Uneton

Sebastian Jylhä | 30.12.2007 | Electronic
4:48

Ajatuksia aamukuudelta.

9.67   1026 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kari Hanhikorpi 10.07.2008
Wau, kitarointi ku Markilla, syntsataustat kuin Vangelikselta. Voiko tämä siis epäonnistua? Tällä kertaa kesto jäi lyhyeksi ja loppupuolen kitarointikaan ei enää toiminut mielestäni ihan yhtä hyvin. Myös kappaleen lopetus oli kömpelöhkö. Minusta tässä on aineksia paljon parempaan ja toivottavasti tekisit tästä uuden version, mutta tämä siis vain täältä mielipide :) Tällaisenaankin kuuntelen tätä erittäin mielelläni. Eli pappa sanoo: hyvää työtä!
0   +1 +2
 
Olppa 14.06.2009
Erittäin hienon kuuloinen alku. Kitarasaundi on mahtava; todella raikkaan kuuloinen, mistä minä juuri henkilökohtaisesti tykkään. Soittokin on erinomaista. Hienoja sävelvalintoja ja tarkkoja bendejä.

Kyllähän tämä aikamoista kasarimeininkiä tarjoilee, niin kuin projektin kuvauksessakin lukee. Varsinkin nimenomaan nuo synasaundit sekä rummut (pääasiassa virveli) vahvistavat tätä mielikuvaa.

Tykkäsin kans tuosta myöhemmästä kitaroinnista kun saundi muuttuu vähän rajummaksi. Erittäin mielenkiintoinen biisi! Ehkä loppua oisin hionut vähän hienovaraisemmaksi.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 04.03.2008
Loistavaa musiikkia.....pidän kovasti
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat