Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 130 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework) 23.01.2011

Fleeticer - Back to Life / Avalanche (2010 Rework)
Tuntuu, että miksaus/laatu menee kokoajan eteenpäin, mikä on tietenkin hieno juttu :) Soundit kuulostaa tutuilta ja turvallisilta. Ei pahemmin moittimista niissä kyllä, vaikka aina tietysti hyvä jos jotain uudenlaistakin koukkua saisi peliin. Rakenne on tosi ammattimainen ja vaihdot luonnistuu tosi sulavasti. Pirteä melodia tässä ekassa pätkässä, hyvälle tuulelle saava pläjäys. Toinen biisi on kuitenkin vielä enemmän meikän mieleen, vaikka melodisesti suht saman tyylinen kuin edellinenkin. Hieno toi suvantovaihe, missä reverbikikki mässähtelee taustalla ja siitä lähtevä nostatus toimii varmasti tranceihmisille tanssilattialla. Mukavan kuuloista menoa ja rytmittely toimii. Hyvää työtä molemmat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix) 05.06.2010

Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix)
No niin varmaan ensimmäinen kommentointi puoleen vuoteen... tuttuun tyyliin lähtee liikkeelle. Hieno eteerinen fiilis alussa, kun tuo kuoro/padi systeemi pomppii taustalla. Mukaan tuleva acid linja on siistin kuuloinen. Bassosta en kyllä kauheana pidä tällä kertaa. Vähän on sellainen kuivan kuuloinen mun makuun. Pääleadi soundi on hyvän kuuloinen, mutta nousee jotenki oudosti mukaan ja aika erikoinen ja ristiriitaisia tunteita herättävä linja osittain. Suvanto kuulostaa kauniilta, olisi voinut ehkä vähän kauemmankin aikaa tunnelmoida siellä. Nostatus toimii mallikkaasti ja alkava melodia on iloisen pirteä. Nyt toimii melodia leadikin paljon paremmin kuin tuossa alussa. Rakenteeltaan tosi tuttua ja toimivaa meininkiä ja myös fleeticeriksi tunnistettavaa, mikä on musta ihan positiivista. :) Ei kait tässä kummempia. Ihan kivan kesäbiisin olet kasannu, vaikkei ihan parhaimpien tasollesi ylläkään. Hyvää kesää vain!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Sampler 1 2009 22.06.2009

Spiritus & Asper - Sampler 1 2009
Kuulostaa kyllä mainiolta! Selvästi tosiaan laatu parantunut aikaisemmista.. tosi paksun kuuloista soundia ja muutenkin huoliteltu ja viilailtu yleisilme. 1. biisi: Tosi letkeet ja hyvillä soundeilla varustettu hihat/perkussio-osasto Padit ja basso toimii myös moitteetta. Kuoro upean eteerisen kuuloinen tossa suvannossa. Pianosta en osaa sanoa, kun kävi tossa niin vähän aikaa. Mutta siis yleisesti ottaen todella svengaavaa ja hyvän kuuloista. Tykkään! 2. biisi: Tässä biisissä mukava jumitus päällä. Edellisen biisin melodioista pidin enemmän kuin tässä, mut ei tää pahalta kuulosta ollenkaan ja soundit on ainakin hyvällä mallilla. 3. biisi: Tosi mystinen tunnelma tässä pätkässä. Basso jumittaa erikoisesti, mut toimii kuitenkin todella hyvin ja sen soundi on myös mukavan paksu ja pehmee. Tosi kauniit melodiat ja soundit on osunu nappiin. Kaikki näistä toimii kyllä erittäin hyvin, mut ykkönen ja kolmonen nousi mun suosikeiksi, koska mieltymykseni ovat tonne minimaalisuuden ja eteerisien melodioiden suuntaan. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyHippi - oravalaulu 28.05.2009

DirtyHippi - oravalaulu
Neroutta hipova biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Rocksphere (Original Mix) 12.05.2009

Fleeticer - Rocksphere (Original Mix)
Tämä tosiaan pyöri siellä demopaketissakin välillä. Alun nykivä basso tuo mieleen alex kunnarin breath in biisin... mut sehän on vaan hyvä juttu! Soundit ja kaikki kikkailut toimii kyllä kaikin puolin mallikkaasti tässä paketissa... pikkusen kuitenkin laiskasti kehittyy ja alkaa jo vähän puuduttaa tuo rakentelu. Mut ei kuitenkaan pahasti.. ehkä siitä olis minsa-puol minsaa voinu pudottaa pois. Laskeutuminen suvantoon on kuitenkin tyylikäs. Alkaa vähitellen tuttu pirtsakka melodia nousemaan sieltä. Ei kuulostaa yhtään pahalle, mut täytyy taas sanoa, että olen vieläkin enemmän melankolisten/tummien melodioiden miehiä. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin tyylikäs ja hiottu biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Earth 27.01.2009

Chillkix - Earth
Kaunista kaunista... lähtee hitaan lämmittelevästi ja upeilla soundeilla liikkeelle. Melodia on kyllä uskomattoman kaunis ja kuten ylempänäkin todettiin, miksaus on kunnossa. Jotenkin tulee U2 mieleen tästä tunnelmasta. Rummut groovailee myös ihan monipuolisesti. Mä en keksi kyllä tästä nyt mitään pahaa sanottavaa. Sanonpa kuitenkin, että biisi tuo heti paremman mielen, niin lohduttavalta ja kauniilta se kuulostaa. Todella hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sonorous - Last Sunday (Fleeticer Remix) 03.09.2008

Fleeticer - Sonorous - Last Sunday (Fleeticer Remix)
No niin, teinpä taas vanhan kämmin eli painoin vahingossa kommenttiboxin pois ja pitkähkö teksti katosi sen sileän tien. No lyhyesti: Rummut ihan hyvät, vaikka kick tosiaan aika ohut. Menee kuitenkin ihan hyvin. Sidechain pumppaa jeessisti ja vokaalit ja piano kuulostavat myös hyviltä. (Piano parempi kuin muutamissa vanhemmissa biiseissä). Rakenne on aika yllätyksetön, mutta erittäin sulava kuitenkin. Vähän ennen 1:30 alkava lead arppeilu on ihan freshin ja menevän kuuloinen. Yleisesti ottaen ei pahemmin valitettavaa ei löydy... melodia ei nyt ihan täysillä iske, vaikka muutamia pikku koukkuja sieltä löytyykin... mutta sillehän ei voi mitään, kun makuasioista on kyse. :) Hyvää työtä kokonaisuutena kuitenkin.. jäädään odottelemaan uutta matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenscape - Joutsen 24.09.2008

Greenscape - Joutsen
Tässähän on ihan mukavaa poppismeininkiä. Melodia on osittain aika kuullun oloinen, mutta todella kaunis! Soundit on mukavan kuuloisia, toimivat oikein hyvin. Huilu varsinkin vetää todella nätisti. Piano kuulostaa paremmalta, kun soi tuossa huilun kanssa hieman alempaa. Korkeammalla soidessa hiukan kolkolta kuulostaa, mutta ei pahasti. Mutta ai että tuo melodia on kyllä kaunis. Ihan kylmiä väreitä iskee huilukohdissa. Haitari oli myös mainio lisä tossa loppupuolella. Ei mulla paljo pahaa sanottavaa tästä löydy, pieniä mutinoita löytyy, mut ei todellakaan mitään kunnon valittamista... aha loppu hiukan töksähtää! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Inspira 21.07.2008

Labtracks - Inspira
Nonniin haussiihan tämä on ilmiselvästi! Soundit on kyllä ehdottomasti menossa koko ajan parempaan suuntaan. Alussa kivan kuuloisia rumpuja, erityisesti noi bongot soundaa mukavalle (filleissä myös). Kitara ja basso svengaa myös rautaiseen malliin, mutta noi mies voksut on kauheet, sanoisinko jopa gaymaiset. Naisen kuiskailut sopii paremmin mukaan. Melodiat ei tarjoa mitään kovin koukuttavaa, mut mut kuitenkin mukavaa jumitusta on tarjolla, johon ei kyllästy muutamankaan kuuntelukerran jälkeen. Miksauksesta ja tuotannosta ei minkäänlaista moittimista, toimii mallikkaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 22.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Taisivat olla ite vain niin paskoja masteroijia, ettei omat taidot riittäny ja sua piti sitten syyttää... Mun korvaan kuulostaa kyllä hyvältä työltä tämä ja etenkin äänimaailman rikkaus, biisin idea ja monipuolisuus on ihailtavaa, kuten sun monissa muissakin biiseissä. Alku on kyllä hienoa ja synkkää tunnelmointia.. noi puhesamplet toimii kuin nakutettu ja rummut läiskii hyvin. 2:30 jälkeen lähtee aivan upea kuoropad melodia ja basso nykii mahtavasti taustalla. Suvantovaiheessa tulee sitten piano, tän hienon padin mukaan... larin tyylisesti mennään klassisilla vivahteilla.. tässä on ehkä myös pieniä fantasian pilkahduksia. Lopussa mennään taas synkemissä tunnelmissa... kunnes elämä alkaa taas uudelleen. Hitto olipa kyllä pitkästa aikaa jälleen maittava trancebiisi.. sellaisia kun tulee vastaan enää niin harvoin, jotka oikeasti jaksaa kiinnostaa. Tää on ehdottomasti sun parhaita ellei paras biisis. Maistuu mulle ainakin paremmin kuin muutama viimeksi sulta tullut. Tämä tuo myös pikkuisen uutta aikaisempiin biiseihisi nähden. Tietysti samat larimaiset melodiat ja monipuoliset kikkailut on tallella, mutta tässä on myös ehkä enemmän mukana sellaista perinteistä sekä modernia trancea kuin pelkästään "lari-trancea".. ehkä sellaista kaupallista, mutta hyvässä mielessä. Olipas se hienosti selitetty. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä kuitenkin. Toivottavasti saadaan tulevaisuudessakin kuulla lisää sun biisejä. Äläkä anna noiden mulqvistien masentaa... ne ei tiedä mistään mitään - katse vain kohti uusia seikkailuja. Vaikka en tapaa enää antaa numeroita, niin nyt annan, koska kukaan ei ole vielä peliä avannu ja koska himottaa niin tehdä... numero on kymppi ja tässä ei ole tippaakaan sääliä, vaan koska biisi on loistava... rautainen kuin ydinohjuksen kuori.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Days - Suspiciousness Song 13.04.2008

White Days - Suspiciousness Song
Tämä yllätti erittäin positiivisesti! Vaikka poppi ei ole aivan musiikkimakuni kärjessä, niin aina genrestä kuin genrestä poikkeuksia löytyy. Kitara soi oikein mallikkaasti ja laulu on uskomattoman kaunista. Hentoa, mutta silti vahvaa ja artikulaatiosta tai englannin lausumisesta ei ole mitään valittamista. Biisi toimii näin akustisenakin hyvin, mut voisi toimia myös versiona, missä biisi räjähtäisi loppua kohden uudelle tasolle sähkökitaran ja rumpujen siivittämänä. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Koi 17.05.2008

Satumnaisuus - Koi
Todella upean kuuloinen ambient alku padeineen ja arppeineen. Tossa puolentoista minuutin kieppeillä alkaa sitten tulla rauhallista rummuttelua ja viulun tyyppistä soitinta mukaan (kai se on viulu... muuten nolostun vanhana viulistina :( ) Todella upea melodia lähtee sitten kuitenkin liikkeelle ja naisvokaali tuo kauniin lisän vielä mukaan. Tulee vähän rauhallisempi irkkufolkmusa mieleen, mikä on loistava juttu. 5 minuutin paikkeilla menee sitten taas tutuksi satumnaisuus jamitteluksi, joka ei minullekaan iske niin hyvin kuin tuo alkupuoli, vaikka sopiikin kokonaiskuvaan hyvin (kuten speak mainitsi myös). Kuitenkin erittäin nautittava biisi ja varsinkin alkupuoli on uskomattoman hienoa kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Nesteasema 08.04.2008

Satumnaisuus - Nesteasema
Mahtava on äänimaailma kyllä, mitä saattoi jo odottaakin. Toi vinkuleadi, millä biisi alkaa on erittäin hyvä... olen viime aikoina ihastunut sen tyylisiin soundeihin. Soundit muutenkin kuulostavat erinomaisilta rumpuja myöten. Siisti tunnelman vaihdos pikkasen tossa 3:00 minuutin jälkeen... rummut paukkuu ja basso mörisee tosi makeasti. 4 ja puolen minuutin jälkeen kehiin tuleva efektoitu sähkökitara soundi? kuulostaa hienolta. Lopussa lähtevä jumputus kuulostaa slaidailevan basson kanssa erittäin hyvältä... pelkästään jo tosta lopun meiningistä ols varmasti saanut todella kovan progressiivisen/techimmän trance/house paukuttelun, mut toimii hyvin myös tän biisin outrona. Hieno biisi, maistui minulle ainakin paremmin kuin edellinen biisi, vaikka sekin oli jo hyvää kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - Uranium Panda 12.03.2008

Zune - Uranium Panda
Jännää elektrotunnelmaa tästä. Olen kyllä pitkälti T-syncin kanssa samoilla linjoilla biisistä. Tunnelmaa ja tilaa tosiaan syö vähän tuo nariseva soundi jossa on huikean iso reverbi. Jotkut melodiasoundit vois myös olla enemmän pinnassa. Kuitenkin biisistä löytyy ihan hyvin ja monipuolisesti kikkailua. Rummut toimivat hyvin ja sounditkin paria lukuun ottamatta ihan kivasti. Idealtaan biisi ei kuitenkaan yllä ihan tuon Outworld biisis tasolle. Siinä on jotain todella kiehtovaa. Mut anna paukkua vaan lisää. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommy Olpran - Cyclical 30.07.2008

Tommy Olpran - Cyclical
Ohhoh, komppihan rullaa oikein vauhdikkaasti... en vaan tykkää ton tyylisestä snaresta. Sellainen kevyempi olisi mukavampi, mutta makuasiahan tuo on. Alkava kitara pätkä kuulostaa oikein hienolta ja eteeriseltä. Samoin tuo piipitysleadi kuulostaa huipulta ja sen melodia on onnistunut. Biisin rakenne on myös hyvässä kunnossa. Kokonaisuutena todella kaunis biisi, jonka vahvin osa oli tuo kitara ja piipitysmelodian yhteensopivuus ja niiden luoma upea tunnelma. Miinusta tosiaan vähän tuosta snaresta, mutta ei paljon. Samaan malliin vain!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Unelmaailma 27.02.2008

Satumnaisuus - Unelmaailma
Mielenkiintoista settiä jälleen kerran ilmestynyt tähän projektiin. Unelmaailmasta löytyy hienoa deeppiä meininkiä. Soundit ja miksaus toimii kertakaikkiaan loistavasti. Tunnelma on hyvä, vaikka melodialinjoiltaan ei aivan kuljekaan mieltymyksieni kärjessä. Roosan vokaalit tuo mukavasti lisää mystiikkaa ja niitä on efektoitu hyvin ja monipuolisesti. Puolen välin kieppeillä tulee herkempi ja ambientmainen osuus. Hyvinkin unenomaista ja häröä. Loppua kohden taas revitellään. Rakenne toimii kokonaisuudessaan mainiosti. En oikeen osaa moittia mitään osa-aluetta - kaikki toimii tässä niin hyvin kuin voi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LBD Art - Mellow House of Memories 15.04.2008

LBD Art - Mellow House of Memories
Tämä biisi kiinnitti huomioni ensimmäisenä tähän projektiin. Chill outtia tämä ei ole, paremminkin deep housea, mutta genrestä välittämättä toimii kuitenkin mainiosti. Pienet melodian vivahdukset ovat mystisiä ja oikein tunnelmallisia. Bassline-kick yhdistelmä toimii aivan loistavasti - todella gruuvia ja syvää! Hihattien highpass filtterit ja bongot toimii kans aika hyvin. Ainoa häiritsevä asia on toi pannailu... tuntuu, että biisi on vähän liikaa tuolla oikean puoleisessa kaiuttimessa, mikä rokottaa vähän kuuntelunautintoa, mutta ei paljon. Miksaus on suht hyvin kohdalla, vaikka ehkä? vähän särähtelee. Lopetus olisi myös voitu hoitaa paremmin... nyt biisi katkeaa kuin seinään. Kaikesta huolimatta todella tunnelmallista menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - The dancer 12.03.2008

Chillkix - The dancer
Paksua, kirkasta, raikasta ja hyvin miksattua soundia! Tunnelma on hieno vaikkei ylläkään ihan afterlifen tai bora boran tasolle, vaikka teknisesti biisi on paljon paremmin tehty. Suvantovaihe kuulostaa upealta. Lyhyitä vetoja tekevä stringpad luo odottavaa tunnelmaa. Ohhoh nyt tuli mukaan letkeät rummutkin. Hiukan tuo joku juttu mukaan myös reggae fiilistä tuossa. Kehittyvä melodia on jännän kuuloinen. En ton kuuloista ole ennen trancessa kuullu. Haikea, mutta silti iloinen... balladimainen - ehkä jopa hiukan merirosvomainen :) Lopussa sitten taas revitellään alun tyyliin. Kokonaisuutena todella jännä, erikoinen ja piristävä trancebiisi. Tässä on myös omaperäisyyttä, mik' tahtoo nykyään olla trancessa hukassa. Hienoa työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Ariel 22.05.2008

Vanhaaa Tavaraaa - Ariel
Joo.. tää biisi meni tosi tukkoon ja oli tätä tehdessä vielä paskat usb kuulokkeet jotka kohisi, varsinkin kirkkaiden soundien kohdalla , ja integroitu äänikortti, joka aiheutti tuhottomasti rätinää biisiä tehdessä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dick Flacid - What You Do Makes Me 24.07.2009

Dick Flacid - What You Do Makes Me
Uskomatonta settiä! Tsekkasin muitakin sun biisejä last fm:stä ja täytyy sanoo, et mikseristä tuskin löytyy parempaa elektrohousea. Loistavat soundit, rytmit, toteutus ja miksaus. Ei mitään valittamista... ja tämä ei ollut edes vielä dickin paras biisi ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Seven Seas (Original Mix) 28.10.2007

Fleeticer - Seven Seas (Original Mix)
Lähtee upeilla padivedoilla ja efekteillä liikkeelle. Alku lupailee hyvää biisiä ja täytyy kyllä myöntää, että biisin tunnelma ja rakentelu on saatu erinomaiseen kuntoon. Eniten vakuuttavat nuo kaikenlaiset taustaefektit, joita on viljelty runsaasti ja joista kaikki sopii täydellisesti mukaan. Rakenne toimii moitteettomasti, siirtymiset eri osioista tapahtuu eritäin luontevasti. Suvantovaiheessa alkaa paljastua biisin päämelodia, mikä on tuttuun tapaan haikeaa ja kaunista kuultavaa. Miksaus on kaikin puolin tasapainoinen. Haluaisin ainoastaan hihatteja ja clappia enemmän esille. Nyt ne tahtoo hukkua tuonne kaiken muun tavaran sekaan. Mut joo... hieno biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Third floor 13.10.2007

Chillkix - Third floor
Samaa mieltä olen biisistä spenderin kanssa. Todella eteeristä ja haaveilevaa leijuntaa. Melodia on yksinkertainen, mutta erittäin kaunis. Soundit ja miksaustyö on loistavaa kuten aina, mutta tästä tosiaan kaivataan vielä pidempää versiota, sillä ainekset ovat hyvät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - Autumn Chill (Part 1) 27.12.2008

Westis - Autumn Chill (Part 1)
Uskomattoman hyviä ja monipuolisia melodioita kyhätty todella hyvien sointujen pohjalle.. todellakin hivelee täydellisesti korviani. Melodiat ovat melankolisia, syksyisiä ja talvisia, mutta samalla myös pirteitä.. erittäin upea tunnelma. Sanoisinko, että mukana on myös vähän sellaista kansanmusiikki ja fantasiamaista tunnelmaa. Soundeihin --> Alun pannaileva vinkubling soundi on mainio ja toimii hyvin yhteen basson ja muiden soundien kanssa. Rummut ovat muuten oikein mukavat ja letkeät, mutta välillä ehkä hiukan liikaa efektoidut, ainakin toi snare soundi. Mut ei paha näinkään. Upea toi suvanto, missä tulee toi kaunis huilu ja pannaileva kitara? taustalle. En oikein osaa enää muuta palautetta antaa... mielestäni tämä on yksi parhaista, ellei paras biisi mikseristä puoleen vuoteen, niin upean tunnelman se rakentaa. Kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Before dawn 15.09.2007

Chillkix - Before dawn
Todella tykki biisi jälleen tältä suunnalta! Tässä on oikeasti meininkiä... soundit on loistavat: puhtaat ja kirkaat. Tuotanto on sun tuttuun tyyliin hyvässä jamassa. Bassolinja ja rummut ovat kyllä uskomattoman groovaavat. Melodia on kaunis ja melankolinen. Tässä on biisi joka toimisi varmasti myös tanssilattialla loistavasti. Ei kai tässä muuta... kiva, että toit hiukan jo kulahtaneeseen trancen maailmaan jotain piristävää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Hot Import Nights 05.08.2007

Labtracks - Hot Import Nights
Tosiaan vähän on housenpaa settiä, mitä on yleensä totuttu kuulemaan. Bassosoundi ja linja kuulostaa kyllä makealta. Erittäin hyvin toimii kuin myös nuo tausta arpit, efektit, nykivät leadit ja tuo kitara systeemi. Oikeastaan kaikki toimii mallikkaasti lukuunottamatta rumpuja. Kick on vähän turhan laiskan oloinen. Saisi olla vähän enemmän tehoa ja iskevyyttä. Rummuistakin puuttuu se parhain terävyys ja kirkkaus, vaikka ihan kivasti rullaakin eteenpäin. Mutta hyvä biisi teillä on tässä kasassa. Bassolinja on se vahvin elementti. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 06.06.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Täälläkin pitkästä aikaa koko biisiä! Aika paljon saman tyylinen T-syncin remixin kanssa, mutta tässä on tekninen tuotanto ja rakenne paremmassa kuosissa. Melodialinjat ja soundit toimii kyllä moitteettomasti. En löydä tästä mitään kummempaa sanottavaa tai moitittavaa, kaikki toimii niin hyvin kuin vain voi. Olen kuitenkin Nectinon kanssa aika samoilla linjoilla, että jokin koukku tästä vielä puuttuu, mutta mikä? Se onkin paha kysymys. Hyvä setti tässä on kuitenkin kasassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 07.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Tämähän poikkeaa mukavasti aiemmasta cordis tuotannosta. Kauniin rauhallista menoa... Alkumeiningit kuulostaa vielä aika kuulluilta... kulkee vähän kuin aurisgalen testimonium biisissä. Nämä nintendo meiningit tuovatkin sitten aimo ripauksen omaperäisyyttä ja retroa henkeä mukaan. Suvan 2:54 kohdalla alkaa toinen retrohtava ulina soundi joka kuulostaa erittäin makealta! Menee kaiken lisäksi hienoa melodia linjaa. Outro on kyllä jonkin verran liian pitkä, mutta ei haittaa pahasti. Jeps, mukavan piristävä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Jarkko S Nightshift Remix) 24.04.2007

Shine Fish - Foothold (Jarkko S Nightshift Remix)
Rauhallisempaa ja pehmeämpää menoa kuin alkuperäisessä, mutta olisin silti toivonut vähän vahvempaa soundia. Ainakin hihateista puuttuu suurin iskevyys. Puolen minuutin paikkeilla tuleva leadi delay isku on vähän laihan kuuloinen, olisi vähän ehkä voinut laittaa matalempia taajuuksia tai jotain siihen lisäksi. Filtteri kikkailu tuolla soundilla kuulostaa hyvältä. Nuo mm. Labtracksilta tutut huudahdukset toimii kans ihan hyvin. Kokonaisuutena ihan kiva houseralli, mutta jää kuitenkin alkuperäisen taakse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Lust (Taisto Project Remix) 01.04.2007

Cordis - Lust (Taisto Project Remix)
Mielenkiintoista kuulla taistolta projectilta trancea ja vielä cubasella tehtyä. :) No teknisesti cubase tuntuu ainakin olevan jo ihan hyvin hallussa. Alkuperäisestä biisistä on hankala kyllä pistää enää paremmaksi ja ei tämä sitä teekään vaikka hyvältä kuulostaakin. Mukavasti olet saanut tähän kuitenkin omaperäisyyttä ja erikoisia jippoja. Alun pianotunnelmointi kuulostaa kauniilta. Ensimmäinen hämmästyttävä kohta tulee bassolinjan "taistellessa" oikeasta sävelestä. Ihan hyvä kikka, mutta en tiedä toimiiko se tässä kappaleessa parhaimmalla tavalla. Melodioiden päällekkäisyys taas toimii mielestäni paremmin. Suvantovaiheen lähtee sitten päämelodian voimin käyntiin. Bassolinja vetää hiukan tavallisesta poikkeavaa linjaa. Osa vaihdoista ehkä vieroksutti, mutta osa taas toimii aika hyvin luoden omanlaistaan tunnelmaa. Kokonaisuutena biisi on hienosta originaalista hyvä omaperäinen tulkinta, josta on varmasti ollut kova homma saada luotua jotain alkuperäisestä poikkeavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Original Mix) 24.03.2007

Shine Fish - Foothold (Original Mix)
Loistavan kuuloista! Tähän mennessä mikserin paras filtterihouse biisi mitä oon kuullu, ehkä jopa kaikista house biiseistä täältä. Laatu ja soundit ovat kovaa luokkaa.. eipä löydy pahempaa valittamista. Rakennekin on just eikä melkein kunnossa. Tuo pieni laskeutumisvaihe tossa 2 minuutin jälkeen tulee juuri oikeaan paikkaan. Hyvä tuo venytys soundi joka alkaa siinä samalla. Mukavaa "vinyylirahinaa" kuuluu myös. Eipä tästä kummempaa sanottavaa enää löydy kun kaikki toimii sen verran mainiosti. Vois jo pitkästä aikaa lätkästä numeronkin kommentin kaveriksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Keep going on 09.04.2007

D-Vision Oldies - Keep going on
Todella mielyttävän kuuloista melodiaa, vaikkakin aika kuultua enimmäkseen. Soundit kuitenkin toimii tuttuun tyyliin kickia lukuun ottamatta, joka on hiukan turhan napsu. Tossa 00:13 kohdilla alkava kellosoundi on hienon kuuloinen ja hyvää melodiaa myös vetää. Bassokin on mukavan metallinen ja puhdas. No joo.. hyvin toimii biisi, vaikka pikkusen alkaa puuduttaa loppua kohden muttei pahasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Push 12.03.2007

Labtracks - Push
Pitihän tätä tulla kommentoimaan, kun sen verran kivaa paukustusta löytyy. Laatuu on kieltämättä korkealla. Soundit on viilailtu makoisan kuuloisiksi ja miksaus pelittää hyvin. Basso murisee mukavasti ja kick potkii hyvän kuuloisesti. Melodiaahan clubi paukutuksissa ei hirveästi ole, eikä tarvitsekaan, mutta kyllä tämä toimii ihan mukavasti, vaikkei ehkä olekaan paras labtrack biisi melodisesti. Rytmisestikin biisi toimii ihan hyvin, vaikka itse tykkäänkin enemmän house rytmeistä clubille suunnatuissa biiseissä. Mutta sehän on taas vain minun mieltymykseni. Kyllä tämä silti toimii hyvin ja tuotantopuoli on varsinkin erittäin hanskassa. Jatkakaa pojat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 19.04.2007

Misty Steps - White Rain
Ei hitto olipa hienon kuuloista! Vaikka huoneessani onkin nyt vähän viileää, niin voisin väittää että enimmät väristykset tulivat kuitenkin tästä upeasta piano tunnelmasta. Eniten pidän tästä alkupuoliskosta, joka on hiukan melankolisempi ja kylmempi kuin tuo loppupuolisko, mutta ei tämä missään vaiheessa pahalta kuulosta. Tunnelma on kokonaisuudessaan talvisen kuulas, kuten nimikin jo osoittaa. Täytyypä kuunnella tätä seuraavana talvena joskus joulun tietämillä niin voi olla että iskee vielä kovemmin. Biisin teknisestä puolesta ei ole moittimista: sopivan kirkas sointi ja reverbi on täydellisesti kohdillaan, niin että löytyy tilantuntua. Kuten Lari tuossa ylempänä mainitsi niin jonkinlaiset jouset olisivat voineet toimia hyvin tässä, mutta toisaalta tällainen minimalistisuus toimii hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Tera 21.05.2007

Jinx - Tera
Satuimpa löytämään nämäkin sivut ja täytyy sanoa, että se oli onnenpotku! Aivan loistavan kuuloisia, mitä nyt tähän mennessä olen kuunnellut (lähes kaikki). Arvostellaan nyt kuitenkin tämä kun se on uusinkin näistä. Alkaa todella tunnelmallisesti kauniilla avaruuspadilla ja vinkujutulla. Kuulostaa todella ilmavalta ja kaukaisen haaveilevalta. Vähitellen sieltä tulee rauhallinen beattikin mukaan basson kera. Basso mukavan möyryävä ja pidän tollaisesta hiukan erikoisemmasta soundista. Rummut hakkaa oikein mukavasti myös - hyvää, juoksevaa rytmittelyä. Tämä huilusoundi kuulostaa myös erittäin hienolta ja kauniilta. Melodia on loistava ja omaperäinen. Melankolinen, mutta lohduttava. Luo hienoja mielikuvia. Kyllä tätä olisi vielä voinut pari minsaa kuunnella muutamilla lisäjipoilla, mutta hyvin menee näinkin. Täytyy taas pitkästä aikaa antaa kommentti ihan numeron kanssa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix) 13.03.2007

Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix)
Tämä Veezayn näkemys tuokin sitten enemmän poweria mukaan. Ei tunnelmaltaan aivan alkuperäisen veroinen, mutta toimisi tietysti paremmin vaikka clubilla. Soundeiltaan ja linjoiltaan pitkälle samaa kuin alkuperäisessäkin, mutta esim. pianoa on tuotu enemmän esille. Mukavaa rytmiä bassossa ja hihateissa. Ei tästä kummempaa sanottavaa löydy... toimii yhtä hyvin kuin originaalikin. Nyt on mukava vaihdella oman fiiliksen mukaan soittaako kumpaa versiota :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Twinsanity (Original Mix) 28.12.2006

Fleeticer - Twinsanity (Original Mix)
Jees, hyvän laatuista settiä jälleen niin soundeiltaan kuin miksaukseltaankin. Hyvän kuuloisia efektejäkin on viljelty runsaalla kädellä. Melodiat ovat mainiot, mutta saattaisivat olla vielä astetta hienommat muutamilla bassosävelten vaihdolla. Menee kyllä näinkin oikein hyvin. Rakenne on kaikin puolin myös hanskassa. Nyt ei oikein muuta ehdi jauhaa, mutta totean, että onnistunut biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix) 05.01.2007

Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix)
Non nii tännekin päin kommenttia! Alkaa suht mukavasti tuolla kuiskauksella, mutta vähän liikaa tulee mielestäni noita kuiskailuja tossa keräilyvaiheessa. Basarin soundi ei maistu niin hyvin minulle, mutta tehoa ja jämäkkyyttä on ainakin tarpeeksi. Mukavan kuuloista soundia yleisesti ottaen kuitenkin. Laulajalla on aika söpö ääni. Siitä tietysti plussaa. Melodiat toimii aika hyvin. Kertsin melodiasta varsinkin löytyy hiukan sitä kuuluisaa koukkuakin. 4:40 kohdilla tulee mukavan kuuloinen pikku breikki kohta. Rakenne toimii kohtuu hyvin vaikka välillä tuntuu, että hiukan hätäisesti siirtyy sillon tällön rakentelusta päämelodiaan ja toisinpäin. Mutta kokonaisuutena jälleen hyvää ransea, jossa on Acrobitelle tyypillinen meininki. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Nietos 13.03.2007

Sulauma - Nietos
Tämä alussa tuleva ja läpi biisin taustalla soiva ihmeellinen, spooky ulinapadi on kyllä erittäin tunnelmallinen! Tehoton napsu kick sopi erinomaisesti tähän biisiin, jossa pelataan selvästi tunnelmalla rankan mätön sijaan. Hihat/perkussio osastolle olisi ehkä voinut kehittää jonkin laista jippoa, mutta toimii kyllä ihan kivasti näinkin. Piano luritukset ovat mukavia taustatunnelman luojia. Kokonaisuutena todella tunnemallinen veisu, joka toimii parhaiten yöllä. Nimen valintakin on onnistunut hyvin. Hyytävän kylmä ja synkkä fiilishän tästä tulee... tosin kyllä siellä välillä pieniä valon pilkahduksiakin näkyy tai kuuluu :) Jeps.. mainiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 21.12.2006

Aurisgale - Length of eternity (original)
666 ja Lari on fuusioitunut! Hienolla introlla lähteepi jälleen liikenteeseen. Tuo ensimmäinen piano on tosiaan hiukaan kolkko, ei aivan parasta pianoa sulta. Squarebasso on ihan hyvän kuuloinen. Vokaalit on hyvin efektoitu. Englannin kielisissä voksuissa kuuluu hyvin suomalainen korostus, mutta eipä siinä mitään :) persoonallisuuttahan se vain tuo. Melodioiltaan ja tunnelmaltaan ei ole aivan parasta sinulta, mutta ei missään nimessä huonoakaan ole. Rakenne toimii biisissä hyvin - on hienoa alkuintroa, suvantoa, menokohtia ja loppuintro. Aika saumattomasti vaihtuu osista toiseen. Mutta joo... kiva ylläri taas täältä suunnalta. Jäädään odottelemaan seuraavaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 25.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Leppoisalla meiningillä edetään. Hyvän ja raikkaan kuuloisia soundeja, eikä miksauksestakaan tarvitse pahemmin valittaa. Mitä kauheita yllätyksiä eikä vaihtelua ei ilmene, mutta ei kyllä pahemmin tarvitsekaan. Hyvin toimii tällaisena eteenpäin leijailevana menona. Tossa 2:10 kieppeillä tulee mukava, pieni tunnelman vaihdos. Soundimaailmaan liittyy myös tuo miehen joiku ääni, joka tuo lisää tunnelmaa. Kokonaisuutena erittäin nautittava teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - Jane's Blues 05.01.2007

the Slowdowns - Jane's Blues
Rauhallista ja the slowdownssimaista tyyliä jälleen. Soundeiltaan aika samanlaista kuin edellisissäkin biiseissä, mutta eipä siinä mitään kun hyvältä kuulostaa. Miksauksessa on leikattu yläpäätä aika reippaasti, että kuulostaa vähän turhankin utuiselta minulle, mutta selvästihän tuo on tyyli ja mielipide seikka. Mukavan kuuloista 50-luku henkistä chillailua tämä kaikesta huolimatta on, vaikkei ylläkään aivan parhaaksi biisiksesi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 09.04.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
Näissä sun biiseissä on kyllä aina todella kovat soundit! Ainoastaan kick tahtoo jäädä vähän tuhnuksi. Hyvää klubi menoa löytyy kuitenkin tästä yksilöstä. Kompressointi ja filtteröinti kikat toimii hyvin... tuo mieleen eric prydzin call on me - hitin. Melodioissa tosiaan vähän modern talkingia... sounds like a remix ;). No ei... kyllä tätä ihan omana biisinään voi pitää vaikka selkeitä vaikutteita löytyykin. Eipä tässä kummempia.. hyvin toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Birds 15.12.2006

Chillkix - Birds
Onpas puhtaan- ja ennen ammattimaisen kuuloista paukutusta. Mielettömät saundit! Tajuttoman siistin kuuloinen biitti ja pannailee ja vaihtelee olomuotoaan hienoilla kikoilla. Makea kohta tulee tuossa minuutin paikkeilla. Biitti on likaisena taustalla ja sähkökitara peesaa pianoa. Hieno melodia tuossa kohdassa. Tuo mieleen muutamia vanhempia biisejäsi, mutta sehän taas ei ole yhtään huono asia. Aivan mahtavan kuuloisesti lähtee liikkeelle tuossa 1:54 kohdalla. 2 ja puolen minuutin jälkeen tunnelma muuttuu radikaalisti hiukan hentoisempaan meininkiin, mutta vaihdos käy yllättävän luontevasti. Pidin kuitenkin enemmän alun ja lopun hiukan tummemmasta tunnelmasta. Kuitenkin tuo mukavaa vaihtelua tuo keskiosakin. Tätä biisiä olet kyllä varmasti viilaillut ja hionut paljon. Rakenne, vaihtelu ja tunnelma kun on niin monipuolista ja sulavaa. Ei kai tässä muuta: mahtava biisi, ehdottomasti yksi parhaimmistasi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Avalon 26.12.2006

Axoldies - Avalon
Tässä on kyllä aika paljon omaperäistä otetta, varsinkin tuossa melodiassa. Hienon kuuloisia soundeja. Hyvin sopii tuo synä ja kitaranvingutukset yhteen. Rakennekin pelaa hyvin ja vaihtelua löytyy mukavasti. Jotenkin tuntuu, että miksaus on hiukan "lätty". Saattaa kyllä johtua myös tuosta aika lätystä kikistä. Mutta ihan hyvältä tämä kuulostaa näinkin, eikä mulla ole syytä hirveetä rokotusta antaa sulle sen takia. Yhdeksän pärähtää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 06.01.2007

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
Tässä on kyllä erittäin asiallinen biisi! Olen kuullu tästä joitain muita remixejä, mutta niissä ei ole saatu melodioihin mitään kunnon jippoja. Tässä sen sijaan vokaalit on sijoitettu todella hyvin ja niiden ympärille on saatu vähän erilaiset ja kieltämättä paremman kuuloiset melodialinjat, kuin mitä useat saisi väsättyä. Kaikki melodiasoittimetkin toimivat mahtavasti yhteen, niin sahat pianot kuin kitarakin. Mukavasti kuulee molemmilta artisteilta vaikutteita, tosin sanoisin että enemmän Axoluksen jippoja kantautuu korviini. Rakenne toimii muuten hienosti, mutta loppu töksähtää vähän turhan rankasti. Muuta sanottavaa mulla ei enää löydykään. Hieno biisi tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Fall (Original Mix) 09.11.2006

Cordis - Fall (Original Mix)
Ompa kyllä jylhän kuuloista paukutusta! Kick todellakin potkii aika täydellisesti. Hihatit ovat erittäin hyvässä kuosissa kuin myös basso. Melodia leadi ja bassolinja muodostavat yhdessä sellaisen kaukaisen ja ikuisen kauneuden tunnelman, mikä on aina melodisessa trancessa onnistumisen merkki. Loppu puolella alkaa kuullostamaan enemmän edellisiltä cordis biiseiltä, joka ei kyllä ole mikään hirveän huono juttu, mutta silti tämä alun tunnelma iskee mulle parhaiten. Lyhyesti hieno biisi, hyvällä teknisellä toteutuksella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele unikoi - Siluetti 13.01.2007

unikoi - Siluetti
Hei tämähän on makean kuuloista! Alussa ei vielä tiedä minkälaista humppaa on tulossa, mutta pikku hiljaa alkaa kehittyä nautittavaa menoa. Mukavan svengaavat hihatit ja reverbia on laitettu reippaasti kaikkiin clappeihin ja efuihin, mikä tuo avaruutta ja tilantuntua. Tommoinen löysä ja läski kikki sopii hyvin. Suvantovaihe tulee yllättäen, mutta kuitenkin mainiosti. Hienoa saksofoni tunnelmointia. Hieno tuo nostatus kohta, josta kuitenkin 5:22 lähtee suht neutraali meno. Toimiva kikka. Kokonaisuutena hieno paketti, jossa moitittavaa on vain tuo jo ylhäällä mainittu seikka: viiltävät äänet. Suosittelisin vaihtamaan genren progressiiviseksi tranceksi, kun tuo minimalistinen ei oikein sano mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Event Horizon - Since You 15.10.2006

Event Horizon - Since You
Satuin ihan pitkästä aikaa tsekkaamaan uusia biisejä ja lähes heti paukahti tällainen vastaan. On kyllä todella puhdasta jälkeä. Pitkästä aikaa todella tunnelmallinen, syksyinen, kaunis ja samalla vauhdikas melodinen trance biisi mikseristä. Todella hyvän kuuloiset soundit ja melodiat. Rakenteessakaan ei ole pahemmin moittimista ja taustalla tapahtuu hienoja pikku efektejä ja värityksiä. Todellakin siis yksi harvoista melodisista tranceista vähään aikaa, joka sai minut paremmalle tuulelle. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Melanthius 23.09.2006

Taleamus - Melanthius
Pehmeitä soundeja ja puhdasta jälkeä. Mitään kovin yllättävää ei tapahdu biisin edetessä, mutta rullaa kivan tasaisesti eteenpäin. Tämä plukitilutus joka tulee ensimmäisenä tossa 00:31 kohdalla on mukavan kuuloinen, mutta olisi välillä voinut tulla vaikka ylhäältä laskeutuvana, ettei tule niin paljon toiston makua. Ai että tuo narina basso on makean kuuloinen. Taustapadit myös hienon kuuloisia. Suvannosta nouseva melodia on sekin ihan hyvän - jotenkin taleamuksen kuuloinen :), tosin ei tuota mitään järisyttäviä värinöitä. Kokonaisuutena hyvää perustrancea hyvällä teknisellä tuotannolla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 18.09.2006

Aurisgale - Memoria
Larizza come back! Eipä herraa ole näkynyt pitkiin aikoihin - hienoa että et kuitenkaan katoamistemppua tehnyt :) Oli kyllä mukava ja samalla ilkeä yllätys tämä biisisi kun aamulla aukaisin koneen ja bussiin tuli kiire kun jäin kuuntelemaan tätä. Biisistä sitten: Upeaa, laadukasta soundia pukkaa jälleen, jouset ja piano erittäin hienon kuuloiset. En kyllä miten noin eläväisen pianon voi luoda. Miksaus ja äänen laatu on ehkä parempaa kuin koskaan aikaisemmin sulla. Hyvän kuuloinen kick - iskevä ja pehmeä. Bassolinja vähän pettymys ja soundikin olisi voinut olla vähän erilainen. Muuten tosiaan kaikki soundit erittäin hyviä valintoja. Melodiat ovat tuttua Larizza laatua eli kaunista, melankolista ja syvällistä. Ei pahemmin valittamista siis. Nuo lapsen ilakointi äänet tuolla suvannossa oli kyllä mahtava lisä. Aivan kuin katkeran ihmisen muistelmista. Muuta juttua ei tässä kyllä keksikään enää. Mahtavaa työtä jälleen, tosin basso rokottaa hiukan pisteitä, mutta ei paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Solarfall 28.09.2006

Absolute Zero oldies - Solarfall
Hieno synkkä ja melankolinen meno! Raskaat hihatit sopivat hyvin sekaan ja muutenkin soundit hyvässä kunnossa. Biisin tunnelma, jos ei tuota synkintä menoa oteta mukaan, kuullostaa paljonkin edelliseltä biisiltä. Ei se mikään hirmu huono asia kuitenkaan ole. Pitää vielä mainita, että nuo filtteröinti/phaser kikat kuullostaa oikein hyviltä. Jeps, hieno biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix) 14.09.2006

Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix)
Kick soundi aika erikoisen kuuloinen, ei ehkä paras mieleeni mutta toimii kuitenkin ihan hyvin. Hyvän laatuisia soundeja alkaa tipahdella mukaan vähän väliä. 1:55 Kohdalla varsinkin lähtee erittäin maukkaan kuuloinen sahaus. Melodiat maistuvat oikein hyvin minulle, kuten teki jo alkuperäisessä. 2:52 alka utuinen plinkuttelu on myös hienon kuuloinen. Bassolinja aika hyvän ja menevän kuuloinen. Menee hyviä linjoja pitkin melodian kanssa, mutta nuo melodiat olisivat olleet todella ihanteelliset vielä varioivempaankin linjaan :) Ei huono tosin näinkään. Rakenne on kunnossa ehkä muutamia pikku hätäilyjä lukuun ottamatta. Jeps, kyllä tämä on yksi parhaimmista ja parhaiten tuotetuista biiseistäsi. Eteenpäin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Nightwinds 24.08.2006

Chillkix - Nightwinds
Ou jea mitä tykitystä! Tunnelmallisella kello arpeggiolla lähtee liikkeelle. Pianolaskeutumisella sitten alkaa kikki jyskyttämään oikein mallikkaasti. Energiset hihatit/perkussiot! Human choir tehoaa minuun aina. Bassolinja on kivan kuuloinen ja menee hyvää linjaa. Menokohdat tuovat mieleen bora bora biisin ja kun chillailu osioon laskeudutaan, niin mieleen tuleen panorama biisisi. Ainekset ovat siis mahtavat ;) Melodiat ovat kyllä jälleen upeat ja miksaus/masterointi puolesta ei löydä moittimista. Parasta tässä on kyllä mahtava energia, mutta silti rauhallisuuden tunne mukana. Ainut mistä voisin moittia on ehkä pieni hätiköiminen biisin rakenteen puolella, mutta ei ole huono rakenne nytkään. Filtteri/kuoro lopetus olisi voinut vielä kestää jonkin aikaa niin, että se olisi ikään kuin sulanut pois. Kuitenkin tämä on bora boran ja afterlifen kanssa yksi parhaista biiseistäsi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 10.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Kick paukuttaa aika mallikkaasti, muutenkin rumpupuoli hyvässä kunnossa. Bassopuolestakaan en löydä moittimista, toimii hyvin. Tätä "apina" soundia vierasti aluksi, mutta loppujen lopuksi se onkin hyvä ja omaperäinen veto. Taukokohdassa hienon kuuloista tunnelmointia. Myöhemmin nouseva sahailu kuullostaa myös aika mallikkaalta, hyvää linjaa vetää. Basson tullessa ehkä vähän latistuu tunnelma. Odotin varmaan jotain erillaista basson sävelkulkua, mutta ei kuitenkaan huononkuuloinen näinkään. Sanoisimpa että kokonaisuutena paras trance biisi, mitä olet vääntänyt. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Two worlds 10.08.2006

Protush - Two worlds
Hienoilla ja mystisillä padeilla lähtee liikkeelle! haikat ja muut kilkuttimet oikein eloisat ja vauhdikkaat. Tämä 1:10 kohdalla ensimmäisen kerran tuleva aavemainen sähkökitara? tuo jostain syystä mieleen vanhan duke nukem 3d pelin, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Taukokohdassa vaihdetaan psytrancesta puhtaaseen chillouttiin, mikä luonnistuu aika hyvin. Square soundi tosiaan aika räikeästi erottuu muun keskeltä, mutta ei ole kuitenkaan aivan tökerö ratkaisu. Tuotantopuolesta ei löydy valittamisen sijaa. Aikalailla parasta protushia mielestäni!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix) 10.08.2006

Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix)
On jo kauemman aikaa haluttanut kommentoida tämä biisi, on nimittäin sen verran tunnelmallista menoa! Hitaasti kasvava alku on nautittavan kuuloista: padi huminaa ja tunnelmallista rummuttelua hillittyjen efektien kera. Tulee mieleen luolasto, jonka seinille liekit heittävät varjoja, ihmismäisiä ja muitakin. Siellä sitten nahkaan ja turkkiin pukeutunut vanha mieshenkilö piirtää sormillaan kuvia punaisella maalilla. Jos jotain huonoa aletaan kaivelemaan tästä niin kick soundi ei ole parhaimmasta päästä. Jotenkin liikaa muista elementeistä erottuva. Vaikkakin hyvä, ettei ole liian tehokas. Muuta pahaa sanottavaa en biisistä oikeastaan löydäkään. Upean tunnelmallinen kappale, joka toimii parhaiten yöllä yksinäisyydessä, syntyjä syviä pohdittaessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mooma - Don't Bring Light into This Place 20.04.2007

Mooma - Don't Bring Light into This Place
Tämä on yksi parhaimmista, ellei mooman paras biisi. Tunnelma on uskomattoman kaunis ja lohduton. Tämä pieni nouseva melodia, jolla biisi alkaakin, kuulostaa aivan upealta. Biisin tunnelma ja nimi luovat mielikuvan pienestä maanpinnalla olevasta onkalosta, joka kasvaa lopulta suureksi tippukiviluolaksi maan alla. Luola on täynnä pimeää lukuunottamatta pieniä valonsäikeitä, jotka tulevat pienestä onkalosta ja saavat leijailevat pölyhiukkaset kimaltelemaan. Luola huokuu muinaista tunnelmaa, johon ihmiset eivät ole päässeet kajoamaan. Teknisesti biisi kuulostaa aivan loistavalta. Miksaus ja masterointi on puhdas kuin soliseva puro vuorilla, ja soundit hivelevät korvia. Tilantuntu on uskomaton. Mooma on ehdottomasti mikserin tämän hetken kovin ambient tekijä, siitä ei pääse mihinkään. Aivan upeaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Cherry Blossom 25.04.2006

Celestial Aeon Project - Cherry Blossom
Todellakin rauhoittavaa musiikkia vahvoilla Japani vaikutteilla! Soundit ovat kyllä erittäin pro luokkaa, instrumentit kuullostavat realistisilta. Tälläista voisi kuulla vanhojen japanilaisten miehien soittavan, jossain temppelissä, tai mitä ne ovat ne paperiseinähökkelit? :) Tietysti ympärillä myös kaunis vihreä luonto.. kyllä kyllä. Minäkin olisin kaivannut ehkä vielä yhtä, kahta soitinta mukaan, mutta hyvä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Memories 25.04.2006

Chillkix - Memories
Kuullostaa paremmalta mitä pari viime biisiäsi, vaikka eivät nekään toki huonolta kuullostaneet :) Noh tämä biisi on kyllä oikein nätti. Komppi on sopivan groovaavaa ja kickistä löytyy kunnolla muhkeutta. Melodiat kauniita, varsinkin pianosi jaksaa hämmästyttää hentoudellaan ja puhtaudellaan. Tuo tilulilulii melodia ihan näppärä ja bassosta löytyy myös puhtia. "Naisen ulvahdus" myös hieno parissa kohtaa :) Ei tästä paljo moitittavaa löydy... oikein mukavaa rauhoittelua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Nam nam! Tämä oli kyllä varsin mukava yllätys näin aamusta! Hienon kuuloisia soundeja ja efektejä jälleen. Pumppaava rytmin tahdissa alkaa pää nytkymään oikein mukavasti. Säröinen basso kuullostaa mainiolta, samoin tuo happo tuolla taustalla. Melodisesti hienoja vivahteita, kuten sinulta on totuttu kuulemaan - löytyy huilua, pianoa ja sahaa. 2:04 myös aika erikoinen tuollainen kuoro/urku melodia, joka alun vierastuksen jälkeen toimii aika hyvin. Olen vähän samaa mieltä Dj Yo manin kanssa tuosta junan tuut efektistä. Hiukan ehkä sellainen lelumainen, mutta toisaalta jos sitä ei olisi ollut ollenkaan, olisi tunnelma ollut astetta pienempi. Olisi ollut mainio, jos biisi olisi alkanut voimistuvalla kiskojen kolinalla. :) (aivan liikaa "olisi" sanaa) Mutta tämän on kyllä jälleen hieno, tunnelmallinen Larizza tuotos, jota kelpaa kuunnella. Pituutta on niukalti, mikä vaikeuttaa syventymistä biisin maailmaan. Toivon, että tästä saadaan joskus mikseriin pitempikin versio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VR2 - Routine 17.04.2006

VR2 - Routine
Tämä miellytti rytmisesti omaa korvaani oikein paljon. Erittäin svengaavaa tavaraa ja kompressointi antaa mukavaa lisäpotkua. Tässä biisissä nuo yllättävät tunnelman vaihdot sopivat todella hyvin. Tämä biisi tuo mieleeni sellaiset hämyiset ja huuruiset kaupungin kadut yöllä.. ehkä jossain satamassa. Matkalla poiketaan sitten semmoisessa tunnelmallisessa ja hämyisässä kapakassa, jossa karskeja merimiehiä istuu pöydissä olut tuoppi kädessä. Nurkassa soittaa hiljaa basisti ja saksofonisti hidasta jazzia. Mielestäni tunnelmallisin ja paras biisisi.. hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Ultravision 24.03.2006

Wavescale - Ultravision
Erittäin hienot melodiat! Padit ja varsinkin nuo pluki tilutukset ovat erittäin hyviä. Kick olisi voinut olla vähän napakampi. Hihatit ovat ihan ok. Jotain erittäin kaunista suvantovaihetta olisin vielä kaivannut mukaan, mutta ihan hyvä näinkin. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj) 15.03.2006

Cloudwalkers - Firefly (Feat. Srj)
Aika kaunis biisi. Erottaa hyvin kummalta artistilta on tullut mitäkin tähän biisiin. Soundeissa ei ole suurempaa valittamista.. ehkä kick olisi voinut olla vähän pehmeämpi tai jotain, mutta ei paha näinkään. Pluki tilutukset ovat sieviä ja pianolla on suht hyviä melodioita. Sitten ku vokaalit tulee mukaan niin tunnelma muuttuu vielä astetta paremmaksi. Vokalistilla on kyllä kauniin hento ääni ja sopii loistavasti tähän. Sanoista olisi voinut kyllä saada hiukan paremmin selvää.. ehkä lisätä vähän voluumia tai pienentää reverbiä? Kuitenkin kuullostaa kauniilta näinkin vaikkei ihan joka sanasta saakaan kiinni :P Ei tästä suurempia puutteita löydy, kaikki pelittää suht mallikkaasti ja melodiat ovat onnistuneet. Ei aivan kuitenkaan täysillä iskenyt, mutta iski kuitenkin 9+ verran. Uutta putkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Dreamer 16.03.2006

Axoldies - Dreamer
Joo on kyllä mukavan pehmeä ja muhkea kick. Rauhallisesta ja pehmeästä tunnelmasta huolimatta vauhdikas biisi. Mukavia pikku efektejä kuuluu siellä täällä. Hihaiteissa ja perkussioissa ei ole moittimista. Melodiat ovat axolukselle tunnusomaisia eli kauniita ja herkkiä. erityisesti mielyttää nuo pianon ja tuon plim soundin melodiat. Eipä tästä pahempaa moittimista löydä. Laadukas biisi, melodiat kauniit, mutta ei aivan parhainta sinulta. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Passing Twilight 06.03.2006

Celestial Aeon Project - Passing Twilight
Pitkästä aikaa täältäkin suunnalta uutta! Mitään mammutti kommenttia ei nyt jaksa kirjoittaa, mutta ajatushan se on tärkein.. :) Soundit kuullostavat yhtä hyviltä kuin ennenkin. Kauniita ja herkkiä melodioita löytyy ja tunnelmaa on jaettavissa paljon. Mitään suurta koukkua en tästä löytänyt, mutta biisi antoi kyllä erittäin rauhallisen olon. Koukun löytäminen tällaisesta ambient biisistä ei luullakseni olekaan pääasia. Mutta ihan mukava ja rentouttava biisi ja toimii varmasti vielä astetta paremmin yöllä pimeässä ja rauhoittuneemmassa tilassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Kate Lesing - Neverland (M1cH0 Remix) 06.03.2006

Mikko L - Kate Lesing - Neverland (M1cH0 Remix)
Hyvän kuuloinen leijuva padi tuossa alussa. Kuullostaa hyvältä vokaalien kanssa. Sitten lähdetäänkin aika perus tamppauksella liikkeelle. Hyvä linja tuolla sahalla. Biisi ei kyllä tarjoa mitään kovin jännää, mutta onhan tämä tuotannoltaan laadukas. Vielä jos jotain sanois niin lopetus oli hiukan hätäinen. Kyllä tämä kiitettävän puolelle ponnistaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Supa Bass (Short Cut) 15.02.2006

Outset - Supa Bass (Short Cut)
Juu aika perus hardtrancea, mutta hyvän kuuloista sellaista. Soundit on laadukkaan kuuloisia ja kikki potkii oikein maukkaasti. Noi vokaali pätkät toimii miehekkään hyvin ja varsinkin tuo nauru ja supa bass pätkät aivan yli cooleja :D Jos jotain miinusta tästä etsisi niin supa bass pätkän "su" tavu jotenkin vihlaisee ainakin kuullokeilla kuunnellessa, mutta taitaa olla jo liian pieni miinus.. Ihan mukavan kuuloista jytkettä ja maistui ainakin minulle paremmin kuin nuo pari edellistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx) 19.02.2006

Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx)
Joo tässä on kyllä hyvän kuuloinen biisi. Kuuntelin tämän jo kauan sitten pariin otteeseen, mutta silloin ei vielä joutanut kommentoida :) Mutta itse biisistä: Soudit ovat hyvin valittu, pluck, kick ja pad hienon kuuloisia. 2:38 alkava melodia kuullostaa ylväältä tuollaisena tökkivänä. Pianon melodia myös hyvän kuuloinen tuossa ensimmäisessä suvannossa. Ei tässä pahemmin mitään ihmeellistä sanottavaa ole. Hyvän kuuloista ransua, joka ei tuo uutta genreen kuten mainitsit, mutta eihän sitä aina tarvitse tuodakaan. Reippaasti kiitettävän arvoinen suoritus ja vielä kun parannusta on tullut sun edelliseen tuotantoon niin voi hyvin mielin kympin heittää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Paoçala - Ilunibi 20.01.2006

Paoçala - Paoçala - Ilunibi
Aika jännä veto kyllä sinulta.. meinaan että kuullostaa iloisemmalta mitä yleensä sinulta on tullut. Soundit ovat tutun ja hyvän kuuloisia. Kickissä oli voinut olla enemmän muhkeutta, mutta ihan ok näinkin. Myös nuo tutut läiskivät hihatit kuullostavat hyviltä. Melodioiltaan jouluista tunnelmaa mielestäni ja kivan rauhoittavalta tuntuu raskaan koulupäivän jälkeen :) Biisi loppuu jotenkin turhan hätäisesti, mutta ei se lopetus nyt erityisen törkeältäkään kuullostanut. Mutta joo.. mukavan rauhallinen ja rentouttava biisi, mutta ei aivan kärki tasoasi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Afterlife 13.01.2006

Chillkix - Afterlife
Erittäin jykevää, mutta silti rauhallisen fiiliksen antavaa tamppausta. Hyvän kuuloisia saundeja ja miksaus toimii hyvin. Toi alun vähän squaremainen ulina on kyllä hienon raaka ja sopii rauhallisten ja kauniiden padien ja huilujen kanssa yhteen. Melodioista ei myöskään löydy pahempaa moittimista, maistuu ainakin minulle. Kick on myös echt stark jos nyt vaihteeksi saksaksi ilmaistaan. :) Efektit mm. pöllön huhuilut hyvää tunnelmaa luovia. Kovin suuria enkä pieniäkään miinuksia en tästä löydä.. kyllä mää tälle kympin uskallan heittää! Anteeksi sekavaa kommenttia ja jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Visual memory (V-MEM) - Fleeticer vs. Neptunium - Rushing 29.01.2006

Visual memory (V-MEM) - Fleeticer vs. Neptunium - Rushing
Tässä on kyllä erittäin tiukkaa menoa. Basso ja sen linja pistää jokaisen jalkaan vipinää. Soundit yleisesti ottaen hyvän kuuloisia. Omasta mielestäni vain vhän liian diskantti pitoisia jotkut soundit. Olisin toivonut bassolinjaan pienen sävel muutoksen sen kulkiessa melodian (joka kuulostaa hyvältä) kanssa, mutta tämä alkaa jo olla turhaa saivartelua.. :) Juu ihan mallikas biisi, jota kuuntelee useamminkin kuin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Through The Space 04.03.2006

Galaxion - Through The Space
Erittäin mainio space synth biisi! Tätä kuuntelee erittäin mielellään vaikkei genren suurin ystävä olisikaan. Alku lähtee hyvin liikkeelle aivan mahtavilla padeilla! Tommosen padin mä haluaiaisin itekin :P. Bassosoundi on mahtava ja sen linjan vaihtelut ovat hyviä. Melodioita riittää todellakin joka jampalle ja oikeastaan pidin niistä kaikista erittäin paljon - toisesta ehkä hiukan vähemmän kuin jostain toisesta, mutta yhtä kaikki ne olivat taidokkaasti väsättyjä ja hyvän kuuloisia. :) Rummut ovat perusvarmaa kiitettävää laatua. Vielä pitää mainita noista hienoista jipoista mm. nuo kuoropadi nostatukset ja tuommoinen humahtava kickin tapainen isku. Myös nuo vokaalit on erittäin taidokkaasti efektoitu. Miinusta jos antaisi niin tosiaan tuo rakenne on hiukan sekava. Ainakin tuo 4:23 kohdalla alkava melodia tulee hiukan puun takaa, mutta ei tuo rakenne niin paha ole että se kovin paljon miinusta antaisi. Miksauksesta ei ole pahaa sanottavaa - toimii mainiosti. 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Frostbite Remix) 28.12.2005

C-4 - San Diego (Frostbite Remix)
Hyvän kuuloisia soundeja ja miksaus toimii mainiosti. Rakenne ehkä vähän liian tasapaksua, mutta ihan mukava tälläinen rauhallinen versiokin. Kuitenkin jotain, vaikka lisää efektejä olisi voinut olla kiva. Rummut myös hyvällä mallilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 18.12.2005

Celestial Aeon Project - Masquerade
Tämä taitaa olla uusi biisi? Menee jo aivan sekaisin tässä biisien paljoudessa... :) No joo... sanoisin, että laadukkaasti toteutettu, laadukkailla soundeilla tehty aika perinteisen kuuloinen valsi. Melodioiltaan kuullostaa muutaman biisisi symbioosilta. Hienoa työtä jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 30.11.2005

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
Tässä on kyllä erittäin kaunis tunnelma. Soundit ja melodiat pelaa loistavasti kaikin puolin eikä biitissäkään ole pahemmmin valitettavaa. Toisin kuin ylemmässä kommentissa, musta toi rätinä passaa hyvin. Siitä voksu pätkästä, joka jää yhdessä vaiheessa repeatille en oikein pitänyt. (siis ihan onnistunut kuiskaus, mutta se repeatti ei ollut niin mukava). Tästä biisistä löytyy myös mukavia temmon hidastuksia. Kaiken kaikkiaan hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Bora Bora 13.01.2006

Chillkix - Bora Bora
Tässäpä myös erittäin mainio tekele! Harmi kun en ennemmin ole täällä pikaista vilkaisua kauemmin viipyny. Soundit ovat tässäkin erittäin hyvällä mallilla. Melodia erittäin kauniit ja samalla äärettömän vauhdikkaat. Hienoa kyllä näissä sun biiseissä semmoinen kaukainen haaveilu hempeys ja silti mukana on myös raakaa energiaa ja säröä.
Piano ja sen melodia toimii erittäin hyvin vaikkei ole maailman monimutkaisin. Tuo snare clapin tilalta tuo aina enemmän svengiä, vaikka kaikkiin biiseihin se ei sovi. Jep hienoa työtä tämäkin hempeä revitys. 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Solumine (Original Promo) 12.11.2005

Enternity - Solumine (Original Promo)
Mukavan kuulloista menoa ja rakentelua tuossa alussa! Soudit kuullostavat parhaimmilta, mitä sulta on tullut. Päämelodia ei kuitenkaan itselleni kovin paljon kolahtanut, mutta ei se missään nimessä huonolta kuullostanut. Enemmän pidin kuitenkin näistä ennen päämelodiaa tulevasta ja sen jälkeisestä rakenteluosioista. Rakenteesta puheenollen, toimii aika hyvin. Löytyy muutamia omaperäisiäkin ratkaisuja. Kokonaisuudessa kiitettävän arvoinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 07.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
ONPA JÄLLEEN ONPA! Tämä on kyllä taas parasta settiä, mitä täältä on tullut. Erittäin synkällä tunnelmalla mennään jälleen, mutta sehän ei haittaa vaan on vaan hyväksi! Alku on jälleen pimeyttä, lopun enteilyä ja kerrassaan hienoja efektejä. Tämä tuulikellon saundi alussa on erittäin väreitä herättävä, taustalla kuuluu pelottavia murahduksia ja leijuntoja. Bassolinja on mukavan nytkyttävä. Tuollainen snare klap tuo myös enemmän svengiä. Kikki saisi tähän biisiin olla kuitenkin vähän erillainen. Klarinetti kuullostaa hyvältä ja erityismaininta pitää antaa speakeistä, todella hyvän kuuloisia ja hienosti efektoituja. Melodiat ovat parhaat tähän mennessä sinun biiseistäsi. Eipä mulla oikeen tähän kummempaa lisättävää löydy.. erittäin tunteisiin vetoavaa trancea jälleen. Ei kyllä pettänyt yhtään odotuksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Routen - Touch Me 04.11.2005

Von Routen - Touch Me
Aika tutuilla soundeilla ollaan liikkeillä, mutta eipä tuo paljon haittaa. Hihat puolelle olisi voinut lisätä jotain yllättävää. Melodiat ovat aika perus eurotrancea tosin tässä mennään tavallista hitaampaa. Mutta pidän herkistä ja korkealta menevistä vokaaleista. Biisi loppuu hiukan töksähtäen, mutta ei kuitenkaan törkeästi. Muuten olisin antanut kasin, mutta hienot vokaalit nostavat biisin kiitettävän puolelle. ---> eteenpäin vaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Awakening 22.10.2005

Celestial Aeon Project - Awakening
Oi, miten herkkää! Tuli mieleen jonkun tarusormusten herrasta elokuvan loppu, "kun maailmassa on kaiken jälkeen rauha ja kaikki hyvin".Soundit ovat jälleen hyvin hanskassa ja melodiat ovat kauniita. Tuo 45 sekunnin kohdalla tuo mieleen musiikit Everwood sarjasta, josta olen tosin nähnyt vain mainoksen ja kuullut vaan nuo alkumusat :)Mutta erittäin mukava biisi jälleen. En tajua miten sulla riittää näin paljo hyviä ideoita... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Straight into ambush 11.10.2005

Celestial Aeon Project - Straight into ambush
Sopisi täydellisesti taistelumusiikeiksi fantasiapeliin :). Minäkin kyllä lisäisin noihin rumpuihin jotain reeverbiä että tulisi muhkeamman oloiset. Muuten mukavaa menoa niin melodioiltaan kuin tunnelmaltaankin. Soundit erittäin hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Dreamtide 01.10.2005

Warehouse of Distant Dreams - Dreamtide
Todella kaunis biisi. Kaikki kuoro ja string ym. äänet kuullostavat erittäin hyviltä. Varsinkin piano on mahtavan kuuloinen. Alun hento ja herkkä tunnelma muuttuu tuossa 2:35 kohdalla tuommoiseksi jazzahtavaksi. Aika yllättävä ja hyvän kuuloinen veto, vaikka pidinkin enemmän rauhallisista osioista. 3:25 kohdalla alkava kuoro kuullostaa erittäin tunnelmalliselta. Loppuu ehkä hiukan yllättäen, mutta ei silti häiritsevästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Evening Falls 01.10.2005

Celestial Aeon Project - Evening Falls
Sää kyllä osaat tehdä kauniita biisejä! Aivan hiton hieno, mutta aivan turhan lyhyt. Tätä olisi voinut kuunnella pitempääkin. Mutta 9 puoli ja puoli pistettä lähtee lyhyydestä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 18.06.2006

Project Divinity - Where the Dead Lay
Erittäin upea tunnelma tässä! Alkupuolisko, missä kuuluu vain näitä sirinöitä ym. tuo mieleen joitain Thief 2 pelin taustamusiikkeja.(suosittelen kaikille) Upeat melodiatkin kehittyvät näillä string/padeilla loppua kohden mennessä, vaikkakin pidän enemmän tuosta alun synkemmästä tunnelmasta. Kuitenkin hieno kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Länä - Rahim 27.09.2005

Länä - Rahim
Miellyttävän rauhallinen kappale. Oikeastaan ei keksi mitään erityisen pahaa sanottavaa, kaikki pelaa sen verran hyvin. Aivan kymppiin ei yllä, mutta reipas kiitettävä! Suosittelisin vaihtamaan coverin kuvaa, sillä ennakkoon täältä voisi ajatella tulevan jotain huonolaatuista huumorimusaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control 26.09.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control
Nyt on tainnut käydä yllättävä vahinko, nimittäin aikoinaan mikserissä oli artisti nimeltään velvet9 jonka biisi winter dawn oli melodian kulultaan täysin samanlainen! :) Tätä voisi luulla kyseisen biisin remiksiksi, mutta arvostellaan nyt tätä biisiä. Pidin aina tuon edellä mainitun biisin melodiosta ja niin pidän näistäkin. :) Soundeiltaan suht hyvää laatua kuten myös miksaukseltaan. Jotain oikein rauhoittavaa suvantoa olisin ehkä kaivannut vielä mukaan. Mutta hyvä biisi. PS. Kyseinen velvet9 taitaapi nykyään olla Three Forms, mutta kyseistä biisiä ei noilta sivuilta enää löydä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Datariver - Blue Sky 25.09.2005

Datariver - Blue Sky
hei tässähän on ideaa! Melodiat ovat erittäin tunnelmoivat ja kauniit. Melodista trancea tämä ei kyllä ole, mutta hällä väliä. Soundi valinnat ovat erittäin hyviä ja toimivia, mutta jäävät hiukan laihoiksi. Piano olisi saanut ehkä tehdä vähän muutakin. Rakennetta ja miksaus/masterointia parantamalla tästä olisi voinut tulla erittäin hyvä kappale. Ideana kympin arvoinen, mutta toteuts vielä mättää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - An eye in Africa 31.05.2006

Van der Phunck - An eye in Africa
Really mysterious and dark song. For me this is like mix of africa and asia ;) Awesome bassline.. someone said that it would need more eq but i think it's just good when its bit raw like now. Drums got enough variation and sounds really good. This song got very nice atmosphere... like i said before it is mysterious and my imagination creates night and dark streets of some city of india... some weird turban guy is making voodoo magic things. :) Great song.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Fitz G 31.05.2006

Van der Phunck - Fitz G
Nice silently growing start.. I like jazzy feeling in it. Drums and percussions are in good condition too. Bassline is groovy and sounds good. Some sounds are maybe too bright and whining but overally sounds are good. Song would be 1 or 2 minutes longer too.. now structure? is too fast. Still nice song.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Feathers of Hope 05.09.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Feathers of Hope
Mukavasti lähtee liikkeelle pianolla liikkeelle. Nouseva basson mouruaminen kuullostaa hyvältä ja rumpupuolikin pelittää mukavasti. Melodia on hyvä tosin kuullosta ehkä hieman kliseiseltä - no hyvä se on ja jää soimaan päähän ihan mukavasti. :) Miksaus ja masterointi kuullostaa myös muikean mukavalta. Pituutta löytyy sisältöön nähden tarpeeksi. Muuta ei nyt tähän hätään tule mieleen... energinen biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele smirkki - Me Tsola 02.09.2005

smirkki - Me Tsola
No tästä löytyy ainakin omaperäisyyttä jos joku sellaista kaipaa! :) Erittäin häröä meininkiä, hienoja filtereitä ja efectejä. Melodioissakin on jonkinlaista kiehtovaa mystisyyttä. Loppujen lopuksi alkaa kuullostamaan itseään toistavalta, mutta vaikka en tälläistä musaa kuuntele(en ole kyllä ennen tällästa kuullutkaan) jokin tässä kiehtoo kuuloaistiani. Trance genreen en tätä pistäisi mutta ei niin väliä genreillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Nagual 25.05.2006

Chronosis - Nagual
Tämä on kyllä aivan käsittämättömän tunnelmallinen kappale! Rummut ja perkussiot toimivat mukavan groovaavasti ja pehmeästi. Hienoja human ääni kikkailuja. Todella hieno tuo kilahtava soundi joka pistää homman kunnon liikkeelle tuossa minuutin kieppeillä. Sopivasti on kompressoria käytetty. Pumppaava basso kuullostaa hyvältä.. tosin vähän voisi soundi olla hiotumpi, mutta ei paha näinkään. Plimputtelu melodia kuullostaa oikein hyvältä. Upea tuo toinenkin human vokaali kikka, joka tulee ensimmäisen kerran tuossa 2:25 kohdalla. Suvanto kohdastakaan ei ole pahempaa valittamista. Kuten jo alussa sanoin, tämä on erittäin tunnelmallinen kappale. Se saa minut matkustamaan, jonnekin fantasiamaahan kirkkaille lumisille vuorille yms. :) Mielestäni tämä on mikserin yksi parhaista, ellei parhain progressiivinen trance. Muutamat soundit kaipaisivat vielä pientä hiomista, mutta toimii hiton hyvin näinkin! Kymppi minulta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Fading Dream 04.09.2005

Speed Freek - Fading Dream
Biisi lähtee hyvällä kikillä ja basson nytkytyksellä liikkeelle. Rumpupuoli toimii hyvin... ehkä tuo kolina on aluksi hieman kolkko, mutta kun tulee lisää ääniä mukaan niin kolina sopii hyvin joukkoon. Luontoefekti toimii hyvin, samoin breakbeat. Kuoropadit ovat vähän töksähtävät, mutta menevät mukana. Soundit yleisesti ottaen ovat hyviä, kuten myös melodia. Tykkään kuitenkin muutamista biiseistäsi enemmän. Tosin ei tämä mikään huono tekele ole. Kiitettävän arvoinen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Climatizacion 09.08.2005

Outset - Climatizacion
Joo no.. mitäs nyt sanoisi. No sanotaan suoraan että tämä ei tällä kertaa pahemmin sytyttänyt. Miksaus ja masterointi sekä soundit ovat kyllä huippu luokkaa, mutta kokonaisuus jää jotenkin ontoksi. Melodia on kohtalainen. Rakenne on tasapaksu eikä mitään kunnon yllätyksiä löydy. Mutta jäädään odotetaan uusia biisejä, joskos sieltä tulisi Speculationin tai Stay with energyn kaltainen paukku. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 06.08.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Toden totta! Testimoniumia täyteläisemmillä soundeilla kuin ennen! :P Alkuun ei suurta eroa huomaa masteroinissa tai miksauksessa, mutta kun basso ja kikki lähtevät jylläämään huomaa mihin on tullut suurin muutos.. :) Kikki todellakin potkii erittäin makeasti ja pehmeästi ja basson ääni on aika täydellinen. Uudet, monipuolisemmat linjat bassolla ovat myös hienoa kuultavaa. Hihat puoli on myös parantunut alkuperäisestä. Uudesta clapista en aluksi pitäny mutta myöhemmin sitä kuuntelee oikein mielellään. Oikeastaan ainut huonous alkuperäiseen verrattuna on lopetus.. pidin siitä rauhoittuvasta tyylistä ja pianon laskeutumisesta... joka kajasti jonkinlaista uutta elämän alkua. Tämä on nyt vaan "se normaali lopetus" vailla tarinan loppua. Toki tuokin on mielipide asia mutta näin on oma kantani. :) Lopetuksesta huolimatta kokonaisuutena biisi on parantunut kuitenkin huikeasti. Enpä olisi uskonut, että tuosta alkuperäisestä olisi voinut pistää enää paremmaksi. 10+++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyper Playground / DJ Swizz - Underground Snow 15.07.2005

Hyper Playground / DJ Swizz - Underground Snow
hyvällä square bassolla lähtee.. kick sais olla ehkä vähä läskimpi. Melodiat ihan pirtsakat.. jotenkin tutun kuulost mut eikai siinä. En tiedä onko tämä nyt ambienttia.. ainakin olen kuullut erillaista sellaista mutta en mää nyt näistä genreistä nii paljo tiedä. :). perkussioita ja hihatteja olis voinu olla vielä lisää. Jep ei muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Ja aina vain parempaa tältä suunnalta! :) Olet kyllä näiden alku introjen mestari, jälleen kerran kaunista, mystistä ja jotain karmivaa. Mahtavasti kuuluu vauvojen parkaisuja ja tehdas ääniä höystettynä muilla erikoisilla efekteillä ja filttereillä, delaylla ja reeverbillä. Ja vielä kun ajattelee tuota kehyskertomusta, nousee iho väkisinkin kananlihalle.. hrr.. Stringit ja piano tuovat lohdutonta tunnelmaa.. kerrassaan mahtavaa. Kick on hyvä ja erityisesti basso ja sen linja on makea. Rakenne on omaperäinen ja toimii. Suvanto kohtiin laskeudutaan ja niistä noustaan myös erittäin hienosti ja luontevasti. Melodiat ovat kauniita ja herkkiä, kerrassaan upeat. Break beat ja lopetus ovat myös erittäin hyvää kuultavaa. Valittelen tätä ylenmääräistä kehuskelua, mutta en vain löydä tästä minkään sorttisia virheitä... tämä jos mikä ansaitsisi jo levytyssopimuksen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Illusion (Original mix) 18.02.2006

Xspective Sense (Neptunium) - Illusion (Original mix)
Tämä on kyllä erittäin mainio kipale! Alku on hieno tuollainen tehdasmainen dark ambient vivahteilla. Sitten lähtee potkimaan hienosti ja basson kanssa nyittää erittäin makeasti. Compressoria on käytetty juuri sopivasti. Perkussio/hihat puoli on myös hyvässä hanskassa. 5 ja puolen minsan paikkeilla alkava pad on myös mahtavan kuuloinen. Suvannosta takaisin syvään pumppaukseen tapahtuu myös erittäin hienosti. Miinuksia voisin antaa vain yli pituudesta sisältöön nähden, ehkä 2-3 minuuttia pois niin olisi ollut jeppis. Tosin kyllä tätä nytkin jaksaa kuunnella :) 9.7
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Reinforcer Remix) 15.06.2005

C-4 - San Diego (Reinforcer Remix)
Tässäpä onkin rankka versio San Diegosta! 666 malliin mennään aika lailla, mutta selvästi monipuolisemmin kuin edellä mainittu bändi. Soundit pelaa mukavasti, kuten myös rakenne. Melodioihin on saatu aika paljon variaatiota alkuperäiseen verrattuna. Mutta munaa tästä kyllä löytyy. Hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Von Routen Remix) 13.06.2005

C-4 - San Diego (Von Routen Remix)
Erittäin onnistunut remix. Jos tätä vertaa tuohon alkuperäiseen, tähän tulee jotain taianomaista ja fantasiamaista ilmettä... ainakin noissa taukokohdissa. Soudit pelaa tässä erittäin hyvin. Ainoastaan lopetus ja joku kohta, missä päämelodia loppuu olivat hiukan töksähtäviä.. mutta muuten erittäin hieno biisi. :)
10

Sivu: 1 2