Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uusi vuosi, uusi ikä, uusi elämä

Vuosi vaihtui ja pitää alkaa funtsia uusia suuntia elämässä. Viinanjuontia rankasti alas, siitä ei seurannu viime vuonna kuin ongelmia, toki hauskaakin oli, sain tehtyä viime keväänä hitonmoisen määrän uusia biisejä, en tiedä olisko luovuus kukkinu yhtä hyvin selvänä.. Mut enemmän ongelmia, kuin positiivista.

Sit muhun otti yhteyttä eräs nainen, joka herätti mun mielenkiinnon kertaheitolla.. Meilailtiin pari kertaa ja sit kun mun synttäriyönä (5.1.) hän vielä soitti pari minsaa puolenyön jälkeen ja toivotti hyvää syntymäpäivää, niin mä sulin siihen paikkaan!:) Sovittiin et tavataan samana iltana ja niin me sit treffattiin Praha-ravintolassa ja pidettiin hauskaa. Mä tein Tinjalle lahjaks yhden meidän bändin levyn ja Tinja oli tuonu mulle pussillisen niitä tulisia sisu-horna -pastilleja kun ties et mulla on sellainen sarvipipo päässä:D Jatkettiin siitä vielä Corneriin kuuntelemaan heviä ja siel mä sit suutelin Tinjaa. Huippuhauskaa oli koko ilta, frendejä, musaa ja etenkin yks helvetin seksikäs nainen mun, siis MUN, seurassa niin ei siit paljo synttärit enää parane..;)

Illal juostiin fredaa pitkin mun kämpille ku oli niin saatanan kylmä eikä ne taksit tietenkään tullu. Helvetti, meinattiin olla kokoaika turvallaan ku nauratti niin perkeleesti. Seuraava päivä vietettiin Tinjan kämpillä ja kyl mä sit jo kelasin et täs on nyt jotain taikaa ihan selvästi.. Kyl sen jo tällä elämänkokemuksella huomaa näinkin nopeasti!! Kun ei ihastu ihan jokaiseen kakslahkeiseen...

Eilen Tinja oli kuunteleen meidän treenejä ja sit illal laitettiin ruokaa, kuunneltiin musaa ja pussailtiin helevetti sentään:) Yöllä nukahdin sit tuo 26v, kaunis, mukava, pitkätukkainen prinsessa sylissä aika helvetin onnellisena.. Toivoin vaan et tää nyt kestäis enkä höyryis turhia. Kaikkee skeidaa täs syksyllä ollu ja nyt tuntuu et tässä olis oikeesti mahiksia johonkin pysyvään, eikä mihinkään väliaikaiseen skeidaan.

Ai niin! Mä sain asuntolainankin ja ostin kämpän. Perkelem nyt mä keskityn musaan, duuniin ja tähän naiseen ja alan elää kuin ihminen. Mut lauantaibaari-iltoja en jätä :))

Tässä kuva Tinjasta, olkaa iloisia mun puolesta:Tinja, the queen of my heart <3 :)

Kirjoitettu Friday 09.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: