Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Myastenia - Dead Eyes See No Daylight 03.12.2007

Myastenia - Dead Eyes See No Daylight
Ei pöllömpi biisi. Tämän genren vähittäiskuuntelijana en osaa sanoa oisko tuolla ollut jotain huonoa lenkkiä mutta annetaan 9 sillä perusteella että aina on parantamisen varaa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Hope All Lost 27.11.2007

Beautiful Betrayal - Hope All Lost
Laulut liian alhaalla tässäkin biisissä. Ja Heidi! Oikeesti, nyt sitä laulutunteja enemmän peliin tai tiput muun bändin joukosta ja lujaa :/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Monophobia 27.11.2007

Beautiful Betrayal - Monophobia
Laulut liian alhaalla. Soundit toimii mutta laulamiseen petraamista ja paljon! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä 15.01.2007

Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä
Laulusta ei saa mitään selvää. Tylsä komppi seuraa koko biisin ajan ja ei mitään vaihtelua oo koko biisissä. Ei tätä vissiin tosissaan ainakaan olla tehty..?
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 15.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Soolo kohdassa on mielenkiintosia elementtejä käytetty ja se oli piristävän kuulosta verrattuna nykypäivän antiin huomioiden. Muutenki ihan hyvä biisi yksinkertaisuudessaan joka ei käy tylsäksi eikä puuduta kuuntelijaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - A Step From The Dark 02.01.2007

Beautiful Betrayal - A Step From The Dark
Alussa tulee pakostaki mieleen että ei vois soundillisesti ja sovituksellisesti olla enemmän For My Pain kopio :) Laulu jää taas vähä erottumattomaksi kertosäkeiden kohdalla. Syntikan soittaja sais harjotella metronomin kanssa enemmän noita piano soolo arpeggio kohtia koska ei mee täysin tempoon ne soitot. Ne on pieniä heittoja mut mun korvaan ne kuulu kyl. Ja sit sinne biisiin loppuun oleva hidas juoksutus ni tehkää se loppuun samalla tyylillä. Nykyisellään se loppuu kesken kaiken. Sit sielä biisin loppupuolella ne kitaroiden ja rumpujen "taka taka taa" kohdat ei mee tahdikkain. Todennäköisesti kitaristille / isteille enemmän tarkkuutta tempokorvaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Released By Dawn 02.01.2007

Beautiful Betrayal - Released By Dawn
haitsut on liian lujalla ainaki soolon aikana. Rumpalilla tuntuu et jää liian hajanaisiksi joistain kohti rumpusovitukset eli hiomista kaipaisi. Syntikka taitaa olla liian lujalla joka sotkee biisin selvyyttä. En oo ihan varma. Kertosäkeessä laulu jää aika alas, joka ehkä johtuu siitä et muita soittimia (sitä synaa?) on korotettu eli tähän auttaisi se että korotettaisiin koko kertosäettä ~5 desibelillä. Kai.. :P Lead-kitaran soundi kaipaisi enemmän erottelevuutta soundin puolesta kuten ehkä itse soolossa on näin tehty ainaki toisen kitaran osalta. Vai onko se jälkimmäinen soolo vaihettu kaulamikkiin, en oo ihan varma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 03.01.2007

Silent Dream - Drown
Mukavaa vaihtelua biisissä. Sovitus on hyvä, ei oo liikaa eikä liian vähän matksua. Viulu soundi on aika eloton. Sen voisi saada paremmaksi säätämällä sitä enemmän. Ehkä kaikua lisäämällä niin sen voisi saada paremmaksi jo sillä. Soolon voisi tehdä kokonaan uusiksi. Siinä tulee liikaa vaihtelevuutta koko biisiin nähden, onko se sitten genretyylinen juttu vai mikä, nyt en ehkä tarkemmin osaa sanoa. Hmm.. ja biisi loppui yhtäkkiä? Ei välttämättä toimi tuollasena. Jos sen haluaa päättyvän noin niin pienellä sovituksella sen saa toimimaan paremmin. Mukavan piristävää matskua kuitenki. Ei pahalla jäljillä olla mun mielestä ainakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 15.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kuvaava nimi biisin teemalle. Kertosäkeissä tuntuu et oltais vähä lipsuttu kun tuntuu olevan tehty vaa joku yksinkertanen vääntö sinne. Ei Muuten paha. Sovituksellisesti hyvin tehty muuten ja sounditki on ihan ok. Tuon kertosäkeen takia biisi alkaa puuduttaan tosi nopeesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 15.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Aika perus vääntöä. Musa tv:llä tällanen materiaali voisi pyöriäki mahdollisesti, tosin tätä pitäisi eka vaan "puhdistaa" jonkin verran ettei ole ihan näin risoinen. Todennäkösesti laulajan ääni joutus kovimman nuppien säätämisen alle ja kitaroista otettas enemmän rouheutta pois. Aika jees kuitenki. En kerinny tylsistymään biisin aikana kuitenkaan vaikka en tällasta musaa jaksa muuten kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 03.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Nojoo, ihan ok veto kyllä. Ehkä joissaki kohti örinät häiritti jonki verran mut muuten aika hyvä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 15.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Timo Rautiaisen ja jonkinsortin sankarihevibändin yhteisvoimavääntö tehty näköjään. En tiä miks tuos on mainittu tuo "Säästäthän rinnastukset muihin orkestereihin muille artisteille" joka viittaa siihen että kritiikkiä ei jakseta / osata suodattaa oikein. Aika tylsäksi biisi jää loppua kohden eli ei monta kertaa jaksa kuunnella tätä biisiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Last4Seasons - On The Wings Of Trust 29.08.2006

Last4Seasons - On The Wings Of Trust
Hyvät soundit. Toimiva kokonaisuus. Ei kait tässä mitään sen kummempia..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 03.01.2007

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Vanhempaa matskua näköjään kuin nuo pari tuossa ylempänä ainaki soundien perusteella. Ei nyt mitään erikoista tullut esille kun taustamusiikkina kuuntelin mut eipä aiheuttanu meikäläisessä minkäänlaisia väreitä. Kai se ihan ok oli :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 03.01.2007

Silent Dream - Ready To Fall
Vähä sentenced tulee mieleen. Lieneekö yks vaikuttaja ollut tälle kokoonpanolle. Idea biisissä on hyvä ja piano sovitukset tukevat hyvin biisin kulkua. Eipä mitään kovin häiritsevää tullu parin kuuntelukerran jälkeen paitsi se että ei ole vielä se oma soundi tässä kuten noissa uusimmissa on jo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 15.01.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Hmm.. ei nyt sinänsä mitään kritisoitavaa tullu mieleen.. toimivaa perussettiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abigail - Mourning sorrow (edit) 15.01.2006

Abigail - Mourning sorrow (edit)
Oli pirun mageen kuulosta matskua. Piano iski meikäläiseen iha kybällä kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 10.02.2006

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Alku on tosi mahtava mutta siinä häikkää sellanen asia et oisko siinä liian nopea tempo? Tuntuu että olisi aavistuksen liian kiire noin rauhallisessa kohdassa. Sitten vielä kliseisesti enemmän kaikua siihen puhe-kohtaan niin avot! :) Hmm.. ei kait tästä sen kummalisempaa. Kokonaisuus kasassa edelleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 10.02.2006

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Alussa heti tarttuva melodia ja mukavaa riffittelyä heti sen jälkeen. Rakenne kasassa hyvin. Kertosäe toimii iha kybällä. Ei tunnu olevan siinä "punaisessa langassa" löysää missään vaiheessa. Jatkakaa... Ainut miinus tulee valitettavasti laulajan engl. kielen lausumisesta. Sanoisko että se on liian kulmikasta tai jotain..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 10.02.2006

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
Hmm.. mitähän tästä osaisi sanoa. Aika mitäänsanomaton kappale mulle mut minkäs sille voi jos asiakkaan maku on p*rseestä! Kokonaisuus edelleen kasassa ja toimiihan tämä. Pitää kuunnella useammin niin ehkä se sitten enemmän avautuisi. Alussa se intiaanikamoissa oleva kohta (no kyl te tiedätte mitä mä tarkotan..) vähä häiritsee.. ehkä tomeilla tulee liikaa kamaa siinä.. ehkä yksinkertaisempi olisi parempi? Ehkä pari "ylimääräistä" iskua pois? Ehkä..? -Oh really? -Tässä en muuten kiinnittäny huomiota engl. kielen lausumiseen ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 24.01.2006

Ansuz - Into Our Minds
Jännä alku mut se herättää mielenkiinnon. Ei tuu mitään mieleen et "voi helvata, mitä shittii tääki on.." Örinä kuulostaa vähä sellaselta et se tarvis voimaa mutta kyllä tämä tällaisenakin toimii ihan hyvin. kohdassa 2:54 se pieni hengähdystauko toimii iha kybällä ja tasapainottaa hyvin biisin rakennetta. Meitsi diggaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 16.09.2005

Winterheart - Out of Your Hands
Se ns. "punanen lanka" oli koko ajan mukana eli kipale pysyi kasassa. Jotenki jätti tyhjän olon tämä biisi, ehkä laulun takia koska se tuntu olevan enemmänki tekninen. Siitä tuntui puuttuvan tunne miltein kokonaan. Mutta ei sinänsä paha veto.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Scene - Of Misery And Relief 16.09.2005

Silent Scene - Of Misery And Relief
Ihan rokkikamaa. Laulaja vetää roolinsa hyvin mutta alussa oli jotain ihme painotusta?? Ei toiminu mun mielestä ollenkaa. Kitarasoolo on menevä, mut tuntuu et muu biisi on vaa pohjalla, eikä mee yhtä menevästi kuin soolokitaraosuudet. Ehkä rumpukompilla saisi biisiä menevämmäksi joka voisi tehdä koko biisille etvaarttia. Mut ei paha!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Last4Seasons - Defenders Of Light 16.09.2005

Last4Seasons - Defenders Of Light
Muuten ihan ok kliseinen Dickinson-laulutyylinen (ainakin mun korvaan) veto mutta soolokitara kun alkoi niin sen miksaus oli aika pinnalla. Jälkimmäinen soolo-osuus oli ihan hyvin balanssissa. Ehkä laulu voisi olla enemmän kans pinnalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leoney - Dream Of Speed 25.02.2003

Leoney - Dream Of Speed
Ihan pikkusen voisi panostaa vielä tuottamiseen mutta muuten ihan ok kipale. Vähä hämäs parin minsan alkupuolella 3:n nuotin lead-osuus ja ei sopinu mun mielestä kokonaisuuteen. Kappaleen nimestä olisi voinut kuvitella tätä vähä nopeammaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Children 07.02.2003

Two Horn Unicorn - Children
Loputtoman "Children" -loopin, kliseisten riffien ja melodian (+unicorn sanan) yhdistelmällä tämä tuo mieleen väkisinkin "Transformers" -piirretyn leffan tunnusmusiikin. Soolo iski heti vitun kovaa.. harvemmin noin hyvää 2-äänistä sooloa on kuultu. Hyvä lead-soundi ja muutenki iha hyvät soundit. Kappaleen lopussa vasta laulaja alkoi laulamaan. -> Enemmän sellaista. Muuten koko kokonaisuus toimii ihan hyvin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Desperate Times 07.02.2003

Two Horn Unicorn - Desperate Times
Ensimmäinen hyvä asia on laulu ja siinä on huomattava parannus "Children" -kappaleeseen verrattuna. Kokonaisuus on aika keskivertokamaa, ei oikein iskeny. Edelleen hyvin rakennettu kokonaisuus.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leoney - Foggy Stream (version 2) 25.02.2003

Leoney - Foggy Stream (version 2)
Hyvää fantasia-tyylistä rauhallista kauraa. Ehkä koitat saada tämän kipaleen Kyodai-peliin mukaan? Sopisi aivan täydellisesti. Hyvin tuotettu ja tämäntyylinen musa ei kyllä oikeastaan lyriikoitakaan tarvi. Mutta mun korvaa miellytti ainakin nyt ku on vitutus maximus päällänsä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distant Silence - The One 25.02.2003

Distant Silence - The One
Jos tällaisena pysyy niin kyllä tulevaisuus on taattu musan parissa. hyvin tuotettu kipale, miksaus olisi saanut olla parempaa ja laulajalla oli kyllä "munaa" äänessä, mutta kuitenkin sais vähä enemmän panostaa laulutekniikkaan. Tyylisuunta tuli esille kaikista vaikutteista ja vähä omaa soundiaki oli mutta kyllä se siitä kehittyy.
10