Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adamantra - Three 11.04.2011

Adamantra - Three
Symphony X tästä ensimmäisenä mieleen tulee, mutta ihan positiivisessa mielessä. Peruskauraa genressä, mutta toimii kuitenkin. Tää olisi ollut kova juttu 15 vuotta sitten ihan kansainvälisestikin. Magna Carta levy-yhtiö olisi varmasti ollut kiinnostunut :o) Proge- ja powermetallibändejä alkoi vain tulemaan niin käsittämätön määrä, että vaikea on enää löytää mitään uutta ja erikoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Pikku-Tuukka feat. Taitonaattori - Suomen Nuoriso 13.02.2011

TyyNy Ry - Pikku-Tuukka feat. Taitonaattori - Suomen Nuoriso
Tää jää soimaan päähän pitkää :o)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu 13.02.2011

TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu
Huumori ja vittuilu on vaikeita taitolajeja. Kappaleessa tuli muutaman kerran ilmiselviä kliseitä ja rytmitys olisi voinut olla selkeämpi, mutta muuten jees. Pidin erityisesti sävellyksestä, jota ei oikein meinannu tuon älämöinnin seasta kuulla, mutta kuuluhan se ku laitto volyymin yhteentoista. Valitettavasti molemmista korvista meni sen myötä kuulo, mutta palautunee viikon sisällä :o)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 15.01.2011

4 Eyes Only - It hurts
Kyllähän tässä on selkeesti kuultavissa 80 -luvun AOR tai aikuishevi vaikutteet. Soittaminen sujuu ihan hyvin vaikka tiukkuutta ja munaa toivoisi rutkasti lisää. Introssa jonkin verran Loverboyn 80 -luvun alun riffiä syntikoineen. Vokalistilta odottaisi enemmän antautumista laulamiseen. Tuntuu kuin täysillä ei oltaisi mukana, jää jotenkin aneemiseksi. Musiikki- ja laulutyyli eivät oikein kohtaa. Ei mitään huonoa englanninkieltä. Revitystä lisää, paneutumista lisää, kiihkoa ja intohimoa lisää niin hyvä tulee. Jos olisin tuottaja, sanoisin, että pistäkää enemmän poweria. En tiedä miltä vokalisti kuulostaisi jos laulaisi kasari syntikkapoppia, sitten kasari hardrockia ja vielä kun kuulisi laulavan metallia. Saisi jotakin tuntumaa lauluun. Loppujenlopuksi ihan kehityskelpoista kamaa heitätte.Älkää jatkako samaa rataa vaan kehittykää ja poweria kehiin oli musiikkinne sitten mitä tahansa (toivottavasti ei iskelmää). Se eroaako massasta vai ei, ei ole paskankaan väliä toistaiseksi :o)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Happy 15.01.2011

Glow - Happy
Ihan kun olisi todellakin vedetty livenä treenikämpässä ja siksi se toimiikin. Tää on näköjään jo nelisen vuotta sitten tehty. Vokalisti on hyvä, ei voi kieltää. Aina mietityttää englannin kielen käyttö, mutta tässä se oli ihan jees. Tästä saisi tehtyä vaikka mitä jatkokehityksessä. En tiedä mitä biisin kohtalolle on käynyt. Olisi mukava kuulla muukin kuin tää raakaversio.