Mind Transfer

Takomo | 20.01.2005 | Progressive House
6:57

Viimekeväinen hairahdus tasabiitin suuntaan. Tunnelmallista äänimaalailua kuitenkin tarttuvaa bassoa ja pieniä breakbeatteja unohtamatta.

8.82   4752 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pimeydenruhtinas 19.10.2005
Kuulostaa mielettömän hyvältä! :)
0   +1 +2
 
10
Metratronic 28.08.2005
tajuttoman tykkii menoo nää rummut potkii ku laama perseeseen ei fi*du mikä biisi:)
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 22.04.2005
Hyvä piristys tuo itämainen tunnelma. Loppupuolen melodian tynkä oli hyvä lisäys myös.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 04.02.2005
kävin tämän jo tuolta mikserin puolelta latailemassa talteen ja lahkeeni lepattivat kuin mitkäkin pirulaiset ja olin jälleen kerran koko lailla myyty kokkosen ja hassisen tuoreimmasta, joskin ilmeisen kauan piirrongin laatikossa lojuneesta progeilu-breikkailusta.rakenne on valtaisan mahan pohjaa kutkutteleva ja bassolinjan pörähdykseen saakka biisi nostattelee hiljalleen vatsaperhosia..apuuuuuva! Ja sit se vaan lähtee. Siis mullahan oli tän previkka koneella, otto, olit joskus aikaa sitten jotain puolentoista minuutin pätkää tästä mulle heittänyt, nythän sen vasta huomasin.. siis lyhyessä ytimekkyydessään voisin sanoa että ehdoton biisi pitkäsoiton kasibiisiksi (b-puolen neloseksi).

Tuolla neljässä ja puolessa minuutissa tapasin ensimmäistä kertaa takomon sensitiivisemmän puolen - haikeat padit ja kauaskatseiset pupillit kyynel poskelta miltei vierähtäen - kunnes breikki pamahtaa ja 4/4 pläjähtää takaisin eetteriin ja mitäs muuta voisinkaan kuvitella kuin hypähdellä tätä utuisan dancefloorin perukoilla.. lopussa kivat ja jännittävät takapotkut korostavat tasatahtisuuden uskaliainta groovea..eli käytännössä sitä, mitä puristiset tasabiitin tekijät eivät tule koskaan oppimaan - että tasatahtiinkin VOI saada MAHTAVAN ja LETKEÄN breikin TOIMIVASTI taustalle ja perseen keikkumaan poikkeuksellisen paljon perinteiseen paukutukseen verrattuna. Tästä breikki/proge/house-rytmistä voisi monikin ottaa oppia.

Lopuksi vielä sen verran, että hyvällä tapaa tulee jotenkin way out west mieleen, ainakin biisin puolesta välistä loppuun saakka. Sanotaanko näin, että tehkää nyt ihmeessä rohkeasti enemmänkin tällaista, ja jättkää liian kireät breiksi-tahtihousut useammin kaapin nurkkaan lojumaan - tällaiset vedot normaalisti totuttuun takomoon tekevät teistä vain yhä mehukkaampia.

Teknistä puolta en sen kummemmin nosta pöydälle, ämpäri kun on koodattu vain 112kbps:lle niin ei silleen pysty sanomaan ylitarkasti kaikkien soundien heleydestä, mutta ihan selkeästi tässä on has/kok-peruslaatu jälleen kerran taattu. Ei vaan voi käsittää mistä te revitte kerta toisensa jälkeen näin jumalattoman uskottavan kuuloisen miksauksen/masteroinnin aikaiseksi! Otto perkele, et oo palajastanu mulle kaikkia salojas :D tai sit se on Pekka joka on päätirehtööri overall-miksauksen suhteen... mut tää on siis niin sulavaa, että nää teidän tuotokset on yks hyvä syy miks en ite saa enää yhtä biisiä vietyä loppuun asti - kun mun soundit kuulostaa yksinkertaisesti ihan paskalta!!! en osaa miksata! perkele! :W

no joo, se niistä mun rutinoista, ootte tehny taas (tai aikoinaan) loistavan hämyisen ja progressiivisen veisun. Tätä tahtia tarvitaan rohkeasti enemmänkin sitten sinne tulevaisuudessa häämöttävän pitkäsoiton mukaankin ;)

jatkakaa.

91/100
0   +1 +2
 
9
Kevlmess 20.01.2005
Vihdoin ja viimein saan kuulla tämän kokonaisena biisinä! Varsin mieletön humppa, atmot pelaavat niin kuin pitää ja se tärkein, eli biitti, tarttuu ydinjatkeeseen lupaa kysymättä. Breiksintuoksuinen bassolinjakin istuu meininkiin kuin valettu. Laatutavaraa. Ei mitään erityisen erikoista tai mullistavaa, mutta terve ja reipas lajinsa valioyksilö. Hairahtukaa polulta toistekin! :)
0   +1 +2
 
9
Imp 20.01.2005
ovelan veto tässä yhdistää tälleen kaksi tyyliä keskenään.vaikuttavan kuuloista materiaalia.hyvin tuotettua ja idea rikasta kikkailua havaittavissa.
0   +1 +2
 
Olavio 20.01.2005
Yleensä kommentoin noin kolmannella kuuntelukerralla, mutta nyt kokeilen tällaista aivotonta ajatusten siirtoa kirjoitusmuotoon ekalla kuuntelukerralla.

Intro alkaa ja kyllä Takomomainen saundi on tunnistettavissa, tosin hieman erilaisessa muodossa kuin yleensä. Maisemat ovat hienoja aijai ja tuo basso vasta saakin kuolamaan. Vauhdissa ollaan ja polvet notkuu sen verran mitä edessä oleva pöytä antaa periksi - tätähän pitäis päästä oitis tamppaamaan. Jäin täysin rytmin koukkuun ja huomasin biisin pian loppuvan, vaan ei auta kuin tilata toinen samanlainen kierros perään. Jäi ekalla kerralla mainitsematta, että koko kappale on täynnä hienoa ääniväriä ja kilkutusta.

Suokaa anteeksi tämä todella päätön kirjoitus. Kaiken voisi tiivistää sanoihin "upean väritettyä tanssituttavaa hautsia josta ei voi yksinkertaisesti olla pitämättä kun jalatkin niin vipattaa ja basso saa semmosia viboja aikaan että"

:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat