Kuolleena Syntynyt

Tuomion Piiska | 01.11.2008 | Melodic Metal
4:28

Noniin.. Nyt on sitten tullut kitara ostettua, ja tässäpä ensimmäinen biisi johon nauhoitin itse kitarat. Tyyli on tälläkertaa ehkä vähän Industrial Metallia. Kappale lähtetty myös turmion kätilöille, ja kertsin melodian tunnistaa suolainen kapteeni kappaleen introsta.

8.00   522 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
pete78 06.12.2008
tästä on hyvä lähtee parantamaan, tässä ois nyt hyvä vaihe hylätä reason ja siirtyä vaikkapa cubaseen tuon kitaran investoinnin puitteissa.

saundit... :) eikun vaan pedaalia hankkimaan ja eräitä tunteja säätöä ja taas eräitä tunteja säätöä.

muutenhan sävellys oli toimiva...taas...niinku sulla yleensä on.

ootellaan uutta ja hiotumpaa!
0   +1 +2
 
7
Nasic 17.12.2008
Kyllähän varsinkin noi kitarat hyvin soivat. Ihan kivoja melodioita mukana. Synat ei oikeen kolahtaneet ja ei kauheasti jääny tää biisi mieleen...mut ihan hyvin tuotettua muuten.
0   +1 +2
 
DJ Jänes 02.11.2008
hyvät soundit ja melodiat on kyl erityisen makeita :)
0   +1 +2
 
9
pege 03.11.2008
näin on.
0   +1 +2
 
9
Henull 23.11.2008
Tyyli kyllä vaihtelee paljonki välillä, mutta luontevasti ja mielenkiintosesti. Kyllähän sieltä se TK kohta löyty. Keikan introna kyllä kyllä itteasiasa vois olla ihan fukken awsome. Silmisä kyllä hyppi nimi, Peter Tägtgren, kokoajan (osaa(t) soittaa, laulaa -- tehä oikeestaan kaiken ite). Miksauksesta en tiedä mitään, mutta kitara oli välillä hieman ulkona muusta biisistä. Toki se voi johtua kuulokkeistaki, mutta sillä mennään mitä kuullaan. Ja jälleen, lisää odotellessa.
0   +1 +2
 
Deadful 20.11.2008
Pistetääs nyt vähän rakentavaa kommenttia kahden yllä olevan kyseenalaisen perään. Tämä on mielestni näin instrumentaalina alkunauhan kuuloinen. Toimisi siis bändin keikan introna, miksei levylläkin. Ainakin hetkittäin itselleni tulee hyvin voimakas vaikutelma siitä. Voisi toimia todella hyvin. Melodiat ovat hyviä (hetkittäin tulee esim. Sentenced mieleen) ja kappaleen rakenne on toimiva. Tyyli vaihtelee luontevasti melodisen perusmetallin ja indun välissä. Musiikkina tällainen olisi täysin koko bändilläkin soitettavaa. Suosittelen oikeasti kasaamaan bändin tällaisen ympärille, jos yhtään kiinnostaa sellainen toiminta. Soundillisesti biisi kuulostaa sopivan demomaiselta. Ei ihan loppuun asti hiottua, vaan juuri sellaista kun pitääkin. Sen verran on sanottava, etten ite ihan liikaa ole tällaisen musiikin ystävä, mutta tyylin edustajana vallan mallikelpoinen kappale.
0   +1 +2
 
8
Percele 20.11.2008
Hieno biisi. Ainoa miinus tulee huonosta miksauksesta ja turhan ohuesta kitarasoundista. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Frozenb 21.11.2008
Nonii, tässä on ihan kiva paketti melodioita.. Vaikutteet kuuluvat kyllä jonkin verran mikä ei toki ole huono asia. Vähä ku soundit sais jykevämmäks niin olis jo pakko päätä pyörittää!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat