Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 77 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensioo - Tone - Sessari 17.04.2009

Ensioo - Tone - Sessari
Mukava lepposen kuulonen.. Biitti on melko toimiva. Oot kyl melkoisesti kehittyny mitä aikoinaa tuli sun biisejä kuunneltuu. Ja se on hieno huomata! :) Jatka samallailla, nii lopputulos on parempi ku hyvä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Labyrintti 04.04.2009

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Labyrintti
Jauu.. Kuumaa! Kovaa riimittelyy jäbältä! :) Yksinkertainen tausta mutta sopii jotenkin tähän tosi hyvin räpäytyksien taustalle.. Helvetin kova rykäsy! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - The Pain 21.02.2009

Katya - The Pain
Hienoa hienoa! Hyvän kuulonen biisi :) Vaikka ite en oikein välitäkkään tän tyylisest musast tai yleensäkkään rnb:stä, nii nää kyl kolahtaa ;) 10 tipahtaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele qerre - Puolikas - Riimien Välistä feat. RelaX 07.02.2009

qerre - Puolikas - Riimien Välistä feat. RelaX
Ai että mä sitten tykkään piano biiteist! Rauhallinen sävel mut komppi tuo sitten tähän sitä munaaa! Hyvin potkii ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 19.02.2009

JouGGis - Kohdataan
Joo tähän ei ookkaa tullu viel kommenttia jätettyy, no mut asiaan.. Meikä on aina digannu sun biiseis tunnelmast.. Osaat luoda hyvin biisiin aiheenmukaisen tunnelman. Kuten jälleen kerran. Sanat pistää miettii kyl kaikenlaista.. Ja sehän on tärkeä tekijä tän tyylisessä, että kuunteliaki sais miettimisen aihetta.. :) Mut ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa tästä.. Todella hieno biisi jälleen kerran!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ADV - De vitun wu(tang) 24.06.2008

ADV - De vitun wu(tang)
Oho, däääm.. Tää yllätti ;o Jätkällä selvää kehitystä sanoissa ja ulossaannis. Miksauskin alkaa jo joltain kuullostaa =) Melko puhdas ääni ja jokaisesta sanasta saa kyllä selvää. Vähäsen säröö joissakin kohdissa ääni. Voisi kyllä olla jopa pidempi tämä sessari.. :) Et räppää alussa sentään? Muta hei, jatka just ttä samaa rataa nii prkl, tuleee hyvää ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -PriMo- - Kauanko Jaksaa 20.03.2009

-PriMo- - Kauanko Jaksaa
Juu elikkä.. Biitti nyt on mitä on.. Ei tietysti saa antaa sen häiritä että on frii biitti, mutta kyllä on vähä tollasen pili palin kuulone.. Mutta räpit sit taas toimii erittäin hyvin tässä..! Saa tän biitinki loppujen lopuks tuotuu paremppaa arvoon ;) Flow on hyvä ja kertsi kuulostaa hyvältä :) Aihe on ehkä kyl kulutettu, mutta niinhä se usein menee että räppää fiiliksen mukaan ja fiiliksestään, niin ehkä siksi aiheesta niin paljon kuultu.. ;) Miksaukses joku häikkää.. Räpit ehkä hitusen liian hiljasel.. Mutta pientä kauneusvirhettä vaan.. Kokonaisuudessa tää potkii hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensioo - Tone - Elämänkerta 20.05.2008

Ensioo - Tone - Elämänkerta
Ai perskule! Jäbähä vetää kovaa settii..! Tykkäänäänestän ja sun flow tässä nii oiiii mahtava!! Toi on yllättävän hyvä frii biitiks.. Yleensä free beatteihin tehdyt biisit on melko laimeita mutta tää kyllä potkii tosi hyvin! Sanat ovat perus hyvää kamaa.. Miksaus hyvä, tulee hyvin sanat esiin ja saa selvää.. Flowsta tykkään täysil! Kertsin oot rakentanu hyväks :) Ei tässä mitään pahaa sanottavaa ole.. Joskus jos yhteistyö kiinnostaa nii ota ihmees yhteyt! :D Jatka samaa mallii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pelastuspartio - Syntyny Voittamaa 10.06.2008

Pelastuspartio - Syntyny Voittamaa
Vae tämmöstä settii :) Aluksi että hyvä biitti! No mutta asiaan.. Originelli aloittelee. Sen verran kuullu herralta biisei että kyllähä kehitystä huomaa ;) Hyvät sanat ja selvästi saat ulos ne. Ainoa miinus tässä on se että ääni huonosti miksattu.. Eli säröö välillä ja ottaa piikkiä.. Käytätteks te jalustaa? Kuulostaa iha siltä ku ois mikki tyrkätty kätee jokaiselle vuorollaan ja siitä tämä särökin. Miksauksis paranneltavaa.. No mut.. Toisena tämä Fuusio sitten. Hyvää settii! Ääni ehkä hiukan tunkkanen mutta toisaalta ainakin omaperänen ja kyl mä tykkään.. Kaverin sanat ovat hyvät ja toimivat.. Biitissä pysyminen ei tuota vaikeuksii enä täs vaihees :) Juusohou:ta kuulen ekaa kertaa.. Kylläpä näitä räppäreitä riittää täälpäin :D No mutta tää on positiivinen yllätys.. Voisi olla pidempiki tämän verse.. Tykkään äänestä ja flowsta.. Sanat tosi hyvät.. Ehkä tässä biisissä paras rykäsy :) Mielelläni kuuntelisin toistenkin tätä jässikkää teidän vieraana.. Kokonaisuus on siinä 8 paikkeilla.. Vähän enemmän panostusta miksaukseen niin ääni kuulostaisi paremmalta ja toisi lisä fiilistä kuunteluun.. Onhan se itsestään selvä :) Mutta.. Jatkakaa muuten samaa mallii ja ilmoitelkaa uusista :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taktiikka - Tähän päivään ft.Sielunsärkijä 23.04.2008

Taktiikka - Tähän päivään ft.Sielunsärkijä
Biitti tässä on iha perustason kuulone.. Ei mitenkää iske pahemmin.. Hmm.. Sit noh Sielunsärkijä taattua tasoa taas eli perus ja sit tää Taktiikka jota en olekkaa ennen kuullu.. Iha hyvin sujuu.. Harjotusta vaa nii hyvää tulee :) 8 tippuu..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Assi Ilona - Ensimmäinen vaihe 26.04.2008

Assi Ilona - Ensimmäinen vaihe
Vau.. Aika mahtavaa! Sulla on vahva nais ääni. Ei mitää piipityst ;P Hyvä laulu ääni! Biitit taitavat usein olla tämän Pmpee tekemiä sulla.. Itselleni tietämätön henkilö mutta mitä tässä nyt näitä biittejä kuunellu niin kyllä osaamista löytyy sieltäkin suunnalta! Mukavan rauhallinen biisi.. Semmoi mietiskely biisi. Aihe just tuollanen pari suhde ongelma jota sitten se toinen osapuoli miettii ja pyörittää.. Hienosti oot saanu aiheen ulos ja sanat tehnyt.. Sitten tämä kertsi nii repäsee kunnon voimalla biisiin mahtia.. Tykkäsin paljon :) Luo tähän biisiin semmosta agressiivisuuttakin! Ekaa kertaa sun teoksia tässä kuuntelin ja vn kyllä sanoa että tykkään paljon äänestäsi ja tavastasi laulaa :) Yksi fani lisää ;) Olisi joskus mukavaa tehdä myös yhteistyötä kanssasi ja katsoa mitä tulisi kun voimat ja äänet yhdistettäisiin ;P Mutta jatka samaa rataa vaa niin oikealla tiellä menee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele N.H.P - Mc Mane & NHP - Pohjalla 03.03.2008

N.H.P - Mc Mane & NHP - Pohjalla
No huh HUH!!! Jätkä perkele!! Mikä toi kertsi on olevinaan?! :D Ei mut oikeesti.. Ooks sä ottanu laulutuntei tjn?! :D Vittuuh jäbä hallitsee tän homma.. ;) Joo elikkä biitti on iha mahtava.. Kenen nyt sit onkaa mut iha mahtava. Kitara on mahtava ja toi et toi on niin rauhallinen jotenki ja tunnelmallinen. Hyvä biitti valinta ;) Räpit.. Mc Maneha taas fiittaamas, törmäilee toho nykyää joka nurkil tääl mikseris.. :P Hyvä rykäsy manelt.. Mut sä jäbä.. Toi su osuus huuuuuh, MAHTAVAA! :D Aivan mahtava kertosäe ja verseet.. Mahtava ääni ja sen käyttö.. Ei niinku mitään pahaa sanottavaa mistään. Tää on jätkät tiiätteks, aika täydelline.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina 14.07.2008

ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina
Hahaha :D Se saksankielinen osuus ei oikein toiminut :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina 24.03.2008

ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina
Jia kiitti kommenteist kaikille tähä mennes :) lisää vaa tulemaan.. Ja joo no täytyy seuraavaa viisuu vähä munakkaampi kertsi tehä.. ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Damn You, Demeter! 05.02.2008

Preslee - Damn You, Demeter!
haha, tutun näköne kommentti.. :D kattelinki vähä et omalt tekstilt jotenki näyttää.. :D copy pastee vähä harrastetaan vissii.. :D No mutta itse asiaan.. Jäbä pitäny taas vähä taukoo tänne mikseriin biisien laitossa. Uutta matzkuu tuli odoteltuu innolla kook tuo aika kyllä ja ihmeteltyy kyllä kans että kui ei ny uutta tule, mut noh ei aina sitä inspist ole :) Mut tää taas taattua Pressleetä.. :) Ei ole mitään moitittavaa.. Sulla jo tää homma sen verra hanskas että ei voi ku vaan kehua biisejäs toisen perää :) Hienoja efektejä olet käyttänyt tässä jälleen kerran ja luonnu hyvän fiiliksen biisii.. 10 arvoinen tämä on!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Kasi & Virtapiiri - Luonnetta 18.01.2008

8-Tahti - Kasi & Virtapiiri - Luonnetta
perkeleeen kova!!! hianoo työtä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Vastatuulessa Ft. Sofisti & Kultakurkku 27.11.2007

JouGGis - Vastatuulessa Ft. Sofisti & Kultakurkku
Huh.. Huh huh.. Aikamoine rykäsy.. Pistää iha hiljaseks.. Pitäis vähä aikaa pitää taukoo tost kuuntelemisest ku tulee kommenttii skriivaa.. :D Mut koitan nyt järkevää ja rakentavaa juttua selittää.. :P Aluksi, biitti valinta on mahtava.. VTZ:n biitit on aina melkein hyviä ja omalle korvalleni ainaki sen hitaat toimii pirun hyvin.. Niin ei myös tässäkää tapaukses petä. Aihe on hyvä ja ja.. Hmm.. Millä sanal ny sitä kuvais.. Noh sanotaanko että sillee jokaiselle ihmiselle varmasti tuttu aihe ja jokainen jotenki omalta osalta tuntenut myös elämänsä aikana tuollaista.. Ja se on hyvä purkaa musaa ku sen vielä osaa tehä tyylillä.. ;) Räpit.. Ne.. NE TOIMII! Perhana sentää.. Iha kateeks käy että kui jätkä porukka pystyy tekee kimpas tommose biisi.. Mutta sitten jokainen erikseen. Sofisti räppää ehkä hiukan liian lujaa.. Pakko myöntää kyl että rohkea äänen käyttö jannul mut biitti jää vähä varjoo.. :D Mut mikäs siinä, kuuluu sanat ainaki selvästi.. ;) Mut jokainen ei pakol tykkää että räpit hakkaa päälle.. Sofistin ääni on kyllä hyvä ja niinku hhuomaa kuunellessaa nii äänen käyttöki on hyvä.. ;P Muutamassa kohdassa pistin merkille että vähä tulee kiire sanois että pysyy biitis. Pistää vähä korvaa mut ei paha ei paha.. =) Persoonallinen tyyli vetää ja hyvä niin.. Helvetin kova rykäisy sofistilt! Jouggis taas veti omaa tuttuu tyylii.. Tunteella ja helläl äänel.. Perus jouggist, eli perskuleen hyvää.. ;P Sanat ovat hyvät ja flow tosi hyvä.. Taitaa sanat kertoo omasta elämän tilaanteesta?! Hmm, pistää miettii.. Jätkä osaa kyl nää tunteilu biisit.. ;) Kolahtaa joka kertaa suoraa sisimppää ja se on se mikä tässä sun musiikissa kiehtoo ja jaksaa kuunella.. =) Jatka samaa mallii ja lippu korkeel..!! Sitten kultakurkku viel.. Aijai mä tykkäsin sanoist.. Rimmaavat nii hyvin ja jotenki nii sulavat. Sit toi ääni ja tyyli vetää nii kuulostaa nii hyvält.. =) Rauhallinen ääni ja sopii pirun hyvin feattaa tämmösee jouggiksen biisii! Sen verran ammattilainen jo taitaa olla että biitis pysyminen eikä muukaa teetä mitää vaikeuksii.. Vaan tollasta rentoo ja myls sekä pientä kikkailua sanois.. =) Jea, hatun nosto jätkille että saitte kasattuu tämmösen biisin..!! Tästä ei oo mitään pahaa sanottavaa.. Olis joskus tulevaisuudes mukavaa kuulla teilt viel jotai yhteist.. ;) Mut tässä on teille pientä iltasatua nyt luettavana.. :D Alkaa sormet olee jo tunnottomii nii lopetan tän nyt tähän.. :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Onnellinen Ft. aRRtsi [Sessari] 02.04.2009

JouGGis - Onnellinen Ft. aRRtsi [Sessari]
Ai perhana.. Tehny monta päivää jonki ihmeen takii kuulla tää biisi.. Ei vaan löytyny enä koneelt mistään ;o Onneks täält voi viel bongaa tän ja äkkiä koneelle takas :) Mahtava biisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Muistan sut 21.10.2007

Katya - Muistan sut
Jumanztuikka sentää.. Aikamoine biisi.. Tapas laulaa on ollu aina omaperänen ja sitä mä ja varmaa jokainen muukin arvostaa ku osaa olla se oma ittensä ja tehä omalla tyylillä eikä olla niinku joku toinen tai moni muu laulaja.. Sun biiseist aina huomaa kui tunteella sä oikeesti otat tän ja sun laulussas on sitä voimaa aina nii paljon mukana.. :) Tunteella ja taidolla.. ;) Biitti täs biisis on hyvä ja just tollai aiheeseen sopiva että ei oo mitenkää pirtee eikä myöskää liian semmoi nyyhky tausta, vaa just sopiva.. ;) Sanat ovat erityisen hyvät ja niistä ei ole mitään moitittavaa, niinku ei kyl ole koko kappaleesta mitään pahaa sanottavaa.. :P Aihe on tuttu ja siitä pystyy aina kehittää uusia ja uusia biisejä varmaa loputtomiin.. Mut se ei tarkota että ne sit alkaisivat kyllästyttää tai alkaisivat pikku hiljaa määrällisesti riittää.. Päin vastoin.. Jokasel ihmisel varmaa tämmösiä elämän tilanteita elämänsä aikana ja ihan hyvä silloin tällästä kuunella.. :) Tuttu ja turvallinen aihe.. ;) Ei voi muuta sanoo ku että Katya sä teit sen taas.. Valloitit kuuntelioiden sydämmet.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Counting Stars 05.10.2007

Preslee - Counting Stars
Lopultakin.. :) Uutta jäbält on tullu odoteltuu jo jonkin aikaa.. Ollu vähän hiljaista ja osittain ehkä vaa hyvä asia kun halu kasvaa siinä odottelus.. :P Ja ei voi muuta sanoa ku että kannatti odottaa.! Mahtava kappale taas sulta, ei jätä varmaan ketään kylmäksi.. Biisissä on tosi hyvä tausta.. Mukava piano melodia ja tollasta sulta perus rumpuu ja säröö.. ;) Mikä kuulostaa kertakaikkiaan aina vaa paremmalta! :D Osaat nää kikkailut ja muut että saat biiseihin tämmösen fiiliksen.. :) Mukavaa efektiä myös laulussa käytät.. Saa äänen kuulostaa tommoselta jännältä mutta erittäin hyvält ja biitin kanssa yhteensopivalt.. :) Miksauksista ja muusta tommoisest turha ees enä sulle mitää sanoa ku alkaa olee sullaki kokemusta jo sen verran että ne on täysin hanskassa! ;) Kokonaisuudessa tosi hyvä ja onnistunut teos jälleen kerran sulta.. Ei mitään moitittavaa, eli täys 10 tulee tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip] 19.10.2007

Teo [Vanhat biisit] - Teo aka Veli Kulta ft. TeeKoo aka Tomppapoika - Paska päivä[clip]
räpit on hyvät ja riimit toimii.. :) flow on hyvä ja hyvin pysyt muutenki biitis.. :) räpit vähä kovemmalle vaa.. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voice Boys - Kesä Pojat 03.09.2007

Voice Boys - Kesä Pojat
Hahahaha!! :DD Tää on oikeesti hyvä!! :D Saa hyvälle tuulelle ja just tällänen chilli biisi mikä saa unohtaa kaiken muun!! :D Selvä kesän mahtavin biisi! Ei ainakaan liian totinen meno täs biisis! HYVÄ!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni 29.07.2007

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kierrän Kehääni
wooow.. tää on hyvä.. ;o miksaus ny vähä ehkä kusee mut sen ootki tossa sanonu ja no seei nyt kauheesti pilaa biisii.. Biitti on tosi hyvä, tollanen rauhallinen ja tunnelmallinen.. Sanat ovat tosi hyviä.. Aiheesta monia biisei mutta näitä jaksaa kuunella.. :) Flow on hyvä ja toimii.. Kertsin vedät laulamal ja se sujuu ihan hyvin.. Yks sana kertsis vähä kusee ku vedät sen nopeesti liian korkeelt.. Mut hyvältä kuulostaa muuten.. :) Sulla n hyvä ääni ja treenaamal tietysti viel paranee.. :) Hyvä biisi.. Tykkäsin.. Tsemppii tuleviin biiseihin.. ;) -VK-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Bombs Away 12.05.2007

Preslee - Bombs Away
Hmm.. Mä tykkään.. :) Tää on hyvä. Toimii kaikintavoin... Tässä on tosi hyvä biitti ja sanat ja laulu ovat erittäin hyviä.. :) Tässä biisissä on fiilistä ja se jotenki hypnotisoi kuuntelian mikä on biisissä mahtavaa eli se tempaisee mukaan ja saa uppoutumaan siihen.. Niinku sanoin että biitti tässä on tosi hyvä.. Mukavii saundei ja kitaran mukaan otosta plussaa.. :)+++ Aina on hyvä jos kitaraaki mahtuu mukaan.. ;) Muutenki sellanen jotenki rento ja tosi mukavankuulonen biitti... Jotenki peräti tuttukin.. Vähän samaa kuuloo on joissakin kohissa jonku biisin kanssa mitä en tietenkään muista mutta jotenki on tuttua.. Mutta eipä se mua ainakaan häiritse.. :P Laulu taas on sellasta mukavan rentoa ja fiilistä löytyy.. Sä osaat vetää semmosel tunnelmallisel äänel ja huomaa siitä että vedät tunteella.. Sulla on tosi hyvä laulu ääni ja äännät englantia tosi hyvin.. :) Mutta odotan vieläkin innolla että sulta tulisi joskus suomenkielinen repäisy myös ulos.. ;) Tää on kokonaisuudessa tosi hyvä kappale ja mä tykkään tosi paljon.. Tätä on mukavaa kuunella ja tää on tämmönen hypnotisoiva biisi joka sulkee muun ympäriltä kun sitä kuuntelee.. :P Hyvää työtä.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Palapeli 13.06.2007

Katya - Palapeli
Hmm.. Tää on tämmöi jotenki vähä salaperänen kappale.. Tausta tollanen hyvä mut just semmosta fiilistä luomas tähän kappaleeseen.. Semmost joka tekee tästä erkoisen.. Sun lalus.. Se on tas kerran jotain semmost että WOUU! Sä hallitset tän. ;) Vedä tos hyvin ja sun äänen käyttös on tosi tosi hyvä.. Susta on kehittyny tosi mahtava laulaja.. ;) Vedät tunteella.. Sun laulussa on jotain semmost mikä saa vaa kuuntelian uppoutumaan siihen.. Sanat ovat tosi hyvät.. Oot kyl tosi hyvät sanat kirjoittu ja viel paremmin laulanu ne.. ;) Miksaus on hyvä.. :) Oot senki tässä ajan mittää jo oppinu.. ;) hyvä hyvä.. :) Jatka samaa mallii vaa nii hyvin menee.. Susta tullaan viel kuulemaan joskus enemmänki.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - No`c Beats - Biitti4 (Friibiitti) 20.04.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - No`c Beats - Biitti4 (Friibiitti)
Tää toimii.. :) Tähä keksii aika helpolla jotain ja tästä saa erittäin hyvän biisin taustan.. :) Lisää tämmösii.. :) voisi olla jotenki enemmän erottuva kertosäe missä voisi sitten repäistä ihan kunnol.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - A Memory 20.04.2007

Preslee - A Memory
Hmm... No tää on taas tätä.. Kunnon Presleetä! ;D Jätkä osaa tän..! Biitti on tosi hyvä ja mukaansa tempaava.. Aika sellaisia erikoisen hyviä kohtia tuossa biitissä... On semmone mukavan rävähkä tausta.. :) Tosi hyvän kuulonen. Sanat ovat taas omaa luokkaansa.. Tosi hyvät.. Jätkä hallitsee tuon englannin kielen kyllä erittäin hyvin ja ääni millä laulat on helvetin hyvä.. ;) Äänesi sopii tosi hyvin näitten taustojen kans yhteen ja kokonaisuudessa on mahtavat paketit nää sun biisit.. :) Rusetti vaan puuttuu.. :P Ei oikein ole mitään negatiivistä sanottavaa tästä biisist.. Hyvän pituinen on että ei turhan pitkä eikä turhan lyhyt vaan sopiva.. Kappaleessa esiintyy erillaisia semmoisia mielyyttäviä kohtia.. Esim lopussa ku vedät "hyminällä" tai sillee ovelasti kummiski ;D nii se luo omaa tunnelmaansa kappaleeseen.. :) Ei voi muuta sanoa ku että teit sen taas.. Tulit ja nappasit 10 tällä biisil.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mä tuun muistaan sut 23.04.2007

Mc Mane (Vanhat) - Mä tuun muistaan sut
Aika helmi teos!! Tää biisi on aika tunteikas.. :) Oot tehny helvetin hyvät sanat ja biitti on tosi hyvä ja sopii tähän aiheeseen tosi hyvin ja luo tunnelmaansa.. Flow kappalessa on erittäin hyvä ja ei oel sellaisia kohtia että ei sopis tollee tai kuulostaa huonolta taikka että ei sovi taustaan yhtee.. Tässä sopii kaikkienkaa yhtee.. :D Kertosäe on aika ovelan kuulonen mutta hyvällä tavalla.. ;) Mukavalla tavalla oot tuon kertosäkeen väsänny tommost kuiskaust.. Se luo tähän kappaleeseen myös tunnelmaa.. Aihe on tietenkin tosi yleinen ja biisejä tästä aiheesta ties kuinka paljon.. Mutta ei se tarkoita että näitä ei jaksaisi enä kuulla.. Totta helvetis jaksaa ku ne on näin hyvii!! :D Kokoniasuudessa oon saanu väsättyy helkutin tunteellisen ja hyvän biisin.. Tää vie ajatukset mukanaan ja vie oikeesti häyhensaaree.. ;P 10 irtoaa tästä biisistä! Jatka samaa mallii!! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Nää kaks ämseet feat.Methodi 08.04.2007

Mc Mane (Vanhat) - Nää kaks ämseet feat.Methodi
Hmm.. Biitti on aika hyvän kuulonen.. Olisi voinut olla vähän kovemmal vaan.. Kompi ihan mukavan kovalla ja kuuluu hyvin.. Ei ainakaan kovemmalla enä kannata tosta olla. Sanat ovat hyvät ja hauskat.. :D Kyllä on ainakin leikannu teil ku ootte riimei kirjoittanu.. Sanat rimmaa hyvin ja etenevät hyvin.. :) Flow on hyvä.. Äänen käyttö kummallaki on hyvä ja sanat tulevat hyvin esille eikä ole vaikeuksia saada sanoista selvää tai veikata "mitä toi nyt sano, ku on noin hiljasel".. Sitä ongelmaa ei tässä onneks ollu.. :) Miksaus on hyvä ja edistystä on tullut.. :) Ei tästä ole mitään pahaa sanottavaa oikein. Ja no ei pidäkkää.. :P Kokonaisuudessa hyvä biisi.. Sanat ovat hyvät ja kummatki vedätte oman osuutensa hyvin ja selvästi.. Miksaus on tehty hyvin ja onnistuneesti.. Tausta on hyvä mutta voisi hiukan kovemmalla olla.. MUTTA.. Muhun tää ei oikein iskeny.. Maku asia.. :D Hyvä biisi mut muhun ei niin onnistunut iskemään sydämee että popittaisin tätä suihkussa laulaen.. :D Mutta annetaan nyt 9 kummiskin, koska kuiteskin taso sen verran hyvä.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kerta ft.Thamal 25.04.2007

Katya - Kerta ft.Thamal
Perhana.. Tää kipale on jääny multa täysin kuulematta.. Kunnes nyt onneks tähä törmäsin.. Asiaan.. Tää on PERKELEEN kova!! :D Menee ihan kylmät väreet.. Tää tykittää nii tunteel että huh huh..! Tässä biisis on voimaa.. Ja sanontaa. Tää ei jätä kylmäks kyllä ketää äijjää.. :D Eikä kyllä ämmääkää.. ;P Biitti on hyvä ja toimii tälläses biisis.. Luo sitä mahtia siihen ja hakkaa kovaa menemään. Sopivan hidas tai nopee miten sen nyt ottaa.. Kun biitti on kappaleessa hyvä niin sanatki täytyvät olla.. Tässä biisis niin on ja onki perkeleen hyvin! Sanat ovat aivan täydelliset ja asiaa. Vähä saa tuntemaa olon tyhmält ku kuuntelee tämmöst biisii mikä kertoo tämmösest aiheest.. :D Mut aihe kyllä on hyvä ja hyvin ootte toteuttanu tän.. Katyan ääni kappaleessa on tosi hyvä. Siinä on voimaa ja tulee hyvin esiin biisissä.. Saa biisin kuulostamaan vielä paremmalta ja kovemmalta ku vahva nais ääni soi.. :) Thamal vetää oman osuutensa perinteiseen tapaansa.. Eli tosi hyvin, taas kerran.. ;D Ääni on hyvä ja sanat hänen osaltaan ovat hyvät.. Mukavasti vähä laittaa vastaa äijjä jutuille! ;P Kertosäkeet kappaleessa ovat tosi voimakkaat mutta lisä sitä mahtia niissä saisi olla mikä järisyttäisi ihan maata.. :D Eli just vähä efektii pelii nii hyvää tulis. Mutta kyllä se näinki menee! Ei paha ei paha.. :) Kokonaisuudessa tää teidän yhteis biisinne on tosi hyvä ja arvostan aihetta.. :) Aiheesta harvemmin kuulee kappaleita mutta aina välil on mukava kuulla tämmösiäki kappaleita ja muistutuksen millaset me miehet ollaan.. :P Täysi 10 tästä irtoaa.. Lisä tälläisiä olisi mukava saada.. Tän tapasia.. Voimakkaita ilmaisuja ja sillee.. :) HYVÄ TEOS!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - I Will Play My Part 04.03.2007

Preslee - I Will Play My Part
Alussa luulin että kone jumii ku pätkii, mut se kuuluki asiaa.. :D Aika tämmönen rauhallinen ja fiilis kappale tää on.. Mutta mielestäni tästä jää puuttumaan se joku joka luo sen fiiliksen joka vetää mukaan. Näissä sun kipaleis on aina hyvä se kun oot jonnekki kohtaa kappalet laittanu jonku revitys kohal josta sit kappale saa vähän tempoa ja voimaa ja niin se luo tietysti myös kuulijalle fiilist ja innostusta kappaletta kohtaa... :) Mutta muuten tää kyllä jää jotenki vaisuks.. Ei ainakaan itteeni iske täysin kybäl... Tausta on kyllä erittäin hyvä taas kerran ja sanat ovat hyvin ja kyllä mies hyvin enkun hallitsee.! ;D Semmonen särö ääni laulussa ja taustassa tuo ihan mukavasti tunnetta mutta jossain vaihees se rupes jo itteäni häiritsee.. :D Mutta kokonaisuudessa tää on ihan hyvä ja kuunneltava tämmönen tunnelma kappale.. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee 30.01.2007

Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee
Ei hemmetti.. Tässä menee täysin sanattomaks.. Siis tää on niinku joku niin tajuttoman kova biisi että.. Tää on niitä harvoja kappaleita joka on saatu niin tunteel tehdyks ja niinku kaikki sopii keskenää toisiinsa.. Tää on niinku niin hitti että vois koko illan tätä täällä ylistää.. :P Mä en tiedä edes mistä aloittaa.. Ensinnäki biitti on niinku joku niin taju hyvä ETTÄ! Ku laitoin kappaleen soimaan niin huomasin heti että tää ei ole mikään normaali kappale vaan jotain suuremppaa.. Ku se alku kitara niinku tekee jo sen fiiliksen tähä kappaleesee.. Sit siinä ku kuuntelee täysin hiljaa sitä kitaraa niin vähän ajan päästä lähtee muukin mukaan ja sitten alkaa sanat.. Voi vitsi siinä nousee käsikarvat ihan pystyy.. :) Tuntee jo sen kappaleen fiiliksen.. Sanat ovat toosi perhanan hyvät ja rimmaavat ja ovat syvälliset ja tunnetta mukana.. Sitten ku kerto säe alkaa nii voi vitsi että joku voi laulaa niin helvetin hyvin! :o Eka kertaa kuulen ku Preslee vetää suomeks ja niinku niin yllätyin! Se on niin pirun hyvin vedetty että ei siihen kyllästy.. Vähän lyhkäseks jää mutta no se on kertosäe.. Sen jälkeen tulee Greedyn osuus ja sillä on hyvä ääni.. Eka kertaa kuulen häntä ja hyvältä kuulostaa.. :) Hyvä ääni ja tekee tähän kappaleesen tunnelmaa.. Just sellanen matala ja sopii hyvin aiheesee.. Sanat on hyvät ja sulavasti etenevät.. Sitten ne Presleen tunteella vedetty kohat lopussa on niinku niin hyviä että.. Tuo loppuun mukavasti fiilista.. :) Sit tulee sellanen mukavan hiljanen kohta missä on se aika mahti ääni ja sit taas kaikki palaa ja se toimii ja tuo tunnelmaa.. Koko kappale on yhtä tunnelmaa ja fiilistä täynä.. :) Ei voi muuta sanoa ku että oltte sika hyvän yhteis biisin saaneet aikaseks.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Pain Repeated 24.01.2007

Preslee - Pain Repeated
Taas presleetä parhaasta päästä! :) Tosi hyvä kappale ja tausta on toosi hyvä.. Äänes on tosi mahtava niinkuin varmaan esille tullu jo moneen otteeseen.. Kappale on tosi rento mutta mukaan tempaiseva.. :) Letkeää hyvää meininkiä ja siitä pyöree 10.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ryijy Music - Älä Unohda ft.Eiell.NaNa 28.01.2007

Ryijy Music - Älä Unohda ft.Eiell.NaNa
Tää on hyvä biisi.. :) Mä en edes alussa tienny että tästäkin on monta versiota ja ku rupesin tät kuuntelee niin kuuntelin että aika erikoisen kuulost.. Tää on hyvä niinku oli se edellinenki mikä täällä oli.. Tää ehkä on hiukan parempi vaa ku mun mielest toi kertosäe on enemmän tunteella vedetty ja muutenki koko kappale on vähän paremman kuulost.. :) Nuo naisen laulu osuudet on tosi hyviä.. Sellaiset tunteelliset ja tosi puhtaasti lauletut.. Thamal nyt vetää tietty oman osuutensa kappaleesta taas kerran tosi hyvin ja ehkä parhaiten näistä kappaleista.. :) Ruotsin kielinen osuus sopii tähän kapaleeseen tosi hyvin ja sen vetäjällä on hyvä ääni ja saa ruotsin kuulostamaan hyvältä! :D Tää on hyvä ja tosi tunteellinen kappale.. Aihe on koskettava ja pistää miettimään niinku pitääki.. :) Kappale vie mukanaan ja tätä jaksaa kuunella yhä uudelleen ja uudelleen.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtapiiri - PAHA MAA feat. 8-tahti 08.06.2007

virtapiiri - PAHA MAA feat. 8-tahti
Tää on tosi hyvä! Sanat hyvät ja biitti mitä parasta.. Biisis on tunnelmaa ja kummallaki tosi hyvä ääni.. Kertsi on tosi hyvä ja siinä sitä fiilistä vasta onki.. Tosi hyvin tehty biisi ja siksipä 10 tippuu.. :) Lisää tällästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Freebeats - NoName58 01.05.2007

Rope Freebeats - NoName58
Tässähä biisis on sitä jotain... Tää uppoo muhun aika sika hyvin.. Mä tykkään erittäin paljon biiteist missä on kitaraa käytetty hyvin. Tää on yksi niistä.. Joissaki biiseis on yritetty käyttää hyvin skittaa mut ei se aina kuulosta hyvält.. Tähä sä oot saanu tosi hyvän kitaran ja toimii tosi hyvin.. :) Hyvän biitin oot tehny..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Takaisin 23.11.2006

JouGGis - Takaisin
Pitkäst aikaa taas jäbält kipale ulkon.. Tuli odottaa innolla uutta matzkuu ja kannatti odottaa ku tällänen iiiihan helmi kappale tuli! :o Tää on niin hemmetin surullinen ja tunteellinen kappale! Tosi paljon sitä fiilistä ja tahtoa.. Aihe on tosi surullinen ja pistää miettimään.. Tausta on tosi tosi hyvä ja rauhallinen.. Sopii täysin tunnelmaan ja sanoihin! Ja sanat sopivat taas taustaan.. Oot saanut väsättyä tosi hyvät sanat aiheesta! Sanat ovat ihan sika mahtavat ja pistävät ihan oikeesti miettimään.. Sulla on aina tälläsen tunteelliset kappaleet ja sitä mä arvostan! Arvostan että joku osaa tehä tällästä helvetin hyvää musaa aiheesta!!! Antaisin enemmän ku 10 mutta ei pysty! Nyt 10 tulee ja täysin aiheesta! Jatka samaa mallii jäbä niin pääset viel pitkälle!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - We're Nothing On Our Own 16.11.2006

Preslee - We're Nothing On Our Own
Täähän on ihan helvetin kova! Jätkä osaa! Kunnon tunnelma pakkaus perkle! :D Alku on tosi sellainen tunnelmallinen ja syvällinen. Tulee mieleen juuri tuollainen kuvan mukainen synkkä maisema ja harmaa fiilis.. Sit ku sanat alkaa niin just tulee sellainen fiilis että jokin ihminen keskellä tuota synkkyyttä ja sillee.. Niinku sellanen tarina tulee ilman sanojen kuuntelua siis.. :) Tästä sais muuten kunnon musiikki videon.. ;P Sitten juuri tossa 2 minuutin paikkeilla tulee kunnon revitys! Sopii erittäin hyvin tuohon kohtaan.. Luo sellaista fiilistä tuohon kappaleeseen ja antaa hiemän potkua.. Sen jälkeen palataan taas tuttuun kaavaan joka siis on aivan mahtava! Lopussa käytät sellaista "säröä" ääni efektiä tohon lauluun joka sopii loppu revitykseen tosi tosi hyvin.. Aika sellainen monipuolinen kappale ku löytyy hiljaista syvällistä kohtaa sekä sitten kunnon potkua.. :) Ei jätä ketään kylmäksi kyllä tää kappale.. ;) Erittäin laadukkaan biisin oot saanu aikaseks.. :) 10 omalta osaltani tästä teoksesta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breton - Huumaa 02.11.2006

Breton - Huumaa
Iihan hyvä kipale.. Hyvä vauhdikas meininki joka luo fiilistä! :) Kertsi on aika hauska ja hyvä.. Tausta on mukavan kuulonen ja sopii kipaleeseen.. Ei muuta ku hyvin vedetty.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - No One Left To Trust 24.10.2006

Preslee - No One Left To Trust
Aika sellanen hidas tempoinen ja letkee.. :) Kyl mun mielestä kertsi toimii ihan hyvin.. :) Ei valittamista.. Biitti on hyvä ja toimiva.. Mukavan kuulonen kappale näin kokonaisuudessa.. Piano tuo lisäpisteitä!!+++ ;) 9½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 28.10.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
Aika iskevä... ;D Khyyll tä ny on pyöreän luvun arvoinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - Cliff Anger (MB_kilpailu) 06.10.2006

Petri Helske - Cliff Anger (MB_kilpailu)
Taidetta! Turhan lyhyeks vaa jää.. :(
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Cruortone - Bizarre 03.10.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Cruortone - Bizarre
Tosi hyvin vedetty.. :) Ootko ite soittanu kitaral vai samplei käyttäny? Itse tykkään kun kappaleissa on kitara.. Ja tämä on suurimmaks osaks kitaraa.. :) Tosi hyvä biitti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Bloodred Sunset 13.10.2006

Preslee - Bloodred Sunset
Tosi hyvä biisi! Toi skitta on mahtava ja laulu sopii mitä mahtavimmin tähän kipaleesee.. Sun äänes on jotenkin erikoinen.. Tai no ei.. Mutta ei ihan aina tälläst kuule.. Siis tarkoitan että sun äänes on hyvä.. Se kuulostaa hyvältä.. Jotenki tunnelmallinen ja persoonalinen.. :P Kappaleesa on sitä jotain.. Ja se jotain tekee tästä 10 arvoisen.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Cruortone - Shangri-La 25.09.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Cruortone -  Shangri-La
Piano kappaleet ovat aina hyviä.. ;);) +++ässä on jytyä.. Kyunnon Ja tässä on jytyä.. Kunnon vauhdikas kipale.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - aijumalauta 25.09.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - aijumalauta
Aika kauhiaa omast mielestäni.. :/
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - For Tha Ladies 28.09.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Satta Timo - For Tha Ladies
Hyvä biitti.. Rauhallinen ja rento.. :) 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Kuvittelen jos feat. Pros 22.09.2006

g-p - Kuvittelen jos feat. Pros
Rauhallinen, letkee, tunnelmallinen kappale.. :) Mukavan kuulonen tausta.. Ekan kerran ku kuuntelin niin mun mielest sanat tökkivät pahasti ja ei sopineet taustaan mutta aina pitää kuunella pari kertaa ennen ku heittää kommenttii.. Nyt ku kuuntelen niin en huomaa kyllä mitään sellaista tökkimistä (ainakaan pahaa).. Hyvä kappale.. *9*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Preslee - Over The Moon 13.10.2006

Preslee - Over The Moon
Kyl tää on ihan radiokamaa niinku toi mika jo tuossa mainitsi! Ääni minun mielestäni kuuluu kyllä hyvin ja selvää saa.. :) Tosi hyvin laulettu ja erittäin hyvä tausta! :) Hyvin vedetty.. Lisä vaan.. Sitä odotellaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Freebeats - NoName41 01.05.2007

Rope Freebeats - NoName41
Tää on hyvä.. :) Oot saanu tähän biittiin tehtyy semmosen haikeen fiiliksen ja toimii.. Hyvän biitin oot jälleen kerran tehny.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Saam Presents - Sateista 28.09.2006

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Saam Presents - Sateista
Tää on kyllä paras biitti mitä oon koskaan kuullut! Tää on niin perkeleen tunteellinen ja syvällinen biisi!! Ei voi muuta sanoa ku vuostuhanen hitti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - &Keskipiste- Paha Olla 11.03.2007

Katya - &Keskipiste- Paha Olla
Tää on niinku niin taju hyvä ja koskettava kappale.. Aihe on surullinen ja tietysti se koskettaa.. Monesti yritetään tehä surullisia kappaleita ja sellaisia mitkä koskettais syvältä ihmistä mutta ei ne aina tule oonistumaan jos ei esimerkiks tunteella vedä sitä.. Tää on taas joku niin NIIN onnistunut kappale että tässä sitä fiilist on ja sen tekee se ku kumpiki (keskipiste, katya) on tässä biisis vetäny täysin tunteel... Tää kappale ottaa syvältä sydämmestä ja kun vielä laittaa miettimään kaiken lisäks tuo keskipisteen pois meno kappaleessa.. (R.I.P) Kummanki osuus kappaleessa on erittäin hyvin vedetty ja 10 arvoisia kummatkin.. Katyan fiilistelyt ja kertosäe luo kappaleesen sikana fiilistä ja tekee myös siitä vielä enemmän sen mitä se on.. Keskipiste vetää räbit ihan vitun hyvin.. Sanat, ääni, flow kaikki kaikki kaikki kohallaa.. Miksaukset hyvät ja äänen laatu selvä.. :) Onnistunut mestariteos tämäkin ja saa kyynelehtii ihmisiä kuin ihmisiä.. 10 irtoo ja syystäki..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 13.06.2006

Dedi-B - Ikävä
Aika tunteellinen kipale... Sellainen vähän synkkä fiilis... Hyvä.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Taistelusta toiseen 08.06.2006

JouGGis - Taistelusta toiseen
:') Best 4 Ever!!! Tuttua jouggista ja sen takia hyvää.. Jää lyhyeks mutta no ei se paljoo paina..:) <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Et Tunnista 10.06.2006

Jez - Et Tunnista
Yksinkertainen biitti mutta just hyvä.. :) Kertosäe on lumoava.. :D Se on vaan niin hyvä.. Sellaisella mystisellä äänellä vielä laulettu.. Tosi hyvä.. Biisi on tosi sulava ja menee niiku pitääki.. ;) Ei tästä voi muuta sanoa ku aika perskulen hyvin vedetty.. 10 tulloo.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - Parturin Tytöt 14.04.2006

Petri Helske - Parturin Tytöt
Aivan muahtava biisi.. :D Hauska.. :P Aika yksin kertainen mut onnistunut väsäys.. :D Ei voi muuta ku kympi antaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee 10.04.2006

Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee
Hyvä kappale.. :) Kertosäkeeseen ehk olis voinu pistää enemmän fiilist pelii.. Ku kuulostaa vähän kuivalt... Ei siis mitenkää kamalasti mut siis pikku viilaus olis voinu tehä.. :) Muuten kappale on hyvä ja toimii...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta 31.03.2006

M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta
Hyvä kipale.. Just semmonen synkkä fiilis tos kappalees... Sopii tiettyyn olo tilaan.. Tykkäsin.. <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni 18.02.2006

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni
Aivan mahtava biisi... Tosi sellainen tunnelmallinen ja rauhallinen... Lisä vaa tämmösii nii hyvin menee.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BNS - Tausta #76 29.09.2006

BNS - Tausta #76
Joo tää on kyl aivan mahtava.. Kaikki on kohdallaan.. :) Tosi hyvä melodia.. Onnistunut teos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fisio - Siivet Feat.Katya 18.03.2007

Fisio - Siivet Feat.Katya
Ai helvetti mikä biisi!!!! Tulee ihan kylmät väreet ku tätä kuuntelee... Aivan taju hyvä.. Rento rauhallinen meno ja biisin sanat kertoo aiheesta koskettavasta ja joka sana totta ja tätä kyllä kuuntelee.. Tässä on tunnetta. Biiseist huomaa että mikä on tehty vaan tekemisen vuoksi tai mikä on tehty tunteella ja tehty halulla tehä tätä musiikkia.. Tää on yks niitä mikä tulee suoraa sydämmestä! Tätä jaksaa kuunella päivät pitkät eikä alkua kyllästymiselle kyllä näy... :) Biitti on erittäin hyvä ja sopii täysin tähän biisii... Tunteellinen ja rauhallisesti eteen rullaava biitti.. :) Räpit ovat helkutin hyvät ja flowwwww täysin kohillaaaa.. :) Sanat ovat sellaiset että niihin oikeasti uppoo ja tätä jää ihan tosissaa jumittaen kuuntelemaan ja sulkee muun ympäriltä... Laulu kruuna tämän kappaleen.. Katya laulusta aina jotenki huomaa kui tunteella se vetää nää... Siinä on sitä jotain eikä pelkästään sitä laulamista.. Tosi tosi hyvin laulettu ja räpit täysin 10! Tää on jo taidetta! :D Lisä tälläisiä olisi mukava saada kuuneltavaks.. :) Toivottavasti tulossa.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yllätystodistaja & SilläSipuli - TÄÄ ON MUN PÄIVÄ 03.07.2007

Yllätystodistaja & SilläSipuli - TÄÄ ON MUN PÄIVÄ
Haha.. :D Jotain nii hyvää.. :D Ei ainakaahuumorii puutu tästä biisist.. Ootte tehny kyl parhaan joululaulun mitä oon koskaan kuullu.. :D Tää soi kyl joka joulu nyt täälläpäin sekä myös ympäri vuoden.. ;P Kertsi on tosi hyvä ja toimii niinkuin koko biisi.. Flow tosi hyvä ja sanat toimivat tosi hyvin.. Rimmaavat tosi hyvin ja se flow kyl mitä parhaint.. :) HYVÄ! ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele no joo - The beat 20.11.2005

no joo - The beat
Hmm.. Tää kuulostaa ihan joltain ejayn viritykselt... :D Ei oikein iske muhun... Aika sekava myös on... Muuttuu sillai yllättäen biisin eri kohdissa. Ehkä jotkut tykkää mutta en oikein minä.. :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Kompastuskiviä 10.06.2006

Jez - Kompastuskiviä
Aah.. Ett mä tykkään tosta kitarasta tuossa biisissä!! Aivan mahtava kappale.. Rauhallinen tunnelmallinen sekä.. vaan niin hyvä.. :) Kerto säe on aivan kohdallaan.. Niinku aina sun biiseis.. Eli kertsi 10! Basso hakkaa ehk liian lujaa.. :/ Mutta käytännössä se sopii tuohon biisii... Tuo sellaista fiilistä.. Sanat on erittäin hyvät ja no.. kympin paikka taitaa taas olla... Jatka vaa samaa mallii nii hyvää tulee.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Enemmän Elämää Feat. Katya 03.07.2007

8-Tahti - Enemmän Elämää Feat. Katya
Aevan mahtava biisi!! Ootte saanu mahtavan yhteis biisin väsättyy.. :) Tässä toimii kaikki.. Tullu tätä biisii kyl soitettuu yhä uudelleen ja uudelleen.. :P Tää toimii.. :) Biitti on tosi hyvä ja semmoi vauhdikas ja mukaansa tempaava.. Sanat ovat tosi hyvät kuin myös koko aihe.. Katyan featti on tosi hyvä tässä ja hn hoitaa kyllä oman osuutensa kappaleesta erittäin hyvin ja 10 arvoisesti.. :) Mutta yhtälailla myös 8-tahti tässä biisis rykäiseeitellensä täyden 10 himaa! Aivan mahtavaa settiä ei voi muuta sanoa.. Ei mitään moitittavaa biisist.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz 20.11.2005

PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz
Hyvä biisi.. Vauhdikas ja semmonen hyvä tunnelma.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori - Käsi kädessä (varattu) 24.08.2006

Tohtori - Käsi kädessä (varattu)
Vähän hiljanen.. Pitää vääntää kajareihin voluumee lisää että kuulee kunnolla.. Mutta se nyt ei ole pahemmin mikään ongelma.. Hyvä on niinkuin nämä muutkin täällä.. :) Ei moitteita paitsi nyt tuo volume.. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Pelasta Mut 25.01.2007

Hepsakka - Pelasta Mut
Aijaijai! :D Tää viee mukanaan! :D Tää jää oikeesti soimaan päähä.. Tänään en muuta olekkaa hokenu ku tota kertosäettä.. :D Tää on tällänen letkee mukaansa tempaava kappale! :) Tausta on erittäin hyvä ja sopii tähän menoon! Sanat rimmaavat ja ovat tosi hyviä.. Hyvä kappale antsaitsee 10! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää 24.08.2006

Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää
Vähän hiljaselle miksattu.. Tai no aika paljonkin.. Muuten kyllä hyvä.. :) Laulu on hyvä ja tausta o hyvä, rauhallinen ja tunnelmallinen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - TARTUNTAVAARA! 17.03.2006

Petri Helske - TARTUNTAVAARA!
Huumorii löytyy.. Tulevan kesän kesäkumi biisi.... :D Aivan tykki! Saa kunnon naurut!! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JonzuProjektiMöhköilyy - pimputus 02.10.2006

JonzuProjektiMöhköilyy - pimputus
Harmillinen juttu kyllä mutta tää ei toimi ei.. :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T. 31.03.2006

Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T.
Erittäin hyvä biisi.. Kertosäe on just sellanen tunnelmallinen ja M.A.T vetää muutenkin oman setin hyvin.. Koko kappale on tunnelmallinen ja fiilistä löytyy.. Haikee mutta totta joka sana ja ne pistää miettii.. On 10 arvonen.. :) <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 24.08.2006

T-ace - Enkeli
Hyvä rauhallinen kappale.. :) Ali on hyvä ja niin koko biisi kyllä myös.. :) Kitara 10.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Muistojen Silta 25.01.2007

Hepsakka - Muistojen Silta
Hmm.. Tää on hyvä.. :) Tausta on tosi hyvä ja sanat ne vaan on niin pirun hyviä.. Surullinen ja muutenkin koskettava tarina tekee kappaleesta tosi tunteellisen ja haikean.. Mutta nhyvän sellaisen.. Kyllä tätä kuuntelee yhä uudelleen ja uudelleen.. Pistää miettimään samalla omaaki elämää.. :) Ehkä vähän huono laatunen mutta kyllä se sisältö on se tärkein! ;P Ja ei mitenkää pahasti laatu heitä että kyllä tätä kuuntelee ihan kybäl.. :) Kokonaisuudessa tää on tosi onnistunut teos.. Lisä vaa tälläsii! :) Ja miks ei niitä iloisemppiakin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DaWhite* - Muisto 27.06.2008

DaWhite* - Muisto
hitaasti mutta varmasti.. kai?!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Uuteen maailmaan 28.07.2006

Prototyyppi - Uuteen maailmaan
Tosi hyvä kappale.. Laulaja tökkii vaa jossain vaihees joka vähän pilaa tunnelmaa.. Muuten laulaa hyvin mutta joissaki kohdissa tuntuu niinku sil menis sanat sekasin.. Sellast könkköst.. Mutta siis muuten kappale toimii erittäin hyvin.. :) Vauhdikas ja saa jalan vipattaa.. 9arvoinen väsäys.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 24.08.2006

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Laulu omasta mielestäni ei ole mikään paras.. Kertosäe on jotenkin tuttu.. Ja no se on hyvä.. Tausta on hyvä.. Laulu on niin ja näin.. Siis niinku hyvä mutta mä en tykkää.. :)
7