The End Is Near

Tales Of... | 09.11.2007 | Soundtrack
4:35

Aika mahtipontinen ja Uematsu vaikutteinen veisu tälläkertaa. Pistäkäähän rohkeasti kommenttia.

9.00   645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Skellington 26.02.2008
Kappaleen nimi ja musiikki itse tukevat hyvin toisiaan. Antaa sitä, mitä lupaakin :) Kyllä tässä oli vahvasti FFVII henkeä mukana, ja itselle tuli mieleen jonkinnäköinen invaasio tulisine, synkkine maisemineen..
Hyvin potkii biisi muutenkin itseään eteenpäin!
0   +1 +2
 
9
Nobuon lisäksi tästä tulee vähän mieleen myös uudempien FF-pelien säveltäjä Hitoshi Sakimoto (tällä herralla tosin tapana tehdä enempi "taustamusiikimpaa" kamaa).. Pakko kyllä toistaa JauwizDiä, tässä on todella autenttinen äänimaailma (soitinten laadusta päätellen johonkin PSX/N64-peliin?) :) Ja olet saanut biisistä yllättävän monipuolisen, mitä nyt kun mietin vastaavia oikeissa peleissä olevia.

Arpeggiotilut ovat nannaa. Kuin myös orkkahitit ja aiemmin mainittu patarummun hakkaus. Kovin toimivaa settiä.
0   +1 +2
 
9
JauwizD 17.11.2007
Oikein komean kuuloinen biisi. Tuosta taustalla rytmiä tuovasta "hakkauksesta" pulpahtaa elävästi mieleen FF6 tai FF8.. biisissä on muutenkin oikein dramaattinen ja sopivalla tavalla toiminnallinen meininki. Itselläni tästä tulee mieleen jonkinlainen pako tuhoutuvasta kaupungista aikarajan puitteissa, ja aina välillä jostain hyökkäisi vihulaisia, ja tämä sama musiikki olisi taustalla myös taisteluiden aikana.

Biisi soundaa autenttiselta ja todellakin kuulostaa pelimusiikilta, joten siitä iso plussa. Mielestäni tässä ei ole mitenkään kovin mieleenpainuvaa melodiaa, mutta tämä sopiikin todella hyvin juuri taustamusiikiksi ja tunnelmankohottajaksi. Oikein hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 10.11.2007
Kuumaa settiä! on tosiaan Uematsu lähtöinen piisi, ja se ei ole ollenkaan huono asia! uppoisi mainiosti johonkin maihinnousuun tjms! Täytyy varmaan hankkia 2D gamedesigner ja ruvetaan värkkäämään peliä pystyyn=)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta