Radi☢activated love (electronic/melodic trance)

Zerexon | 03.02.2015 | Melodic Trance
5:30

Ladataksesi biisin MP3-tiedostona koneellesi, klikkaa hiiren oikealla painikkeella kohtaa "⇩ Lataa MP3" jonka jälkeen klikkaat avatuneesta valikosta kohtaa "Lataa linkitetty tiedosto".

7.17   154 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Elintasokas 26.04.2015
Korkeita ja todella matalia taajuuksia löytyy, mutta keskellä tuntuu olevan tyhjiö. Jonkinlaista harmoniaa tai muuta olisi voinut lisätä sille alueelle. Nyt ylä -ja alapäät tuntuvat olevan hieman irti toisistaan. Melodisesti biisi oli aika helposti unohdettava; lähinnä arpeggioita. Kannattaa kokeilla lähteä liikkelle siitä, että tekee hyvän melodian (ainakin jos genreksi listaa Melodic Trance) ja harmonisoi sen.
+1   +1 +2
 
7
Ville Kotiranta 25.04.2015
Sinänsä ihan mukiinmenevä, mutta jotain jää puuttumaan. Vahvempi bassolinja voisi tuoda enemmän voimaa biisiin. Alussa huuto-sample toimi vielä, mutta sitä ei ehkä olisi tarvinnut toistaa, joskin se sinänsä kiteyttää eron tuskaa osuvasti. Joka tapauksessa, monipuolisempaa bassolinjaa tai sitten synamelodiaa olisi tähän sopinut. Voi tietenkin olla myös niin, että tämä kuvastaa eron aiheuttamia tuntemuksia niin hyvin, etten siksi pysty täysillä nauttimaan kappaleesta.
+1   +1 +2
 
7
polonium 17.04.2015
Eikö tuo Melodic Trance ole yli 20 vuotta vanhaa musiikkia? Ei tämä niin vanhalta kuulostanut. Muistaakseni tämmöistä tehtiin paljon joskus 15 vuotta sitten. Voin tietysti muistaa väärin. Joka tapauksessa ei herättänyt ainakaan mitään vastareaktioita. Ihan kivoja melodioita mutta bassot aika peruskamaa.
+1   +1 +2
 
7
Kostiainen 14.04.2015
Ei tämä oikeen melodioiltaan nappaa. Ei jää mieleen eikä herätä tuntemuksia. Noista rumpuhommeleista tykkään ja meneehän tämä taustamusana. Jep.
+1   +1 +2
 
8
Konnajee 14.04.2015
Alku ei ehkä tuonut mieleen trancea, mutta pidemmälle ehdittyään muuttui tranceksi. Tosin en minä ole noiden genrejen kanssa omissakaan biiseissä aina niin hyvin kartalla. Biisissä oli mukavaa, että se vaihteli ja kasvoi.
+1   +1 +2
 
7
aRt074 14.04.2015
Taasen ollaan mailla hyvin vierahilla meikäläiselle, mutta ei se mitään. Tämä oli jotenkin pehmeämmän, inhimillisemmän ja miellyttävämmän kuuloista kuin tämän musiikin edustajat yleensä. Olin jopa ihmisen tuskan huutoja muutaman kerran sieltä välistä kuulevinani. 7
+1   +1 +2
 
Peloukoufa 14.04.2015
En mä tätä osaa erottaa levyraadin puitteissa Nachuasta vaikka eri genrejä ilmeisesti edustavatkin. Tossa kahden minuutin kohdalla on kiva ryhdistäytyimen. Ehkä biisi alkaa vasta siinä. Kenties genren biisit ovat pitempiä, mutta olisi ehkä riittänyt lopettaa tuossa 4:20 kohdalla. Mutta kaikkinensa oikeastaan ihan ookoo.
+1   +1 +2
 
7
J.Partanen 13.04.2015
Erobiisin teeman kyllä aistiin tästä ja siitä plussat. Sävellyksenä ihan mainio transebiisi, joskin rumpusoundit on harmittavan muoviset. Bassoon pitäisi saada enemmän alapää jytinää. Tämä melkein huutaisi vokaaleja mukaan ja vaikka variaatiota on mukana, meinaa kappale muuttua tylsäksi loppua kohti
+1   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta