Dreamscapes

3:06

A bit different material this time. A bit Ulverish -soundscape with strong electronic beat and background combined with vocals.

"Never had the chance to realize how empty all this so called life was and now we just float endlessly among these dead gods, laid buried in the waste. Travelling through these fields of long gone memories, without moving, with no knowledge of the past nor present and the future in the mist shrouded."

7.60   2940 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 158952 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nasic 13.11.2005
Tää oli aika jännä, pidin heti ku alko ja noi vokaalit oli kans iha ok...hyvä tempo täs ja muutenki...jtn ois ehkä viel kaivannu, mut iha hyvält kuulosti.
0   +1 +2
 
7
spiritworld 24.10.2005
Nyt siirrytäänkin lempiaiheeseni eli industrialiin, laulu tuli aika yllätyksenä kun muut sivun biisit ovat pelkkiä instrumentaaleja. Eikä se nyt niin huonolta sentään kuulosta, itse en pystyisi samaan. osaan enintään öristä>:) jos sitäkään.
Bassosynth oli hyvä mutta lead ei niinkän, rummutkin kuulosti aika huonoilta; ontoilta. Sanoisin tyydyttävä eli 7½
0   +1 +2
 
8
GREV 17.10.2005
Electronic on kyllä vieraampi genre minun korville, vaikka olenkin avartanut viimeisten 4 vuoden aikana musiikkimakuani aika rajusti, niin ei kyseisen genren edustajia paljon ole tullut kuunneltua...

Mutta tämä kuulosti paikoin jopa nautittavalta, ehkä laulun mukanaolo sai minut tuntemaan niin, kun olen törmännyt varmaan instrumental pohjaiseen electroon, niin siksi tämä biisi sai minut tuntemaan niin että kannattaisi ehkä tutustua tarkemmin.

No, lauluja valiteltiin ja olihan siinä jotakin moittimista, mutta en nyt lähde pahemmin spekuloimaan, sillä kuten aiemmin mainittu, niin kyseinen genre ei ole minulle kotirintama, joten alan ammattilaiset saavat hoitaa tuomitsemisen.

Hyvä kappale mielestäni oli
0   +1 +2
 
7
Sävellyksenä ihan hyvä, mutta en pitänyt lead-syntikan äänestä enkä bassorummusta. Muuten äänet ja rummut toimivat. Laulu on ehkä hiukan liian epäselvää, minun mielestäni olisi parempi ettei tässä olisi sanoja ollenkaan... Ei huono, muttei kyllä loistavakaan.
0   +1 +2
 
9
Mikoleit 10.10.2005
no jumalauta, kuinka monta teidän piisiä täältä tulee vartin sisään:) toisaalta jos vaihtoehtona on kuusitoista tuntia ysäripastisseja niin otan mieluummin teidät. taaskin loistava kipale. en ehkä ajattele tätä niinkään industrialina, mutta samapa se kai on. tunnelma on kohdillaan, joskin kaipaisin lisää jotain mikä potkisi munille... vaikka vähän FLA:n tyyliin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat