Tunnepohjast Musiikkii

4:02

Kappale siitä mitä mä edustan eli tunnepohjast musiikkia. Millä se on helpoin tunteet purkaa, eli musiikil.

san/sov: TeeKoo
Biitti: Da Cypha
Mix: BobiBigBalls

~Vapaamaa ja RYHMÄ~ (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.85   2356 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ToneZu 21.05.2009
Tiukka veto kaikinpuolin! Eipä täs mitää moittimis ole!
Biitti nätti, sanat kondikses ja ulosanti tiukka.
Keep it going!

-tone-
0   +1 +2
 
Biitti: hyvät saundit, siistit sämplet meinattu itekkin joskus tehä tähän.

Sanat: sopii hyvin aiheeseen mutta yksikään laini ei kyllä jäänyt päähän soimaan.Viiminen verse on taidettu vetää vaan sen takia että biitissä oli verse jäljellä.Tänkin biisin pituus on 4.02 joten ois hleposti voinut jättää vikan verseen pois.

Räpit:Loistava sisääntulo. Flow vähän ailahteleva mutta pääpirteittäin ihan kuunneltava.Äänenkäytössä ei suurempaa ongelmaa.

Miksaus:Laitteistoon nähden ihan ok settiä.

Potenttiaalia löytyy
0   +1 +2
 
8
Nasic 27.04.2009
Loistava biitti, sopi biisin aiheeseen hyvin. Noi alun luritukset oisin kyl ehkä jättäny pois. Muute kyl hyvät räpit, oot kehittyny sekä äänellisesti että lyyrisesti :>.
0   +1 +2
 
9
NiDaMus 26.02.2009
Täähän toimii! :) Biitti on kyllä hyvä ja toimii hyvin tässä aiheessa :) Sanoista en kummempia osaa sanoa muutaku et näin parin kuuntelun jälkeen ihan toimivat :) Tosiaa saundi on muuten vähän karkea mutta ei se loppujen lopuksi edes haittaa :D ja karkeasta saundista tulikin mieleen että olisin iloinen jos sinäkin voisit käydä tsekkaa mun projektin :) Aloitteleva artisti tarvitsee rakentavaa kommenttia! :)
0   +1 +2
 
Rederzi 24.02.2009
Tää on hyvä kipales. Sanat on kelpooset ja miksaus on biisis onnistunu. Arvostan aika paljo sitä, et biisi on äänenlaadultaan hyvä. Hyvän biitinki oot tähän valkannu.
0   +1 +2
 
7
Ruutu Rouva 18.02.2009
oha taa iha hyvä veisu mut ei parhaast pääst. missää ei sinääsä oo vikaa mut en vaa tykkää tän tyylisest kauheesti.
0   +1 +2
 
10
Anskuli89 17.02.2009
hyvä biitti
0   +1 +2
 
7
Teus 17.02.2009
iha ok settiä. Biitissä pysyminen kuoseissa ja muutenki iha suht normia, ei vaan minuun vielä liiemmin iske :). Keep going
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 17.02.2009
biitissä kertsissä vähä liikaa oravaa. Ekaan puoliskoon sopiin, mutta toiset 4 tahtia vois olla parempi ilman oravia. Vähä sekavaa noi "on aika kortilla napsuttelen sormilla" ja "mä seison vastassa portilla.." noiden oravien takia.

Ideat hyviä flowssa. Jotain pientä viilattavaa ehkä olis tässä vielä, mutta suurimmaks osaks ihan perushyvä räppipiisi :)

ja biittiki muuten iha näppärä samplaus. Ehkä vähä liikaa reeverbbiä oravissa myös, joka vähän sotkee kokonaisuutta
0   +1 +2
 
Toni Pandora 17.02.2009
Astetta parempi biisi kun toi alempi palanen mun elämää. Biitti on loistava ja näinpoispäin. Räpit kuulostavat myöskin paremmalta kuin tuossa toisessa alkuvuoden biisissä. Samoja juttuja muuten jonkun verran eli pientä itsetoistoa havaittavissa. Ja noi biisin alkuhuudot voisi jättää ihan suosiolla pois.

Miksaus on taas vähän niin ja näin, mutta sanoista saa selvää eli ihan ok. Huukkikin on paremmin kirjoitettu kuin tuossa toisessa biisissä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2