New Age

Yamaha EX-5R favourite presets improvisation 05.02.2010

6:39

Aivan mielettömän hienon kuuloinen laitos. Tämä on varmaankin ainoa syna josta löytää näin monta äärettömän hienoa presettiä. Koko demonstraatio on kerralla nauhoitettu improvisaatio, ja jälkikäteen lisäsin vain nuo Fade in/out efektin presettien välille. Kaikki äänet peräisin vain tästä samasta synasta. Mitään ulkopuolista efektiä ei käytetty.

9.5   0 274 kuuntelua
--

Yamaha EX-5R - VL synthesis - Shakuhachi 21.06.2010

1:00

Pieni improvisaatio. Yksi ensimmäisistä VL synteesin eli puhallinmallinnuksen kokeiluistani, hankkimani Breath Controllerin kanssa. Tuo simppeli laite antaa erittäin upean ja laajan skaalan äänen expressiivisyyteen ja tuo mallinnus on muutenkin äärimmäisen hieno ja ainutlaatuinen vaikkei täysin realistinen olisikaan, mutta se käyttäytyy kuten oikea instrumentti ja sen kuulee äänestäkin.

Reverbi on ulkoinen, Lexicon Alex.

-   0 198 kuuntelua
Oldskool

Improvisation with toy arranger... "What toy?! THIS IS SUPER STEREO ANALOG MULTIKEYBOARD MIGHTY YAMAHA PS-55!" 14.01.2010

8:40

Tämän kappaleen piti olla alunperin lyhyehkö, improvisoitu demonstraatio soittimen saundeista ja ominaisuuksista... mutta sitten kävi niin että vasta liian myöhään tajusin nauhoituksen käyvän jo 8 minuuttia... XD

...Joten voiko tätä sitten enää sanoa vain demonstraatioksi?

Sain tämän halvalla ostettua mutta rahapulassa jouduinkin samantien myymään vaikkei ollut ensisijainen tarkoitus, mutta onneksi sain tämän tehtyä että jäi sentään jonkinlainen muisto =D

Erittäin hieno ja harvinaisen monipuolinen ollakseen vain arranger -lelu. PS-55 oli tuon PortaSound...

9   0 278 kuuntelua
--

Yamaha CP-60M electric piano 21.06.2010

1:06

Ainutlaatuinen elektro-akustinen piano. Jäljittelemätön saundi mekaniikan ansiosta, ja pianon pickupit muuntavat kielten värähtelyn audioksi. Tietenkin myöskin sustain pedaalin narinat kuuluvat myös ja lopuksi jymäytin sustain pedaalin kiinni huvin vuoksi.

10   0 277 kuuntelua
Dark Ambient

MKS-80 Super Jupiter Strings 20.02.2011

2:26

Massiivisia saundeja Lexicon PCM-70 reverbin kera.

Tein "tutkimuksen" jonka mukaan on olemassa vain 10 synaa jotka ovat polyfonisesti 2-VCO per voice ja tehdasmidillä tukee "performanssia" eli velocity ja aftertouch ja tämä on yksi niistä!

En aio ottaa kantaa onko tämä "räkki-Jupiteri" nimensä arvoinen vai ei, koska mua ei kiinnosta pätkääkään nimi, vaan se että tällä synalla voi tehdä paljon sellaista mitä Jupiter -kiippareilla ei voi tehdä, eli soittaa erittäin expressiivisesti sen upeiden ominaisuuksien ansiosta.

-   1 306 kuuntelua
New Age

Thoughts for better life (original piano solo improv) 25.04.2011

5:00

Yamaha CP-60M + Behringer autopanner tremolo.

-   0 202 kuuntelua
New Age

Genesises 10.03.2008

2:23

Kyseessä on puhdas yhden äänen, Roland JD-990 syntikan improvisoitu kerralla nauhoitettu äänidemonstraatio ilman mitään jälkikäsittelyä kuin mitä varsinainen kappale. Ääni eli patch on 4-osainen (4-tone) jossa alussa on vain yksi ääni ja lisään kaikki 4 yksitellen jolloin lopussa ovat kaikki käytössä. Tietokoneen äänikortti oli tosin tavallinen huonolaatuinen ja tämän soittimen huikean upea ja huippulaatuinen ääni aiheutti pientä säröilyä. Kuten sanoin en vaivautunut sitä parantelemaan.

Jatkossa teen parempia kappaleita kunhan jaksan/ehdin kunnolla.

10   0 644 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.