Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja Mikserin OodiBiisiKilpailu 2018 Äänestys päättynyt!

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#1 kirjoitettu 09.02.2018 13:06 Muok:13.02.2018 16:02

Nyt on sitten aika äänestää Mikserin vuoden 2018 parasta Oodibiisiä.

Äänestyskriteerit ovat henkilökohtaisia. Kukin saa lähestyä näitä biisejä omalla rakkaalla tavallaan. Mutta räikeään kotiinpäinvetoon silti puututaan, jos näyttää siltä, että itse biisin sijasta annetaan ääniä tekijän mukaan. Tässä kohtaa meikän näkemys, on julmasti se, joka ratkaisee. Minulla on oikeus hylätä pisteitä, jos näen, että siinä on selkeää tekijän suosimista nähtävissä ilman itse biisin ansiota. Tässä kisassa pitää kuunnella itse biisejä ja olla sydänrehellisiä. Omaa biisiä ei tietenkään saa äänestää. Ei edes sellaista missä on itse ihan vain pienin sivuosin mukana.

Pisteitä on käytössä yhdestä kuuteen (1-6) joka ikisen biisin kohdalla.

Mutta sellainen ei mene läpi, että kaikille annetaan 1 piste tai että kaikille annetaan Ystävänpäivän kunniaksi 6 pistettä. Tämä on kuitenkin kilpailu eikä mikään Veikko Hurstin Köyhille Ruokaa -tilaisuus.

Idea siis siinä että palkitset kaikki ne biisit, jotka herättivät sinussa edes jotakin. Ja siinä ohessa yrität laittaa niitä edes jonkinlaiseen pistejärjestykseen.

Ja kyllä osa biiseistä saa myös samoja numeroita.

Ja heti perään ei! Kaikille ei tarvitse antaa pisteitä. Jos joku biisi ei herättänyt sinussa tarpeeksi tunteita, niin älä anna sille pisteitä. Ohita se.

Jos on epäselvää, niin kysykää!

Kultasarvi (Exponentti) http://mikseri.net/artists/kultasarvi/kahden-kanssa/589719/
Windywalk & J.H http://www.mikseri.net/artists/hut-shack/this-time-an-ode-to-strength/589772/
Poop Dilan (SyvisE) http://www.mikseri.net/artists/poop-dilan/kiitoradalla/589802/
Curved http://www.mikseri.net/artists/curved/the-call/589770/
Karisma (passat) http://mikseri.net/artists/karisma/crazy-with-you/589859/
Kämä Simmons (BitchArt) http://www.mikseri.net/artists/kama-simmons/pikku-tytot/589983/
Popkorni http://www.mikseri.net/artists/popkorni/hulluna-sinuun/590039/
Suoraa Huudeilt (Wiguboy) http://www.mikseri.net/artists/suoraa-huudeilt/elamantyyli/590073/
NaNa https://mikseri.net/artists/nana/aito-ihminen/590097/
Tackle http://www.mikseri.net/artists/tackle/guitaralone/590102/
Polonium http://www.mikseri.net/artists/polonium/hymn-for-the-moon-boys/590120/
Elektroborgå (asara) http://www.mikseri.net/artists/elektroborgo/disconnected/590158/
Kilpajakke (veezay) http://mikseri.net/artists/kilpajakke/tunnels-of-void/590218/
Minä ja kitarani (tompa) http://www.mikseri.net/artists/mina-ja-kitarani/entinen-punkkari/590223/
What the Moon Brings (BVR) https://mikseri.net/artists/what-the-moon-brings/oodi-lopulle/590248/
Ville Kotiranta https://mikseri.net/artists/ville-kotiranta/luoti-kalloon/590318/
MKSR kisakappaleet (katai) http://www.mikseri.net/artists/mksr-kisakappaleet/fiction-fantasy-fanfare/590327/

Äänestys päättyy 13.2.2018 klo 16:00.

Popkorni muokkasi viestiä 16:01 13.02.2018

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
214 viestiä

#2 kirjoitettu 09.02.2018 18:21

No johan on... uskaltaako täällä äänestää ollenkaan

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#3 kirjoitettu 09.02.2018 18:23

Windywalk kirjoitti:
No johan on... uskaltaako täällä äänestää ollenkaan


Nyt haetaan sitä aitoa sydäntä.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#4 kirjoitettu 09.02.2018 18:40

Meikällä on itse asiassa oma setti jo valmiina. Kommentit löytyvät näiden artistien bokseista.

Tompa sori. Jäit tällä kertaa nyt ilman pisteitä. Mutta älä koskaan luovu musiikista!
Wiguboy ja Polonium - 1 piste molemmille.
Katai, Exponentti ja BitchArt - 2 pistettä teille jokaiselle erikseen.
BVR ja Tackle - 3 pistettä molemmille.
Windywalk/J.Hifi, Curved sekä Asara - 4 pojoa jokaiselle ihan erikseen.
SyvisE, Veezay ja Kotiranta - 5 pistettä jokaisen plakkariin.
NaNa ja Karisma - 6 pistettä molemmille!

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#5 kirjoitettu 09.02.2018 18:54

Olen tässä vielä about tunnin hereillä ja otan kaikki valitukset ja kysymykset vastaan.

^ Vastaa Lainaa

aRt074
aRt074
Arto Hietala
485 viestiä

#6 kirjoitettu 09.02.2018 19:06

6- Ville Kotiranta
5- NaNa
4-BitchArt
3-WindyHifi
2-Tackle
1- Karisma

hienoja instrumentaaleja oli myös mutta kun kappale ilman lyriikkaa ei voi olla oodi niin en tiennyt miten niihin nyt suhtautua, muuten siis kuin tunnelmista nautiskellen.

^ Vastaa Lainaa

SyvisEntertainment
SyvisEntertainment

Syvis &
Friends

69 viestiä

#7 kirjoitettu 09.02.2018 19:07

Tarkoitus oli antaa kaikille pisteitä, mutta kun skaalaksi tuli noin kapea, joudun jättämään muutamia ilman pisteitä. Myös kisajärjestäjän "uhkailu" vaikutti asiaan . Kolmen kärki erottui niin ylivoimaisesti että haluan palkita heidät selkeällä erolla muihin nähden. Tarjolla oli kuitenkin laaja ja tasokas kattaus mikserin helmiä, muutamat jopa valiohelmiä.

Pisteiltä putosivat seuraavat:

Minä ja kitarani (tompa) - Entinen punkkari: Psykedeelistä avantgardea, oodin punkille olisin toivonut kuulostavan enemmän punkille ja sisältävän vähän enemmän punk-asennetta, mutta meneehän se näinkin post-punk muistelutyylillä. Harmi että vokaalit jäävät kitaran soiton varjoon, joten sanoitus jäi paikoitellen arvailujen varaan.

What the Moon Brings (BVR) - Oodi lopulle: Tälle on vaikea antaa lopullista tuomiota. Aika kiduttavan pitkä, onneksi tämä kuitenkin loppui ja sehän tekee tästä uskottavan.

Elektroborgå (asara) - Disconnected: Kivasti synat luovat vellovaa tietokoneen sisäistä äänimaisemaa, jossa on vaihtelevuutta, ikään kuin erilaisia prosesseja tappelemassa prosessoriajasta. Tähän en kuitenkaan saanut yhteyttä, ehkä jokin piiri on kärähtänyt tai käyttis kaatunut ja tämä ei pääse maistamaan reaalimaailman kauneutta edes synapsieni kautta.

Kilpajakke (veezay) - Tunnels Of Void: tämä kuvastaa kyllä hyvin oodikuvausta tunteista, tiloista ja tajunnasta. Ei varsinaisesti räjäytä tajuntaa, pikemminkin tuntee eksyvänsä tyhjyyden tunneleihin, joista haluaa pikimmiten pois, varsinkin silloin kuin tuo Alien-liskon kosioääni alkaa pulputtaa.

Ensimmäiset pisteet näille oikein kelvolliselle teoksille, joita kuuntelee mielellään:

1p Suoraa Huudeilt (Wiguboy) - Elämäntyyli: Duurimeininki on positiivista varsinkin oodiasteikolla, kivaa melodiaa ja taustakristallia, ollaan MOD-synapopin kulta-ajoissa, varsinainen oodisanoma jää kuitenkin kaivelemaan, tuo neljän soinnun kuvion toistuminen lähes viisi minuuttia alkaa tuntua enemmänkin pakkomielteeltä kuin oodilta, mutta ehkä se kuuluu tyyliin.

1p Polonium - Hymn For The Moon Boys: En ole tehnyt havaintoja kuunpojista tai muistakaan Kuussa elävistä, mikä ei tietenkään tarkoita etteikö siellä voisi niitä olla ja etteikö heistä voisi tehdä oodia. Ja Laura Moisio laulaa uudella levyllään Kuun pojasta, olenko jäänyt jostain paitsi? Ehkä sitten kun on omakohtaista kokemusta heistä niin voin tuntea paremmin sympatiaa heitä kohtaan. Viehkeää kitarointia. Tässä on kivaa Wigwam & brittiläistä 70-luvun lopun new wave-henkistä meininkiä.

2p Kultasarvi (Exponentti) - Kahden kanssa: Tiukkaa rytmiä, vaikkakin valitettavan pitkää ja tasapaksua jonka vuoksi kilpailun lyyrisesti kaunein oodi meinaa jäädä huomaamatta - "kuolematon on saavuttamaton... tähtien sydämiin ... paratiisiin... taivaallista kun saan maistaa tuntea aidon oikean sukupuolen vastakkaisen...onnellisuus on kun saat muistaa eilisen ilon"

2p Windywalk & J.H - This time: Sinänsä oikein kivaa vahvasti laulettua kotikutoista Suomi-iskelmäheviä jota täydentää örinälaulu ja hälytyssireenikitara. Oodiuskottavuutta ja omiin voimiin uskomista nakertaa mollisävellaji

2p Kämä Simmons (BitchArt) - Pikku tytöt: Oodin kohteet eivät todellakaan epäselväksi, vaikka tämän seikan nieleminen ja sulattaminen tuottaakin vaikeuksia, no laulaa saa kunhan ei koske. Todella tiukan kiva funky-rock syke.

Sitten tulevat voittajakolmikon haastajat, jotka saivat sydämeni lämpiämään ja mielialani kohoamaan:

3p MKSR kisakappaleet (katai) - Fiction Fantasy Fanfare: tässä on mukavan ylistävää ja kunnioittavaa oodia, iloa jota on nautinto kuunnella. Mukavasti vaihteluakin, tulee kyllä mieleen John Williams ja monet tv-sarjojen tunnaritkin. Sopii vielä näin olympialaisten alla kohottamaan tunnelmaa.

3p Tackle - Guitaralone: yksin itsensä kanssa oleminen on hyvä asia, eikä se kaikilta näytä onnistuvan. Tässä ollaan tilanteen kanssa sujut, vaikkakin vähän naristaankin muille. Nautittavaa hyvin soitettua bluesfunkia mukavan pehmeällä laulannalla ja soitannalla.

3p Curved - The Call: oikein nautinnollista peiton alla-tunnelmointia tai ainakin siitä haaveilua - kaipauksen oodia, ei tästä lämpimästä maisemasta haluaisi herätä kylmään pakkasaamuun

3p Ville Kotiranta - Luoti kalloon: Tuotanto ja laulu ovat priimaluokkaa, melodia tehokasta korvamatoa. Nuoli sydämeen on vaihtunut modernimpaan ja kylmempään luotiin kalloon, tuo metallinen asefetissi ei oodina puhuttele samalla tavalla kuin orgaanisemmat esi-isänsä, ja vaikka lupaa että saasteet pois puhaltaa niin vieno lyijymyrkytyksen maku tähän lopulta jää.

Ja sitten nämä upeat mikseriklassikot, jotka herättävät suurta iloa joka kuuntelukerralla ensi tahdeista lähtien:

5p NaNa - Aito Ihminen: Laulu ja piano riittävät tähän aitoon ja uskottavan kauniiseen tulkintaan. Melodia ja soinnutus täydellisessä harmoniassa koskettavan lyriikan kanssa, on valoa, vettä, ilmaa ja tuulta upottamassa nämä aidot ihmiset aitoon luontoon.

5p Karisma (passat) - Crazy With You: Tämä on Asiaa, ripaus Halenia ja aitoa Top Gun kasarisoundtrackhenkeä, voin kuvitella Cruisen Tompan vetävän taivaalla kuolemansilmukoita rakkaansa silmien edessä eli äärimmäisen kornia, kliseistä ja mahtipontista mutta 100% uskottavaa oodia. Komeat soundit, laulut ja hienot stemmat.

Ja vain voittaja saa täydet pisteet, toivottavasti kisajärjestäjä ei tulkitse että tässä annetaan ääniä tekijälle Toki kiitokset Popkornille upeasti järjestetystä kisasta, hienosti luotu jännitystä kisan kuluessa ja hoidettu myös muutamat ikävät seikat pois päiväjärjestyksestä. Tästä OBK:sta voisi tulla tosiaan jokavuotinen tapahtuma. Eli tämän kaiken selittelyn jälkeen, mikäpä sen hienommin kruunaisi kuin.... tadaa...

6p Popkorni - Hulluna sinuun: Oodimittari näyttää hellelukemia tällä laidunmaalla, simppelin kepeää, mutta hellyyttävän tarttuvaa ja tanssittavaa rakkaudentunnustusta kivoilla lofi-soundeilla. Voittajan tästä tekee rakkauden syvältä sielusta kumpuava riemu, josta tulee vahvasti mieleen (tässäkin tapauksessa) Cruisen Tomppa ja hänen hullu rakkautensa: Tom Cruise Goes Crazy

Toivottavasti tästä tuomiosta ei saa itse ankaraa tuomiota

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
214 viestiä

#8 kirjoitettu 09.02.2018 19:21

Esipuhe: Annan biiseille pisteitä sen mukaan mikä saa mut tuntemaan jotain eniten. Oli se tunne sitten surua, iloa, raivoa, tai vaan suurta kunnioitusta, niin sillä mennään. Tietty otan huomioon kisan aiheen. Jos musta ei olla aiheessa, niin sitten ei saa pisteitä. Tällä olen mennyt, ja tällä tulen menemään.

Kyllä, usein samat ihmiset saa multa pisteitä, se ei johdu siitä et ne on ”kavereita tai hyviä tyyppejä”, vaan ne tekee sellasta musaa, ja sellasta genreä mikä muhun kolahtaa. Eikö se näin yleensä mene?

Mä jätän nää laatuvaatimukset ja tuotannon tasot ja sovitukselliset kiemurat arvioitaviksi niille jotka ymmärtää niistä jotain. Minä en kuule enkä ymmärrä. Jos biisi iskee, se on sama vaikka se ois nauhotettu jollain 70-luvun kasettisoittimella painamalla play & rec, tai jollain viimesimmällä studio tason vehkeillä, ihan sama mulle.

6p Nana:
Aito Ihminen: Nana ei ole huonoa biisiä tehnyt. Joka kerta hiljennyn hänen teoksiaan kuuntelemaan, ja pidän Nanaa todella taitavana laulajana, säveltäjänä, soittajana, sovittajana ja sanottajana. Nanalla on upea, vaivaton ääni, joka ”vaan laulaa” kun meitti yrittää värkätä kaikenmaailman kikkaskonsteilla omaa soundia, että se ois ees vähän uskottava. Positiivisesti kateellinen?

5p Tackle: Guitaralone:
Tacklen soundi miellyttää mun korvaa. Tässä on todella intensiivinen fiilis, tuo laulusoundi on jotenkin todella seksikäs, ja sitten tulee tuo sarkastinen kommentti, mistä kuuluu itseironia, mikä tavallaan kaataa koko intensiivisyyden ja vaihtaa biisin komedia puolelle. Täydellinen Oodi.

5p BVR: Oodi lopulle.
Instrumentaaleja on aina vaikea verrata laulettuun biisiin, mutta tässä otsikossa tuodaan selkeästi esille mitä tällä halutaan sanoa. Hyvin, hyvin vaikuttava kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä todellakin kertoo että vähemmän voi olla enemmän. Tuolla kommenteissa tuli jo ilmi miten erilailla näitä biisejä voi kuunnella, mulle tämä on karmaiseva, riipaiseva ja pelottava
.
4p Syvis: Kiitoradalla: Syviksen kaksimielinen teksti ja huumori on aivan mahtavaa Tässä on todellakin mun mielestä sellainen karibian kesäinen sovitus, ja sanoitus pysyy mielestäni vielä siellä rajoilla missä se on hauskaa eikä liian … törkyä ? Syviksen sovitukset on aina hienoa kuunneltavaa, ja ne on sanoitusten kanssa mietitty viimeiseen asti, eikä se jää epäselväksi sille joka näitä oikeesti vaivautuu kuuntelemaan.

3p Poppari: Hulluna sinuun: Biisi on ihanan aito, juuri sellainen lapsenmielinen sanoitukseltaan, millaisiksi ihmiset tulee iästä riippumatta kun ne rakastuu ? Tuo keskellä oleva huuto… on jotenkin niin sympaattinen.

2p Ville –Luoti kalloon: Tässä biisissä on hienot sanat, ja ne sopii Villen suuhun. Tavallaan mulla on huono omatunto siitä etten anna Villelle kovin herkästi pisteitä. Kaverilla on upea ääni, taitavia biisejä, taitavia sovituksia ja varmaan äänenlaadullisesti on kovaa kamaa. Mulla vaan… noh… tuo synthpop genre ei herätä voimakkaita fiiliksiä, ja todella harvat biisit pääsevät mun suosioon. Kyllä Villellä niitä mahtaviakin vetoja on, ja olen niistä kyllä Villelle maininnut.

2p Elektroborgå: Hienoa, omintakeista äänimaailmaa. Niin kuin mainitsin omilla sivuilla: Asaran paras biisi. Osaan tällaista arvostaa, ja kiva on kuunnella, mutta juuri tuolla tunne puolella ei herätä niin suuria tunteita että nousisi nyt tällä kertaa tätä korkeammalle. Ja ajatuksena oodi itsestä irtaantumiselle… on ehkä jo aika kaukaa haettu.

Kunniamaininnat:

Polonium: Hieno biisi, itse asettaisin sen jonnekkin David Bowien ja Oasiksen välimaastoon. Tuon Oasiksen musa on saanut ihan oman genrensä, mutten millään muista että mikä se noin virallisesti oli.

Kilpajakke: Todella vaikuttava instrumentaali, tykkään kovasti, mutta missään kohti ei kerrottu että mikä oodi tämä oli ja mille, joten se jäi nyt mun antamien pisteiden ulkopuolelle.

^ Vastaa Lainaa

curved
curved

28 viestiä

#9 kirjoitettu 09.02.2018 21:56 Muok:09.02.2018 21:57

Duunissa tauon paikka joten nopea pisteytys ilman mitään syvällistä arviointia.

1p. Poop Dilan - Kiitoradalla. (Riipaisevan kaunis romantiikkaa tihkuva sanoitus saa kuuntelijan pohtimaan omaa tähänastista elämäänsä.)

2p. What the Moon Brings - oodi lopulle. (Lähes tulkoon täydellinen biisi. Harvoin biisi pitää otteessaan alusta loppuun asti tällä tavalla. Nerokasta)

4p. Nyt oli pakko jakaa pisteet Tacklen ja Popkornin kesken. (Tacklen biisi oli jotenkin hypnoottisen hyvä. Kisan ainoa sanoitus johon itse voin samaistua. Popparin biisi taasen pinehköillä muutoksilla sopisi ihan hyvin tuonne Suomen iskelmätaivaalle. Ei ne Juha Tapion biisitkään ole kuin tuotantokoineistoltaan ylemmällä levelillä.)

5p. NaNa - Aito ihminen. (Minuun toimii aina hyvä melankolinen piano sävelmä. Enkelimäinen stemmalaulanta toimii myös hienosti biisissä. Kaikenkaikkiaan oikein hyvä.)

6p. Elektroborgå - DISCONNECTED (Tässä nyt ehkä hieman vedettiin "kotiin päin" koska electro miehenä diggasin tätä kovasti. Hieno chillaileva meininki. Erityisesti pidin vocoderin läpi vedetystä laulusta. Toimi oikein hyvin.)

Tässäpä nämä tälläkertaa...

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5153 viestiä

#10 kirjoitettu 10.02.2018 01:30 Muok:10.02.2018 01:31

Raakasti vain pisteille ainoastaan ne biisit mistä tykkäsin. Ja niihinkin selkeä pistejako: parhaat, keskitaso ja "ihan jees".

6p Curved
6p Karisma

3p Wiguboy
3p katai
3p popkorni

1p Ville Kotiranta
1p NaNa
1p Tackle
1p BitchArt
1p Windywalk & J.H

^ Vastaa Lainaa

Ville Kotiranta
Ville Kotiranta

Ville Kotiranta
275 viestiä

#11 kirjoitettu 10.02.2018 06:07 Muok:10.02.2018 16:22

Exponentti: 1p
Exponentilla on tämä oma taiteellinen tyylinsä, jota ei kaikkialla kuule. Sanoja en oikein kovin hyvin ymmärtänyt, paitsi ilmeisesti tärkeimmän, eli että rakkaudesta tämä kertoo. Ehdottomasti on pisteen ansainnut!

Kämä Simmons: 1p
Tämä on aikamoinen hässäkkä ja paljon riittää tarinaa. Jotain hauskaa tässä lievässä hektisyydessä kuitenkin on, ja kertosäe sieltä myös nousee selkeästi esiin. Kyllä siitä piste irtoaa.

Tompa: 1p
Tompalla myös on oma harvinaisen tunnistettava tyylinsä ja ideoita tuntuu piisaavan. Kitarointi on myös aiempaa ytimekkäämpää. Ihan niin kuin kunnon rämpytystä. Siitä irtoaa yksi piste. Sanoista ei kovin hyvin saanut selvää.

Suoraa Huudeilt: 1p
Ei ollenkaan mikään perusbiitti ja hyvä niin. Ihan kiva. Soundit osittain kuitenkin liian muovisia. Sävellykselle silti piste helposti.

Windywalk & J.H: 2p
Hmm, tämä on jotenkin monimutkaisen kuuloinen biisi, enkä saa otetta. Paitsi tuo noin 2:20 paikkeilla alkava Hifishin örjy-kohta on hieno ja muutenkin koko vauhtikohtaus, kunnes palataan taas balladioimiseen. Miira laulaa jälleen hyvin jne. mutta lopullinen ote jää mulla saamatta.

Poop Dilan: 2p
Tämä on erityinen ja hauska biisi. Tykkään miten laulu on miksattu. Kuitenkin aavistuksen liian suorapuheinen kappale omaan makuun.

Tackle: 2p
Kiehtova kähisevä laulutapa tässä. Tyylikkään löysää meininkiä, mutta ehkä loppujen lopuksi jopa liian löysää. Vähän kuin sellainen krapulajumitus päällä olisi. Mutta sikäli tukee kyllä lyriikkaa hyvin.

Polonium: 2p
Tässä on jotain omaa hienoa vetovoimaa. Tavallaan vähän mystinenkin biisi, sanoisinko hippimäisen mystinen. Laulajan ääni istuu tyyliin kuin nakutettu. Hienoa fiilistelyä koko pläjäys ja kaiken kaikkiaan OK.

Elektroborgå: 2p
Elektroborgån omaa tyylikästä soundia taas, tällä kertaa hieman hitaamman kappaleen muodossa. En tykännyt niin paljoa, kuin monista muista artistin kipaleista, mutta pätevä on tämäkin. Tunnelmaa löytyy.

Karisma: 3p
Tämä on kappale jonkinlaista menneiden aikojen havinaa. Kuulostaa erittäin tutulta, jopa ärsyttävän tutulta. Tasaisen laadukas suoritus ja laulaja vetää hienosti. Kertosäe jää helppoudessaan päähän soimaan.

Curved: 3p
Hienot on soundit! Tuotannollisesti vahva veto. Vokaalit ovat kuitenkin omaan makuun liian hiljaisella ja synalead on turhan pliisu. Mutta sitten taas tuosta suvantovaiheesta tykkään paljon. Kokonaisuutena ollaan vahvasti plussalla tässä!

Popkorni: 3p
Tässä on taas pirun tarttuva kertosäe! Sympaattista tulkintaa ja makean pirteää melodiaa. Ja vielä lopuksi tuo maapallon vaipan vaihto jättää miettimään syvällisiä. Miksauskin on toimiva ja homma on kokonaisuudessa kivassa paketissa.

BVR: 3p
Tykkään kauhusta ja tässä oli vähän sitäkin. Mutta samaan aikaan tässä on myös jotain kaunista. Viimeiset sydämen lyönnit uuden sukupolven temmeltäessä ulkona. Eräänä päivänä puolestaan he ovat tässä saattovuoteessa ja jälleen uudet mukulat pihalla. Semmost se on.

katai: 3p
Eeppinen päätös eeppiselle kisalle! Hyvin ajoitettu osallistuminen! Tästä tulee hyvä fiilis ja tekee mieli ottaa miekka ja kilpi hyllystä ja lähteä seikkailemaan metsään. Voittofanfaarin jo soidessa on aivan sama mitä sieltä tulee vastaan.

Kilpajakke: 4p
Tämä oli kuin pala jotain suurempaa ja jumalaista. Hetki hiljaista, vierasta ulottuvuutta. Tätä hetkeä olisi kuitenkin saanut jatkua pidempään. Nyt se jotenkin loppuu just kesken.

NaNa: 5p
Erinomaisuutta hipova teos. Loistava sävellys tukee sanoitusta tyylikkäästi. Hienosti laulettu. Vokaalit kuitenkin hautautuvat hieman pianon alle, jonka soundissa saisi myös olla bassoa hieman lisää, jotta saisi paksuutta kokonaisuuteen. Mutta vahvaa biisiä nämä seikat eivät kaada.

Ville Kotiranta korjasi yhden kirjoitusvirheen 16:20 10.02.2018

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#12 kirjoitettu 10.02.2018 07:59 Muok:10.02.2018 08:06

Mahtavasti tullut pisteitä useammalle kilpailijalle! Hyvä meno! NaNa vaan vähän jo karkuteillä. Mutta ei yllätä.

Niin ja Windy sinä äänestät just niin kuten pitääkin rehellisesti. Kunhan nyt vaan hämäykseksi pelottelin turhaa.

Samoin Curved haluankin sitä, että instrubiisit tulevat välillä kunnolla esille ja kahmivat ison pistepotin. Just näin!

Niin ja jälleen kerran pitää nostaa tuo Syviksen käsittämättömän hyvä kirjoitustyyli esille. Huikea kirjoittamisen lahja tuossa miehessä. Ja en nyt sano tätä siksi, kun itse sain 6 pistettä. Sanoisin tämän siinäkin tapauksessa, vaikka olisin jäänyt nollille. Tuo tapa kirjoittaa noin moniulotteisesti, hauskasti ja älykkäästi...on harvinainen lahja.

Jännä nähdä myös se, että vetääkö joku esille sellaisenkin kortin, että antaa esim. vain yhdelle biisille pisteitä. Kaikki on mahdollista. Sellainen voi äkkiä taas keikauttaa tilanteen. Se on siis ok, kunhan sitä ei tehdä ihan vikana päivä taktiikkamielessä.

^ Vastaa Lainaa

Tackle
Tackle
38 viestiä

#13 kirjoitettu 10.02.2018 11:20

Kultasarvi - Kahden kanssa: Tää biisi menee vähän semmoseksi pelkäksi runoiluksi biitin päälle. Flow:n kanssa vähän lisätyötä nii mitä lie vielä tullaan kuulemaan. Mielenkiintoinen biitti mutta räpin kanssa vielä tekemistä. Sanoja joutui kuuntelemaan ajatuksen kanssa ja paljon meni ohikin.


Windywalk & J.H - THIS TIME (AN ODE TO STRENGTH): Mahtipontinen ballaati yllättävällä käänteellä kun välissä laitetaankin oikein ralli päälle. Sitten palataan taas rauhallisempaan vauhtiin. Musiikillisesti on siis ylämäkiä ja alamäkiä ja sanotukset on selkeät mitä halutaan kertoa. Niistä pojoja. Sitten tämä temporäry dyyd -juttu meni vähä lausumisen kannalta huvittavaksi, ja ehkä se vei semmosta jonkulaista uskottavuutta koko tekeleeltä hetkeksi pois, mutta pienellä korjauksella sekin hoituu. Helemmetin taitavaa musiikkia kyllä kaikenkaikkiaan ja laulu, varsinkin englanninlausuminen sitten tältä windymiira artistilta, niin sitä taitoa ei voi kuin vaa ihmetellä, ja sen jälkeen kun käsittää että englanniksi laulaja on vielä suomalainen, nii ei voi ku sanoa että wat? Kaikenkaikkiaan varsinkin tämä toinen vai kolmas kuuntelukerta nii arvostus vain kasvaa koko tekeleelle. Hyvä!


Poop Dilan - Kiitoradalla: Vähintäänkin erikoista musiikkia. Tahti on melkoista jumputusta ja siihen sitten tämmöinen hentoinen säkeistöily mikki suussa, nii ehkä ois kaivannu vähä rajumpaa otetta. Mutta kertsissä sitten taas laulu sopii oikein hyvin. Ja sitten tykkäsin eritoten biisin keskivaiheilla olevasta suomalaistyylisestä taputtamistyylistä, johon ei kyllä törmää missään muualla päin maailmaa. Koskaan. Taitavaa sanakikkailua ja jos tästä ei lähe kaksimielisesti ajatukset liikkeelle nii mistä sitten? Mielenkiintoinen kappale.


Curved - The Call: Mukaansa tempaava meno alusta asti. Liikaa vaatii ponnistelua kyllä kuulla sanat tämmöisestä efekti hommasta, ja se jäi kyllä siksi vähän niiku taustalle, ja enemmän alkoi sitten musiikkiin keskittymään. Vielä kolmannellakin kuuntelukerralla kävi sama homma ja sitten luovutin. Sanat esille niin sen laulun voisi kuulla paremmin myöskin sitten ilman niitä, kun ensin kerran näkee mitä sanotaan. Jokatapauksessa hyvin tehtyä musaa, vaikkei tämän tyylin musa kyllä suosikkeihin kuulukaan.


Karisma - Crazy With You: No nyt kuulostaa ammattimaiselta toiminnalta. Tämä kuulosti heti joltakin näiltä maailmallakin tunnetuilta saman genren edustajilta, mikä on vain hyvä juttu. Varmasti uppoaa hyvinkin monelle tämä tuotos. Jos oli tarkoituksella haettu jotakin ajankohtaa historiassa musiikillisesti, niin nappisuoritus. Hyvä!


Kämä Simmons - Pikku tytöt: Biisi oli paikkapaikoin semmoista että kaikki instrumentit koitti yksin soittaa koko biisiä, ja tuloksena on melkoinen sekamelska. Kaikuinen laulu oli jokseenkin ärsyttävää kuultavaa sen sekamelskan päälle, mutta oli tässä musiikissa soitannollisesti hyviäkin kohtia. Sanoitukset meni vähän ohi siinä samassa sekamelskassa paikkapaikoin, mutta eiköhän kuitenkin se viesti tullut selväksi kaikille kuulijoille.


Popkorni - Hulluna Sinuun: Kuulosti ihan perus poppi kierrolta tuomatta kovinkaan suuria yllätyksiä ei musiikillisesti eikä myöskään sanoitukseltaan, paitsi tietenkin tuo kukko kiekuu tuossa keskivaiheilla vähän rikkoi sitä pakettia. Sointukulku kulki radallaan kyllä mallikkaasti, joskaan soittimet eivät kuulostaneet sellaista pilipalipianoa kummemmilta. Tietenkin ottaen huomioon että artisti on ollut vahvasti musiikkibisneksessä mukana jo 1980 luvulta saakka, ja tämä oli nyt vasta toinen tietsikkasoftabiisi, nii ei voi kun odotukset korkealla jännityksellä ootella, että mitä se seuraava vuosikymmen vielä tuokaan tullessaan.


Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli: Biisi jossa kierto nyt pysyy aikalailla samana läpi koko rallatuksen. Ihan taidokas instrumentaalikipale jossa on kokeiltu kaikenlaisia jänniä ääniä, mutta kyllä tämä oppilas täällä halusi koko biisin ajan vähän jo lähteä välitunnille.


NaNa - Aito Ihminen: Piano pallaati, ja semmoiseksi todella taidokas. Hyvää laulua ja kaikinpuolin toimii. Kuulokkeet päässä aluksi piano tuntui olevan ehkä liian terävä soundiltaan, ja työntyi jo pääni sisälle ennen kuin kerkesin sitä korvillani kuulemaan, mutta sitten kaiuttimista kuultuna tämä oli todella miellyttävä pläjäys. Taitavaa, taitavaa ja taitavaa. Hyvä!


Polonium - Hymn For The Moon Boys: Erittäin mielenkiintoista ja miellyttävää musiikkia. Englannin lausuminen noh... Ehkä typerää edes sitä lähteä arvostelemaan, kun sanoista saa selvää pinnistämällä ja hyvin menee, mutta sitä tietenki kannattaa petrata varsinkin kun pitää opetella vain ne oman laulun sanat lausumaan. Ite kyllä siinäki paras neuvomaa perkelee tankeroenklanti, mutta siihen heikkouteen keskitytään täälläkin nyt, edelleen ja myöskin jatkossa. Mutta biisi oli loistava! Kitarasoolot ja kaikki! Vaikkakin biisin tarina meni tällä kertaa mulla vähän ohi, niin tätä ei mitenkään voi jättää ilman pisteitä siitä huolimatta.


Elektroborgå - Disconnect: Uskoisin että tässä kappaleessa on päästy haluttuun lopputulokseen. Silti lauluna ei oikein nyt miellyttänyt, ja ehkä tämä olisi mennyt paremmin instrumentaalina ilman tämmöistä efekti sanoittelua, mutta ne on niitä mielipide juttuja taas ne.


Kilpajakke - Tunnels Of Void: Heti alkoi elokuvat tulla mieleen tästä kipaleesta. Tämä vaikuttaa ihmiskehoon. Aivan hyvin voisi olla jossain jännityselokuvassa kohtauksen taustalla hiljaisella. Tai monessakin paikassa tämmöiselle musalle on käyttöä. Hyvä!


Minä ja kitarani - Entinen punkkari: Tämä on aito esitys. Kitara kuuluu hyvin, mutta laulu jää vähän taustalle. Ehkä erikseen äänitettynä molemmat toimisi paremmin.


What the Moon Brings - Oodi Lopulle: Taideteos, eihän siitä mihinkään pääse, mutta laulukilpailuun toivoisi jotakin muutakin kuin tätä.


Ville Kotiranta - Luoti Kalloon: Kyllä kuulee että biisiin on nähty vaivaa. Erittäin vahva teos runollisella tekstillä. Jostakin pitää kuitenkin aina vähän motkottaa, joten tässä tulee: Kohdassa missä alkaa sanat "Sinä tarjosit jotain muuta", niin tämä pistävä "TIIIIIIIIIIIIIIIII TÖÖÖÖÖÖÖÖ" instrumentti taustalla oli jotenkin liian pistävä ja nappas korvan kuuntelemaan juurikin vain sitä instrumenttiä, joka ei kovin hyvältä korvalle sitten tuntunut. Ja kun se loppuu niin kaikki kuulostaa taas paremmalta. Toisaalta se on yksi tapa lisätä musiikissa semmosta jännitettä ja purkua ja ... sössöti sössöti hyvä veto kuitenkin!


MKSR kisakappaleet - Fiction Fantasy Fanfare: Aina ihailen teitä kaikkia jotka osaatte tehdä tämmöistä musiikkia. Elokuvathan ne alko heti pyöriin taas silmissä. Seison täällä asennossa näppäimistön edessä teitä kaikkia tervehtien tämän biisin ajan. Hyvä!


pojot:

Windywalk & J.H - THIS TIME (AN ODE TO STRENGTH) - 6
NaNa - Aito Ihminen - 5
Polonium - Hymn For The Moon Boys - 4
Ville Kotiranta - Luoti Kalloon - 3
Karisma - Crazy With You - 2
Poop Dilan - Kiitoradalla - 1

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20207 viestiä

#14 kirjoitettu 10.02.2018 12:52

Pitää tänää koittaa kiireettömyydeltään keritä kuuntelemaan kaikki entryt ja lykätä pikkutuhmasti pisteitä jakoon.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#15 kirjoitettu 10.02.2018 13:05

NaNan selkeää juhlaa kuten jo ennen äänestystä arvelinkin ja ansaitusti. Muilta osin NaNan takana ihastuttavan jännää ja moni vielä äänestämättä.
Tacklen ja Miiran välillä on toki liiankin paljon selvää kamutouhua, mutta annan mennä läpi, koska WindyHifin ekat 6 pojoa.

Niin ja kun äänestys on ohi, niin palaan vielä joka ikiseen kommenttiin, mitä olen saanut omalle kohdalleni.

Ja pienenä lisäkuriositeettina Arton kohdalla sanoinkin jo kotona etukäteen ääneen, että jos tuo yhden raamin synkkä nihilisti antaa meikän teokselle edes yhden pojon, niin sitten on meikä tehnyt sellaisen poppiksen että olen epäonnistunut.

^ Vastaa Lainaa

passat
passat
22 viestiä

#16 kirjoitettu 10.02.2018 14:37

Mun pisteytys tulee alkuviikosta, koska kännäämässä Tahkolla

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#17 kirjoitettu 10.02.2018 14:43 Muok:10.02.2018 14:44

passat kirjoitti:
Mun pisteytys tulee alkuviikosta, koska kännäämässä Tahkolla


No hätä my man. Enjoy! Niin ja tiedän jo nyt, että NaNa napsii sieltäkin 6 pojoa ja samalla kiinnostaa silti nähdä, miten ne muut pojot hajoilevat ja kelle.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#18 kirjoitettu 10.02.2018 14:45

Ensi vuonna meikäkin vetää niin sellaista NaNa-kamaa, että jopa Artokin lähettää alushousunsa.

^ Vastaa Lainaa

passat
passat
22 viestiä

#19 kirjoitettu 10.02.2018 15:00

Jep, ne 6 pistettä olivat selvät siitä hetkestä, kun NaNa julkaisi biisinsä

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#20 kirjoitettu 10.02.2018 15:02

passat kirjoitti:
Jep, ne 6 pistettä olivat selvät siitä hetkestä, kun NaNa julkaisi biisinsä

^ Vastaa Lainaa

J. Hifish
J. Hifish
556 viestiä

#21 kirjoitettu 10.02.2018 15:30

Suottaapi olla, että äänestän tahi sitten en. Ihan kumminpäin kuinka vaan voipi käydä. Ja melkoisella todennäköisyydellä jommin kummin päin myös käypi. Se on aina vaan niin vaikeaa tuo musiikin arvottaminen. Ja yrittää nyt arvostella harrastelijana ammattilaista imitoiden muiden amatöörien sydänverellä tekemiä tuotoksia. Ja yksi hyväkäs vielä vaatii sydäntä mukaan arvosteluun, vaikka aivotkin ovat jo ihan solmussa. Ei muuta. Jatkakaa.

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
214 viestiä

#22 kirjoitettu 10.02.2018 15:45

J. Hifish kirjoitti:
Suottaapi olla, että äänestän tahi sitten en. Ihan kumminpäin kuinka vaan voipi käydä. Ja melkoisella todennäköisyydellä jommin kummin päin myös käypi. Se on aina vaan niin vaikeaa tuo musiikin arvottaminen. Ja yrittää nyt arvostella harrastelijana ammattilaista imitoiden muiden amatöörien sydänverellä tekemiä tuotoksia. Ja yksi hyväkäs vielä vaatii sydäntä mukaan arvosteluun, vaikka aivotkin ovat jo ihan solmussa. Ei muuta. Jatkakaa.


Sun pitää mankeloida sun aivot suoraksi, kyllä se siitä

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2750 viestiä

#23 kirjoitettu 10.02.2018 16:23

Joopa joo... Tuossa mun pojot lyhyesti ja ytrimekkäästi...

3p Tackle
3p Polonium

2p NaNa
2p Curved
2p Karisma

1p Windywalk & J. Hifish
1p Ville Kotiranta
1p Electroborgå


Kisajärjestäjälle tiedoksi, että tämä pisteytys tuli juuri sydämestä, ja perustuu mun musiikkimakuun sekä siihen minkä biisien koin noin saundimaailmaltaan ynnä muutoin puhuttelevan itseäni... Myös ne paremmin ja laadukkaammin tuotetut biisit saivat kunnian olla listalla... Ja lopuksi, niin täysiä pisteitä ei nyt saanut ketään, jotten tulisi liikaa keikuttaneeksi venettä...

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#24 kirjoitettu 10.02.2018 16:27

IT kirjoitti:
Joopa joo... Tuossa mun pojot lyhyesti ja ytrimekkäästi...

3p Tackle
3p Polonium

2p NaNa
2p Curved
2p Karisma

1p Windywalk & J. Hifish
1p Ville Kotiranta
1p Electroborgå


Kisajärjestäjälle tiedoksi, että tämä pisteytys tuli juuri sydämestä, ja perustuu mun musiikkimakuun sekä siihen minkä biisien koin noin saundimaailmaltaan ynnä muutoin puhuttelevan itseäni... Myös ne paremmin ja laadukkaammin tuotetut biisit saivat kunnian olla listalla... Ja lopuksi, niin täysiä pisteitä ei nyt saanut ketään, jotten tulisi liikaa keikuttaneeksi venettä...


Kiitos IT että osallistuit. Minulla olisi ollut tulossa sinullekin 2 pistettä. Mutta vedit biisisi pois kisasta viime tipassa. Ja syy meikässä, kun aloin tökkiä teikää liikaa. Sori. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, miten muut olisivat äänestäneet kohdallasi. Mutta arvostan tätä.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#25 kirjoitettu 10.02.2018 16:31 Muok:10.02.2018 16:31

J. Hifish kirjoitti:
Suottaapi olla, että äänestän tahi sitten en. Ihan kumminpäin kuinka vaan voipi käydä. Ja melkoisella todennäköisyydellä jommin kummin päin myös käypi. Se on aina vaan niin vaikeaa tuo musiikin arvottaminen. Ja yrittää nyt arvostella harrastelijana ammattilaista imitoiden muiden amatöörien sydänverellä tekemiä tuotoksia. Ja yksi hyväkäs vielä vaatii sydäntä mukaan arvosteluun, vaikka aivotkin ovat jo ihan solmussa. Ei muuta. Jatkakaa.


Muistutat pelottavan paljon yhtä duunikamuani. Mutta jos et osallistu äänestykseen, niin olen syvästi pettynyt. Äijä on suora. Vähän vittumainen. Mutta silti rehti.

^ Vastaa Lainaa

katai
katai
1567 viestiä

#26 kirjoitettu 10.02.2018 16:39 Muok:10.02.2018 18:29

Kultasarvi (Exponentti) http://mikseri.net/art...
Pisteet: -
Idea välittyy ja tarinaan voi samaistua, mutta toteutuksessa olisi tilaa kehitykselle.


Windywalk & J.H http://www.mikseri.net...
Pisteet: 3
Sävellys ja lyriikat toimivat hyvin. Balladin sijaan tästä odottasi suoraa metalliversiota


Poop Dilan (SyvisE) http://www.mikseri.net...
Pisteet: -
Muuten hauska tuotos, mutta tämä kuuntelija ei kuulu sanoitusten kohderyhmään


Curved http://www.mikseri.net...
Pisteet: 4
Alku ja säkeet toimivat tälle kuuntelijalle erinomaisesti, instrumentaaliosuuden leadin äänen soisi olevan vähemmän korviinpistävä. Kokonaisuus on kuitenkin sellaista mitä kuulisi mielellään esimerkiksi työpaikan radiosta, ja kilpailun biiseistä tämä oli mieleenjäävimpiä.


Karisma (passat) http://mikseri.net/art...
Pisteet: 4
Genre ei ole tälle kuuntelijalle omimpia, mutta teoksena yksi kilpailun ytimekkäimpiä ja huolellisimpia. Todennäköisesti kilpailun viimeistellyin biisi ja siksi taatusti pistesijalla.


Kämä Simmons (BitchArt) http://www.mikseri.net...
Pisteet: -
Lyriikoiden aihe on rajalla jota taitavimmatkaan koomikot eivät aina onnistu ylittämään astumatta miinoihin. Tulee mieleen TV Tropes -käsite "crossing the line twice". Tässä olisi ehkä tarvinnut lisää rajanylitystä, nyt jää hieman epäselväksi pitäisikö kukkahatun kuihtua vai kukkia.


Popkorni http://www.mikseri.net...
Pisteet: 4
Tässä oli ensikuulemalta varsin toimiva sävellys ja sitäkin parempi vokaalisuoritus. MIDI-toteutuksen tilalle kuvittelee helposti livekeikan ja tilaisuuksia jossa tätä soisi esitettävän.


Suoraa Huudeilt (Wiguboy) http://www.mikseri.net...
Pisteet: -
Naiivin kevyt ja sulavasti etenevä tuotos, mutta sävellys kaipaa jotain vaihtelua. Jos tämä biisi kuvaa elämää huudeilla niin kyseessä on yksi niistä rauhallisimmista kortteleista


NaNa https://mikseri.net/ar...
Pisteet: 6p
Sävellykseltään erinomaisen toimiva ja lyriikoiltaan tavoittava. Jos istuisin lafkan AR-kokouksessa niin tämä lähtisi jatkoon ensikuulemalla. Minunkin listani kärjessä, samoista syistä jotka muut ovat jo kirjoittaneet.


Tackle http://www.mikseri.net...
Pisteet: 1
Soinnut ja rauhallinen laulutyyli tekevät tästä positiivisesti hassun. Kappale olisi omiaan tukemaan suomalaisstereotyyppejä amerikkalaisissa talkshow-ohjelmissa


Polonium http://www.mikseri.net...
Pisteet: 2
Tällekin kuuntelijalle välittyi 70-luvun mielikuvia tästä. Alun ja säkeiden sointukierto tuntui toimivan paremmin kuin kertsin sointuratkaisut, vaikka toisaalta juuri vaihto niihin tuo mielleyhtymien sävyttämää avaruustunnelmaa.


Elektroborgå (asara) http://www.mikseri.net...
Pisteet: -
Idea välittyy mutta tämän kuuntelijan mielestä kaipaisi selkeämpää ja jäsennellympää toteutusta.


Kilpajakke (veezay) http://mikseri.net/art...
Pisteet: 4p
Lupaava alku ja tunnelmallinen äänimaailma, teoksen toivoisi jatkuvan pitempään! Jos mukana olisi ollut Vangelis -tyylinen melodinen teema niin olisi tullut täydet pisteet.


Minä ja kitarani (tompa) http://www.mikseri.net...
Pisteet: -
Biisi välittyi pitkälti käsitetaiteena tälle perinteisempiin musiikkikäsityksiin tottuneelle kuuntelijalle. Toivottavasti oli tarkoituskin


What the Moon Brings (BVR) https://mikseri.net/ar...
Pisteet: 2p
Tässä on menty äänitaiteen puolelle ja taitavasti. Avautuu kunnolla vasta kun huomaa laittaa lisää volumea.


Ville Kotiranta https://mikseri.net/ar...
Pisteet: 5p
Genre ja sointukulku ovat kuin tilaustyö tämän kuuntelijan poptajulle, ei olisi voinut valita paremmin! Lyriikoiden sanavalinnat kuitenkin resonoivat eri tunnelmien kanssa kuin mitä on tottunut liittämään tällaiseen sävellykseen, mikä esti antamasta täysiä pisteitä. Siltikin tämä on kisan parhaimpia tuotoksia.

katai lisäsi 16:55 10.02.2018
Täytyy vielä lisätä tähän - enemmän A&R-näkökulmasta ja henkilökohtaiset kawaiitottumukset sivuuttaen - että nykyisillä sanavalinnoilla "Luoti kalloon" virkistäisi kotimaan radioaaltoja juuri oikealla tavalla ja sytyttäisi myös keikoilla. Sävellys tosiaan jo valmiiksi hittikamaa tässä(kin) maassa ja terävämpi lyriikka on omiaan herättämään ajatuksia.

Uskoni maailmaan ja kotimaiseen pop-musiikkiin vahvistuu jos kuulen tämän ensi syksyllä pomon radiosta. Ja kotimaan jälkeen kannattaa suunnata ainakin Japaniin

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2750 viestiä

#27 kirjoitettu 10.02.2018 16:39 Muok:10.02.2018 18:07

Popkorni kirjoitti:

Kiitos IT että osallistuit. Minulla olisi ollut tulossa sinullekin 2 pistettä. Mutta vedit biisisi pois kisasta viime tipassa. Ja syy meikässä, kun aloin tökkiä teikää liikaa. Sori. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, miten muut olisivat äänestäneet kohdallasi. Mutta arvostan tätä.


Kiitos pisteistä joka tapauksessa... Vaikka ovatkin nyt imaginaarisia luonteeltaan sattuneesta syystä... Mutta en viitsinyt tuota osallistumista sitten enää viime tipassa ruveta vatkaamaan edes takas, ja hyvä kisa tästä nyt näyttää muodostuneen joka tapauksessa... Ei sota yhtä miestä kaipaa... Ja muutenkin nää Mikserin biisikisat on ruvenneet taas vetämään enemmänkin laatutuotoksia puoleensa, niin en tiedä viitsiikö puolivalmiilla jatkossa osallistua... Mutta hyvä poppoohan näihin kisoihin on nyt muodostunut varsinkin viime aikoina, ja nyt kun on uusi innokas vetäjäkin, niin mikäs siinä... Veikkaan ettei näistä ainakaan mielenkiintoa tule jatkossa puuttumaan...

Että semmosta... Mut jatketaan... Mielenkiintoinen äänestys joka tapauksessa menossa...


IT muokkasi viestiä 18:04 10.02.2018

Niin ja jottei jää epäselväksi, niin itsekin arvostan tuota sun yllä olevaa kommenttia...

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#28 kirjoitettu 10.02.2018 16:52 Muok:10.02.2018 16:52

Ihanaa kun saatiin tällä kertaa myös katai mukaan. Meikän kynä muutes sauhuaa täällä joka ikisen pistepostauksen jälkeen. Pakko pysyä koko ajan ajan hermolla pisteiden suhteen. Muuten tulee ihan jäätävä urakka, jos jättää kaiken sinne vikan päivän varaan.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#29 kirjoitettu 10.02.2018 19:21 Muok:10.02.2018 19:26

katai kirjoitti:
Uskoni maailmaan ja kotimaiseen pop-musiikkiin vahvistuu jos kuulen tämän ensi syksyllä pomon radiosta. Ja kotimaan jälkeen kannattaa suunnata ainakin Japaniin


Yhtäkkiä kiinnostuin sinusta aina vaan enemmän...ja se Kawai jonka hukkasin lainauksesta. Nykyään kaikki vannoo Clavia Nord Pianon suuntaan ihan jo koska Lenni-Kalle Taipale sun muut telkkustarat....Leri Leskistä myöten. Damn miten joku voikin alkaa kiinnostaa yhtäkkiä ja sattumalta muutamilla sanavalinnoilla.

^ Vastaa Lainaa

NaNa_
NaNa_
38 viestiä

#30 kirjoitettu 10.02.2018 20:24

Olen sydänrehellinen ja näin ollen hyvin laadittujen sääntöjenkin uhalla, annan jokaiselle kisaan osallistuneelle 1:den pisteen. Syyksi tälle puolustelen, että joka ikinen tuotos herätti EDES JONKINLAISIA tuntemuksia itsessäni! Jos sääntöjä saa tulkita, niin tämän ei pitäisi olla ylitsepääsemätön este, sillä annan kuitenkin kaikille niille itselle kaikkein tuntuvimmille kappaleille jo ansaitun 1:den LISÄKSI eri määrän pisteitä! Enkä näin ollen myöskään vetoa pisteytyksilläni ystävänpäivään

Eli sitten ne suuuuuret pisteet + se 1 piste (jollei diskata):
5 p - Karisma (passat)
4 p - Curved
4 p - Ville Kotiranta
3 p - Popkorni
3 p - Poop Dilan (SyvisE)
2 p - Windywalk & J.H
2 p - Tackle
1 p - Kilpajakke (veezay)
1 p - What the Moon Brings (BVR)

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#31 kirjoitettu 10.02.2018 20:42

NaNa_ kirjoitti:
Olen sydänrehellinen ja näin ollen hyvin laadittujen sääntöjenkin uhalla, annan jokaiselle kisaan osallistuneelle 1:den pisteen. Syyksi tälle puolustelen, että joka ikinen tuotos herätti EDES JONKINLAISIA tuntemuksia itsessäni! Jos sääntöjä saa tulkita, niin tämän ei pitäisi olla ylitsepääsemätön este, sillä annan kuitenkin kaikille niille itselle kaikkein tuntuvimmille kappaleille jo ansaitun 1:den LISÄKSI eri määrän pisteitä! Enkä näin ollen myöskään vetoa pisteytyksilläni ystävänpäivään

Eli sitten ne suuuuuret pisteet + se 1 piste (jollei diskata):
5 p - Karisma (passat)
4 p - Curved
4 p - Ville Kotiranta
3 p - Popkorni
3 p - Poop Dilan (SyvisE)
2 p - Windywalk & J.H
2 p - Tackle
1 p - Kilpajakke (veezay)
1 p - What the Moon Brings (BVR)


Postaus oli jotenkin hämmentävä. Luulen, että se johtuu siitä, että nainen on asialla tai meikällä Tommasia lasissa. Mutta lasken pisteiksi vain nämä mitkä mainitaan artistien yhteydessä. Muu osa tästä akkain sinänsä hauskasta piste kaikille -höpinästä menee romukoppaan.

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
214 viestiä

#32 kirjoitettu 10.02.2018 21:03

Poppari, pitäskö sun laskeutua sieltä sun "high horsen" satulasta, ja vaan uskoa että ihmiset äänestää ihan sydämestään, ja jos Nana haluaa antaa pisteen kaikille, se on täysin hyväksyttävää. Meinasin itsekin tehdä niin, koska täällä on todella hyviä yrittäjiä. Joka ikinen ansaitsee vähintäänkin pisteen.

Sä leikit nyt jotain sellasta kuningasta mitä ei ole olemassakaan. Olet epäasiallinen ja törkeä todella monessa kommentissasi, ja kaikki antaa sulle anteeksi ku oot niin vitun "söpö". Koko sun kommentti rinki on tavallaan tosi hienoa, sähän kehut suurimman osan maasta taivaisiin, mutta ainakin mun usko sun kommentteihin meni aika päivää sitten.

IT:n puolesta sanoisin että hänellä on TODELLA SUURI SYDÄN, ottaen huomioon miten törkeiksi ja asiattomiksi sun viestit menivätkään. Ja kerta toisensa jälkeen IT oli valmis tarjoamaan sitä rauhanpiippua. IT on ollu iso vaikuttaja täällä, ja aina asiallinen, joten jos mun pitäs valita, niin IT olis se joka järjestäisi nämä kilpailut.

Ja siinä se oikeestaan olikin. Ja poppis, jos haluat väitellä, vie sekin tuonne julkiselle puolelle, en halua sun hölynpölyä omaan meiliini.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#33 kirjoitettu 10.02.2018 21:06

Windywalk kirjoitti:
Poppari, pitäskö sun laskeutua sieltä sun "high horsen" satulasta, ja vaan uskoa että ihmiset äänestää ihan sydämestään, ja jos Nana haluaa antaa pisteen kaikille, se on täysin hyväksyttävää. Meinasin itsekin tehdä niin, koska täällä on todella hyviä yrittäjiä. Joka ikinen ansaitsee vähintäänkin pisteen.

Sä leikit nyt jotain sellasta kuningasta mitä ei ole olemassakaan. Olet epäasiallinen ja törkeä todella monessa kommentissasi, ja kaikki antaa sulle anteeksi ku oot niin vitun "söpö". Koko sun kommentti rinki on tavallaan tosi hienoa, sähän kehut suurimman osan maasta taivaisiin, mutta ainakin mun usko sun kommentteihin meni aika päivää sitten.

IT:n puolesta sanoisin että hänellä on TODELLA SUURI SYDÄN, ottaen huomioon miten törkeiksi ja asiattomiksi sun viestit menivätkään. Ja kerta toisensa jälkeen IT oli valmis tarjoamaan sitä rauhanpiippua. IT on ollu iso vaikuttaja täällä, ja aina asiallinen, joten jos mun pitäs valita, niin IT olis se joka järjestäisi nämä kilpailut.

Ja siinä se oikeestaan olikin. Ja poppis, jos haluat väitellä, vie sekin tuonne julkiselle puolelle, en halua sun hölynpölyä omaan meiliini.


Miira? Yritetääs nyt kuitenkin kunnioittaa tätä kilpailua ja sen sääntöjä.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#34 kirjoitettu 10.02.2018 21:07 Muok:10.02.2018 21:09

Ei sillä että toki rakastan tällaista draamaa.

Meinasin itse asiassa mennä jo nukkumaan. Mutta nyt pitää pysyä linjalla vielä ainakin tunti, jos meno yltyy tätä mallia.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#35 kirjoitettu 10.02.2018 21:13

Niin ja Miira sun kykysi lausua enkkua on tosi vajaavaista. Sori jos minä ja SyvisE sanotaan se ääneen. Joku Tackle kuiskii sinun korvaasi just sitä mitä tahdot kuulla. Vai mistä tämä tällainen purkaus?

^ Vastaa Lainaa

NaNa_
NaNa_
38 viestiä

#36 kirjoitettu 10.02.2018 21:14

Popkorni kirjoitti:

Postaus oli jotenkin hämmentävä. Luulen, että se johtuu siitä, että nainen on asialla tai meikällä Tommasia lasissa. Mutta lasken pisteiksi vain nämä mitkä mainitaan artistien yhteydessä. Muu osa tästä akkain sinänsä hauskasta piste kaikille -höpinästä menee romukoppaan.


No höh Laitahan ainakin näille mainituille artisteille se + 1 mukaan. Siitä en tingi!

Ja tästä ei tarvitse enempää vääntää. Kisajärjestäjä toimikoon tuomarina pisteiden laskennassa. Se on sanomattakin selvää. Kauniita unia

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#37 kirjoitettu 10.02.2018 21:18

NaNa_ kirjoitti:
Popkorni kirjoitti:

Postaus oli jotenkin hämmentävä. Luulen, että se johtuu siitä, että nainen on asialla tai meikällä Tommasia lasissa. Mutta lasken pisteiksi vain nämä mitkä mainitaan artistien yhteydessä. Muu osa tästä akkain sinänsä hauskasta piste kaikille -höpinästä menee romukoppaan.


No höh Laitahan ainakin näille mainituille artisteille se + 1 mukaan. Siitä en tingi!

Ja tästä ei tarvitse enempää vääntää. Kisajärjestäjä toimikoon tuomarina pisteiden laskennassa. Se on sanomattakin selvää. Kauniita unia


Haluan siis nähdä sen, että mainitaan ensin artisti ja artistin perään annetaan piste tai pisteitä. Selkeä kaava tässä kisassa. Ei huuhdota perseitä tuulessa vaan ollaan selkeitä kummeleita.

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
214 viestiä

#38 kirjoitettu 10.02.2018 21:19

Kunnioitan kilpailua, sen sääntöjä, ja olen sitä mieltä että olet todellakin tehnyt hienoa työtä mitä tulee kisan "hererillä pitämiseen". Sun kommentit on mahtipontisen ihania, niitä haluaa vaan uskoa, mutta hei... come on... se miten kohtelet ihmisiä ja sen jälkeen selität että "mä nyt vaan oon tällane eläväinen, ja nyt vähän täällä mesoan" on pelkkää paskaa. Jos olet oikeasti sen ikäinen kun kuvittelen (ehkä sen 50+-10 vuotta) niin sulla on selkeesti jäänyt jotain ymmärtämättä. Näiden kisojen pitäs olla kivoja, ja sä oot saanu koko homman kuulostaa sille että täällä pitäs jotenkin todistella jotain... mikä on pelkkää potaskaa... me ollaan kaikki täällä harrastajia ja tehään mitä voidaan, niillä puitteilla mitä voidaan, ja kosaan aiemmin en itse ole kokenut oloani uhatuksi, tai arvostelluksi, vaan koko homma on ollut vaan hauskaa.. ja nyt ei enää.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
699 viestiä

#39 kirjoitettu 10.02.2018 21:25

Windywalk kirjoitti:
Kunnioitan kilpailua, sen sääntöjä, ja olen sitä mieltä että olet todellakin tehnyt hienoa työtä mitä tulee kisan "hererillä pitämiseen". Sun kommentit on mahtipontisen ihania, niitä haluaa vaan uskoa, mutta hei... come on... se miten kohtelet ihmisiä ja sen jälkeen selität että "mä nyt vaan oon tällane eläväinen, ja nyt vähän täällä mesoan" on pelkkää paskaa. Jos olet oikeasti sen ikäinen kun kuvittelen (ehkä sen 50+-10 vuotta) niin sulla on selkeesti jäänyt jotain ymmärtämättä. Näiden kisojen pitäs olla kivoja, ja sä oot saanu koko homman kuulostaa sille että täällä pitäs jotenkin todistella jotain... mikä on pelkkää potaskaa... me ollaan kaikki täällä harrastajia ja tehään mitä voidaan, niillä puitteilla mitä voidaan, ja kosaan aiemmin en itse ole kokenut oloani uhatuksi, tai arvostelluksi, vaan koko homma on ollut vaan hauskaa.. ja nyt ei enää.


Siis täh? IT:n kanssa juuh mentiin lujaa ja oli liikaa mutkia. Mutta itsekin tulin siinä lopulta vastaan. Muilta osin tuonut tänne just sitä, mitä täältä puuttuu väriä ja rehellisyyttä. Miira pikkasen nyt muijalla keulii.

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2750 viestiä

#40 kirjoitettu 10.02.2018 21:28

Windywalk kirjoitti:
Poppari, pitäskö sun laskeutua sieltä sun "high horsen" satulasta, ja vaan uskoa että ihmiset äänestää ihan sydämestään, ja jos Nana haluaa antaa pisteen kaikille, se on täysin hyväksyttävää. Meinasin itsekin tehdä niin, koska täällä on todella hyviä yrittäjiä. Joka ikinen ansaitsee vähintäänkin pisteen.

Sä leikit nyt jotain sellasta kuningasta mitä ei ole olemassakaan. Olet epäasiallinen ja törkeä todella monessa kommentissasi, ja kaikki antaa sulle anteeksi ku oot niin vitun "söpö". Koko sun kommentti rinki on tavallaan tosi hienoa, sähän kehut suurimman osan maasta taivaisiin, mutta ainakin mun usko sun kommentteihin meni aika päivää sitten.

IT:n puolesta sanoisin että hänellä on TODELLA SUURI SYDÄN, ottaen huomioon miten törkeiksi ja asiattomiksi sun viestit menivätkään. Ja kerta toisensa jälkeen IT oli valmis tarjoamaan sitä rauhanpiippua. IT on ollu iso vaikuttaja täällä, ja aina asiallinen, joten jos mun pitäs valita, niin IT olis se joka järjestäisi nämä kilpailut.

Ja siinä se oikeestaan olikin. Ja poppis, jos haluat väitellä, vie sekin tuonne julkiselle puolelle, en halua sun hölynpölyä omaan meiliini.


Kiitos Windy... En tiedä mitä sanoa, kun en halua valaa enempää bensaa liekkeihin... Mutta kiitos ystävällisestä kommentista...

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu