Purification of Darkness (2006 Edit)

8:58

Elikä remixiä aiemmasta biisistäni. Remixin tekemiseen sujahti muutama kuukautta. Rakentavaa palautetta, kiitos!

8.40   1049 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Xns 24.05.2006
kiitti vitusti ku hajotit mun kuulokkeet... hyvin oot bassot säätäny kohilleen :D
muuten ihan ok biisi ja siistit soundit
0   +1 +2
 
8
Patrick Park 22.04.2006
...ja saundit on kaikin puolin ok.
0   +1 +2
 
8
Patrick Park 22.04.2006
Hyvä synabasso biisissä. Kaikista kauhein biisi on minun korvaani mm. liian "raskas" kompura ja hirveän resonanssipitoiset/korkeat synat yhdistettynä, tässä biisissä noista kahdesta pääasiassa raskas kompura/limitteri, mutta biisi on samaten aika diskanttipitoinen. Kick on kiitettävän potkiva ja pitkä. Välikkeet tuo ainakin vähän vaihtelua muuten yksitoikkoiseen biisiin, ainakin biisin kestoon suhteutettuna. Ei paha, mutta keskivertoinen.
0   +1 +2
 
StarScape 10.04.2006
Saatan ehkä jossain välissä vielä korjailla tätä. Kattoo jos sais ton biitin pidettyy tuon minuutinkin jälkeen hyvän kuuloisena. Itekin vasta palautteen jälkeen huomaan virheet. Elikä lisää palautetta kehiin, kiitos!
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 10.04.2006
Joo-oh... Alussa tuntui mukavan muhkealta tuo biittiosasto, mutta kuten Vespe tuossa jo totesi, niin 1:03 hävis kaikki se kova muna tuosta biitistä. Matto lähti jalkojen alta vähän niinkuin. Muuten juu mukavasti rullaa kylläkin ja hienosti rakentuu. Sounditkin kuulostaisivat toimivalta laadulta ja melodiatkin aika toimivilta, mutta tuota vaihdosta en oikein sisäistä tuossa 2:30 jälkeen. Jotenkin se ei osu mun korvien väliin kovinkaan sulavasti. Melkein tuli fiilis että biisi vaihtui, tai vähintäänkin skippas rakentelua tollasella ovelalla aasinsillalla.

4 minuutin kohdilla mukavaa soundia ja kikkailua. Oliskohan tässä yleisesti tuo soundi vähän terävä ja karkea edelleen. Kuitenkin olet edelliseen versioosi verrattuna saanut laatua nostettua. Tosin jotenkin tämä sekavuus ja ehkä vaan tuo remiksaus, ei anna samanlaista melodista lentoa tälle biisille, kuin tuo edellinen versio. Tässä toteutus parempaa luokkaa, mutta silti sisältö maistui paremmalle edellisessä versiossa. Ehkä siinä oli jotenkin selkeämpi tuo rakenne ja enemmän tuollaista perinteisempää menoa, joka muhun uppoaa aina hyvin. Eipä tässä muuta erikoisempaa. Ens kerralla pistä molemmat samaan pakettiin. ;)
0   +1 +2
 
Vespe 06.04.2006
Heti alussa iski korvaan tuo compressori joka kyllä huutaa leipää. 1:03 kohdassa kick katoaa jonnekin, beatista tulee munaton. Nuo haitsut ja muut fillerit toimivat kyllä hyvin ja tekevät tuosta varsin groovaavan.

Sanoit että pistit ehkä hieman liian keskeneräisenä tämän tänne, pakko sanoa että niin teit. Harmi - potenttiaalia nimittäin olisi paljon enempään. Miksaus ja masterointi ainakin osittain uusiksi, muilta osin tässä ois jo kiitettävän biisin ainekset kasassa.
0   +1 +2
 
9
matula 05.04.2006
Hyvä kappale =) pituutta löytyy ja monipuolisuutta... Tykkään tosi paljon... *hmm* Mutta ehkä pieni vaihtelu tohon melodian tuontiin kappaleen keskivaiheilla ja loppupäässä joskus seuraaviin kappaleihin... Tuot aika usein fade in tyylillä melodiaa kehiin ja voisit ehkä tehdä johkin kohtaan johkin kappaleeseen pienen yllätyksen ja kehitellä oikein iskevän tavan tuoda sen mukaan ;) Kappale on muuten moni puolinen ja hyvä mutta tosiaankin pieni muutos tuleviin kappaleisiin niin ettei ne ihan toista tyyliltään aikaisempia ;)
0   +1 +2