Siluetti

unikoi | 01.11.2006 | Progressive Trance
6:43

minimaalailua syksyn väriloistossa.

8.67   917 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ayahuasca 26.05.2007
ihan nättiä ja kaunista nitkuttelua..
muuten soundimaima on kyllä kohdillaan, mutta niin kuin rewind jo sanoikin tuo breikin jälkeen tuleva basso rikkoi ehkä maisemaa hieman..
miksaus ihan kohtuullisessa kuosissa, ehkä hivenen olisi voinut säästellä tuossa reverbin käytössä.
mutta ei mitään, oiva ralli.
keep up!
0   +1 +2
 
-Juha- 13.01.2007
Hei tämähän on makean kuuloista! Alussa ei vielä tiedä minkälaista humppaa on tulossa, mutta pikku hiljaa alkaa kehittyä nautittavaa menoa. Mukavan svengaavat hihatit ja reverbia on laitettu reippaasti kaikkiin clappeihin ja efuihin, mikä tuo avaruutta ja tilantuntua. Tommoinen löysä ja läski kikki sopii hyvin. Suvantovaihe tulee yllättäen, mutta kuitenkin mainiosti. Hienoa saksofoni tunnelmointia. Hieno tuo nostatus kohta, josta kuitenkin 5:22 lähtee suht neutraali meno. Toimiva kikka.
Kokonaisuutena hieno paketti, jossa moitittavaa on vain tuo jo ylhäällä mainittu seikka: viiltävät äänet. Suosittelisin vaihtamaan genren progressiiviseksi tranceksi, kun tuo minimalistinen ei oikein sano mitään.
0   +1 +2
 
9
rewind 20.12.2006
Joo eipä tässä valittamista, rakenne on kuosissa ja miksauskin hoidettu pääasiassa tyylikkäästi. Aivan nuo korkeimmat äänet tosin viilsivät hieman korvaa, ainakin luurikuuntelussa. Foni oli hieno lisä, olisin kaivannut sitä loppuun myös bassolinjan kanssa, vaikkapa tuon toisen basson tilalle joka ei mielestäni aivan sopinut muun biisin äänimaailmaan. Mutta, makuasioitahan nämä.
0   +1 +2
 
9
Absolute Zero 17.12.2006
mukavan kuuloista fiilistelyä.. :) sopivan yksinkertainen ja onnistuu ehkäpä juuri sen ja oikeiden äänien avulla luomaan sopivan tunnelman, mutta esim. bassoon olisi vaihtelevuutta voinut yrittää luoda, sama patterni kun taitaa soittaa koko osuuden.. vaihtelua muutenkin jäi kaipaamaan, lisää käänteitä, jippoja, sun muuta. Sinänsä biisin idea toimii mainiosti tälläisenäänkin, ehkäpä vain maku-asia haluaako sitten sinne lisää kamaa änkeä vaiko ei.. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat