King Of Dreams

Xecond | 02.07.2014 | Electro-House
5:15

Tämmönen elektro-house biisi tuli väsättyä :)

8.00   313 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
EMS-Project 14.09.2014
Soi mun studion isoissa kajareissa kivasti, vanhat kunnon b&w:n isot vanhukset:) Omiin korviini yksi parhaimman kuuloisista biiseitä mikserissä, mitä olen vähään aikaan kuullut. Sidechainauksen käyttö hieman häiritsee, mutta nämähän ovat maku/genreasioita.
0   +1 +2
 
Stalactite Cave 03.07.2014
Hmm.. ihan toimiva zipale, vähän ehkä kuitenkin tylsän puoleinen.. enemmän eri variaatioita kehiin niin täst sais helposti pari astetta paremman.

Teknisesti hyvin tehty mutta luovuus on vähän hukassa, rohkeesti kokeilemaan kaikkea lisää niin mielenkiintoa tulee heti enemmän.
+2   +1 +2
 
JM 03.07.2014
Kun nuo basso ja rummut tulee peliin niin siitä ois odottanu suoraan biitin lähtevän käyntiin, ois ollu ehkä toimivampi niin, ihan hyvät perusmelodiat tässä on, mutta vähän enemmän variaatiota kaipaisi (tosin se vaivaa omiakin biisejä :) Hieman pelkistetyn kuuloiseksi nuo saundit jää, vähän enemmän voisi jotain efektejä olla etenki tossa happoisassa saundissa joka lähtee puolivälistä.
0   +1 +2
 
7
accent 03.07.2014
Kivat saundit, mutta jotenkin pari minuuttia ennen loppua tähän kyl ehtii kyllästyä, ei tarjoa mitään kovin mieleenpainuvaa saundikikkailua taikka hauskaa puhesämpleä tms. mitä tässä genressä odottaa. Ensi alkuun tuntuu kuitenkin ihan hauskalta biisiltä ja on teknisesti ookoon kuuloinen.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat