Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Laadukas musaisempi radio

MusicSpace
MusicSpace
17 viestiä

#1 kirjoitettu 22.03.2019 00:36 Muok:22.03.2019 01:42

En yhtään tiedä miten mikserin radio toimii, mutta oletan että sinne valikoituu random käyttäjien musiikkia, mikä toki imartelee aloittelevaa artistia. Kumminki sen vähän mitä olen radiota kuunellut niin aika tuubaahan se on, kun siellä radiossa voi soida biisi, missä ei ole edes minkään sortin yritystä.

Itselläni ei oikein ole mitään järkeviä ideoita millä tuota tuubaa saisi suodatettua. Ainoat ideani lienee:

1. Ylläpidon/luottohenkilöiden hyväksymät kappaleet päätyvät soittolistalle. (jossa on ihan älytön homma mutta sekin voisi vaatia artistin itsensä panoksen, lähettämällä tarkituspyynnön)

2. Radioon pääsisi vain kappale-kohtaisen kertamaksun suorittamisen jälkeen. (suurempi riski että radioon päätyy tuubaa mutta huomattavasti pienempi vaiva ylläpidolle).

EDIT: Nyt sain idean!

3. Biisin arvestelun ylittessä tietyn rajapyykin pääsee se radion soittolistalle. Ja tehdäkseen siitä pomminvarman tietyn arvostelumäärän täytyy ylittyä.

Jos artistille maksullinen radio otettaisiin käyttöön, niin sen voisi porrastaa. Esim pronssi, hopea ja kulta. Pronssi radio olisi artistille ilmainen ja kulta radio kaikista kallein. Näin laadukas musiikki löytäisi paikkansa mikserin radiossa. (ainakin teoriassa)

MusicSpace muokkasi viestiä 01:40 22.03.2019

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu