Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Blue Harvest 20.08.2009

AAE - Blue Harvest
Siun biisejä tulee kyllä aina rakastettua ! Todella hieno tunnelma tässä, rauhallinen - ehkä jopa haikea? Sekä pidän pianon äänestä, se kuulostaa aidolta. Jotenkin olen itse tykästynyt eniten juuri näihin siun pianokappaleisiin, niissä on vaan jotain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Cyan Velvet Project - Failure to Communicate 11.06.2009

The Cyan Velvet Project - Failure to Communicate
Olipa virkistävä löytö tämä biisi ! Pidin tosi paljon tuosta vahvasta rytmiikasta, kitaran ja rumpujen yhteispeli toimii hyvin. Laulussa on juuri sopivasti särmää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Itschalzen - "Inspiraatio iskee" 15.01.2009

Itschalzen -
Tämähän toimii! Oikeasti. Tykkään tosi paljon biisin "töksähtelevästä" tavasta kulkea eteen päin (mitä ikinä se sitten tarkoittaneekaan :D ) plus kitaran soundit on tarpeeksi räkäiset. Pitää miu kai joku numerokin antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Itschalzen - Kevätkuolio 14.01.2009

Itschalzen - Kevätkuolio
Kuka laulaa? :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Huhu ja varis (K-18) 09.02.2009

KAIHO2 - Huhu ja varis (K-18)
Pienen Amandan pää sekoaa kans!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 3 - Iankaikkiset 16.06.2009

Projekti 3 - Iankaikkiset
Tässä on mukavan ahdistava tunnelma ja kuten jo aiemmin todettu aika aina rytmitys joka suorastaan kahlitsee kuuntelijansa. En ole mikään konemusiikin asiantuntija mutta soundit toimivat mielestäni oikein hyvin enkä osaa sanoa oikeastaan mitään mikä tässä häiritsisi. Hitto. Taidan kuunnella uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 3 - Unohdetut 16.06.2009

Projekti 3 - Unohdetut
Hei tämä on tosi hyvä ! Pidän tuosta vahvasta rytmiikasta. Biisin tunnelmassa on sellaista tiettyä jännittyneisyyttä joka pakottaa kuuntelijansa keskittymään. Todellakin, sinulla on aika uniikki äänimaailma näissä biiseissä. Tykkään !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuutamo & muita kertomuksia - Lenore 20.11.2008

Kuutamo & muita kertomuksia - Lenore
Haa! Bongasin siut sattumalta randomisti jotenkin. Profiilikuvasi vaan pomppasi jostain näytölle ja päätin sitten korvailla tuotoksiasi. Ihan aluksi haluan sanoa että pitäisi ehdottomasti kuulla kappale muutamaan otteeseen uudestaan että voisin oikeasti omistautua sille. Mutta ehkä teen uuden arvion sitten myöhemmin. Kappale oli hyvin maalaileva tunnelmaltaan, harmittaa etten saanut sanoista kunnolla selvää (lyriikoiden pistäminen olisi helpottanut paljon kuuntelemista). Jossain vaiheessa kertsia tulee jopa hieman sellaista Christian Deathmaista menoa. Siitä plussa! Mutta kuten sanoin, kuuntelen biisin vielä muutamaan kertaan ja katsotaan muutanko mieltäni.. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Nails to be swallowed 22.03.2009

Andy Livid - Nails to be swallowed
Vitsi että olet vääntänyt hyvän kappaleen! Kannattaa varmaan jatkossakin harrastaa unettomuutta jos näin hyvää tavaraa saat sitten aikaiseksi ;) Oli kyllä sen verran hyvä kipale että on pakko kuunnella uudestaan. En itse ainakaan löytänyt mitään häiritsevää kappaleessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 22.12.2008

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Kävin joskus 5 päivää sitten kuuntelemassa tämän biisin ja sen jälkeen kertsi on soinut päässä lähes taukoamatta. Aika ketkua :o Tunnelmaa biisissä on vaikka muille jakaa. Pidän siitä. Musiikkipuoli on hyvin maalailevaa ja mateleva tempo mielestäni toimii. Kertsi on mielestäni tunnelmaa nostattava ja tarttuva mutta säkeissä on joitakin häiritseviä tekijöitä. Sanat ovat ihan hyvät mutta melodia vähän tökkii. Kyllähän sitä kuuntelee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAIHO2 - Hurjapää laulaa 08.02.2009

KAIHO2 - Hurjapää laulaa
Hieno kipale! Pidän kovin haitarin äänestä (itsellänikin oli semmoinen akustinen projekti yhden kaverin kanssa joka soitti haitaria) ja se sopii mainiotsi etenkin tähän biisiin. Väsyneestä laulusoundista plussaa myös!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Divided 26.12.2008

Löyly - Divided
Hei, tämä oli hieno teos! Ei tosiaan jättänyt yhtään kylmäksi. Hienosti olet saanut tunnelman puserrettua tähän ja hyvin maalailevaa meininki onkin sitten ihan loppuun asti. Minulla on niin hyvä mielikuvitus ettei biisi tarvinnut kuvaa toimiakseen ;) Piano toimi hyvin ja toi jonkinlaista herkkyyttä biisiin. Hui, en sano muuta. Ansaitsee kympin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Seen At The Table With Kings (2002-2006) 29.07.2009

Zomby Woof - Seen At The Table With Kings (2002-2006)
Miun mielestä biisin soundeissa ei ole mitään vikaa, itseasiassa ne kuulostavat yllättävän freeseiltä ja napakoilta. Onhan tuo rakenne ehkä hieman 'tavanomainen' mutta uskon sen toimivan juuri tämän tyylisessä musiikissa. Soolo oli mukava lisä, siitä plussaa siispä. Ainut häiritsevä tekijä tässä biisissä miun mielestä oli kertsi joka muistutti jotenkin kamalan paljon Alice Cooperin Poisonia. Mutta kyllä mie tällaista kuuntelen, hienoa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Itschalzen - Miun Biisi 27.05.2008

Itschalzen - Miun Biisi
Muista varoa lehtokurppia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Faceless World 06.05.2009

Karmine - Faceless World
Tämä on hieno kappale mutten ole aivan varma toteutuksesta. Tai sovitus verseissä ehkä vähän mättää. Pidän sanoista hyvin paljon. Ja kertsi toimii hyvin, ei kuulosta edes kliseiseltä. Loppu on aika hauskasti oivallettu, pidän. Hieno se on joka tapauksessa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trauma Field - Insight 12.11.2008

Trauma Field - Insight
Pidän teidän musiikista. Se on hyvin hiotun & ammattimaisen kuuloista, melodista mutta särmikästä. Ottaa luulot pois heti kättelyssä :) Tämäkin biisi on tosi monipuolinen ja mieleenjäävä. Plussaa hyvästä äänenlaadusta. Saako udella missä nämä on äänitetty?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Lower Nose 16.06.2009

Aeiouaih - Lower Nose
Pidän äänestäsi. Biisissä on muutenkin hyvä, aika leppoisa tunnelma. Haa, onko tuo huilu? Nokkahuilu? Luulin ainakin kuulevani jotain sen tapaista. "seasons change, yesterday it started to snow and still they're building castles" Ihan mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Cry For Eternity 05.01.2009

The Eternity - Cry For Eternity
Kaikki tällainen pimputtelumusa on aina jostain kumman syystä iskenyt miuhun kovasti :) Eikä tästä kappaleesta oikeastaan olekaan yhtään pahaa sanottavaa. Ainut jonka olisin ehkä itse jättänyt pois olivat nuo "kirkonkellot" (mitkä lie) jotka ehkä vähän latistivat fiilistä. Muuten hieno kokonaisuus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Surveillance 15.01.2009

Takomo - Surveillance
Yllätyin suuresti kun biisi lähti kunnolla liikkeelle. En tiedä miksi, jotenkin se liittyy tuohon hyvin jämäkkään bassosoundiin. Hieno kappale, pitäisi tosin olla paremmat kaiuttimet että saisin kaiken siitä irti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - The Moth 03.02.2009

AAE - The Moth
Katkeransuloista. Mahtavia tunnelmia suht pienellä olet saanut aikaiseksi, pidän erityisesti pianon "hieman rosoisesta" soundista. Kuten joku on jo maininnutkin, alun rätinät toimivat tosi hyvin ja muutenkin tuntuu siltä että biisin alku ja loppu sitovat itsensä yhteen. Biisistä syntyy sellainen kehä. En osaa sanoa asiaa selkeämmin. Hienoa kuunneltavaa, pitää korvailla joskus uudestaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 06.05.2009

Piecemaker - Creme Brulee
Siis ihan mahtava meininki ! Täytyy kyllä sanoa että suuri kumarrus ja hatunnosto laulajalle, tämä osaa kyllä hommansa (ei sillä etteivätkö muut osaisi !). En mie osaa sanoa tästä mitään negatiivista. Harvoin Suomesta tällaista löytää !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sata - Edge Of Emptiness 25.03.2009

Sata - Edge Of Emptiness
Miten miulle tulee tästä aika paljon mieleen Before the Dawn? Laulusta etenkin. Tykkään noista rujoista rummuista! Toimivat tosi hyvin. Biisi ottaa turhat luulot pois heti kättelyssä. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - A kiss of the black swan 08.02.2009

Andy Livid - A kiss of the black swan
Tästä biisistä tulee jokseenkin mieleen Clan of Xymoxin Medusa -levy. En tiedä onko mitenkään ollut vaikuttajana mutta miulle tulee semmoisia mielikuvia. Tosi hyvän kuuloista musiikkia on kyllä. Sanoja jäi vähän kaipaamaan kun ihan kaikista ei saa selvää. Toimiva kokonaisuus!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Elottomat 11.08.2008

Alaskan Maisema - Elottomat
Älyttömän hieno biisi ja sanoista etenkin suuri plussa! Piti kuunnella kaksi kertaa putkeen kun tuli niin paljon ajatuksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - admineral 26.12.2008

aeronao - admineral
Ihan mahtava kappale! En olisi millään halunnut sen loppuvan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina. - Can't Hold Me Down 09.01.2009

Niina. - Can't Hold Me Down
Tämä ei ole sellaista musiikkia jota yleensä kuuntelen mutta täytyy sanoa että toimii ihmeen hyvin. Jopa minulle! Mukavan yksinkertainen ja rauhallinen ralli. Pidän lauluäänestäsi hyvin paljon. Sekä melodia on tarttuva. Kiitti hyvästä fiiliksestä :) NIIN ja akustisen kitaran soundi on tosi hyvä! Semmoinen täyteläinen ja paksu, mutta silti pehmeä. Pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 11.08.2008

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Hieno kappale ja hienot soundit! Laulajan ääni & kasarikaiut oli erityisesti mieleeni. Samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saaga - Here I stand 26.12.2008

Saaga - Here I stand
Onpa herkän ja raikkaan kuuloinen kappale. Hyvin on biisin toteutus miksausta myöten onnistunut. Kuten on joku tuossa ylempänäkin huomannut niin on laulajalla hyvin herkkä ääni. Mutta se tuo lisää tunnetta biisiin!
9