Soraa ja Mursketta (P. M. Kostiainen Project cover)

Susijumala | 13.02.2012 | Heavy Metal
2:40

Biisi on soinut päässä jonkin aikaa, ja kun musaohjelma oli sattumalta auki ja templatet ja EQ:t valmiina, niin mikä ettei, vetäsin yhellä otolla talteen jonkinnäkösen versioinnin.
Alkuperäinen: http://www.mikseri.net...

9.25   271 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kuin Kiinanmuuri katseesi pysäyttää
Syväys suuri meidät erottaa
Kehää vastasuuntiin kuljetaan
Samaa suljettua ympyrää

Soraa ja mursketta
Vastakohtia, silmänlumetta
Minkä minä sille voin?
Kivet pienemmiksi moukaroin

Tunnen sinut puolitiehen
Jälkeen hyvästien, Ja luulen
Korkeamman takuusumman vaatisit
Edessä menneisyyden

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kostiainen 07.06.2012
Vastaus tohon Kadulla feat. Kostiainen - kommenttiin: No joo. Viikon verran siellä päin taas hengailin ja asia kävi kyllä vahvasti mielessä. Mutta sanotaan näin ettei mulla ole kovin hyviä kokemuksia/muistoja Lpr:n reissuista. Aina jotenkin sattui ja tapahtui. Emmä mikään nössö ole mutta silti jänskättää liikaa. Mutta pidetään asia mielessä. Syys/talviloma on mulla jossain vaiheessa niin tulen taas sinnepäin.
+2   +1 +2
 
Oscar R 07.05.2012
Hyvä teksti. Laulu ei ollu mun makuun. Hyvät soundit oot saanu aikaseks. Makee sooloskeba tossa kertsissä.. ja hyvin irtos näköjään sooloa muutenkin
0   +1 +2
 
Pitk 06.05.2012
Kitaran chorus on kauhee.

Mitä h*lv*ttiä tässä tapahtuu?

Nyt ei kyllä ylistystä irtoa oikein millään osa-alueella (hahaha, onneks lanttasin ite rinkiin niin huonon biisin, että pääsettew kostamaan sadalla prossalla...)
0   +1 +2
 
yks mun suosikkibiiseistä tuli taas vastaan gay ringissä, mut esittäjä oli pieni yllätys, alku kuulosti vitun lupaavalta mut jokin jäi häiritsemään sitten ku biisi alkoi, ehkä liikaa ääniä, pakko todeta että alkuperäinen oli parempi, kitarasoolo oli tosin aika maukas tossa lopussa
0   +1 +2
 
JohnSalute 05.05.2012
Tämmösille hevimiehelle tämä versio toimii tietenkin paremmin kuin alkuperäinen. :) pienet miinukset kuitenkin tuosta kähisevästä laulusta, tuntuu että se ei missään nimessä tule luonnollisesti, vaan vaatii ponnisteluja. Omaakin kurkkua alkaa kutista kun tätä kuuntelee. Muuten ihan hyvän kuuloista settiä siis.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 05.05.2012
Hah näköjään mä olin sen kympin antanu jo aikaisemmin :)
+2   +1 +2
 
10
Kostiainen 05.05.2012
Vittu. Nyt ollaan tässä pisteessä että oman biisin coveri on kommenttiringissä. Olen otettu. Ja päissään. Hieno veto. Antaisin normisti kympin, mutta kirjoittamattomien sääntöjen mukaan en omalle sävellykselleni sitä tee. Jännä laulumelodian muutos alkuperäisestä tossa kertsin lopussa. Koukku joka jää mieleen.
+2   +1 +2
 
9
No on tiukka veto jos on tosiaan eka otto! Hyvät kitarat.
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 04.05.2012
Kas, mielenkiintoinen tulkinta Kostiaisen biisistä. Onhan tässä enemmän instrumentteja, mutta tämän tyyppinen laulu ei vaan iske mun korvaan. Sovitus kuitenkin originaalia kiinnostavampi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta