edit Teaser]
Melodia oli kyllä tosi hyvä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furious Fly - Tributes 30.04.2003

Furious Fly - Tributes
Tuo basso ottaa jotenkin korvaan... Mutta melodia on hyvä ja piano kohtaukset aika maukkaita. Masteroinnissa säädettävää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Runway 19.04.2003

Fakap - Runway
Saundit on todellakin kunnossa ja tosi ammattilaatuinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Walking On Ice 18.04.2003

Jurn:a - Walking On Ice
Hienoa fiilistelyä tulee väkisten kesä mieleen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Friday Evening Hystery 06.06.2003

Bream Ed - Friday Evening Hystery
Laulu sopi tähän minusta hyvin... aivan loistava biisi!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Souldance 25.03.2003

Boozehill-oldies - Souldance
Laadukkuudesta tulee 9 mutta ite en pahemmin eurohumpasta välitä mutta tää on kyllä aika hyvä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Immaterial Substance 04.03.2003

Cosmic Storm Cloud - Immaterial Substance
Toi basso on huippu ja soundit on laadukkaita. En ite pahemmin psytrancea kuuntele, mutta tämä oli aika hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 15.03.2003

Incolumis - Tsunami (original mix)
Huiput percussiot ja melodia on aivan mahtava..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Sorrow 26.05.2003

Axoldies - Sorrow
Hieno kitara ja melodia tässä biisissä.. loistavaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kollektiv - Sunday Ride 22.02.2003

kollektiv - Sunday Ride
Hyvä meno koko ajan.. Ovela melodia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Transition (Original Mix) 29.04.2003

veezay - Transition (Original Mix)
Bassolinja erinomainen ja melodia ja rakenne.... hmm.. kaikki täsmää ei voi muuta sanoa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Unition (Original Mix) 02.11.2002

veezay - Unition (Original Mix)
Huippua kiksua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - East Wind 13.10.2002

Deep Cold - East Wind
Softallahan meiti väsää näitä.Ajattelin laittaa vähän erinlaista soundia seuraavaksi kunhan saan biisin valmiiksi. ps: Kiitti kommenteista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haakert - Disconnect This (Stromstörung Remix) 18.10.2002

Haakert - Disconnect This (Stromstörung Remix)
Täysin pro-menoa... huippu!!