Huuda Kovempaa (demo)

Vihaiset Villet | 07.10.2017 | Hard Rock
4:23
6.50   144 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sikki-six 16.03.2018
Intoa löytyy, hyvä. Kovaa treeniä suosittelen muusikoille kuitenkin vielä isolla kauhalla. Tästä se homma lähtee lentoon, kunhan jaksaa treeniksellä ravata tiuhaan ja treenata instrumenttiaan.
0   +1 +2
 
8
Popkorni 24.02.2018
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :)

Heh. Pienten pippelien junnuenergiaa. Harmi että miksaus on nyt vielä tässä vaiheessa, mitä on. Sillä tässähän on aidosti jotain hyvää ja tarttuvaa. Hyvä jäbät! Jatkakaa vaan! Teissä on meinaan tosi paljon potskua pojat!
0   +1 +2
 
6
Ois ollut kiva kuulla tämä biisi kun nauhoitus olisi toteutettu kunnolla ja miksaukset olisi tehnyt joku pro-tyyppi. Nyt äänenlaatu on aika heikkoa. Kertosäe jää soimaan päähän, siitä iso peukku. Kitaratkin kuulostaisi ihan hyviltä kun ne ois enemmän pinnassa ja nauhoitettu kunnolla. Kannattaa youtubesta alkaa opettelemaan nauhoitushommia.. se on todella laaja alue mutta aina oppii jotain uutta kun alkaa tutustumaan asiaan. Tsemppiä biisien tekoon ja nauhoituksiin!
0   +1 +2
 
7
Musiikki-mies 19.12.2017
Treenikämpän kuuloista kamaa. Kokonaisuutena olisi vielä tekemistä äänityksen ja myös soiton ja laulun kanssa.
0   +1 +2
 
7
Krok3 13.12.2017
Biisiin on haettu paljon hyviä elementtejä. Erityisesti kertsi on melodialtaan koukuttava ja sävellyksenä erinomainen. Selkeästi nuoret aloittelevat muusikot asialla. Heikkoudet löytyvät löysästä yhteissoitosta ja äänityskalustosta/äänityksen laadusta. Ylimääräiset vitsi("Ville")-huudot voi jättää pois. Paljon hyviä juttuja ja koukkuja, jotka reenaamalla siitä vaan paranee ja alkaa toimia tykisti! Hyvä että julkaisuja tulee, niin näkee itsekin jatkossa oman kehityksensä. Biisi itsessään on hyvä, laadukkaasti äänitettynä ja soitettuna pelittäisi tykisti!
0   +1 +2
 
Asamael 04.12.2017
Miksi Villet ovat niin vihaisia? Reenikämpällä on vielä tehtävää mutta onhan se välillä mukava jotain julkaistakin. Yhteissoitossa on vielä petrattavaa ja onko kitaran virekään ihan kohdillaan, mutta kyllä tässä sen verran ideaa biisinä on että touhua kannattaa jatkaa. Ja miksipä ei kannattais, mukavaahan se bänditoiminta on. Ja sitten kun homma on noin muuten hanskassa niin voi hankkia putkivahvarin. :)
0   +1 +2
 
7
Tantsku 05.11.2017
Homma on muuten ihan kohtuullisesti pulkassa, mutta rytmityksessä on melkoista seilausta. Metronomin nakutus äänitykseen niin homma pelittää paremmin. Pitää homman simppelinä, rytmin tiukasti kasassa ja instrumentit vireessä niin homma kuulostaa paremmalta.
0   +1 +2
 
Kostiainen 29.10.2017
Kappas nuorisobändi. Ville-jutut oisin jättäny pois samoin introsta rumpupellit. Himpusti takkuaa yhteissöitto, mutta kyllä se kai siitä. Tarttuva kertsi. Genre punk rpc ennemin kuin hardrock. Ihan jees biisi.
0   +1 +2
 
4
MC. Maggot 14.10.2017
Soitto, nauhotus, laulu ja kaikki oli huonoa
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.10.2017
Teiniangstia. Vielä puristetaan kitarasta liian lujaa kiinni. Ei midis, keskisormi pystyyn, maailma haistakoon vitut ja volyymi kaakkoon.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat