Lucid Nightmare

Vanhaa shittiä | 13.01.2006 | Eurotrance
4:27

2006 versio Diabolic beatista. Kuunnelkaas molemmat ja vertailkaa.

9.50   1031 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

StarScape 15.04.2006
Jees. Tänne StarScape projektille ei tarvi enää rakentavaa palautetta :) Antakaas sitä sit noille uusimmille biiseille tonne Jason Green -projektille.
0   +1 +2
 
Aurisgale 15.04.2006
Alapäähän voisi saada enemmän jotain erottuvaa bassolinjaa. Rytmipuoli on on mukavalla mallilla, kun kilkuttimia ja kolinaa löytyy joka lähtöön. Lead soundi kuulostaa junnaavalta ja todella ulkona olevalta miksauksessa... voluumia olisi saanut säätä urakalla alaspäin.

Pahin heikkous tässä biisissä on tuo toistava fiilis ja soundin lievä kuivuus... hmmm... jopas biisi loppui kuin seinään ja bongot meinasivat jopa kuulostaa lupaavilta... jäikö tämä kesken? Biisin yleisfiilis on hiukan laimea, kun kyllästyminen meinaa hiukan vaivata. Hyviä soundeja kyllä on paljon... variaatio olisi se kultainen polku teokseen.
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 14.01.2006
Heipä hei pitkästä aikaa, anteeksi ettei ole näkynyt kommentoimassa meikäläistä. Kappas vain. Täällähän ollaan väsäilty keplo settiä. Suoratsaan aivan sairaan kelpo settiä. Biitti jytää loistavasti. Pientä hiontaa se kyllä kaipaisi joidenkin saundien kanssa ja kompin myös mutta kuulostaa varsin hyvältä. Biisi vaikkakin toistaa itseään niin on suht hyvä. tuo pää trancesaundi joka hoitaa ilmeisesti kertosäkeen roolin on hiukan liian kovalla minun makuuni. Ihan kelpo biisi silti. ysi tulee.
0   +1 +2
 
StarScape 13.01.2006
Tiedetään, 1:09 alkava fade rätisee ilkeesti, mutta parempaa versiota odottaessa voitte heittää jotain rakentavaa palautetta :) Biisin conversointi kesti n. 39 minuuttia, ja koneen tehojen uupumisen takia ei tuota rätinää kuulunut täysin biisiä tehdessä ja näin ollen jäi korjaamatta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta