Kelpaamaton Helvettiin

Tuomion Piiska | 28.04.2008 | Heavy Metal
4:16

Joo.. Ensimmäinen biisi tälle projektille. Nyt on tyylisuunta vaihtunut eternity flamesista vähän rankempaan. Laulutkin tästä löytyy. "Laulajana" minä.

8.58   615 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tuomion Piiska - Kelpaamaton Helvettiin


Puhun vain sanoja jota saatana jakaa
Olet vain mies, joka haudassa makaa

En pysty puhumaan
En edes silmiä avaamaan
en pysty varoittamaan sitä
saatanaa joka minua haluaa

--

Minä olen se, joka muita ei kaipaa.
muut vain minulle hautaa kaivaa

Olet kuin veri, joka suonissa virtaa
Perkele kostaa saan siitä voimaa

--
Kerto
--
Olen ihminen, olen muukalainen, olen kelpaamaton helvettiin
olen verinen, kuin saatana sen, joka meille selkänsä kääntää
--

Oletko se mies, joka sanojani raiskaa
Näytän mistä perkele paistaa

Oletko se sinä joka tekojani huorii
Sielusi raiskaan ruumistasi k(h)uorin

--


Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 09.10.2009
Vaikka genre ei kolahda, soitannollisesti tämä on hyvää vetoa, pidän siitä että piisissä on melodinen ote. Tuo synasoundi sopii tähän loistavasti kitaroinnin lisänä ja tekee piisistä persoonallisen, laulu ei sykähdytä, mutta miksaus piisissä on ihan kuosissa. Ysiä pukkaa minulta
+2   +1 +2
 
10
Narse 31.07.2009
Sakke jumalauta, jätkä on väsännyt musaa!! En voinut aavistaa tällaista! JES! Nyt kuuntelin läppärin kauttimilla ni en kommentoi mitään muuta ku Sakke on NOPEA! Jatkossa korttitemppuihin omat musat!
+1   +1 +2
 
8
downing 20.06.2008
Melodinen meininki jatkuu, täähän on loistava!:D
0   +1 +2
 
8
pete78 18.05.2008
täähä on ihan hyuvä...hyvät melodiat ja selkee biisin kulku, konemusaks saatu hyvin kuulostamaan aidolta..saundit ikäänkun tukee toisiaan, tiettyä karheutta saundeissa läpi linjan...eli ei paista koneet läpi niin vahvasti...hyvä meno päällä.
+1   +1 +2
 
7
Nasic 10.05.2008
Kuulosti aika hauskalta, vaikka en tosin tiedä et oisko pitänyt =D. Ei ihan täysin napannut, haluisin ehkä kuulla lisää materiaalia :>.
+1   +1 +2
 
8
Planetary 28.04.2008
Pitkästä aikaa kunnostauduin kuuntelemaan ja jopa kommentoimaan jotakin. Enkä todellakaan huonoa biisiä kuunnellut. :) Oli kyllä kova isku mulle. Heti lataukseen ja soittoon. Hieno melodia löytynyt ja sopii hyvin biisiin kokonaisuutena. Vähän tuli mieleen jotain shade empiren ja ruoskan yhdistelmää. Vähän sanattomaksi vetä tämä pläjäys. Tästä tie ei voi olla kuin ylöspäin. Jään innolla odottamaan uutta materiaalia. \m/
+1   +1 +2
 
RonZi 28.04.2008
jeh! kuulosti hyvältä. jään odottamaan lisää, hih.
0   +1 +2
 
Deadful 20.11.2008
Biisi on musiikillisesti aika Ruoskamainen, josta en itse liiemmin välitä lainkaan. Tuplabasarit tosin ovat mukava keksintö tässä. Laulu on selvästi vasta alkutekijöissään. Kehityksen varaa on sen suhteen rankasti, mutta hyvä alku tämä on. Suotta hieman liikaa haettu ruoskamaista puhelausuntaa. Samoin myös laulun efektointi hieman ärsyttää. Parempi olisi kehittää omaperäistä antia sen suhteen. Itse melkein jopa suosisin tässä TK henkistä ördäystä ja tehokeinona tuota puhetta. Sanojen painottamista kannattaa myös miettiä niiden iskevyyden kannalta.

Tämä oli huomattavasti tuota Kuolleena Syntynyttä yksinkertaisempi kaikin puolin. Siksi pidän enemmän siitä. Ei tämäkään huono ole. Vallan hyvää alkua projektille. Kuten sanoin, tämä on sellaista musiikkia jolle kanttattaa kasata oma bändi. Toimisi varmasti livemusiikkinakin pienellä kehittelyllä.
+2   +1 +2
 
9
Henull 30.04.2008
En tiedä mitenpaljo soittimia voi vaihella tai säätää, mutta Eternity Flames tästä vielä selvästi paistaa läpi soitinten saralla. Laulu, oho. Laatu suhteellisen hyvällä tasolla äänipuolella, ja tyyliin sopii äänes oikeen hyvin. Ruoskahan sieltä huusi sanotuspuolella läpi ;) Ei mutta, lisää odotellessa.
+4   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat