Midnight Hymn 2006

Vanhaa shittiä | 03.11.2006 | Eurotrance
4:23

90-luvun henkistä eurottelua. Tämä on siis remiksi aikoinaan StarScape -projektinimellä tehdystä Midnight Hymn -biisistä. Omasta mielestäni varsin onnistunut teos. Kommenttia tulemaan!
Ainiin, ja Vespelle kiitokset leadijeesauksesta.

Dreammachinen upean remixin voit kuunnella osoitteessa: www.mikseri.net/dreammachine

8.82   1955 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 08.11.2006
Toimivalta kuulostaa. Clappi sais olla vahvempi mun mielest kun tulee messiin. Ja ehkä tuon sahailun vois alotella sillee perustyyliin, et laskis johonki snadii breakdowniin ensin. Soundipuoli tuntuu toimivan muuten kivasti ja sahasoundikin näppärän kuuloinen. Melodiapuoli hyvässä kunnossa ja linjat maistuvat meikäläiselle kivasti. Pikkusen paikoitellen vaivaa perkussioiden keveys. Makuasiaahan tuo pitkälti, mutta hiukan enemmän haikkoja ehkä tai sitten vain hieman vahvempia noista tän hetkisistä soundeista. Parempi kuin perushyvä, eli kallistan kupin tuohon kiitettävän suuntaan. Tätä tulee varmasti jonkin verran soiteltua. :)
0   +1 +2
 
10
matula 03.11.2006
Ihan pro<3
Tästä ei voi muuta kuin tykätä. Piano on hieno idea tuol kans, ja koko kappale muutenkin hienosti toteutettu =)

Mielestäni yksi parhaista, ellei paras, kappale minkä oot tehnyt =)
0   +1 +2
 
10
m1ze 03.11.2006
Minäpä avaan pelin :-)

Juu elikkä tää on kyllä vitun hyvä. miksaukset ja kaikki muut syteemit on kohillaan ja tuo 90 luvun eurohenkinen melodia lämmittää suuresti meikäläistä.

Minun mielestäni ainakin paras biisi sulta, tai no ehkä jakaa ykköstilan Runawayn kanssa mutta hieno biisi jälleen kerran ja siitä tällä kertaa pyöreä 10
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat