Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 41 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nome - Recover 10.02.2008

Nome - Recover
Pätevän kuuloista paukuttelua rock 'n' roll- hengessä. Solistilla mukavan miehekäs ääni, vaikken itse tyylistä pahemmin perustakaan. Tatsi säilyy loppuun saakka, ja pää nyökyttelee mukana. Soittimet hyvässä balanssissa ja homma kaikin puolin ns. handussa. Arvosanaa en osaa antaa, kun en ko. genren asiantuntija ole eikä varsinaisesti iske meikäläiseen tämä tyyli. Ehkäpä asteen verran enemmän tiukkuutta olisin jäänyt kaipaamaan kuitenkin, biisi vähän valuu loppua kohden korvasta sisään ja toisesta ulos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 10.02.2008

Without A Fear - By Your Side
Mukavan rokkaava, kovasti, hyvin positiivisessa mielessä, vanhempaa Entwinea/uudempaa Lullacryta muistuttava biisi. Laulusolistilla mukavan "helppo" ääni. Kelpo melodioita pullollaan. Alkoi allekirjoittaneen jalka vipattamaan heti alkusekunneista lähtien. Jos olisi hattu päässä, nostaisin sitä. Huonommallakin materiaalilla levytetään. Tämä on se lähes kympin biisi. Ehkä aavistuksen kaipaisi omaa ilmettä biisiin, mutta hyvinhän tuo toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope 24.10.2007

Antipope - An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope
Hmh. Ei ole todellakaan allekirjoittaneen musiikkia tämä, mutta koetanpa nyt joitain ajatuksiani kertoa, kun kerran pyydettiin. Soundipolitiikka sopii biisiin, tosin kitarat olisi voinut miksata etualalle enemmän, kun sielläkin osastolla tapahtuu. Nyt ne vain suhisevat jossain kaukana. Monipuoliset vokaalit ovat positiviinen juttu, vaikka en itse juurikaan nuista korkeista "kingimäisistä" kiljaisuista perustanutkaan. Persoonallinen ote kyllä menoon on, ei tullut mitään bändejä kyllä mieleen suoranaisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - Dead Eyes See No Daylight 25.10.2007

Myastenia - Dead Eyes See No Daylight
Täytyy kyllä Havokkia kompata, että mitään maailman suurimpia totuuksia ei pysty laukomaan, kun soundit on vähän mitä on, mutta heitämpä nyt muutaman ajatuksen kuitenkin. Muodollisesti pätevän kuuloista meininkiä, laulajasta tulee, positiivisessa mielessä, Mors Principium Est, jonne ehkä muutenkin ajatukseni vaeltaa. Ei ollenkaan missään mielessä pöllömmän kuuloista tavaraa, nyt kun vielä saisitte studioäänityksen aikaiseksi, niin uskaltaisi antaa arvosanaaakin. Hyvin ovat kuitenkin hommat noin niinkuin sävellys/sovituspuolella, tämän perusteella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PASKA TALIKKO - mootori 1972 04.10.2007

PASKA TALIKKO - mootori 1972
Mitäpä tästä nyt osaisi sanoa? Aevan iihana kipale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cainian - Swamp 17.02.2007

Cainian - Swamp
Kyllä täytyy tunnustaa, että aika skeptisin mielin lähdin tutkimaan tätä biisiä, mutta onneksi yllätys oli positiivinen. Onhan tämä sinällään perinteisesti koostettu biisi, mutta kun se siitä huolimatta toimii paremmin kuin hyvin, niin lienee hatun noston paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Silent Screams (demo) 20.08.2006

Cerebro - Silent Screams (demo)
Tämä biisi ei kyllä livenä jätä kylmäksi. Niskat huutaisivat todellakin armoa. Ei mutta tämä kulkee ihan helvetin hyvin. Vokaalit toimii ja homma pelittää kuin se kuuluisa junan vessa. Piristävä tempomuutos tms tuossa parin minuutin paikkeilla ja vot. Kärpele kun ei osaa sanoa mitään järkevää. Elikä helvetin hienoa menoa. Sanoisin jopa, että potkii paremmin kuin vanhat biitsit. Rok on dyyds.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 26.10.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Avataan peli vokaaleista, jotka, "puhtaita" lukuunottamatta, toimivat hyvin. Vie biisiltä potkua pois, läpi huutaen olisi allekirjoittaneelle uponnut paremmin. Myös hiukan nurinaa vokaalien miksausta, jotka tulevat paikoin jopa häiritsevästi muun soiton päälle. Huomaa, että pojat osaa soittaa, sillä saralla ei valitusta tule. Biisi on vauhdikas, tuttu ja turvallinen ja pistää jalan vipattamaan. Papukaijamerkki loppukevennyksestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Assyria - Kick (2006) 21.03.2006

Assyria - Kick (2006)
Jännittävä alku positiivisessa mielessä, hieman Juha Kylmänen tuli mieleen laulusta ja sitten loikataankin Laihiala-tyyliin. Ja vieläpä onnistuneesti. Omalla tavallaan enemmän Sentencedin oloinen biisi, jos nyt näitä kahta verrataan. En minä osaa mitään pahaa sanoa, jotenkin vain ei kolahtanut yhtä mukavasti kuin tuo toinen promon kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 01.02.2006

Aetas - The Curse of Insanity
Mistäs sitä aloittaisi? Musiikillisesti tämä nyt kolahti odotettua paremmin, enemmän tuli tuollainen Swallow the Sun kuin Opeth mieleen. Tosin StS:ään olen enemmän paneutunut... Lauluissa on kyllä vielä petrattavaa. Itse örisijänä jäi kaivelemaan hiukan ponnettomat örähdykset tai siis... Sellainen ailahtelevaisuus. No juu. Rumpusoundeista täytyy myös vähän napista, mutta eivät ne nyt niin häiritsevät ole. Ottaen huomioon bändin iän, jälki vakuuttaa kyllä. Biisi on... rujon kaunis. Ja se meinaa sitten kehua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solacide - Pleasure Of Existence 15.09.2005

Solacide - Pleasure Of Existence
Kieltämättä Akercocke tuli mieleen, varsinkin noista riffeistä. Ja vaikka en kyseisestä yhtyeestä perustakaan, niin täytyy sanoa, että teillä tuntuisi olevan asiat hanskassa. Kuulin muuten Dim Moonlightia joskus vuonna venäjä metalliliiton demoliitossa, jos en väärin muista. Mutta sei tähän liity. Hmh. Kaikenkaikkiaan varsin menevää musaiikkia, kyllä tätä mielellään kuunteleepi. Loppukitarat oli todella kivat. Jeps.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 21.09.2005

WRATHAGE - Sadicum
Mitä helvettiä. Minulle tuli jokin kumma mielleyhtymä Yup:hen tuosta 3.30 paikkeilla alkavasta jutusta. Ei saakeli. Ei pitäisi kuunnella tähän aikaan. Takaisin asiaan siis. Kummastelinkin minne ovat vähintäänkin erikoiset huudahdukset jääneet, mutta saman tien pompsahtivat silmille. Intro muistuttaa hämärästi jotain Slipknotia. Tai mielleyhtymä sinne suuntaan tuli. Soundit toimii, tempo on juuri niin kohdillaan kuin olla ja voi. Kyllä varmasti paukahtaisi nikama jos toinenkin keikalla tämän biisin aikana. Onnitteluni, teitte sen taas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Seize The Day 15.09.2005

Cerebro - Seize The Day
Tämähän toimii paremmin kuin Diablo. Tai mikään idoliksi mainittu. Että niinq mualimalle vuan poijjaat. Ög.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 07.07.2005

MANZANA - Falling to pieces
Tarttuva kertsi ja muutenkin mukavasti jyrää, kitaroissa on ainakin potkua jos ei muuta. Sai jalan vipattamaan. Kumma mieleyhtymä tuli Entwinen suuntaan, muttei ollenkaan ikävässä mielessä. Semmoinen radiosoittoon sopiva biisi, ja erittäin hyvä, jos ottaa huomioon sen, millaista kuraa siellä soi. Kahdeksikon arvoinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Before the monumental beast 17.05.2005

WRATHAGE - Before the monumental beast
Vaikka arvosteluissa tuota laulupuolta onkin hiukan kritisoitu(ainakin Infernon toimesta) minuun se kolahtaa sydäntä sykähdyttävästi. Muutenkin biisi rullaa varsin iloisesti ja toimii aivan pirun hyvin. Teatraalinen ote jatkuu ja allekirjoittanut tykkää ja kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 10.05.2005

Argathron - Flawless
Kyllä. En puutu nyt sitten noihin pikkulaahauksiin jne, kun niistä ei saanut sanoa. Eivätkä ne totta puhuen kokonaisuuteen pahemmin pääse vaikuttamaan. Tota noin. Rokkaa mukavasti, puhtaat laulut kertsissä toimii. Voisi sanoa niin, että toimivaa materiaalia, mutta se viimeinen rytistys jää vähän puuttumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtter Van Zahl - Free Your Mind 22.03.2005

Murtter Van Zahl - Free Your Mind
Hyvän kuuloista, teatraalista meininkiä heti alusta asti. Paha sanoa mitään muuta oikeastaan kun enemmän on tuollaisen... Koko bändin kannattaja. Mutta tästähän sitä on hyvä jatkaa. :) Arvosana siis nyt vain yhdeksän, kun se pelkkä instrumentaalius vaivaa.. Kiva soolo btw.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Shelter Of The Shadows 19.01.2005

Astrayed - Shelter Of The Shadows
Hiukan samanlainen ongelma tälläkin biisillä. Elikkä liikaa kierrätetään samoja riffejä. Ei riitä potku noin pitkään biisiin. Tässä nyt kuitenkin oli enemmän tarttumapintaa ja soolo oli varsin toimiva. Valitettavasti intensiivisyys katoaa juuri tuossa neljän minsan paikkeilla, soolon jälkeen. Hiukkasen kun vähentäisi toistoa, niin alkaisi olla jo kiitettävän arvoista materiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - On This Cold Ground 19.01.2005

Astrayed - On This Cold Ground
Aika erikoinen särö kieltämättä. En tiedä, taidan olla ainoa, jota biisi rupesi puuduttamaan. Turhan simppeli jotenkin minun korvaani. Plussaa tuleekin sitten laulusta, jossa on juuri oikea annos aggressiivisuutta.. Ehkä turhaan paljon efektiä. Ihan kiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Terra Limbo 18.11.2004

WRATHAGE - Terra Limbo
Varsin hilpeän kuuloista musiikkia. Hyvällä tavalla. Laulajan tyylista tulee kovasti mieleen Nexus Polaris-aikainen Nagash. Helv. Kaikessa maanisuudessaan helkkarin nerokas kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Death 18.11.2004

WRATHAGE - Death
Jatkaa samantuntuisilla linjoilla, kuin Terra Limbo. Nerokasta. Hullua, mutta nerokasta. Tässä on jotenkin sellainen Trollheim's Grått-fiilis, tietenkin positiivisella tavalla. Laulajan työskentely vakuuttaa edelleen, mukavan teatraalisella otteellaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 10.11.2004

Eternity Flames - Winterheart
Hämmästyttävän hyvät soundit, noin koneella(?) toteutetuksi. Muutama asia hiukan häiritsee. Osiot vaihtuvat hiukan erikoisesti, ja sen lisäksi biisi kaipaisi laulua, saadakseen nk. lihaa luidensa ympärille. Varsin laadukas luuranko onkin kasassa. Eikun soittotaitoista porukkaa etsimään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - Into Salvation 06.09.2004

Serpenthia - Into Salvation
Sitä hissuttelua kutsutaan koukuksi? Ns. Shokkiefekti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Awake 04.09.2004

Sonicmind - Awake
Kiva alku. Puhtaat laulut tuovat mieleen Vortexin sekä Marco Hietalan ja tämä positiivisessa mielessä. Pulentoista(?) minuutin paikkeilta alkava rypistely jää vähän irtonaiseksi muusta biisistä/alusta. Kiitettävän arvoinen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caldwell - Eternal dream 17.09.2004

Caldwell - Eternal dream
Mitähän sitä vielä sanoisi. Aivan mahtava kitaraleadi tässä tuo ns. kertsi/intro? No juu. Ehkäpä ylistetty on jo tarpeeksi. Vakuuttavaa työskentelyä kaikissa kipaleissa kaikin puolin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caldwell - Among the skies 17.09.2004

Caldwell - Among the skies
Pirun hieno alku, vaikka ehkä "käytetty". Mukavan itämaalaisia melodioita, epykti tulee mieleeni. Aggressiiviset rääkylaulut kyllä potkivat mukavasti munille. Perhana. En osaa sanoa mitään pahaa. Vaikutteetkin ovat vain vaikutteita, eikä tuolta niitä hirveästi osannut poimia. Eikun diiliä hankkimaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caldwell - Memories of war 17.09.2004

Caldwell - Memories of war
Jälleen tyylitajuinen aloitus, homma tuossa kiinnostuksen herättämisessä on hyvin hanskassa. Hiukka Filth-mäinen synaleadi, mutta ainoastaan hyvässä mielessä. Nappaa alusta asti mukaansa. Ehkä turhaan toistaa alussa itseään, mutta mikäs siinä hyviä riffejä kierrättäessä on. Ja sitten tuo fiilistely tms kohta, hyvin palauttaa mielenkiinnon. Aivan mainio. Ja arabivaikutteet taas kitarasoolon alussa, minä tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Suicidea 03.09.2004

Project Eternity - Suicidea
Kaikki ylistykset menivätkin sinne ensimmäiseen. Svengaa kuin hirvi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 03.09.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
No herra mun pieksut. Ruottia olette kuunnelleet. Laulajan ääni oli kyllä varsin kiva ylläri, ainakin minun korvaani sangen persoonallinen ja kenties rohkenen sanoa, karismaattinen. Rokkaava musiikki, pahaa tästä nyt osaa sanoa keksimälläkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Waste For Nothing 28.04.2004

Autere - Waste For Nothing
Napakasti etenevä biisi. Teki ainakin minuun hienon vaikutuksen. Vokaalit kuulostavat hyvälle. Tällaista lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Dead emperor of the forest 01.05.2004

Benighted - Dead emperor of the forest
Ihan kuunneltava biisi, vähän tylsät kulut soittimilla. Ei aivan minun makuuni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Autere 28.04.2004

Autere - Autere
Tuli kaikki sanottua jo tuossa Waste for Nothing. Ruattivaikutus kuuluu minun korvaani tässä ehkä ensimmäistä selvemmin, mutta ei ollenkaan pahassa mielessä. Arvostan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 02.09.2004

Arsonist Lodge - Loading the coffins
Kyllä on varsin julmaa mättöä. Varsin tyylikäs toteutus, sopivan tuhnuiset soundit. Vaikka ei ihan minun makuuni, niin kyllä tästä kasi tipahtaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Gegen Kristus! 02.09.2004

Arsonist Lodge - Gegen Kristus!
Tähän on paha sanoa mitään. Kaiken taisi tuossa ensimmäisessä ladella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Gravelord -promo 02.09.2004

Darcasis - Gravelord -promo
Ehkäpä tätäkin biisiä vaivaa tietty kliimaksittomuus, jokseenkin, en haluaisi sanoa, tasapaksu. Vaan kun toimii, niin miksei sitten simppelisti. Tuosta neljän minsan kohdalla alkavasta paukutuksesta irtoaa se tarvittava yksi lisäpiste.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo 02.09.2004

Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo
Ihan menevää materiaalia, mutta jotenkin jäi sellainen tyhjä olo, aivan kuin jotain puuttuisi. Vielä se viimeinen naula, niin vot.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses 07.05.2004

Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses
Mm. Mitähän sitä sanoisi. Naislaulu näyttelee pääosaa ja jotenkin tästä tulee mieleen Theatre of Tragedyn halpisversio. En tiedä, naislaulu tuntuisi menevän sinnepäin ja se latistaa.. Ideaa tässä on, mutta ei jaksa loppuun kantaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funeral Feast - The Last Bloodshed 28.11.2003

Funeral Feast - The Last Bloodshed
Vokaalit jyräävät tässäkin biisissä. Jotenkin epämääräisestä tuosta "herkistelystä" tulee Mayhemin Grand Declaration.. mieleen. Eikä ollenkaan negatiivisessä mielessä. Kyllä. Aivan upea biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funeral Feast - Born to Blaspheme 28.11.2003

Funeral Feast - Born to Blaspheme
Täällä kritisoitu laulu on kyllä mielestäni aivan loistava. Puhtaat osuudet tuovat sellaista mahtipontista fiilistä ja syventävät biisiä mukavasti. Loistava kappale kaikenkaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair 28.11.2003

Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair
Hidas tunnelmoiva biisi. Laulajan ääni pääsee tässä parhaiten oikeuksiinsa. Nätti kertosäe. Toimii ja hyvin toimiikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 28.11.2003

Deep Red Divine - Better Day
Mukavasti rullaava biisi täynnä koukkuja. Laulajan ääni on aivan uskomattoman hieno. Kertsi on upea. Aivan fantastista.
9