Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Spinning Colors, Moving Floors 28.10.2005

Jurn:a - Spinning Colors, Moving Floors
Uskomattoman taitava kipale. Ne, jotka eivät tykkää - eivät ymmärrä hyvän päälle. Onpahan tyylikäs kipale. Rakkaat kuuntelijat koettakaa ymmärtää, että tärkeintä musiikissa on henki ja tunnelma - illuusion katkeamattomuus. Ekstaasia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Gothic Vampire: Nocturnal Destiny 15.11.2004

Love Factory - Gothic Vampire: Nocturnal Destiny
Ihan kivoja ideoita on mutta laulu on kyllä just vähän persauksesta... On just semmonen... naapurin Esa-Matti tässä nyt vaikertaa.. Hiivatin hyvä kitaramies teillä kyllä onbi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 18.11.2006

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Kuuluu vähän turhan selvästi läpi nuo reasonin vakiosoundit ja rexin hip-hop biitti.. on kyllä olemassa paljon parempaakin pehmo aata...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Look At The Stars 10.06.2003

ObLiQuE - Look At The Stars
Biisi on pe***leen hyvä! Ja myös hyvin tehty. Joku hyvä jätkä on ollu miksaamassa... Biisissä ei oo mitää muuta huonoa kuin masterointi on suolesta. Laulut tulee niissä "AALLRIGHHTT" kohdassa yli. Jossain välissä laulaja vähän kiirehtii muiden edelle (n. millisekunnin verran, mutta sen kuulee). Ja muu biisi soi ihan liian hiljaisella. Ja rumpali ei pysy aina ihan tahdissa - ei pahalla, Ville. Pienistä teknisistä seikoista tämä vähän kärsii. Kaipaa lisää huolellisuutta ja hiomista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - Liiskaus 24.05.2003

Project Takapiha - Liiskaus
Uskomaton biisi! Aivan mieletön! Tää on nimiitäin paras näistä biiseistä mitä oon kuullu.. Biisi toimii kuin naapurin Esan katsastettu mersu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Pink Pussy(Cat) 23.04.2003

Trilobiitti II - Pink Pussy(Cat)
Aivan törkeen hyvä biisi. Vähä seksikkäät vokaalit. Upean houssit rummut ja menevä bassoraita. Pehmeet tollaset mitä hittoja rodeja ovatkin nii on vähän upeet. Mikseri.netin paras biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 19.04.2003

H4Z - You Wanna Stay
Makeata makeata. Jumaliste kun toi nainen huutaa ton "U wanna stay" ja sitten toi squarebasso lähtee niin meinasin heittää henkeni ja lopettaa musan tekemisen kun ei näköjään oo mitään jakoa mulla näillä markkinoilla. Mutta biisistä: Bassoraita on tosi hyvä. Samoin toi jatkuvasti panoroituva synthsnare on hyvä. Ite tykkäsin kuitenkin eniten tossa kolmen minuutin kohdalla olevasta menosta. Siellä on toi joku tollanen JS-16:mainen torvi. *buenos* Laulua vois olla kuitenkin lisää. Ton biisin jaksaa totisesti kuunnella parikin kertaa.
10