Me dreaming you realing

the duffs | 23.07.2006 | Indie
5:00

2. raita "bunk tunes by the duffs":ilta..

9.25   662 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
myxomatosis 31.10.2006
Tää oli todella yllättävän hyvä. Osaathan sinä laulaakin, ainakin tän biisin tarpeisiin nähden. Jokin tässä muistuttaa Pulpia. Chorus on aika ässä itse asiassa, mitä enemmän sitä kuuntelee, sitä paremmaks se tulee.
0   +1 +2
 
9
Silver_Girl 26.10.2006
mukavan menevä biisi =). jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.10.2006
Wee. Tehokas veto. Kitaran ja basson meno on mainiota ryminää, sieppaa tehokkaasti sisäänsä. Strokes-tyyliset vokaalien säröttelyt toimivat, vaikkei nyt mikään yllättävä veto olekaan. Samanmoista garage-estetiikkaa olisi voinut muihinkin elementteihin soveltaa, nyt vokaalit jäävät muiden juttujen ulkopuolelle. Jotain mukavaa synaa/padia/atmosfääriäkin keikkuu taustalla, tukee kivasti maailmaansa. Miksaus on tiukka ja tuhti, hikeä jo pukkaa. Breikki puhelinjuttuineen on... no, oikeastaan ihan toimiva, vaikkei mikään häikäisevän tuore kikka. Jännä jotenkin tuo kerto, tuntuu siinä olevan hitaampi tempo kuin säkeistössä. Tuskinpa on, mutta jokin siinä hämäsi minua joka kerta ilmestyessään. Kivoja cowbellejäkin vielä. Tiukka veto, vaikka lievä peruskaurapuuron maku jossain määrin suuhun jäikin. Suuremmin ei silti pysty valittelemaan.
0   +1 +2
 
10
Fellaatio 23.10.2006
Aikamoinen meno ja meininki.. Toimii tosi hyvin noi laulut, mis on tol efektil ja sit samalla ihan perus.. Tekee kivan voimakkaaks laulut.. En tiiä.. Paha mennä muuten kommentoimaan.. Mikää ei tunnu pielessä olevan ja kun miksaus kuulostaa ihan erittäin hyvältä, ni kai siitä sen kympin tiputtaa..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta