Red Eye Apocalypse

Speed Moses | 23.10.2005 | Rock
4:26

Destroyed Demolta. Aikas päin naamaa rokkia, pari kikkaa, 4 puol minsaa. WAHWAA ei voi olla liikaa..TIETOISKU; nauhoituksessa käytetty tietokone tuhoutui miksaus vaiheessa.. Repikää siitä..

8.61   2259 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
rokkineiti 26.08.2006
Ihanan menevä soundi alussa, joka sai heti mukaansa.
Sanoitus tosin ei sit niin kolahtanut, mutta
laulajan ääni on rock. Pitkät sooloilut.
0   +1 +2
 
7
lökö 25.01.2006
Tämä biisi eroaa miksauksellisesti noista kahdesta muusta.. Siinä on edelleen vikaa, tällä kertaa kuulokkeet ei paranna asiaa.. Varsinkin laulu häiritsee, se kuulostaa siltä kuin kuuluisi puhelimesta. Vähän turhan pitkäksi vedetty, ehtii kyllästyä. Kitarariffittely ja -saundit ovat edelleen parasta. Biisi kulkee todella ponnekkaasti, mutta kuten sanoin, ehtii jo puuduttaa kuuntelijan. Aika perusrokkiahan nämä on, siksi tulee aika vaatimattomiakin arvosanoja... Laulussa on eniten parannettavaa.
0   +1 +2
 
10
EVILlive 19.01.2006
Mahtava "drive" tässä biisissä!!!! hyvähyvähyvä
0   +1 +2
 
9
Guitar Hero 12.01.2006
noh, pakkohan se oli "hengenheimolaisen" tuotos tulla tsekkaamaan. laulaja on aikas punk. mä diggaan ainakin saundeista, yllättävän turboahdetut. vahvat stonerfiilikset tuli mullakin alusta alkaen. sooloon lähdössä on jotain tod. hämärää ja kökön kuulosta sovitusta. niin ja laulusaundi vois olla miehekkäämpi; jää tällaisenaan vähän muun runttauksen jalkoihin.

eniveis kyllä diggasin.
0   +1 +2
 
8
R.i.p 18.12.2005
kyl tost jonku verran kuulee et hajos se kone... mut iha kivan kuulost rokkii. laulajal tosiaan vähä palanu ääni.
0   +1 +2
 
8
R.i.p 18.12.2005
kyl tost jonku verran kuulee et hajos se kone... mut iha kivan kuulost rokkii. laulajal tosiaan vähä palanu ääni.
0   +1 +2
 
phantasio 22.11.2005
Stoner-menoonhan juuri kuuluukin sopivan tuhnuiset saundit. Yllättävän tiukkaa soittoa, reenikämpillä on selkeästi vietetty aikaa. Laulajalla hyvä saundi, vaikkei mitään maailmoja mullistavia melodioita hänen suustaan ulos tulekkaan. Pari koukkua sinne tänne tekisi ihmeitä biisille.

Hilpeitä nuo breikit ja soololuritukset parista minuutista eteenpäin. Ehkä ois kaivannut niitten jälkeen vielä jonkinlaista kliimaksia, joka ois nostanut biisin uudelle tasolle. Nyt tuo viimeinen minuutti jää vähän vaisuksi.

Varmasti kolisis vielä kovemmin jos tätä kuuntelis ihan tuhannen blosseissa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Soundit ovat ihmeellistä keskitaajuuspuuroa, tästä olisi ihan helposti saanut parilla napinpainalluksella todella paljon kirkkaamman miksauksen. Ihan hauskaa menoa tässä kyllä on, soittohan pelaa varsin oivasti ja ei siltä saralta mitään kummempaa valittamista. Laulusoundi on jotenkin vammanen. Ässät suhahtavat pahasti. Efektoinnista/miksauksesta johtuen en osaa sanoa onko laulujen luotaantyöntävyys vokalistin vai jonkun muun syytä.

Ihan gruuvaavaa menoa mutta aika tavanomaista rokkia, sisällöksellisesti ei oikein mitään uutta auringon alla. Kahden minuutin kohdalla tämä olisi jo mielestäni saada loppua, sen jälkeinen jatkaminen tuntuu jotenkin venytykseltä. Kitarasooloilussa ei ollut mitään järkeä. Oikeasti tiedän ehkä 10 hyvää kitarasooloa kaikista maailman biiseistä.

Mutta ihan hyvä meininki teillä tässä on, ei kai tämän ole tarkoituskaan muuttaa maailmaa.
0   +1 +2
 
9
Hyvin rokkaa! Oikein perinteikästä ja toimivaa musiikkia, pienillä koukuilla höystettynä. Ja ne kikat tekevät tästä aika hiton hyvän. Laulajan ääni on tosi hyvä tähän, mutta mielestäni saisi olla vähän kovemmalla. Kyllä se näinkin toimii oiekin hyvin. Soundit jyrää, sopivat rosoiset tähän kamaan ja basso kuuluu hyvin alta, jopa näillä matolaatikoilla joita kajareiksi kutsutaan.
Kaikenkaikkiaan erittäin rock!
0   +1 +2
 
9
T.R.N 25.10.2005
Hyvän kuuloista junttausta! Laulajalle iso plussa loisto äänestä. Jotain pientä koukkua lisää olisin kaivannut, mutta ihan kybän helmoja jo nostelee...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2