Devil Ether

Teknomyssy | 26.03.2003 | Psytrance
6:27

Biisin puolivälin paikkeilla tuppasi loppumaan ideat kesken.

8.79   2065 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
JM 13.09.2004
porinat on aivan omaa luokkaa..muuten ihan perus psyrilluttelua..
0   +1 +2
 
10
Ture 17.07.2003
Kuulosti aivan oudolta...tässä oli jotain omaperäistä josta tykkäsin..;)...
0   +1 +2
 
8
.Trauma 29.05.2003
Bongoilu oli vähän kehno... muuten biisi (varsinkin sweepit) oli hyvä...siis 8
0   +1 +2
 
Nyhde 10.04.2003
Lähtee mielestäni hieman turhan suoraviivaisesti liikkeelle. Bongoiluja olisi voinut saattaa vauhtiin jollain hämärällä efektisälällä tjs. Bongoilut itsessään olivat hieman turhan simppelit ja olisivat kaivanneet jotain pientä lisäkikkaa tuomaan sitä paljon puhuttua groovea. Puolen minuutin kohdalla harpattiin kivasti parempaan suuntaan, vaikka soundit rupesivatkin samalla klippailemaan. Kompressointi tai yksinkertainen volumen laskeminen olisi voinut auttaa jonkin verran. Happolinjat porisevat ihan kivasti ja gatella viimeistelty filter sweep vetelee ihan omia kuvioitaan kappaleen taustalla. Ei tässä sinäänsä mitään, mutta olisin mielelläni kuullut hieman enemmän vaihtelua. Tällaisenaan etenee ehkä hieman turhan yksitoikkoisella tavalla tämän sortin musiikiksi. Vähän monotonisempi psyke vitää puolestaan viedä ihan toiseen suuntaan ja tehdä monotoniasta tappava ase. Ihan jees keskitason matskua, muttei ihan jaksa meikäläistä innostaa kun hyllystä löytyy erinomaista vastaavaa. Kehittele hieman rakenteita eteenpäin ja opettele käyttämään efektejä monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti. Myös soundien hiominen eteenpäin seuraavassa kappaleessa voisi tehdä poikaa. Jees, olet kuitenkin kehittynyt aikaisemmista biiseistäsi, joten suunta on ainakin oikea. Jatka kehitystäsi samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
sabine 09.04.2003
on kyllä hyvänkuuloinen biisi..alussa vain ei oikein lähtenyt viemään mukaansa, ehkä hiukan persoonallisuutta olis kaivannut, mutta otti kyllä itsensä erittäin hyvin lopussa kiinni...noh joopa joo kuuntelin sen kyllä parikin kertaa ja hyvä on!! ;)
0   +1 +2
 
8
Trace 29.03.2003
No alku oli hieman tylsästi toteutettu. Ei oikein laittanut ihmettelemään. KickDrum on todellakin aivan liian isolla. Ainakin lofi kuuntelulla tuntuu särkevän. Melodia oli juuri hyvä ja se oli mukavasti "kohoutuva". Raastot oli nyt sellaiset vakiot, jotka kuuluu jokaisessa Psy biisissä. Eipä tässä kappaleessa ole mitään suurempaa ja loppuakohden alkaakin lähinnä kuulostamaan tylsältä. Pientä jankkausta meinaa olla välillä. Masteroippas uudelleen ja kehitäppäs jotain pientä sälää lisää.
0   +1 +2
 
Red 29.03.2003
Kaipais osa saundeita kompuraa kun tuolla tavoin rätisee. Ihan hyvää tasoa ja mukavia härö saundei messisä. :) /me likes
0   +1 +2
 
8
Slightly Mad 28.03.2003
Nebulalle vielä että eikö se artisti itse saa päättää mikä on sopiva tempo biusalleen, mun mielestä ainakin ihan sopiva.
"Eihän asia tietenkään minulle kuulu..."
0   +1 +2
 
8
Slightly Mad 28.03.2003
Juupa juu, ihan kiva biusa. Hiukan "yksitoikkoinen".
Mun kajareilla ei oikeastaan kuulu muuta kuin bassoa ja kikkiä. En sitten tiedä oliko vika mun kajareissa vai masteroinnissa, mutta kaikki äänet siis olivat aivan liian hiljaisia. (melodiat ja muut kikkailut siis)
Ysin olisin antanut jos olisi äänetkin kuulunut!
0   +1 +2
 
9
corter 26.03.2003
Ihan mukavan kuuloista häröilyä, alussa vaan ehkä liian kauan introa. Itse melodiassa en näe mitään vikaa ja rummutkin on kunnollise. Ainoa joka ei mielestäni kovin hyvin sopinut oli tuo basso. Se kusee turhankin paljon, sillä siinä on kovin tunkkainen soudi ja eikä sen melodia muutu ollenkaan, se junnaa vain koko ajan sitä samaa. Muuten kikkailut oli hyviä ja varsinkin nuo feidaavat pädit oli loistavia. Välillä olit kai kikkaillut resonancella turhan paljoa, kun kaiuttimeni alko hiemän säröä. No joo, aika hyvä tää on, mutta bending space on mielestäni paremi. No, saat silti 9 mutta oikea arvosana oli 8.5, joka pyöristyy ysiin
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat