Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja M: Cubase 8 Pro ja Absolute 2 VST Collection 250€

Ghamarro
Ghamarro
6 viestiä

#1 kirjoitettu 10.01.2019 19:23 Muok:22.02.2019 09:43

Myynnissä olisi siis Steinbergin musiikkiohjelmistot Cubase 8 Pro ja Absolute 2 VST Instrument Collection USB-lisenssidongleineen, eli kaikki tarvittava siihen, että pääset käyttämään ohjelmia samantien.

Paketti sisältää Cubase 6:n fyysisen täysversion, Cubase 7:n fyysisen päivitysversion ja Absolute 2 VST Instrument Collectionin fyysisen täysversion, mutta Cubase 8 Pro on digitaalinen päivitysversio, eli sen asennusmedia ladataan Steinbergin omilta sivuilta, ja kuitin lisenssiavaimineen saat minulta sähköpostitse. Fyysisten tuotteiden lisenssiavaimet tulevat pakettien mukana lappusella.

Vaikka Cubasen tapauksessa kyseessä on ajan myötä versiosta 6 versioon 8 Pro päivitetty tuote, niin sinun ei kuitenkaan tarvitse asentaa kaikkia manuaalisesti järjestyksessä, vaan voit asentaa Cubasen 8 Pro:n suoraan, ja sitten asennettaessa se pyytää aikaisemmat lisenssiavaimet myös.

Asustelen Helsingissä, Pikku-huopalahdessa, ja mikäli asut itse lähistöllä tai liikut täällä päin, niin voit tulla hakemaan tuotteen suoraan minulta, tai voin myös postittaa minne päin mualimaa vain tahdot, kunhan maksat itse postituskulut. Maksutavaksi käy sekä käteinen että tilisiirto

Mikäli tuote kiinnostaa, niin laita viestiä täällä mikseri.net forumeilla, niin sovitaan tarkemmista yksityiskohdista.

Hintapyyntö: 250€ (+ postikulut, jos et nouda paikan päältä)

Ghamarro muokkasi viestiä 09:42 22.02.2019

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu